-
Στο σούπερ-μάρκετ όχι. Σε άλλες δουλειές άνευ κουβαλήματος ναι.
-
Εσυ είσαι μάνα ή σύζηγος?
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Τελικά πάει κανενός η μάνα/σύζηγος στο σουπερ μαρκετ με λεωφορείο ή είμαστε όλοι υποκριτές?για μην γίνω kid χτες με τη βροχή, πήγα με το εταιρικό. Η μάνα μου πάει με το Wagon R. Είναι politically correct;
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Στο σούπερ-μάρκετ όχι.Οπ δε πιστευω να πηγαίνουν και με Χ5 ?
Εδώ φαίνεται η υποκρισία λοιπόν.
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Εσυ είσαι μάνα ή σύζηγος?Μόνος μου μένω ρε έξυπνε, ποιος θες να μου κάνει τα ψώνια?
(είχες δεν είχες, πάλι με σύγχυσες. σιχτίρι )
-
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Αλλιώς να απαγορευτούν όλα τα 4,5+ μέτρων αυτοκίνητα, όλα τα 15+lt/100χλμ κατανάλωση, όλα τα 1700+ κιλά (anti-alfista θα με πουν πάλι) όλα τα μη καταλυτικά σαπάκια -αυτά δεν μολύνουν βέβαια γιατί τα χουν μεροκαματιάρηδες που δεν μπορούν ν'αγοράσουν καινούριο- κι άπειρες άλλες απαγορεύσεις
Αφού απαγορευτούν κι όλα τα παραπάνω ναι να μην κυκλοφορούν ΟΥΤΕ τα SUV στο κέντρο ούτε κι εγώ με το GTI, αφού θα καταναλώνω -λέμε τώρα 15+ λίτρα/100χλμ.
Fine by me.
Τα diesel βρωμάνε στην Ελλάδα
Α, ευτυχώς. Για μια στιγμή φοβήθηκα ότι ζω στην Ελλάδα.
-
Μην είσαστε ψιλικατζήδες, να απαγορευτούν ΟΛΑ τα αυτοκίνητα σε όλη την ελληνική επικράτεια, αφου υπάρχουν τα ΜΜΜ.
-
Τελικά τί οδηγείς εσύ;
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Fine by me.Θα πάρω το εταιρικό τότε θα είμαι 'σωστός'
Α, ευτυχώς. Για μια στιγμή φοβήθηκα ότι ζω στην Ελλάδα.
Ακριβώς. Επειδή έτυχε να ζούμε εδώ, είναι το λιγότερο υποκρισία να μιλάμε για 'απαγορεύσεις' και υψηλές καταναλώσεις, τη στιγμή που όλη η Ευρώπη αγοράζει 50% diesel κι έχει μέσο όρο ηλικίας οχημάτων 5-6 χρόνια, το μισό απ' ότι έχουμε εδώ.
Τα εκατομμύρια παλιά 'καλοσυντηρημένα' βέβαια που έχουν 'περάσει' ΚΤΕΟ ούτε βρωμάνε, ούτε μολύνουν ε; -πολλαπλάσια από ένα 'βρωμερό' diesel.
Όσοι βέβαια έχουν ακόμα μη καταλυτικό αυτοκίνητο για τους δικούς τους λόγους, δικαιούνται να μολύνουν και να κυκλοφορούν, αλλά όχι τα σύγχρονα SUV -αφήνω απ' έξω αυτούς που βγάζουν τους καταλύτες γιατί πάει αλλού-
-
lkar δηλαδή εσυ τελικά μιλάς για Ελλάδα ή μένεις αλλού?
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Τελικά τί οδηγείς εσύ;HUMMER
-
lkar
μέγιστη γυφτιά των πολιτικών που επιτρέπουν ακόμα στα σαράβαλα να κυκλοφορούν κανονικά ενώ υπάρχουν μτχ καταλυτικά με 2000 ευρώ. Ομοίως για το χάλι των ΚΤΕΟ και των ΔΧ οχημάτων με λιωμένα λάστιχα και φρένα.Αλλά έτσι έχουμε μάθει στην κωλοχώρα. Όπου βρούμε 'δικαίωμα' θα το χρησιμοποιήσουμε καταχρηστικά κι άντε πες τίποτα. Όπου βρούμε υποχρέωση, ηθική ή νομική, θα την κουτσουρέψουμε ή θα την καταργήσουμε με διάφορες απίθανες δικαιολογίες επιπέδου δημοτικού.
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
lkar δηλαδή εσυ τελικά μιλάς για Ελλάδα ή μένεις αλλού?κάποιο μου είπαν νωρίτερα να κοιτάξω τι γίνεται σε χώρες της Ευρώπης -λες και δεν ξέρω-
Μιλάω για την υποκρισία της 'προστασίας' του περιβάλλοντος και του 'πολιτικά ορθού'.
Έχουμε τα τέλεια ΜΜΜ (και τρένα) και είμαστε μαζώχες που πήζουμε στην κίνηση και κινδυνεύουμε στις ΕΟ, αφού μπορούμε να πάμε και με άλλους τρόπους, εύκολα, γρήγορα κι απλά
Τρένο Αθήνα-Πάτρα πχ
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
lkar
μέγιστη γυφτιά των πολιτικών που επιτρέπουν ακόμα στα σαράβαλα να κυκλοφορούν κανονικά ενώ υπάρχουν μτχ καταλυτικά με 2000 ευρώ. Ομοίως για το χάλι των ΚΤΕΟ και των ΔΧ οχημάτων με λιωμένα λάστιχα και φρένα.Αλλά έτσι έχουμε μάθει στην κωλοχώρα. Όπου βρούμε 'δικαίωμα' θα το χρησιμοποιήσουμε καταχρηστικά κι άντε πες τίποτα. Όπου βρούμε υποχρέωση, ηθική ή νομική, θα την κουτσουρέψουμε ή θα την καταργήσουμε με διάφορες απίθανες δικαιολογίες επιπέδου δημοτικού.
Aυτό ακριβώς λέω. Βγάλε από την κυκλοφορία με τον έναν ή τον άλλο τρόπο όλα τα επικίνδυνα για ασφάλεια και υγεία σαπάκια, μάζεψε όλα τα παράνομα και μαϊμούδες αυτοκίνητα και μετά βγάλε και εκτός κυκλοφορίας από το κέντρο τα SUV κι όλες τις πεντάμετρες λιμουζίνες των 'εκλεκτών'.
Επειδή κανείς δεν πρόκειται να το κάνει -'πολιτικό κόστος'- θα συνεχίσουν να μπαίνουν 250-300Κ αυτοκίνητα κάθε χρόνο στην Ελλάδα, χωρίς να αποσύρονται ούτε 1Κ
-
Να τα βοηθήσουμε; Πως ακριβώς; Είναι κάτι παραπάνω από σαφές πως η λύση είναι το μετρό. Μια λύση απόλυτα επαρκής ώστε να εξυπηρετήσει καλύτερα τον πολίτη από το ΙΧ του.
Αλλιώς... τι να κάνουμε εμείς παραπάνω; Να μην τα παρακωλύουμε; Αυτό εννοείται- υπάρχει και ο ΚΟΚ.
Από κει και πέρα, θεωρώ πως υπάρχει ένα κενό στην λογική: 'ας φάω 1:20 ώρες παραπάνω στα λεωφορείο, γιατί αλλιώς θα μείνουμε υποανάπτυκτοι.'.
Επίσης, θα μου επιτρέψετε να χαρακτηρίσω πολύ πιο σύμφυτη με την λογική την προσέγγιση: 'χρησιμοποιώ τα ΜΜΜ για να εξοικονομήσω χρόνο- όταν συμβαίνει το αντίθετο, χρησιμοποιώ το ΙΧ μου, του οποίου δικαίωμα χρήσεως έχω ούτως ή άλλως...'.
Ως προς το υποανάπτυκτοι, μπορώ να σκεφτώ χιλιάδες παραμέτρους που παίζουν πολύ μεγαλύτερο ρόλο, με σαφώς μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης του ατόμου.
Επιμένω λοιπόν στην θέση που διατύπωσα στην προηγούμενη δημοσίευση, σχετικά με το σχηματισμό άποψης ανάλογα με το συμφέρον εκάστου.
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Τελικά πάει κανενός η μάνα/σύζηγος στο σουπερ μαρκετ με λεωφορείο ή είμαστε όλοι υποκριτές?Στο σούπερ-μάρκετ όχι.
Οπ δε πιστευω να πηγαίνουν και με Χ5 ?
Εδώ φαίνεται η υποκρισία λοιπόν.Μην είσαστε ψιλικατζήδες, να απαγορευτούν ΟΛΑ τα αυτοκίνητα σε όλη την ελληνική επικράτεια, αφου υπάρχουν τα ΜΜΜ.
Μα πες μου λίγο για να καταλάβω με τι τύπο ανθρώπου συνομιλώ... Όλα αυτά τα λες στα σοβαρά ή κάνεις πλάκα; Γιατί αν απ' όσα έχουν γραφτεί εδώ μέσα, εσύ έχεις καταλάβει και κρατήσει τα παραπάνω, έχεις πραγματικά πολύ περιορισμένη ικανότητα σκέψης!
ΜΙΛΗΣΑΜΕ για αγορά SUV (τυχαίου SUV, ΚΙΑ ας πούμε, αν και σε καμμία περίπτωση η αναφορά της Χ5 δεν ήταν σκόπιμη, από εμένα τουλάχιστον) για χρήση ΜΟΝΟ για αυτή τη δουλειά, για να δείξουμε την ειρωνία που προκύπτει απ' την χρήση για την οποία έχει κατασκευαστεί ένα όχημα και από εκείνη που τελικά έχει και πόσο άσκοπο είναι να κάνεις κάτι τέτοιο.
Κανείς δεν σου είπε να πας με λεωφορείο στο σούπερ μάρκετ όταν έχεις να ψωνίσεις τα πράγματα της εβδομάδας, όποιος το έλεγε θα ήταν τόσο ανόητος όσο και όποιος υποστηρίζει ότι είναι φυσιολογικό να αγοράσεις SUV ΜΟΝΟ για να πηγαίνεις στο σούπερ μάρκετ.Και τέλος, με 'προτάσεις' του τύπου 'να απαγορευτούν όλα τα αυτοκίνητα (και πάλι θεωρώ ότι μάλλον εννοείς τα Ι.Χ.) από την ελληνική επικράτεια', κάνεις εντύπωση μόνο σε κανέναν gavril ή κάποιον αντίστοιχου πνευματικού επιπέδου. Σε εμένα καθόλου, όπως και σε πολλούς άλλους εδώ μέσα. Το μόνο που καταφέρνεις είναι να δείχνουμε κατανόηση για την αδυναμία σου να κοιτάξεις πέρα απ' το παρπρίζ σου!!!
-
Επίσης, με αφορμή τις δημοσιεύεις του NickNT, έχω να πω το εξής:
Πολύ σωστά γράφεις όσα γράφεις! Και εκεί ακριβώς είναι η ουσία! Κανένας δεν έχει σκεφτεί να απαγορέψουμε πλήρως και για πάντα τα Ι.Χ. από τις πόλεις, τα κέντρα των πόλεων κτλ (εκτός ίσως απ' τον ΙΚΕ με τις εντυπωσιακές του ιδέες). Η λύση του προβλήματος είναι στην κατανόηση ότι 'για ψύλλου πήδημα' δεν είναι ανάγκη να πάρουμε το Ι.Χ. αν μπορούμε να κινηθούμε διαφορετικά. Και βέβαια, για ψώνια θα πας με το Ι.Χ. σου, ο lkar που κάνει 80χλμ τη μέρα θα το πάρει, η μαμά που θέλει να πάει το παιδί της στο γιατρό θα το πάρει επίσης, και άλλα τόσα παραδείγματα που δεν έχει νόημα να αναφέρω. Επίσης, αν τα ΜΜΜ σου προκαλούν καθυστέρηση, όποια και αν είναι αυτή, από τη στιγμή που θεωρείς ότι δεν είσαι διατεθειμένος να της υποστείς, να πάρεις το Ι.Χ. σου. Αλλά αν ας πούμε εγώ θέλω να κατέβω κέντρο και πρέπει:
α) να κάνω 10 λεπτά απ' το σπίτι μου στο κέντρο (7χλμ) και
β) 30 λεπτά να βρω να παρκάρω στο κέντρο,τότε καλύτερα να κάνω τα 10 λεπτά μέχρι να φτάσω κάπου περιφερειακά, να αφήσω το αμαξάκι μου κάπου που θα βρω πιο εύκολα να παρκάρω και να πάω με τα πόδια ή με το ποδήλατο. Αν βρέχει; Ομπρέλα και μόνο πόδια ή ένα λεωφορειάκι (btw, η περιοχή που μένω ΔΕΝ εξυπηρετείται από ΜΜΜ και έχω χρόνια να μπω σε ένα στο Ηράκλειο). Διότι, έτσι ΚΑΙ εσύ που θα το χρειαστείς πραγματικά το αμάξι σου θα μπορείς να παρκάρεις -βλέπεις, ΔΕΝ σε γράφω στα @@ μου, γιατί αύριο μπορεί να είμαι εγώ στη θέση σου- και τα ΜΜΜ θα μπορούν να κινηθούν ευκολότερα και λιγότερα καυσαέρια και φασαρία θα έχουμε και πιο πολλά χαμόγελα θα βλέπουμε, γιατί εμένα τα 30' αναζήτησης θέσης στάθμευσης με διαολίζουν ΕΝΤΕΛΩΣ, γιατί ξέρω ότι στον ίδιο χρόνο περίπου θα είχα πάρει Ρέθυμνο (30 το παρκάρισμα και 10 για να φτάσω κέντρο=40) και θα είχα πιει εκεί το καφεδάκι μου.
Τι λέμε λοιπόν που δεν είναι σαφές τόση ώρα ρε γμτ;
ΝΑΙ στη χρήση των ΜΜΜ όταν μας βολεύουν! Όταν δεν βολεύουν, με 1000 το Ι.Χ. μας! Γι' αυτό άλλωστε το έχουμε! Αλλά ορθολογική χρήση!
Ουφ, κουράστηκα! Εδώ είμαστε κάποιοι που έχουμε μία άποψη, κάποιοι άλλοι που έχουν άλλη και ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ δεν πρόκειται να έρθουν αυτές οι απόψεις σε επαφή, γιατί κάποιοι κάνουν ότι δεν καταλαβαίνουν και προτείνουν ποινικοποίηση του Ι.Χ. Καλύτερα να μην άνοιγα το κωλοθέμα, δεν προσφέρει τίποτα παραπάνω τελικά από μία ακόμα αφορμή για καυγά!
-
Στην αρχή του τόπικ είπα πως η συγκεκριμένη 'εορτή' ειναι λάθος και έδωσα τους λόγους, μου απαντήσατε πως είμαι οπισθοδρομικός, ελληνάρας, βλαχοκαουμπους επειδή δεν θέλω τα ΜΜΜ και τα ποδήλατα (ποτέ δεν το είπα φυσικά αυτό).
Στη συνέχεια είπα πως είναι παράλογο να απαιτείς απο τους άλλους να βασανίζονται επειδή κρίνεις πως έτσι θα λυθεί το κυκλοφοριακό και μου απαντησατε πως δεν είναι λογικό να πηγαίνεις σουπερ μαρκετ με την Χ5.
Γενικά δεν βλέπω να συζητάτε με επιχειρήματα, μόλις πχ απαντήσει κάποιος για τον λεφωρειόδρομο κάτι που χαλάει την στρεβλή εικόνα (πχ γιατι δεν τον χρησιμοποιούν τα ασθενοφόρα) αλλάζετε θέμα και ενίοτε κάνετε λαικιστικα ποστ (Χ5).
Τον άλλον τον ενοχλεί πως τα SUV (ποιά άραγε) καίνε περισσότερο (σε σχέση με τι?).
Απαιτείτε απο τους άλλους να κάνουν 4 ώρες τη μέρα με ΜΜΜ ενώ οι ίδιοι λέτε πως δεν θα το κάνατε κλπ.
Αυτό είναι το επίπεδό μου λοιπόν, όποιος ενδιαφέρεται ας διαβάσει τα ποστ μου στο τόπικ αυτό και θα δεί αναλυτικά την άποψή μου, εσύ απο την άλλη κράζε το γείτονα που παει στο σουπερ μαρκετ με ΚΙΑ* SUV και όχι με το αυτοκίνητο που **εσύ **θα έκρινες σωστό (ή γιατί όχι να παει με γάιδαρο καλύτερα αμα έτσι γουσταρεις εσυ).
Σαν απάντηση στα λεγόμενά μου φαντάζομαι θα μου πείτε κάτι για τον gavrihl ή για τους ευραίους...
*=νομίζατε πως θα έλεγα Χ5 ε?
-
Ο χρήστης nasos79 έγραψε:
ΝΑΙ στη χρήση των ΜΜΜ όταν μας βολεύουν! Όταν δεν βολεύουν, με 1000 το Ι.Χ. μας! Γι' αυτό άλλωστε το έχουμε! Αλλά ορθολογική χρήση!
Ωραία, μετά απο 8 σελίδες κατέληξες στο ίδιο πράγμα που λέω απο το πρωτο μου ποστ, ίσως η διαφορά μας είναι πως εσύ θες να ορίζεις την 'ορθολογική χρήση' με βάση το τι σου *αρέσει ***εσένα **να κάνουν οι **άλλοι **ενώ εγώ αναγνωρίζω πως ο καθένας έχει το δικαίωμα να εξυπηρετείται με τον προτιμότερο για αυτόν τρόπο, εφόσον ούτε παρανομεί, ούτε ενοχλεί.
Car Free Day