-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Λοιπον επειδη εχετε ορεξη να το παιζετε ηλιθιοι (αφου δεν εχετε και τιποτα εξυπνο να πειτε), μια τελευταια φορα μπας και το καταλαβετε, ωστε μετα που θα κανετε παλι τους ηλιθιους να καταλαβουμε οτι ειστε και να γελαμε μαζι σας:
Mας πληγωνεις τωρα και δεν είναι σωστο!!
Εξαλλου θα δικαιωθεις!! Μετα θάνατον όπως όλοι οι μεγαλοι ηρωες! Οταν κάποιος που θα του πουλησεις τσαμπουκα σε κάνει ασηκωτο όλοι θα πουνε, για κοιτα, ηταν ήρωας τελικα...
Εχω εισπραξει αρκετα ειρωνικα σχολια, σε διαφορα τοπικ, του τυπου 'εισαι μαγκας αμα τον δειρεις?', 'αμα καναμε ολοι σαν τον kacey θα ειμασταν ζουγκλα', 'καλως ηρθες στον κοσμο του kacey', 'kacey ο τιμωρος' και αλλες τετοιες χαριτωμενες παπαρολογιες.
Ο τιμωρός του δρόμου!! Και χαλιέσαι? Θα μπορουσες ανετα να είσαι το αγαπημενο καρτουν των παιδιων! Ο καλός εναντιον του κακου, η καλοσυνη θα επικρατήσει!!
Dear....δεν εχεις καταλαβει τι λεμε.....
Κατακρινουν το δικαιωμα μας να υπαρασπιστουμε την ακεραιωτιτα της οικεγενειας μας..... -
Συνετιστε τους τοτε εσεις, με τα δικα σας αλανθαστα κριτηρια, μεχρι να βρεθει καποιος πιο απελπισμενος-γρηγορος-δυνατος-μαγκας-οπλισμενος απο εσας και να σας δειρει-σακατεψει-σκοτωσει. Ετσι ειναι σιγουρο (εκανα λαθος πριν, ομολογω) οτι θα καλυτερεψει η ζουγκλα.
Και προσοχη, μη σκισετε κανενα καλσον. -
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Κατακρινουν το δικαιωμα μας να υπαρασπιστουμε την ακεραιωτιτα της οικεγενειας μας.....Dear εσυ δεν εχεις καταλάβει τι λέμε..
Πρωτον να υπερασπιστείς την οικογενεια σου.. Με το να σκοτωσεις τον ληστη που σου κλέβει το αυτοκίνητο? Αν εχεις την ευκαιρεια να τον σκοτωσεις τοτε εχεις και την δυνατοτητα να τον ακινητοποιησεις και να φωνάξεις την αστυνομία.
Δευτερον ο συγκεκριμενος τιμωρός απειλει την σωματική ακεραιότητα όλων των υπολοίπων σε πάμπολα θεματα για λόγους κλοπής μέχρι για το ότι τον έκλεισαν και έκανε 3 τιμονιες παραπάνω για να ξεπαρκάρει.
Τρίτον ειναι ο πιο ειρων και αφοριστικός από ολους και το μόνο που βρίσκει να καταλογίσει στους λοιπούς πιο ψυχραιμους ειναι ειρωνεία!
Τεταρτον είναι βαρετο και κουραστικό να διαβαζεις συνεχεια τις ίδιες βλακειες! Οι οποιες δε στεκουν κιόλας. Αν ο κυριος ήταν τόσο άγριος όσο θελει να δειχνει σημερα ή θα ήταν φυλακη ή θα ήταν ο Νο1 καταζητουμενος (μιας και πιασαν τον Παλαιοκωστα) αφου θα χε καθαρίσει και δειρει τουλαχιστον καμια εκατοστη ανθρωπους, τα ζωα είναι απειρα εκει έξω και στανταρ συναντας πολλα καθε μέρα, ευκαιρειες είχε πολλες.
Τιποτα δεν εχει κανει απλα μας ζαλίζει. Οποτε προτείνω να ξεκαβαλίσει λίγο να παρει και καμια ορμόνη να του ρίξει την τεστοστερόνη που ξεχυλίζει και να αφησει κανα θεματακι να εξελιχθει με κόσμιο τρόπο. Εδω οκ το καταλαβαινω, η γνωμη του ειναι θανατος στους ληστες. Στα ζωα? Στις λωριδες? Στα μηχανακια? Για να συνελθουμε λιγακι γιατι ενταξει, και οι π@π@ριες εχουν τα ορια τους. -
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Τα υπολοιπα στα @@ μου. Τρομαζε εσυ που 'κυκλοφορουμε αναμεσα σας', αλλα αμα ολοι μας τσακιζαμε στο ξυλο τον καθε κλεφτη και ο καθενας που εκανε μλκια στον δρομο την πληρωνε με σπασμενα κοκκαλα, δεν θα ημασταν στο σημειο ο κλεφτης να μπαινει στο σπιτι σου μεσημεριατικα και ο μαλακας που παει αναποδα στον μονοδρομο να σε βριζει απο πανω.Έχω κάνει άπειρες μαλακίες στο δρόμο, πολλές από αυτές άθελά μου, και δε μου αρέσει η ιδέα να καταλήγω με σπασμένα κόκκαλα για καθεμία από αυτές. Ίσως εσύ να μην έχεις κάνει καμία, και να μην αντιλαμβάνεσαι το πρόβλημα που υπάρχει όταν πάντα μπορεί να βρεθεί κάποιος που να θεωρήσει ότι έκανες μαλακία, και να σου σπάσει τα κόκκαλα.
Ίσως είσαι ακόμα λίγο νέος και ο νεανικός σου ενθουσιασμός δε σε αφήνει να το καταλάβεις, αλλά στο νόμο της ζούγκλας δεν κερδίζει πάντα ο Ταρζάν. Συνήθως κερδίζει το λιοντάρι.
-
Ο χρήστης kantoniou έγραψε:
Συνετιστε τους τοτε εσεις, με τα δικα σας αλανθαστα κριτηρια, μεχρι να βρεθει καποιος πιο απελπισμενος-γρηγορος-δυνατος-μαγκας-οπλισμενος απο εσας και να σας δειρει-σακατεψει-σκοτωσει. Ετσι ειναι σιγουρο (εκανα λαθος πριν, ομολογω) οτι θα καλυτερεψει η ζουγκλα.
Και προσοχη, μη σκισετε κανενα καλσον.Ειναι δικαιωμα σου να αντιδρας οπως θες.
Οταν μπουν σπιτι σου, ασε τους να παρουν λεφτα σου, να παρουν το βιντεο σου, να παρουν την τηλεωραση σου, τα κοσμηματα της γυναικας σου να 'παρουν' και την γυναικα σου.... κ εσυ κατσε να τους βλεπειςΟταν σε κλεισουν και καρφωθεις πουθενα και στειλεις την γυναικα σου και τα παιδια σου νοσοκομειο η νεκροταφειο..... πες τους οτι εκτιμησες την ζωη του μαλακα που σ εκλεισε και τον απεφυγες!
-
Κι εσυ wagner, που 'εχεις' 6 διαρρηκτες για πλακα, αντι να τους ακινητοποιησεις (δεν φανταζομαι να ειναι προβλημα αυτο για εναν zuperman), πετα τους απο το μπαλκονι, στο ονομα της δικαιοσυνης!
ΥΓ: Αξιοσημειωτη η βελτιωση σου στην ορθογραφια στο τελευταιο ποστ
-
Αν ήσουν στον πρώτο όροφο και εβλεπες τον κλέφτη να ανεβαίνει από το μπαλκόνι και μπορούσες να τον ρίξεις κάτω τι θα έκανες;
Θα έμπαινες μέσα και θα φώναζες την αστυνομία;
Θα τον βοηθούσες να κουβαλήσει; -
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Κατακρινουν το δικαιωμα μας να υπαρασπιστουμε την ακεραιωτιτα της οικεγενειας μας.....Dear εσυ δεν εχεις καταλάβει τι λέμε..
Πρωτον να υπερασπιστείς την οικογενεια σου.. Με το να σκοτωσεις τον ληστη που σου κλέβει το αυτοκίνητο? Αν εχεις την ευκαιρεια να τον σκοτωσεις τοτε εχεις και την δυνατοτητα να τον ακινητοποιησεις και να φωνάξεις την αστυνομία.
Μα..... εχουμε βγει 'οφφ τοπικ'.... μιλαμε για κλεφτρονια που μπαινουν στα σπιτια μας.....
Στο θεμα με τα αυτοκινητα, ψιφησα και υπερασπιστικα την επιλογη μου.
Ξυλο.... Μπολικο, ουτος ωστε να το ξανασκεφτει πριν το ξανακανει! και μετα στους μπατσους.
Το να αφαιρεσεις την ζωη του, οταν σου κλεβει το αυτοκινητο.... ειναι παραλογο. Οταν μπαινει μεσα στο σπιτι σου, ειναι αναυθερετο δικαιωμα σου, καθως απειλειτε η ζωη της οικογενειας σου.Δευτερον ο συγκεκριμενος τιμωρός απειλει την σωματική ακεραιότητα όλων των υπολοίπων σε πάμπολα θεματα για λόγους κλοπής μέχρι για το ότι τον έκλεισαν και έκανε 3 τιμονιες παραπάνω για να ξεπαρκάρει.
Οχι, κανεις λαθος.
Και ο Κεϊσυ και εγω, λεμε το ιδιο πραγμα.
Προτιμω να περασω πανω απο τον μαλακα με το παπι που πεταχτυκε μπροστα μου, απο το να κανω αποτομη τιμονια και να θεσω σε κινδυνο την σωματικη ακεραιοτιτα καποιου που βρησκεται στην διπλανη λωριδα αλλα και την δικια μου.Τρίτον ειναι ο πιο ειρων και αφοριστικός από ολους και το μόνο που βρίσκει να καταλογίσει στους λοιπούς πιο ψυχραιμους ειναι ειρωνεία!
Η ειρωνια παει κ ερχεται εδω μεσα. Κατ' εμε αλλος ειναι ο πιο ειρων...
Τεταρτον είναι βαρετο και κουραστικό να διαβαζεις συνεχεια τις ίδιες βλακειες! Οι οποιες δε στεκουν κιόλας. Αν ο κυριος ήταν τόσο άγριος όσο θελει να δειχνει σημερα ή θα ήταν φυλακη ή θα ήταν ο Νο1 καταζητουμενος (μιας και πιασαν τον Παλαιοκωστα **-τον αδερφο του Παλαιοκωστα πιασαν..... **) αφου θα χε καθαρίσει και δειρει τουλαχιστον καμια εκατοστη ανθρωπους, τα ζωα είναι απειρα εκει έξω και στανταρ συναντας πολλα καθε μέρα, ευκαιρειες είχε πολλες.
Τιποτα δεν εχει κανει απλα μας ζαλίζει.Εχει κανει αρκετα.
Και στον ελευθερο του χρονο διαβαζει τον ΚΟΚ και το ποινικο δικιο.....
Εγω οποτε εχω προβλημα με τις αρχες, παιρνω τηλ να με βοηθησει.....Οποτε προτείνω να ξεκαβαλίσει λίγο να παρει και καμια ορμόνη να του ρίξει την τεστοστερόνη που ξεχυλίζει και να αφησει κανα θεματακι να εξελιχθει με κόσμιο τρόπο. Εδω οκ το καταλαβαινω, η γνωμη του ειναι θανατος στους ληστες. Στα ζωα? Στις λωριδες? Στα μηχανακια? Για να συνελθουμε λιγακι γιατι ενταξει, και οι π@π@ριες εχουν τα ορια τους
Συμφωνω απολυτα..... Δεν πιστευω οτι υπαρχει ενας απο δω που θα εθετε την δικια του σωματικη ακεραιοτιτα σε κινδυνο για να μη κοπανησει εναν μαλακα που κανει οτι θελει στο δρομο.
.Δες τα 'Μπολντ'
-
Κι εσυ wagner, που 'εχεις' 6 διαρρηκτες για πλακα, αντι να τους ακινητοποιησεις (δεν φανταζομαι να ειναι προβλημα αυτο για εναν zuperman), πετα τους απο το μπαλκονι, στο ονομα της δικαιοσυνης!ΥΓ: Αξιοσημειωτη η βελτιωση σου στην ορθογραφια στο τελευταιο ποστ
Και να τους ακινητοποιουσα...... 2 μερες.... μεχρι να ρθουν οι μπατσοι..... τι θα τους εκανα;;;;
Θα τους ταϊζα κιωλας;;;;;
Ασε που θα ακινητοποιουσα τον εναν και θα ανεβαιναν οι αλλοι 2 και θα με ακινητοποιουσαν εμενα....
Πεφτει ο ενας, οι υπολοιποι τρεποντε σε φυγη.....ΥΓ. Απεκρουσα καθε αλλο επιχειρημα σας και πιασατε την ορθογραφια;;;;
-
**Εχει κανει αρκετα.
Και στον ελευθερο του χρονο διαβαζει τον ΚΟΚ και το ποινικο δικιο.....
Για να ξερει ποσα θα φαει? Παντως κακως διαβαζει το ποινικο δικαιο, βλέπω εχει καλους δικηγορους υπερασπισης!
Εγω οποτε εχω προβλημα με τις αρχες, παιρνω τηλ να με βοηθησει.....
Καλοσύνη του.
Οποτε προτείνω να ξεκαβαλίσει λίγο να παρει και καμια ορμόνη να του ρίξει την τεστοστερόνη που ξεχυλίζει και να αφησει κανα θεματακι να εξελιχθει με κόσμιο τρόπο. Εδω οκ το καταλαβαινω, η γνωμη του ειναι θανατος στους ληστες. Στα ζωα? Στις λωριδες? Στα μηχανακια? Για να συνελθουμε λιγακι γιατι ενταξει, και οι π@π@ριες εχουν τα ορια τους
[b]Συμφωνω απολυτα..... Δεν πιστευω οτι υπαρχει ενας απο δω που θα εθετε την δικια του σωματικη ακεραιοτιτα σε κινδυνο για να μη κοπανησει εναν μαλακα που κανει οτι θελει στο δρομο.**Και μιας και συμφωνουμε σ'αυτο (ο καθενας για τους δικους του λόγους) ας τελειωσει εδω. Εγω αυτό που κραταω απο όλη τη συζήτηση ειναι αυτο:
τον αδερφο του Παλαιοκωστα πιασαν.....
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Εγω αυτό που κραταω απο όλη τη συζήτηση ειναι αυτο:τον αδερφο του Παλαιοκωστα πιασαν.....
Πέτα το κι αυτό....Τον γνωστό Παλαιοκώστα πιάσανε....Αυτόν που διαφΕυγει 15 χρόνια....
Ο αδελφος του που την κοπάνησε με το ελικόπτερο, είναι ακόμα εξω....(τουλάχιστο μέχρι τώρα που γραφω το πόστ...). -
μεχρι να βρεθει καποιος πιο απελπισμενος-γρηγορος-δυνατος-μαγκας-οπλισμενος απο εσας και να σας δειρει-σακατεψει-σκοτωσειΨιτ... σε στιγμές όπως η τουρκοκρατία, η κατοχή και η χούντα είχαμε να κάνουμε με πιο δυνατούς και πιο οπλισμένους... έπρεπε να κάνουμε τις κότες?
Οι 'τρομοκράτες' άραβες έχουν επίσης να κάνουν με πιο δυνατούς και οπλισμένους... τους βλέπεις να κιοτεύουν?
Είπα και νωρίτερα... το να μου κάνει κάποιος εισβολή στο σπίτι μου είναι το ίδιο, έστω και υπό κλίμακα με το να μου κάνει εισβολή στη χώρα μου... και ανάλογα θα αντιδράσω...
Ένα μόνο πράγμα σου εύχομαι... να μην βρεθείς στην θέση του wagner να σου ανοίγουν το σπίτι τη στιγμή μάλιστα που είσαι μέσα...
@ Funis
Eννοείται ότι είναι πολύ πιο εύκολο να στείλεις κάποιον νοκ-άουτ, παρά να τον ακινητοποιήσεις. Για το πρώτο αρκεί το στοιχείο του αιφνιδιασμού και ας είσαι πιο αδύναμος ή άοπλος (ιδιαίτερα αν δεν ξέρεις αν ο άλλος κουβαλάει όπλο μαζί του) Ενώ για να τον ακινητοποιήσεις,πρέπει να διαθέτεις δύναμη, ίσως να γνωρίζεις κάποιες λαβές ή πολεμική τέχνη η ένα κουμπούρι να του το κολλήσεις στο κεφάλι...
Πάντως εγώ, αφού θα τον κλώτσαγα από το μπαλκόνι, θα του πέταγα και μια γλάστρα από πάνω, για να σιγουρευτώ...
'Κύριε αστυνόμε τι να σας πω... μάλλον πήγε να ανέβει στο μπαλκόνι μου και πιάστηκε από τη γλάστρα που ήταν κρεμασμένη και έφυγε...'BTW, στο σπίτι μου έχω σε πολύ περίοπτη θέση, δίπλα στο δωμάτιό μου, πυροσβεστήρα... και όχι μόνο για τη φωτιά...
-
Ο χρήστης Spartan έγραψε:
Εγω αυτό που κραταω απο όλη τη συζήτηση ειναι αυτο:
Πέτα το κι αυτό....Τον γνωστό Παλαιοκώστα πιάσανε....Αυτόν που διαφυγει 15 χρόνια....
Ο αδελφος του που την κοπάνησε με το ελικόπτερο, είναι ακόμα εξω....(τουλάχιστο μέχρι τώρα που γραφω το πόστ...).Αυτον λεω.....
Που ηταν φυγας 15 χρονια.
Τον ελικοπτερακια τον ψαχνουν ακομα -
double post
-
Το φορουμ τα χει παιξει........
βγαζει 2 φορες τα ποστ!Ο χρήστης taurus έγραψε:
μεχρι να βρεθει καποιος πιο απελπισμενος-γρηγορος-δυνατος-μαγκας-οπλισμενος απο εσας και να σας δειρει-σακατεψει-σκοτωσει
Ψιτ... σε στιγμές όπως η τουρκοκρατία, η κατοχή και η χούντα είχαμε να κάνουμε με πιο δυνατούς και πιο οπλισμένους... έπρεπε να κάνουμε τις κότες?
Οι 'τρομοκράτες' άραβες έχουν επίσης να κάνουν με πιο δυνατούς και οπλισμένους... τους βλέπεις να κιοτεύουν?
Είπα και νωρίτερα... το να μου κάνει κάποιος εισβολή στο σπίτι μου είναι το ίδιο, έστω και υπό κλίμακα με το να μου κάνει εισβολή στη χώρα μου... και ανάλογα θα αντιδράσω...
Ένα μόνο πράγμα σου εύχομαι... να μην βρεθείς στην θέση του wagner να σου ανοίγουν το σπίτι τη στιγμή μάλιστα που είσαι μέσα...
@ Funis
Eννοείται ότι είναι πολύ πιο εύκολο να στείλεις κάποιον νοκ-άουτ, παρά να τον ακινητοποιήσεις. Για το πρώτο αρκεί το στοιχείο του αιφνιδιασμού και ας είσαι πιο αδύναμος ή άοπλος (ιδιαίτερα αν δεν ξέρεις αν ο άλλος κουβαλάει όπλο μαζί του) Ενώ για να τον ακινητοποιήσεις,πρέπει να διαθέτεις δύναμη, ίσως να γνωρίζεις κάποιες λαβές ή πολεμική τέχνη η ένα κουμπούρι να του το κολλήσεις στο κεφάλι...
Πάντως εγώ, αφού θα τον κλώτσαγα από το μπαλκόνι, θα του πέταγα και μια γλάστρα από πάνω, για να σιγουρευτώ...
'Κύριε αστυνόμε τι να σας πω... μάλλον πήγε να ανέβει στο μπαλκόνι μου και πιάστηκε από τη γλάστρα που ήταν κρεμασμένη και έφυγε...'BTW, στο σπίτι μου έχω σε πολύ περίοπτη θέση, δίπλα στο δωμάτιό μου, πυροσβεστήρα... και όχι μόνο για τη φωτιά...
Εγω δεν ειχα προβλημα.....
Οταν ηρθαν οι μπατσοι..... μετα απο 2 μερες για καταθεση, τους το ειπα.....
-Βγηκα να κανω τσιγαρο και τον ειδα. Τρομαξα και τον κοπανησα με αποτελεσμα να πεσει κατω.
-....με αποτελεσμα ο κλεφτης να πεσει κατω.... Οκ.... μας φτανει αυτο. Καλα εκανες.....
P.S. Οχι τιποτ αλλο, αλλα τις 3 προηγουμενες φορες μας ειχαν αδειασει το σπιτι ενω εμεις κοιμομασταν.
Και για καποιο πολυ περιεργο λογο ξυπνησαμε 3-4 ωρες αφου ειχαν χτυπησει τα ξυπνητιρια..... -
**Lock alert! **
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
**Lock alert! **ABS
-
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Πέτα το κι αυτό....Τον γνωστό Παλαιοκώστα πιάσανε....Αυτόν που διαφυγει 15 χρόνια....
Ο αδελφος του που την κοπάνησε με το ελικόπτερο, είναι ακόμα εξω....(τουλάχιστο μέχρι τώρα που γραφω το πόστ...).Αυτον λεω.....
Τον ελικοπτερακια τον ψαχνουν ακομαΕιπα αρχικα ο Νο1 καταζητουμενος ο οποιος δεν ειναι ο ελικοπτεράκιας αλλά ο 15 χρόνια.
Συνεννοηθηκαμε!
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
μεχρι να βρεθει καποιος πιο απελπισμενος-γρηγορος-δυνατος-μαγκας-οπλισμενος απο εσας και να σας δειρει-σακατεψει-σκοτωσει
Ψιτ... σε στιγμές όπως η τουρκοκρατία, η κατοχή και η χούντα είχαμε να κάνουμε με πιο δυνατούς και πιο οπλισμένους... έπρεπε να κάνουμε τις κότες?
Η σύγκριση που κάνεις είναι άκυρη. Τα βάζεις με κάποιον πιό δυνατό μόνο όταν είσαι στον πάτο και δέν έχεις να χάσεις τίποτα. Οι Έλληνες στην τουρκοκρατία και οι Άραβες τρομοκράτες ήταν σε αυτή τη θέση οπότε πήγαν ή για όλα ή για τίποτα.
Εγώ προσωπικά δέν είμαι τόσο απελπισμένος ωστε να ρισκάρω να σκοτωθώ απο ένα κλεφτρόνι. Βέβαια, άν είχα την ευκαιρία/δυνατότητα σίγουρα δέ θα δίσταζα να του κάνω μεγάλη ζημιά. Αλλά αν οι πιθανότητες είναι εναντίον μου δεν θα ρίσκαρα κάν.
Όσο για Funis και kantoniou που πρότειναν ακινητοποίηση του κλέφτη: ΞΕΧΑΣΤΕ ΤΟ! Σε αυτές τις περιπτώσεις είτε κάνεις την κότα είτε είσαι ετοιμασμένος να κάνεις ζημιά. Μέσες λύσεις δέν υπάρχουν. Το κλεφτρόνι θα μαχηθεί με νύχια και με δόντια προκειμένου να μην καταλήξει στη φυλακή.
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Τον ελικοπτερακια τον ψαχνουν ακομαΕιπα αρχικα ο Νο1 καταζητουμενος ο οποιος δεν ειναι ο ελικοπτεράκιας αλλά ο 15 χρόνια.
Συνεννοηθηκαμε!
Οκ τωρα.....
Σορρυ Dear
Θα σκοτωνατε οποιον πιανατε να κλεβει το αυτοκινητο σας?