-
Εχουμε εναν κλεφτη λοιπον,που για πχ 10.000Ε (οσα θα παρει για ενα κλεμμενο αυτοκινητο) ειναι διατεθειμενος να κλεψει.
Και εχουμε ιδιοκτητη που για 10.000Ε ειναι διατεθειμενος να σκοτώσει!
Δεν ξερω πως σας φαινονται αυτα.Προσωπικα θα ημουνα πολυ επιθετικος αν εβρισκα καποιον μεσα στο σπιτι μου,αλλα εξω στο δρομο το μονο που θα κοιταζα ειναι η σωματικη μου ακεραιοτητα.Ειμαι ασφαλισμενος ιατρικα,εχω το αυτοκινητο μου ασφαλισμενο,το σπιτι μου ασφαλισμενο,και κοιμαμαι ησυχα τα βραδια γιατι εχω φροντισει/προσπαθησει να μην ειμαι 100% ερμαιο της τυχης,δοκιμαστε το και εσεις αντι να μαθαίνετε σκοποβολή
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Εχουμε εναν κλεφτη λοιπον,που για πχ 10.000Ε (οσα θα παρει για ενα κλεμμενο αυτοκινητο) ειναι διατεθειμενος να κλεψει.
Δεν ξερω πως σας φαινονται αυτα.Προσωπικα θα ημουνα πολυ επιθετικος αν εβρισκα καποιον μεσα στο σπιτι μου,αλλα εξω στο δρομο το μονο που θα κοιταζα ειναι η σωματικη μου ακεραιοτητα.Ειμαι ασφαλισμενος ιατρικα,εχω το αυτοκινητο μου ασφαλισμενο,το σπιτι μου ασφαλισμενο,και κοιμαμαι ησυχα τα βραδια γιατι εχω φροντισει/προσπαθησει να μην ειμαι 100% ερμαιο της τυχης,δοκιμαστε το και εσεις αντι να μαθαίνετε σκοποβολή
Μα εννοείται, συμφωνώ μαζί σου. Μέσα στο σπίτι σου, απειλείται η οικογένειά σου, η ίδια η ζωή σου. Στο δρόμο, ένα μάτσο παλιοσίδερα! Ένας που έχει μπει στο σπίτι σου είναι εν δυνάμει απειλή για πολλά περισσότερα πράγμα από ένα τέσσερις ρόδες και ένα τιμόνι. Εκεί, εννοείται ότι αν παιχτεί σκηνικό, θα πέσεις πάνω του και θα το κόψεις το λαιμό με τα δόντια, αν απειλεί τα παιδιά σου π.χ.
Ωστόσο και σ' αυτή την περίπτωση ακόμα, φίλε Wagner, ένας που απλά θέλει να μπει να κλέψει την τηλεόραση ή τα κοσμήματά σου... Τι είναι προτιμότερο; Να μπει, να τα κλέψει και να φύγει ανενόχλητος ή να ξυπνήσεις, να εμπλακείς και να καταλήξεις εσύ, η γυναίκα σου και τα παιδιά σου σφαγμένοι στο πάτωμα; Εκτός αν έχετε όλοι από ένα UZI στο κομοδίνο σας.
btw, ο χοίρος γράφεται με 'οι'... Εκτός αν εννοείς κάτι άλλο που δεν έπιασα, οπότε ζητώ συγγνώμη.
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Και εχουμε ιδιοκτητη που για **10.000Ε **ειναι διατεθειμενος να σκοτώσει!
Κατ αρχας.
Το χω πει και το χω ξεκαθαρισει 800 φορες.
Αν πετυχαινα το κλεφτρονι που για 10.000Ευ μου κλεψε το αυτοκινητο μου
Το οποιο πληρωσα 78.000Ευ και πηρα πισω 55.000 απο την ασφαλιστικη.
Αρα 23.000Ευ.... Και οχι 10.000! Αφηστε που καμια ασφαλιστικη δεν επιστρεφει ολο το ασφαλισμενο ποσο.... Ακομα και την ημερα που το αγορασατε αν σας το κλεψουν..... Μεταχειρισμενο... Παλαιοτιτα.... κ αλλα τετοια ωραια....
Απλα θα τον εστελνα νοσοκομειο για πολυ καιρο, με σοβαρο ενδεχωμενο να μην ειναι σε θεση να κανει οικογενεια μεταγενεστερα.
Για ενα αυτοκινητο, δεν αξιζει να μπλεξεις με δικαστηρια, ουτε να αφαιρεσεις μια ζωη.Οταν ομως, ο κλεφτης ειναι μεσα στο σπιτι σου και ειναι οπλισμενος -εστω και με οδοντογλυφιδα, γιατι με αδεια χερια δεν θα παει να κλεψει- εισαι σε νομιμη αμυνα, καθως δεν γνωριζεις τις προθεσεις του.
Με μια προειδοποιητικη βολη στα ποδια -'η αναμεσα- εισαι νομικα ΟΚ
Εγω -μιλοντας εκ του ασφαλους και εντελως υποθετικα- μαλλον θα τον εκανα λυπασμα.
Κ αν δεν ξυπνισω εγω αλλα η μανα μου;
Η καποιος απο τα μικροτερα αδερφια μου.....
This is a risk I am not willing to take.... Sorry... -
Ο χρήστης nasos79 έγραψε:
Μα εννοείται, συμφωνώ μαζί σου. Μέσα στο σπίτι σου, απειλείται η οικογένειά σου, η ίδια η ζωή σου. Στο δρόμο, ένα μάτσο παλιοσίδερα! Ένας που έχει μπει στο σπίτι σου είναι εν δυνάμει απειλή για πολλά περισσότερα πράγμα από ένα τέσσερις ρόδες και ένα τιμόνι. Εκεί, εννοείται ότι αν παιχτεί σκηνικό, θα πέσεις πάνω του και θα το κόψεις το λαιμό με τα δόντια, αν απειλεί τα παιδιά σου π.χ.
Ωστόσο και σ' αυτή την περίπτωση ακόμα, φίλε Wagner, ένας που απλά θέλει να μπει να κλέψει την τηλεόραση ή τα κοσμήματά σου... Τι είναι προτιμότερο; Να μπει, να τα κλέψει και να φύγει ανενόχλητος ή να ξυπνήσεις, να εμπλακείς και να καταλήξεις εσύ, η γυναίκα σου και τα παιδιά σου σφαγμένοι στο πάτωμα; Εκτός αν έχετε όλοι από ένα UZI στο κομοδίνο σας.
btw, ο χοίρος γράφεται με 'οι'... Εκτός αν εννοείς κάτι άλλο που δεν έπιασα, οπότε ζητώ συγγνώμη.
Εγω το γραψα λαθος...
Δεν ειναι η πρωτη φορα.... -
Παντως σε οτι αφορα τα σπιτια μας,ειναι να μην σου τυχει να σηκωθεις για κατουρημα και να δεις εναν ξεμπαρκο να κανει πλιατσικο...εσυ νυσταγμενος,καλα-καλα δεν ξερεις εαν βλεπεις ονειρο,αυτός στην τσίτα και με το μαχαίρι στην τσέπη..
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Παντως σε οτι αφορα τα σπιτια μας,ειναι να μην σου τυχει να σηκωθεις για κατουρημα και να δεις εναν ξεμπαρκο να κανει πλιατσικο...εσυ νυσταγμενος,καλα-καλα δεν ξερεις εαν βλεπεις ονειρο,αυτός στην τσίτα και με το μαχαίρι στην τσέπη..Καλα...εγω οταν ξυπναω για κατουριμα, ειναι συνηθως μετα απο μεθυσι....
Και αρκουδα να πετυχω, την εχω κανει ενα με το πατωμα..... -
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Παντως σε οτι αφορα τα σπιτια μας,ειναι να μην σου τυχει να σηκωθεις για κατουρημα και να δεις εναν ξεμπαρκο να κανει πλιατσικο...εσυ νυσταγμενος,καλα-καλα δεν ξερεις εαν βλεπεις ονειρο,αυτός στην τσίτα και με το μαχαίρι στην τσέπη..
Καλα...εγω οταν ξυπναω για κατουριμα, ειναι συνηθως μετα απο μεθυσι....
Και αρκουδα να πετυχω, την εχω κανει ενα με το πατωμα.....Πώς το κάνεις αυτό? Την κατουράς και πέφτει ή κατουράς κάτω και γλιστράει?
Χωρίς παρεξήγηση, ε?
-
Πώ-πώωωω!!!!
Είσαι πολύ παλικαράς ρε Βάγκνερ!!!!
Μπορώ να γίνω φίλος σου σε παρακαλώ!!!!
-
Και αρκουδα να πετυχω, την εχω κανει ενα με το πατωμα.....Αυτό είναι που λέμε 'μη γ@μάς τόσο πολύ, κατούρα και λίγο'
Κι από εμένα χωρίς παρεξήγηση (γιατί σε βλέπω και λίγο νταή και δε με παίρνει)
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Και αρκουδα να πετυχω, την εχω κανει ενα με το πατωμα.....Πώς το κάνεις αυτό? Την κατουράς και πέφτει ή κατουράς κάτω και γλιστράει?
Χωρίς παρεξήγηση, ε?
Ειναι θεμα..... Ορμης......
Βαρος * ταχυτιτα.....
Ετσι δεν ειναι;;;;Ε.... Τι να κλασει η καϊμενη η αρκουδιτσα οταν εγω τρεχω να προλαβω την πλυμηρα
Οπως ειδατε.... χωρις παρεξηγιση
-
Βαρος * ταχυτιτα.....
Ετσι δεν ειναι;;;;Κι'όμως,ΔΕΝ είναι έτσι.
ΜΑΖΑ κι'όχι...βάρος
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Βαρος * ταχυτιτα.....
Ετσι δεν ειναι;;;;Κι'όμως,ΔΕΝ είναι έτσι.
ΜΑΖΑ κι'όχι...βάρος
Χονδρικα μιλοντας παντα....
Θα σκοτωνατε οποιον πιανατε να κλεβει το αυτοκινητο σας?