-
Και άμα είναι άλλοι 2-3 που κρατάνε τσίλιες για να κάνει σωστά τη δουλειά του το κλεφτρόνι, τι γίνεται;;
άμα σου σκάσουνε άλλοι 2 cry them charalambos... θα παρακαλάς να κλέψουν το αμάξι και να μη σε στείλουν στα θυμαράκια...
-
Ο χρήστης kantoniou έγραψε:
mad maxWhatever...
Συνεχιζω παντως να βρισκω σκληρη την αυτοκριτικη σου.
οταν μιλας σταματα να κοιταζεσαι στον καθρεπτη.....
an finally
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
GET A LIFE -
Ο χρήστης CARυοθραύστης έγραψε:
Και άμα είναι άλλοι 2-3 που κρατάνε τσίλιες για να κάνει σωστά τη δουλειά του το κλεφτρόνι, τι γίνεται;;άμα σου σκάσουνε άλλοι 2 cry them charalambos... θα παρακαλάς να κλέψουν το αμάξι και να μη σε στείλουν στα θυμαράκια...
Το αμα ειναι εντελως υποθετικο.Και αμα ειναι μονος του??
Δεν βγαινει νοημα με το αμα.Οχι οτι γινεται και χωρις αυτο αλλα λεμε τωρα.... -
Ο χρήστης Silver Turbo έγραψε:
Και άμα είναι άλλοι 2-3 που κρατάνε τσίλιες για να κάνει σωστά τη δουλειά του το κλεφτρόνι, τι γίνεται;;
άμα σου σκάσουνε άλλοι 2 cry them charalambos... θα παρακαλάς να κλέψουν το αμάξι και να μη σε στείλουν στα θυμαράκια...
Δεν βγαινει νοημα με το αμα.Οχι οτι γινεται και χωρις αυτο αλλα λεμε τωρα....Ωραία.
Ξέρεις τα περισσότερα (θανατηφόρα) ατυχηματα γίνονται γιατί οι άνθρωποι αυτοί (άσχετα με το αν φταίνε ή όχι) δεν υπολογίζουν αυτή τη λεξούλα με τα 3 γράμματα.
'αμα'...
Δλδ εσυ αν βρεθείς συνοδηγός σε κάποιον που πηγαίνει αέρα πατερα μέσα σε στενά, δε θα του πεις 'ηρέμησε ρε Φιλώτα, άμα σου πεταχτεί κάποιος τι γίνεται;'.
Τι απάντηση θα μπορούσε να σου δώσει ο Φιλώτας για να σε πείσει;
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Και για αλλη μια φορα, για κοιτα τα αποτελεσματα του poll και κρατα την ειρωνια για την παρτη σου...
Αυτό με τα αποτελέσματα του poll γιατί το λες και το ξαναλές; Τι αποδεικνύει; Το δίκιο είναι με τους πολλούς;
-
Μεχρι να μου φανε το αυτοκινητο μου, ελεγα -λογο των προβληματων που αντιμετοπισα μ αυτο το αυτοκινητο- οτι αν εβλεπε κλεφτρονι, θε του δινα τα κλειδια.....
2 χρονια μετα.....
Και με 23.000 Ευρω λιγοτερες στο λογαριασμο μου.....
Πιστευω οτι απλα..... αν τον εβλεπα την ωρα που μου εκλεβε το αυτοκινητο....το τυπακι θα περναγε ατελειωτες ωρες στο κρεβατι του πονου και αποκλειετε να ταν σε θεση να κανει οικογενεια μετα..... -
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
Και για αλλη μια φορα, για κοιτα τα αποτελεσματα του poll και κρατα την ειρωνια για την παρτη σου...
Αυτό με τα αποτελέσματα του poll γιατί το λες και το ξαναλές; Τι αποδεικνύει; Το δίκιο είναι με τους πολλούς;
Αποδεικνυει οτι κατω απο συγκεκριμενες συνθηκες, οσο και να κριβομαστε πισω απο το δαχτυλο μας, αντιδρουμε το ιδιο.....
Απλα καποιοι δεν κριβωμαστε πισω απο το δαχτυλο μας και καποιοι κρυβωμαστε και αποδοκιμαζουμε αυτους που δεν κρυβωντε.....
-
Ο χρήστης CARυοθραύστης έγραψε:
Δεν βγαινει νοημα με το αμα.Οχι οτι γινεται και χωρις αυτο αλλα λεμε τωρα....Ωραία.
Ξέρεις τα περισσότερα (θανατηφόρα) ατυχηματα γίνονται γιατί οι άνθρωποι αυτοί (άσχετα με το αν φταίνε ή όχι) δεν υπολογίζουν αυτή τη λεξούλα με τα 3 γράμματα.
'αμα'...
Δλδ εσυ αν βρεθείς συνοδηγός σε κάποιον που πηγαίνει αέρα πατερα μέσα σε στενά, δε θα του πεις 'ηρέμησε ρε Φιλώτα, άμα σου πεταχτεί κάποιος τι γίνεται;'.
Τι απάντηση θα μπορούσε να σου δώσει ο Φιλώτας για να σε πείσει;
Αλλο το ενα,αλλο το αλλο.Δεν ειναι τα ιδια.Στο δευτερο 'αμα' δεν εχω λογο να διαφωνησο.Με το πρωτο 'αμα' διαφωνησα.Αλλο να προστατεψεις την περιουσια σου.Αλλο το πως θα οδηγας.Και στο κατω κατω μονο οσοι εχουν περασει ενα τετοιο περιστατικο ξερουν τι αισθανονται και τι νιωθουν.Οι υπολοιποι λεμε απλα λογια του αερα.(και εγω σ'αυτους ανηκω)Αν δεν το παθεις που λενε.....
-
MAD-MAX-13
Δεν συνηθιζω να προσβαλλω το συνομιλητη μου, ακομα και οταν διαφωνω με τις αποψεις του τελειως.
Επισης δεν συνηθιζω να διαπληκτιζομαι στο φορουμ με αγνωστους και μαλιστα για αυτοκινητα.
Και τις δυο παραπανω επισημανσεις μπορεις ευκολα να τις διαπιστωσεις απο τις παλιοτερες δημοσιευσεις μου.Δεν ξερω αν η φραση 'ειρωνες της φαπας', που πυροδοτησε την αντιδραση μου, ειναι για σενα ειρωνικη ή οχι, αν ειναι ομως σε καθιστα και εσενα ειρωνα (ισως οχι της φαπας). Επισης δεν ξερω αν ο 'κωδικας τιμης' σου σου επιτρεπει να εκτοξευεις αυτον τον χαρακτηρισμο αοριστα, χωρις να διευκρινιζεις σε ποιον απευθυνεσαι, οπως σε παρακαλεσα να κανεις (και δεν το εκανες) και πως σε χαρακτηριζει αυτο.
Προσωπικα βαρεθηκα να διαβαζω τις αποψεις που διαφοροι νιντζα των δρομων εκφραζουν σε καθε ευκαιρια, με απολυτη περιφρονηση στην ανθρωπινη ζωη και υγεια και εχοντας μαλιστα την πεποιθηση οτι αυτο ειναι το σωστο. Ειναι λυπηρο να πιστευουν νεοι ανθρωποι οτι η 'ζουγκλα' θα αλλαξει με ακομα πιο κτηνωδεις συμπεριφορες.
Ειναι τελικα προφανες οτι οι προτεραιοτητες και οι αξιες στις ζωες μας ειναι πολυ διαφορετικες και δεν υπαρχει πεδιο συνεννοησης, γι'αυτο και εγραψα παραπανω οτι δεν προκειται να ξανασχολιασω σε παρομοιες συζητησεις και να γινω κι εγω γραφικος. Ας ανεχτουν ή αντικρουσουν τις ακρως αντικοινωνικες αποψεις που διαρκως εκφραζονται οι υπολοιποι χρηστες.
Την ψυχιατρικη σου τηλε-διαγνωση και τα σχολια τυπου get a life δεν θα τα σχολιασω, διοτι θα οδηγηθω σε ακρως ειρωνικους χαρακτηρισμους.Αυτα με ειλικρινη προσπαθεια απο μερους μου να μην παρασυρθω κι αλλο σε μια παιδιαστικη κοντρα αλληλο-προσβολων και να ληξω το θεμα απο τη μερια μου με οσο καλυτερο τροπο μπορω.
-
επειδη η επαναληψη ειναι μητηρ πασης μα8ησεως (και παθησεως θα προσ8ετα...)
η ελλειψη τεκμηριωμένης επιχειρηματολογιας και η παραφρασμενη και αλλιωμενη αποδοση καταστασεων - αντιδρασεων και τροπων σκεψης συνδυασμένη απο ακατασχετη φλυαρολογια ειρωνικου και αλλαζονικου υφους..........
αυτο αντιλαμβανομαι προσωπικα απο τα τελευταια ποστ σου σε αυτο εδω το τοπικ
-
Ο χρήστης kantoniou έγραψε:
MAD-MAX-13
Δεν συνηθιζω να προσβαλλω το συνομιλητη μου, ακομα και οταν διαφωνω με τις αποψεις του τελειως.Να ειρωνευεσαι ομως.....
Επισης δεν συνηθιζω να διαπληκτιζομαι στο φορουμ με αγνωστους και μαλιστα για αυτοκινητα.
Τοση ωρα, αυτο με τον ΜαντΜαξ ....τι ακρηβως ειναι;;;
[...]
Προσωπικα βαρεθηκα να διαβαζω τις αποψεις που διαφοροι νιντζα των δρομων εκφραζουν σε καθε ευκαιρια, με απολυτη περιφρονηση στην ανθρωπινη ζωη και υγεια και εχοντας μαλιστα την πεποιθηση οτι αυτο ειναι το σωστο. Ειναι λυπηρο να πιστευουν νεοι ανθρωποι οτι η 'ζουγκλα' θα αλλαξει με ακομα πιο κτηνωδεις συμπεριφορες.
**Εγω προσωπικα βαρεθηκα τα ζωα που αδιαφορουν για την ζωη μου και την σωματικη μου ακεραιωτιτα και μαλιστα τα βαζουν σε κινδηνο ανευ λογου, με το παραμικρο, επιδει εχουν να πανε να ξυσουν τα @@ τους, και ακροβατουν μεταξυ φθορας κ αυθαρσιας, στιριζωμενοι στην υπομονη μου και τις μαντικες μου ικανοτιτες πισω απο το τιμονη, να μου υποδυκνειουν τι πρεπει να κανω, ενω εχουν κανει ενα καρω μαλακιες ποιο πριν.
Ε οχι δα.....
ΑΠΟ ΠΑΝΩ!!!!!**
[...]Αυτα με ειλικρινη προσπαθεια απο μερους μου να μην παρασυρθω κι αλλο σε μια παιδιαστικη κοντρα αλληλο-προσβολων και να ληξω το θεμα απο τη μερια μου με οσο καλυτερο τροπο μπορω.
Σχολιασα μονο τα σημεια στα οποια δφιαφωνω
-
Εντάξει να σκοτώσεις κάποιον που να σου κλέψει το αμάξι είναι ακρότητα. Να τον έστελνα στο νοσοκομείο από τα κλωτσομπούνια; Και μετά; Να πλήρωνα στο δικαστήριο την εξαγοράσιμη φυλακή και τα νοσήλεια του άλλου; Δηλαδή δε φτάνει που θα μου έκλεβε το αμάξι θα τον πλήρωνα και από πάνω;!!! Εντάξυ έχω και πιο σοβαρά να κάνω πράγματα. Ας τον αναλάμβανε η αστυνομία. Το αμάξι να ήταν εντάξει και αυτός μετά είναι θέμα εισαγγελέα τι μέλλον θα είχε.
-
Ο χρήστης powergs έγραψε:
Εντάξει να σκοτώσεις κάποιον που να σου κλέψει το αμάξι είναι ακρότητα. Να τον έστελνα στο νοσοκομείο από τα κλωτσομπούνια; Και μετά; Να πλήρωνα στο δικαστήριο την εξαγοράσιμη φυλακή και τα νοσήλεια του άλλου; Δηλαδή δε φτάνει που θα μου έκλεβε το αμάξι θα τον πλήρωνα και από πάνω;!!! Εντάξυ έχω και πιο σοβαρά να κάνω πράγματα. Ας τον αναλάμβανε η αστυνομία. Το αμάξι να ήταν εντάξει και αυτός μετά είναι θέμα εισαγγελέα τι μέλλον θα είχε.Αστυνομια......
Ναι.... Ναι....
Βεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεβαια......
Το ξεχασα.....
Μετα την παρεμβαση του φραπεδοφορου Ζητα, 45 λεπτα αφου ειχα καλεσει την αστυνομια.....
Και το αμαξι μου επεστρεψαν....
Και το κλεφτρονι δικαστικε και τωρα ειναι στον κορυδαλο.....
Και μετα ξυπνησα.....ΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΗΝΟΝΤΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΘΑΜΝΟΥΣ ΜΕ ΡΑΝΤΑΡ, ΝΑ ΚΟΒΟΥΝ ΚΛΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΝΑΝΕ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΟ ΘΕΡΙΖΟΝΤΑΣ ΟΠΟΙΟΝ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΑΤΥΧΕΙΑ ΝΑ ΜΗ ΤΟΥΣ ΔΕΙ ΧΩΡΙΣ ΦΑΡΟ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΣΕΙΡΙΝΑ ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΩΚΟΥΝ ΤΟ ΦΡΑΠΟΓΑΛΟ ΑΠΟ ΤΑ ΕΒΕΡΕΣΤ....
-
'Καραισκάκης στ'όνομα
και στήν ψυχή λιοντάρι
εμείς για ψύλλου πήδημα
τραβούσαμε χατζάρικαι με κεφάλια εχθρικά
χτίζαμε πυραμίδες
μάθημα και παράδειγμα
σαν νέοι Λεωνίδες'(πορώθηκα μιλάμε )
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
'Καραισκάκης στ'όνομα
και στήν ψυχή λιοντάρι
εμείς για ψύλλου πήδημα
τραβούσαμε χατζάρικαι με κεφάλια εχθρικά
χτίζαμε πυραμίδες
μάθημα και παράδειγμα
σαν νέοι Λεωνίδες'(πορώθηκα μιλάμε )
-
HUNTER
-
Ο χρήστης MAD-MAX-13 έγραψε:
http://www.killorberobbed.ass.holextra car security
http://www.deathtotheft.stfuμιας και το παιζεις εξυπνακιας....
death-to-theft δεν ευστα8ει συντακτικα...
death-to-thieves ειναι το σωστο
θανατος στην κλοπη ή θανατος στους κλεφτες?
μαλλον το δευτερο η8ελες να γραψεις....
ουτε η ποιητικη αδεία επιτρεπει τετοια συντακτικη χρηση...Καντε με τον Skullone 'Teaching English as a Posting Language' course να μας μαθεις.
-
παιδια εγω μολις τωρα ψηφισα. Θα τον σκοτωνα γιατι τετοιοι μαλακες δεν αξιζει να ζουν. διπλα στο αυτοκινητο μου ειχε παρκαρισμενη μια ΠΟΡΣΕ και ο μαλακας πηγε να κλεψει το δικο μου το TWINGO
E MA ΓΙΑ ΤΟΣΟ ΜΑΛΑΚΑ ΜΙΛΑΜΕ
ΘΑΝΑΤΟΣ
-
Το twingo ειναι αμάξι για γερά πορτοφόλια
-
Silver Turbo
Την έχω πάθει φίλε μουΤο σημαντικό είναι να πάρεις ένα μάθημα και να μάθεις από αυτό.
αλλωστε οι αρχαίοι έλεγαν 'το δις εξαμαρτείν ουκ ανρδός σοφού' και όχι το να αμαρτάνεις γενικά.Σκεφτεσαι πώς θα ηταν η ζωή σου αν δεν σου ήταν έμφυτο το 'αμα' ?
Τεσπα ξεφύγαμε.
Θα σκοτωνατε οποιον πιανατε να κλεβει το αυτοκινητο σας?