-
Στον κουκ νομίζω πήγαινε...
-
αφου λέει 'naso:' που λέτε να πήγαινε?
ΙΚΕ, ο **νταής **του φόρουμ
-
ή ο να τη λέει στο kid
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
nasos79, πλάκα κάνουν! και εγώ ψάρωσα, αλλά ένα μικρό πουλάκι με πληροφόρησε...Υποννοείς κάτι για το μέγεθός μου;
-
Ωραία, το γαμήσαμε το θέμα... Έτσι κι αλλιώς, τριμπούρδελο ήταν απ' την αρχή!
Το εννοώ αυτό για το ban. Σε ποιον να απευθυνθώ; Νίκο, μπορείς να κάνεις κάτι; Μέχρι τέλος της εβδομάδας πχ; Ή μάλλον μέχρι Παρασκευή, για να πούμε και τίποτα για το GP...
-
λενε τον Κουκ Νασο ?
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
ή ο να τη λέει στο kidΆντε ρε, μιλάς κιόλας. Άι ανέβασε πίεση στην φριτέζα σου μπας και βγάλεις κανά άλογο παραπάνω γιατί ακόμα και με το καροτσάκι του SM (super market εγκάθετε ) σε περνάω.
Νίκο, δεν τα μεταφέρεις στο σουβλατζίδικο?
-
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
nasos79, πλάκα κάνουν! και εγώ ψάρωσα, αλλά ένα μικρό πουλάκι με πληροφόρησε...
Υποννοείς κάτι για το μέγεθός μου;
Ναι ρε. Μπάμια, ε μπάμια.
Τώρα θα σε λεγα kid, αλλά φοβάμαι πως είναι πολύ βαρύ και δεν θα τ' αντέξεις!
το τοπικ τελειωσε...
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
ο τοπικ τελειωσε...Και συ μαζί.
-
Άντε ρε που σπουδάζεις και ιατρική. Χασάπη.
Τέλειωσε το τόπικ; Και εσύ που το κατάλαβες;
-
ρε γμτ
μου τελειωσαν τα καρελια
μπορει να μου πει κανεις (σοβαρα) αν γινεται να μου στειλει η μαμα τσιγαρα απο την Ελλαδα;
με κουριερ; ή κατι τετοιοεντωμεταξυ λεω τι τσιγαρα να παρω.. εδω UK.. δεν ηξερα τις μαρκες
τα silk cut χαλια.. ολα χαλια.. τελικα πηρα μαλμπορο.. ΑΠΟΡΩ ΠΩς ΤΑ ΚΑΠΝΙΖΑ ΠΑΛΙΑ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ μ*^^&^^ειμαι σε απογνωση
θελω τα καρελια μου
Γ*(& ΤΟΝ ΕΘΙΣΜΟ ΜΟΥ -
γιατί να μην μπορεί;
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
ρε γμτμου τελειωσαν τα καρελια
μπορει να μου πει κανεις (σοβαρα) αν γινεται να μου στειλει η μαμα τσιγαρα απο την Ελλαδα;
με κουριερ; ή κατι τετοιοεντωμεταξυ λεω τι τσιγαρα να παρω.. εδω UK.. δεν ηξερα τις μαρκες
τα silk cut χαλια.. ολα χαλια.. τελικα πηρα μαλμπορο.. ΑΠΟΡΩ ΠΩς ΤΑ ΚΑΠΝΙΖΑ ΠΑΛΙΑ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ μ*^^&^^ειμαι σε απογνωση
θελω τα καρελια μου
Γ*(& ΤΟΝ ΕΘΙΣΜΟ ΜΟΥΛογικά, γίνεται να σου στείλουν.
Τα Marlboro είναι ΕΝΤΕΛΩΣ διαφορετικά από χώρα σε χώρα. Θεωρώ τα ελληνικά Marlboro, αυτά που φτιάχνει ο Παπαστράτος, τα καλύτερα που έχω καπνίσει ποτέ, ανάμεσα σε αμερικάνικα, σλοβένικα, ισπανικά, γαλλικά, γερμανικά και πολωνικά (δεν έχω δοκιμάσει άλλα).
Αγγλία, δοκίμασε Benson & Hedges. Αφού καπνίζεις Καρέλια, πιστεύω θα σου αρέσουν.
-
εντωμεταξυ τα μαλμπορο κανανε ~5μιση λιρες
5μιση λιρες
ελεος!
αντε, και στο τριχιλιαρο!
-
8,17 ευρώ;;;
Παίρνε τσιγάρα από τα duty free κάθε φορά που ταξιδεύεις.Πάντως προσωπικά έκλεισα 2 μήνες που δεν το έχω αγγίξει.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Πάντως προσωπικά έκλεισα 2 μήνες που δεν το έχω αγγίξει.Μπράβο σου, αλλά καλό είναι να το πλένεις πού και πού.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
8,17 ευρώ;;;
Παίρνε τσιγάρα από τα duty free κάθε φορά που ταξιδεύεις.Πάντως προσωπικά έκλεισα 2 μήνες που δεν το έχω αγγίξει.
συγχαρητηρια
κι εγω προσπαθησα αλλα.. (δεν προσπαθησα αρκετα μαλλον.. ισως δεν θελω να το κοψω)στην Ιταλια ειναι πιο φτηνα που κοιταζα τα μηχανηματα, αλλα κ παλι:
- ειναι πιο ακριβα απο Ελλαδα
- δεν εχει καρελια
-
Εκθεση Auto Tuning My Ass. Αθλια, κρίμα τα 10 ευρώ. Ο χώρος των Club ήταν πιο ενδιαφέρων, και αν έλειπε και η τρομερή βαβούρα από τους γρήγορους (βλ.ελεύθερες εξατμίσεις) και τους δυνατούς (βλ. 10ιντσα σε πόρτες και κόρνες παντού) τότε θα ήταν σαφώς καλύτερα.
Γι'αυτό και μετά πήρα 2 φίλες και πήγαμε στην αρχή για ποτό στο Δάσος Χαιδαρίου και μετά χτυπήσαμε σουβλάκια στον άλλο λόφο, απέναντι, στην Αγ.Βαρβάρα (είπα σήμερα να πάω προς Δ.Π., είχαμε καιρό)...
-
n_olympios,
Pub-Σουβλατζίδικο: Ολονυχτίς κ Ολημερίς!! [#5]