-
Eδω και εναμιση χρονο εχω αγορασει ενα Peugeot 407 2.0 16v Diesel το οποιο το χρησιμοποιω ως ταξι.....
Το αυτοκινητο ειναι πολυ καλο και ευκολοδηγητο , εντος κ εκτος πολεως ...Το προβλημα ειναι η εδω αντιπροσωπεια (LION HELLAS Λεωφ.Κηφισου 138-140) , ή οποια εχει σχεδον μηδενικο stock ανταλλακτικων τουλαχιστον για το συγκεκριμενο αυτοκινητο , το οποιο το διαφημιζει και θελει να το πουλαει ως TAΞΙ !!!
Mερικα παραδειγματα για το τι συμβαινει ...(αφορουν διαφορες περιπτωσεις συναδελφων με το ιδιο αυτοκινητο )...
Ολα τα πααρακατω απαιτουν παραγγελια απο Γαλλια και ο χρονος παραδοσης ειναι 15ημερες + (!!!)- Ταπα ρεζερβουαρ
- Διαφοροι αισθητηρες
- μπιλιοφορος
- Ρουλεμαν πισω τροχου
- Wastegate turbo
κ.λ.π κ.λ.π
Ουτε πατακια δεν εχουν διαθεσιμα .....
Καταλαβαινεται λοιπον ποσο μεγαλο προβλημα ειναι αυτο οταν ενα επαγγελματικο αυτοκινητο και ειδικα ταξι -γιατι δεν μπορει να χρησιμοποιηθει καποιο αλλο ωςαντικατασταση μεχρι την επισκευη - ακινητοποιειται για 'ψυλλου πηδημα' ...!!!
Και φυσικα να μην αναφερω τις απαραδεκτα υψηλες χρεωσεις των ανταλακτικων και ειδικα της εργασιας ...
Οι χρονοι που χρεωνουν (44€/ωρα ) ειναι απαραδεκτοι !!!....
Μου χρεωσαν 2 ωρες εργασιας για να αλλαξουν 4 τακακια!!!!!Εγω προσωπικα εχω ηδη στελει email στην Μαμα Peugeot στη Γαλλια περιγραφωντας την ολη κατασταση ...
Αυτο που θα ηθελα ειναι αν εχετε τον χρονο να μοιραστητε τις δικες σας εμπειριες και τον τροπο αντιμετωπισης τους ...
-
Eδω και εναμιση χρονο εχω αγορασει ενα Peugeot 407 2.0 16v Diesel το οποιο το χρησιμοποιω ως ταξι.....
Το αυτοκινητο ειναι πολυ καλο και ευκολοδηγητο , εντος κ εκτος πολεως ...Το προβλημα ειναι η εδω αντιπροσωπεια (LION HELLAS Λεωφ.Κηφισου 138-140) , ή οποια εχει σχεδον μηδενικο stock ανταλλακτικων τουλαχιστον για το συγκεκριμενο αυτοκινητο , το οποιο το διαφημιζει και θελει να το πουλαει ως TAΞΙ !!!
Mερικα παραδειγματα για το τι συμβαινει ...(αφορουν διαφορες περιπτωσεις συναδελφων με το ιδιο αυτοκινητο )...
Ολα τα πααρακατω απαιτουν παραγγελια απο Γαλλια και ο χρονος παραδοσης ειναι 15ημερες + (!!!)- Ταπα ρεζερβουαρ
- Διαφοροι αισθητηρες
- μπιλιοφορος
- Ρουλεμαν πισω τροχου
- Wastegate turbo
κ.λ.π κ.λ.π
Καταλαβαινεται λοιπον ποσο μεγαλο προβλημα ειναι αυτο οταν ενα επαγγελματικο αυτοκινητο και ειδικα ταξι -γιατι δεν μπορει να χρησιμοποιηθει καποιο αλλο ωςαντικατασταση μεχρι την επισκευη - ακινητοποιειται για 'ψυλλου πηδημα' ...!!!
Και φυσικα να μην αναφερω τις απαραδεκτα υψηλες χρεωσεις των ανταλακτικων και ειδικα της εργασιας ...
Μου χρεωσαν 2 ωρες εργασιας για να αλλαξουν 4 τακακια!!!!!Εγω προσωπικα εχω ηδη στελει email στην Μαμα Peugeot στη Γαλλια περιγραφωντας την ολη κατασταση ...
Αυτο που θα ηθελα ειναι αν εχετε τον χρονο να μοιραστητε τις δικες σας εμπειριες και τον τροπο αντιμετωπισης τους ...
-
- Διαφοροι αισθητηρες
- μπιλιοφορος
- Ρουλεμαν πισω τροχου
- Wastegate turbo
κ.λ.π κ.λ.π
-
Καλά ξεμπερδέματα , έχω μια απορία:
Εφόσον το αυτοκίνητο αυτό αγοράστηκε για επαγγελματική χρήση, με ποιά κρητίρια και ποιά λογική επιλέχθηκε?
-
Ειναι τουλάχιστον απαράδεκτο να μην υπάρχει στοκ ανταλλακτικών για τα επαγγελματικά μοντέλα...
Δυστυχώς οι περισσότερες αντιπροσωπείες έχουν σε στόκ τα απολύτως απαραίτητα, δηλ. λάδια, τακάκια, υαλοκαθαριστήρες κ.λ.π.
Για οτιδήποτε άλλο, παραγγελία είτε απο τα κεντρικά (στην καλύτερη) ή απο το εργοστάσιο, δηλαδή μισός μήνας χαλαρά...
-
:
σκαστρα σε diesel, αποκλειεται. Εννοεις την wastegate.
-
Παρε Octavia να βρεις την υγεια σου
-
Μην περιμένεις να κάνεις και πολλά με το mail που έστειλες στην Γαλλία....
Οι άνθρωποι της Lion είναι όλοι δεινόσαυροι....
Λειτουργούν με ένα απαράδεκτο δικό τους σκεπτικό και συνήθως δεν βγάζεις άκρη....δυστυχώς.. -
Και επειδή το 407 δεν πούλησε ως ταξί σε αντίθεση με το 406 δεν βλέπω να αλλάζει κάτι δραματικά στο άμεσο μέλλον. Εν τω μεταξύ για το θέμα των εργατικών μήπως να άλλαζες εξουσιοδοτημένο συνεργείο? Τόσα 406 ταξί κυκλοφορούν για ρώτα τους συναδέλφους όλο και κάτι θα έχουν να σου προτείνουν
-
επαγγελματιας εισαι, ειναι αναγκη να το πας στη Πεζο για τακακια και να πληρωνεις χρυσα?
-
Αλήθεια, σε σχέση με άλλες μάρκες η εργατοώρα είναι ακριβή;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Αλήθεια, σε σχέση με άλλες μάρκες η εργατοώρα είναι ακριβή;Όχι
-
ΟΦ-ΤΟΠΙΚ.
Σε κατι τετοιες απαντησεις(....οχι...),ειναι που ταιριαζει η φατσα του Λουι ντε Φινε,chrmes.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Αλήθεια, σε σχέση με άλλες μάρκες η εργατοώρα είναι ακριβή;από ίδια μέχρι φτηνή
-
Ok...
-
Και η αδερφή μου με ενα 307, ειχε κατι προβληματακια με τα ανταλακτικα.
Νομιζω με κατι σενσορες και τη πολλαπλη.
Εγω με το Rallye δεν εχω κανένα προβλημα. -
Ο χρήστης kacey έγραψε:
:offtopicviii: :σκαστρα σε diesel, αποκλειεται. Εννοεις την wastegate.
Ακριβως......ευχαριστω για την διορθωση ..αλλα συνηθισμενος απο τα αλλα turbo ......την ειπαμε την κοτσανα....
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Καλά ξεμπερδέματα , έχω μια απορία:Εφόσον το αυτοκίνητο αυτό αγοράστηκε για επαγγελματική χρήση, με ποιά κρητίρια και ποιά λογική επιλέχθηκε?
Ευχαριστώ ...ας το ελπισουμε ...
Τα κριτιρια ηταν τα εξης ..
- μου αρεσε το αυτοκινητο κ εμφανισιακα και σε χωρους ...
- Υπηρχε αμεσα ετοιμοπαραδοτο και σε αυτοματο...
- Το διαφημιστικο φυλλαδιο που εγραφε για 'εξυπνους επαγγελματιες' κ 'προτεραιοτητα στο service'
- Tα θετικα σχολια απο χρηστες στην υπολοιπη Ευρωπη..
- Οι αξιοπιστοι κινητηρες πετρελαιου της Peugeot
- Πιστεψα οτι η εδω αντιπροσωπεια το αντιμετωπιζει πλεον με αλλο ματι το
ολο θεμα ...και συμφωνα με τα λεγομενα τους .... - 2 χρονια εγγυηση ανεξαρτητως χιλιομετρων
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
επαγγελματιας εισαι, ειναι αναγκη να το πας στη Πεζο για τακακια και να πληρωνεις χρυσα?Πηγα την πρωτη φορα κ λογω εγγυησης ....πηρα την κρυαδα και δεν ξαναπηγα ...
Τωρα παω Θηβων κ Θεσσαλονικης και με 62euro αλλαζω μπρος πισω ...
Οπως φυσικα και τα λαδακια εξω τα αλλαζω .....και ολα τα αναλωσιμα....
Κατι ομως πρεπει να κανουμε -δυστυχως- και μεσα στην Peugeot για να ισχυει η ρημαδα η εγγυηση των 2 ετων .... -
TLG
Τα 2 και 5 είναι ΟΚ.Τα υπόλοιπα είναι ya ta baza... (χωρίς παρεξήγηση το λέω)
PEUGEOT - LION HELLAS προβληματα... προβληματα.....