-
Σωστός ο Spike σχετικά με τον ατμοσφαιρικό 1,5...
Μην συγκρίνουμε ανόμοια πράγματαMY NAME IS FOCUS...FORD FOCUS
-
Σκεφτείτε επίσης οτι υπάρχουν και κάποιοι που στα ίδια και περισσότερα χρήματα αγοράζουν Υaris 1.3 full extra και Corsa 1.4 full extra...
Και θα καταλάβετε ποιό κομμάτι της αγοράς πάει να χτυπήσει το Mazdάκι...
-
αμφιβαλλω πολυ αν μπορει να χτυπησει εκεινη τη μεριδα το μαζντα..
-
Και εμένα έτσι μου φαίνεται. Corsa και Yaris είναι πολύ ισχυρά ονόματα στους αγοραστές αυτού του τύπου για να ενοχληθούν από το νέo 2.
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Και εμένα έτσι μου φαίνεται. Corsa και Yaris είναι πολύ ισχυρά ονόματα στους αγοραστές αυτού του τύπου για να ενοχληθούν από το νέo 2.Το Swift μάλλον θα την πληρώσει την νύφη... Το Colt σίγουρα, ενώ και κάτι Fiesta, Micra θα το νιώσουν στο πετσί τους!
Το Yaris δεν έχει κάτι να φοβάται στην Ελλάδα, οι περισσότεροι το αγοράζουν μην γνωρίζοντας καν τον ανταγωνισμό! Toyota και ξερό ψωμί!Το Corsa πουλάει λόγω εμφάνισης και εσωτερικού, οι αγοραστές του, δεν θα συγκινηθούν από το Mazda, αυτοί γουστάρουν βάρος και όγκο!
Πάντως, νομίζω καθίσταται σαφές, πως από τα ιαπωνικά, στα 1.3 φαίνεται να είναι η καλύτερη πρόταση ΣΥΝΟΛΙΚΑ, αν και είπαμε, το Yaris είναι άλλο ανέκδοτο! Και 20Κ να το πουλούσε η Toyota, πάλι θα το αγόραζαν!
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Και εμένα έτσι μου φαίνεται. Corsa και Yaris είναι πολύ ισχυρά ονόματα στους αγοραστές αυτού του τύπου για να ενοχληθούν από το νέo 2.
Το Swift μάλλον θα την πληρώσει την νύφη... Το Colt σίγουρα, ενώ και κάτι Fiesta, Micra θα το νιώσουν στο πετσί τους!
2002 τα δύο bold, ό,τι ήταν να πουλήσουν, μάλλον το έκαναν!
Το Colt μάλλον θα ταλαιπωρηθεί λίγο (και αυτό πάσχει από αντιπροσωπεία μάλλον, όπως και το 2). Το Swift λες να την πληρώσει; Τόσος κόσμος το λατρεύει, και πρέπει να είναι πιο φθηνό από το 2.
-
Το Swift μάλλον θα την πληρώσει την νύφη... Το Colt σίγουρα, ενώ και κάτι Fiesta, Micra θα το νιώσουν στο πετσί τους!
Το Colt μάλλον θα ταλαιπωρηθεί λίγο (και αυτό πάσχει από αντιπροσωπεία μάλλον, όπως και το 2). Το Swift λες να την πληρώσει; Τόσος κόσμος το λατρεύει, και πρέπει να είναι πιο φθηνό από το 2.
To Swift πιστέυω και εγώ πως θα μείνει ακλόνητο. Είναι σε πολύ καλή τιμή για αυτά που προσφέρει.
-
Nαι, σε πολύ κόσμο αρέσει το Swift (και σε μένα!), αλλά έχει καποιο καιρό στην αγορά και το 2 με την φρέσκια μούρη και τον σπορ σχεδιασμό, λογικά θα πάρει αρκετούς νομίζω από το Swift. Δεν είμαι και σίγουρος, απλά, το προφίλ του 2 ταιριάζει: ιαπωνικό, οικονομικό, αξιόπιστο, σπορ εμφάνιση, κόμπακτ διαστάσεις.
Αν το τιμολογήσουν ακριβά, θα πάρει τα @@ του... Αλλά λογικά δεν μπορούν να κάνουν τέτοια πατάτα, με τέτοιο ανταγωνισμό!
Ιδωμεν, τι να πω! -
Καλούλι το σουιφτακι αλλα το mazda 2 θα το ρίξει πολύ και θα κόψει πωλήσεις απο το Corsa που σέρνεται και το υπερτιμημένο Yaris.
To fiesta του χρόνου έρχεται ολοκαίνουργιο!FOCUS ...FORD FOCUS
-
Ανακοινώθηκαν οι τιμές και νομίζω από σήμερα βρίσκεται και στις εκθέσεις!
-
http://www.autotriti.gr/AUTOTRITI/_maga ... hema=35161
-
Ο χρήστης frydoumpas έγραψε:
Ανακοινώθηκαν οι τιμές και νομίζω από σήμερα βρίσκεται και στις εκθέσεις!Για πες τιμούλες να δούμε πόσο πάει το μαλλί...
-
Εκεί θα δεις τις τιμές και τον εξοπλισμό
Το είδα εχθές φευγαλέα έξω από αντιπροσωπεία Mazda και ομολογώ ότι μου άρεσε!
-
Ως προς το 1.5 που σε εμενα φαινεται η πιο συμφερουσα αγορα, το 1.5 ξεκιναει με 15300. Με 15800 αγοραζεις επιπλεον τον αυτοματο κλιματισμο, 2 πισω ηλεκτρικα παραθυρα και 2 ηχεια. Το 'body kit' παει 16500...Αρνητικό βρίσκω οτι δεν εχει κανονικη ρεζερβα. Καλη τιμη λογικα αν αναλογιστει κανεις τον ανταγωνισμο-εκτος ισως απο το Ibiza που παει 17000 το 1.8 turbo
-
Έκπληξη! Το 1.3 75 ίππων ξεκινάει από 11.5Κ και το πιο ρεαλιστικό 1.3 86 ίππων και καλύτερο εξοπλισμό 13.3Κ ενώ με ζάντες αλουμινίου πάει στα 14Κ. Για το 1.5 τα είπαμε...
Η μάχη στην Ιαπωνία θα χοντρύνει και σούιφτ/ γιάρις θα νιώσουν την απειλή του. Προσωπικά αναμένω και το κράς τεστ για να μη βγάζουμε λαθεμένα συμπεράσματα...
Μήπως πρέπει να γράφουμε στους 'κατασκευαστές και μοντέλα' πλέον???
-
Ο χρήστης travelman έγραψε:
Μήπως πρέπει να γράφουμε στους 'κατασκευαστές και μοντέλα' πλέον??? -
Λογικές οι τιμές .Να δούμε και το crash test...
-
Συμφωνα με το γερμανικο site της mazda, ο 1.5 παιρνει απλή αμόλυβδη
Kraftstoffart Super bleifrei nach DIN EN 228 (min.95 ROZ)
-
Δεν κρατήθηκα ...πήγα και το είδα!!!
Στο ψυχεδελικό πρασινό ελεκτρίκ που το προμοτάρουν είναι απλά κουκλί! Είναι πολύ πιο μικρό από όσο φαίνεται στις φώτο και δυστυχώς θα το καταλάβουν για τα καλά οι επιβάτες πίσω. Στο δρόμο πάει πολύ καλά (είχε βέβαια και τα υπερβολικά για 1300άρι λάστιχα 195/65/16) μιας και κρατάει καλά και ούτε σε τρομάζει η ουρά του (οκ δύσκολα θα σε τρομάξει μικρό σήμερα) αλλά οι κλίσεις κλίσεις. Αυτό όμως που με άφησε μ@λ@κ@ είναι κιβώτιο-τιμόνι που και τα δύο ήταν ότι καλύτερο έχω οδηγήσει (καλά δεν είμαι και ο Σ.Χ.) Το τιμόνι ακριβέστατο και βαρύ και ο επιλογέας στα συνήθη επίπεδα μάζντα με διαδρομές και ακρίβεια που θυμίζουν μχ5 (τουλάχιστον στατικά που δοκίμασα το κιβώτιο του μιάτα). Η ψήλη θέση οδήγησης προβληματίζει μεν αλλά πλέον πρέπει να αποδεχτούμε ότι όλα τα μικρά έτσι θα τα οδηγάς. Το ίδιο ισχύει και για την μάλλον κακή ορατότητα προς τα μπροστά μιας και οι κολώνες Α παραείναι χοντρές. Και κάπου εδώ φτάνουμε στα δύο βασικότερα μείον για με΄να που είναι η μικροσκοπική κονσόλα που μπορεί να είναι τρέντουλικη αλλά το στροφόμετρο θές κυάλι για να το δείς και το ακόμα σημαντικότερο ότι δεν μπαίνει ESP!!! Συνοψίζοντας
- Τιμόνι και κιβώτιο κορυφή και μάλιστα μακράν
- Εξωτερικός σχεδιασμός
- Καλή οδική συμπεριφορά (Ναι, γυρίζει κατά βούληση )
- Μοτεράκι καλό για τα 1300 κυβικά του
- Φτιάχνεται Ιαπωνία και όχι Ισπανία (ισχύει αυτό?? λίγο μούσι μου φαίνεται)
- Καλή θέση οδήγησης (ε αφού βολεύτηκα εγώ θα βολευτούν όλοι οι ψηλοί)
- Άνεση
- Φτηνότερο από το γιάρις (ε μην κρυβόμαστε αυτό ανταγωνίζεται)
- Που είναι το ESP???
- Ταμπώ μάλλον άσχημο (αντιγράψτε ρε παιδιά το τελευταίο μιάτα), με κακή ορατότητα προς τα όργανα και έλλειψη οργάνου θερμοκρασίας
- Ορατότητα προς τα μπρος και ψηλή θέση οδήγησης (οκ έχω συνηθίσει παλία τουτούνια)
- Κλίσεις (ζήτιανοι θα γίνουν οι αναρτησάδες?)
- Χώροι σε σχέση με τα ευρωπαικά
Ξέρει λοιπόν κανείς άν όντως φτιάχνεται Ιαπωνία????
-
Ο χρήστης travelman έγραψε:
Δεν κρατήθηκα ...πήγα και το είδα!!!Ξέρει λοιπόν κανείς άν όντως φτιάχνεται Ιαπωνία????
ναι Ιαπωνια ισχυει. Επισης συμφωνω οτι το χρωμα της ακριδας του παει. Οντςσ ελλειψη ο δεικτης θερμοκρασίας. Και η προσωρινη ρεσερβα ειναι λιγο off
Mazda 2 2007