-
Για τα μάτια των Κινέζων...προς το παρόν.
-
ας μείνει μόνο στους Κινέζους καλύτερα...
-
Πάντως το αυτοκίνητο έχει κορυφαία οδική συμπεριφορά στην κατηγορία του.Κορυφαίο κιβώτιο και ακριβές και άμεσο τιμόνι ...κάτι που δεν βρίσκεις στα υπόλοιπα.Τα φρένα είναι μέτρια και βέβαια υστερεί σε χώρους απέναντι σε corsa και fabia.Πάντως είναι πολυ όμορφο σχεδιαστικά και σε καλή τιμή.
-
Λοιπόν... επειδή δεν μου αρέσουν οι 16' ζάντες της έκδοσης Touring Alloy, αλλά θέλω τη δερμάτινη επένδυση στο τιμόνι, ξέρουμε αν μπορεί να παραγγελθεί έτσι ή ντε και καλά πρέπει να πάρω το πακέτο;
[Θέλω επίσης και τα ηλεκτρικά παράθυρα πίσω αλλά σύμφωνα με το prospectus δεν διατίθενται στις χαμηλότερες εκδόσεις... εξυπνάδες... -
-
[quote='StavrosG']Λοιπόν... επειδή δεν μου αρέσουν οι 16' ζάντες της έκδοσης Touring Alloy, αλλά θέλω τη δερμάτινη επένδυση στο τιμόνι, ξέρουμε αν μπορεί να παραγγελθεί έτσι ή ντε και καλά πρέπει να πάρω το πακέτο;
[Θέλω επίσης και τα ηλεκτρικά παράθυρα πίσω αλλά σύμφωνα με το prospectus δεν διατίθενται στις χαμηλότερες εκδόσεις... εξυπνάδες... [/quoteOχι δεν μπορει,επεμεινα παρα πολυ γιατι με τα 45 αρια κοπανουσε.
Μου ειπαν να το παρω ετσι και καποιν θα βρω να κανω αλλαγη!!!
Γενικα στην Μazda sta ster cinemas Αχαρνων το τουπε τους με 'κρυωσε'
Κριμα γιατι ειναι καλο αμαξι.Φτηνο βεβαια δεν ειναι. -
Δε γίνεται καθώς το αυτοκίνητο μπορεί να παραγγελεθεί μονάχα ανά πακέτο εξοπλισμού. Π.χ. ο 1.3 με τα 75 άλογα έχει μονάχα φθηνές εκδόσεις. Όσο ανεβαίνει το πακέτο εξοπλισμού ανεβαίνουν ουσιαστικά και οι ίπποι.
Δυστυχώς δεν υπάρχει ευελιξία στον τομέα αυτό... -
Ο χρήστης pavlos23 έγραψε:
Δε γίνεται καθώς το αυτοκίνητο μπορεί να παραγγελεθεί μονάχα ανά πακέτο εξοπλισμού. Π.χ. ο 1.3 με τα 75 άλογα έχει μονάχα φθηνές εκδόσεις. Όσο ανεβαίνει το πακέτο εξοπλισμού ανεβαίνουν ουσιαστικά και οι ίπποι.
Δυστυχώς δεν υπάρχει ευελιξία στον τομέα αυτό...και μετά αναρωτιούνται οι ιάπωνες γιατί δεν πουλάνε Ευρώπη...
-
Το 1,5 είναι και ευέλικτο και πολύ καλό για ταξίδια!
-
-
Ο χρήστης DOM έγραψε:
Καλό το αμάξι, πολύ καλό θα έλεγα για τα λεφτά του, όμως...
Την ώρα που το ESP γίνεται υποχρεωτικό, στην USA από το 2011 και στην ΕΕ από το 2012, η έλλειψή του σε ξενερώνει, τη στιγμή μάλλιστα που όλα σχεδόν τα ανταγωνιστικά το έχουν.
Αυτό, συν την απουσία ρεζέρβας (αυτό που έχει είναι για τα μπάζα) με φρέναρε λίγο, πάνω που ήμουν έτοιμος να το πάρω.
Κρίμα.Ρεζέρβα δεν έχει?
-
Μου τη σπάει αφάνταστα η νέα μόδα τα αυτοκίνητα να μην έχουν κάτι από τα επόμενα.
1)Ντουλαπάκι (αν είναι δυνατόν να αφήνουμε στην κοινή θέα κλεφτρονιών τα πράγματα μας η να αναγκαζόμαστε να τα παίρνουμε συνέχεια μαζί μας η να φαίνεται γύφτικο τσαντίρι το ανοικτό ντουλαπάκι με μικροπράγματα που θα πηγαίνουν πέρα δώθε στις στροφές... ΑΙΣΧΟΣ!
2)Τασάκι, έλεος δηλαδή. Να αναγκαζόμαστε να πετάμε τα τσιγάρα έξω η αγοράζει κανείς αμάξι για να κόψει το κάπνισμα? ΑΙΣΧΟΣ!
3)Ρεζέρβα, δε χρειάζεται και πολύ μυαλό. Σκίζω το λάστιχο στους τραγικούς ελληνικούς δρόμους, ποιο κιτ επισκευής θα το επισκευάσει, πλάκα μας κάνουν? ΑΙΣΧΟΣ!
4)Δείκτη θερμοκρασίας. Να μη ξέρω ανά πάσα στιγμή που βρίσκεται η θερμοκρασία? Θα περιμένω να ανάψει το λαμπάκι όταν θα είναι αργά? ΑΙΣΧΟΣ!
5)θέσεις για μικροαντικείμενα πάνω στο ταμπλό η την κονσόλα. Που θα ακουμπήσω το κινητό, τον αναπτήρα, τα τσιγάρα, τα κλειδιά, ένα κάτι τις ρε αδερφέ? Θα τα κουβαλάω όλα μέσα στις τσέπες και δεμένος με τη ζώνη στο κάθισμα? Μπαίνω στο Astra και με πιάνει η καρδιά μου...ΑΙΣΧΟΣ! -
ομορφο το 2αρι αλλα μαλλον ακλαυτο θα παει..
-
Και εμένα έτσι μου φαίνεται και δεν υπάρχει και αρκετά καλή δικαιολογία, νομίζω.
Το να μη φέρουν τον Miller κινητήρα είναι βλακεία πάντως!
-
Πάντως όσοι το έχουν οδηγήσει έχουν πεί τα καλύτερα ...και είναι πολύ νωρίς για να προδικάζουμε την πορεία του!
-
Ο χρήστης ferox έγραψε:
Μου τη σπάει αφάνταστα η νέα μόδα τα αυτοκίνητα να μην έχουν κάτι από τα επόμενα.1)Ντουλαπάκι (αν είναι δυνατόν να αφήνουμε στην κοινή θέα κλεφτρονιών τα πράγματα μας η να αναγκαζόμαστε να τα παίρνουμε συνέχεια μαζί μας η να φαίνεται γύφτικο τσαντίρι το ανοικτό ντουλαπάκι με μικροπράγματα που θα πηγαίνουν πέρα δώθε στις στροφές... ΑΙΣΧΟΣ!
2)Τασάκι, έλεος δηλαδή. Να αναγκαζόμαστε να πετάμε τα τσιγάρα έξω η αγοράζει κανείς αμάξι για να κόψει το κάπνισμα? ΑΙΣΧΟΣ!
5)θέσεις για μικροαντικείμενα πάνω στο ταμπλό η την κονσόλα. Που θα ακουμπήσω το κινητό, τον αναπτήρα, τα τσιγάρα, τα κλειδιά, ένα κάτι τις ρε αδερφέ? Θα τα κουβαλάω όλα μέσα στις τσέπες και δεμένος με τη ζώνη στο κάθισμα? Μπαίνω στο Astra και με πιάνει η καρδιά μου...ΑΙΣΧΟΣ!Θα σου απαντήσω στα παραπάνω καθώς για τα υπόλοιπα δεν έχεις και άδικο (αν και εδώ και χρόνια έχει εγκαταλειφθεί ο δείκτης θερμοκρασίας, δεν το έφερε η Mazda με το 2)
- Nτουλαπάκι έχει και κλείνει μάλιστα. Στο πάνω μέρος υπάρχει εσοχή για να μπορεί κάποιος να βάζει μικροπράγματα ή σελίδες δίχως να χρειαστεί να το ανοίξει. Πέρα από αυτό, είναι σαν όλα τα υπόλοιπα ντουλαπάκια με τους απέξω να μη μπορούν να δουν τι έχεις μέσα.
2)Και τασάκι έχει στην κονσόλα (σαν μικρό ποτήρι)που αφαιρείται και αδειάζεται πανεύκολα.
- Θέσεις για μικροαντικείμενα υπάρχουν στην κονσόλα (δε κλείνουν βέβαια) αλλά σαν το Yaris δεν είναι.
Την πορεία του δυσκολεύουν οι διαθέσιμες εκδόσεις με τον παράδοξο τρόπο διαβάθμισης του εξοπλισμού αλλά και πάλι είναι μακράν ό,τι πιο ενδιαφέρον έχει να επιδείξει η κατηγορία. Στην αρχή μπορεί να σου λείπουν ορισμένα πραγματάκια αλλά από τη στιγμή που το οδηγήσεις και μετά αναθεωρείς πλήρως.
edit: Μα καλά ferox ένα κείμενο γράφεις και το ποστάρεις παντού;
Εντάξει στο 500, εδώ που κολλάει; -
Ο χρήστης montzo έγραψε:
Πάντως όσοι το έχουν οδηγήσει έχουν πεί τα καλύτερα ...και είναι πολύ νωρίς για να προδικάζουμε την πορεία του!Nωρίς είναι, αλλά για να πω την αλήθεια, μόνο στο 4TF έχω ακούσει να το συζητάνε...
Θέλω να πω πως δεν έκανε το μπαμ άμα τη εμφανίσει (όπως π.χ. έκανε το Σβιφτ, βέβαια είναι και γερμανικό αυτό), και δεν βλέπω να γίνεται επιτυχία εδώ στην Ελλάδα...
-
Ο χρήστης pavlos23 έγραψε:
Μου τη σπάει αφάνταστα η νέα μόδα τα αυτοκίνητα να μην έχουν κάτι από τα επόμενα.
1)Ντουλαπάκι (αν είναι δυνατόν να αφήνουμε στην κοινή θέα κλεφτρονιών τα πράγματα μας η να αναγκαζόμαστε να τα παίρνουμε συνέχεια μαζί μας η να φαίνεται γύφτικο τσαντίρι το ανοικτό ντουλαπάκι με μικροπράγματα που θα πηγαίνουν πέρα δώθε στις στροφές... ΑΙΣΧΟΣ!
5)θέσεις για μικροαντικείμενα πάνω στο ταμπλό η την κονσόλα. Που θα ακουμπήσω το κινητό, τον αναπτήρα, τα τσιγάρα, τα κλειδιά, ένα κάτι τις ρε αδερφέ? Θα τα κουβαλάω όλα μέσα στις τσέπες και δεμένος με τη ζώνη στο κάθισμα? Μπαίνω στο Astra και με πιάνει η καρδιά μου...ΑΙΣΧΟΣ!Θα σου απαντήσω στα παραπάνω καθώς για τα υπόλοιπα δεν έχεις και άδικο (αν και εδώ και χρόνια έχει εγκαταλειφθεί ο δείκτης θερμοκρασίας, δεν το έφερε η Mazda με το 2)
- Nτουλαπάκι έχει και κλείνει μάλιστα. Στο πάνω μέρος υπάρχει εσοχή για να μπορεί κάποιος να βάζει μικροπράγματα ή σελίδες δίχως να χρειαστεί να το ανοίξει. Πέρα από αυτό, είναι σαν όλα τα υπόλοιπα ντουλαπάκια με τους απέξω να μη μπορούν να δουν τι έχεις μέσα.
2)Και τασάκι έχει στην κονσόλα (σαν μικρό ποτήρι)που αφαιρείται και αδειάζεται πανεύκολα.
- Θέσεις για μικροαντικείμενα υπάρχουν στην κονσόλα (δε κλείνουν βέβαια) αλλά σαν το Yaris δεν είναι.
Την πορεία του δυσκολεύουν οι διαθέσιμες εκδόσεις με τον παράδοξο τρόπο διαβάθμισης του εξοπλισμού αλλά και πάλι είναι μακράν ό,τι πιο ενδιαφέρον έχει να επιδείξει η κατηγορία. Στην αρχή μπορεί να σου λείπουν ορισμένα πραγματάκια αλλά από τη στιγμή που το οδηγήσεις και μετά αναθεωρείς πλήρως.
edit: Μα καλά ferox ένα κείμενο γράφεις και το ποστάρεις παντού;
Εντάξει στο 500, εδώ που κολλάει;Ευχαριστώ αλλά το κείμενο εδώ κολλάει στο δείκτη θερμοκρασίας και στη ρεζέρβα. Κάπου διάβασα οτι δεν έχει ρεζέρβα αλλά μόνο κιτ επισκευής. Και εντάξει ας κάνουμε μία παραχώρηση για το δείκτη θερμοκρασίας θεωρώ όμως απαράδεκτο εντελώς να μην έχει ρεζέρβα αφού τα κιτ επισκευής δεν κάνουν τίποτα εάν σου σκιστεί το λάστιχο πράγμα που συμβαίνει συχνά στους ελληνικούς δρόμους. Εχει τελικά ρεζέρβα?
-
Αυτό για τη ρεζέρβα πρέπει να το διευκρινίσουμε...παντως έχει χώρους για μικροαντικείμενα αλλα το καλύτερο είναι η θέση του λεβιέ ταχυτήτων.Και βέβαια ειναι made in Japan 100%.
-
Ρεζέρβα έχει, αλλά από την στενή (μέχρι 80km/h). Εκτός κι αν θυμάμαι εντελώς λάθος.
Γενικά πάντως είναι ακριβούτσικο σε σχέση με τον ανταγωνισμό και θα χάσει πωλήσεις από αυτό (εγώ π.χ. είμουν σε φάση 'Ωραία, το παίρνω!' μέχρι που είδα την τιμή...)
Mazda 2 2007