-
Θα ήθελε να είναι Sassou αλλά δυστυχώς, παρά τις υποσχέσεις της εταιρείας, πολύ λίγα είναι τα σημεία που το θυμίζει.
Άχρωμο και άγευστο μου φαίνεται, και από πίσω μου θυμίζει Opel.
-
Θα ήθελε να είναι Sassou αλλά δυστυχώς, παρά τις υποσχέσεις της εταιρείας, πολύ λίγα είναι τα σημεία που το θυμίζει.
-
-
Μπορεί να βγάλουν τρίθυρο πιο κοντά στο πρωτότυπο.
-
To ότι μοιάζει με opel πίσω μόνο καλό μπορεί να είναι. Είδαμε τα θαύματα των Ιαπώνων στον σχεδιασμό.
-
ας ελπισουμε να μην βγαλει κανενα μικρο MPV Παλι η μαζντα (και οπως δεν φαινεται δεν θα βγαλει)
για να αρχιζει να πουλαει και στην μικρη κατηγορια.......
πιστευω οτι θα ειναι απο καλο εως πολυ καλο... -
http://carscoop.blogspot.com/2007/02/up ... extra.html
-
όμορφο!
-
Πολύ καλό!
-
Σαφως πιο ομορφο απο το ηδη υπαρχον...που βεβαια εχει και καποια χρονακια στην πλατη του
-
Ομορφο
Κινητήρες ? -
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
http://www.4troxoi.gr/index.php?cat_id=291&page_id=4934Παιδιά, στο ίδιο site που βρήκατε τις φωτό έχει και τους κινητήρες (1.3 και 1.5) -http://carscoop.blogspot.com/
-
Θα του βάλεις και μία πολλαπλών συνδέσμων πίσω και ένα 1.4 της προκοπής ε ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ φόρντ? Αφού μπορείς!! Α και μία 3 πόρτη έκδοση επιτέλους!!! (θα πουλήσει και το φιέστα, δεν θα σας φάει οοοολές τις πωλήσεις!!!!)
-
Πολύ μελέτη στο Yaris 2 ρίξανε πάντως. Η ομοιότητα σχεδόν με ενοχλεί.
@νδρέας
-
ωραίο, σε κανα τρελιάρικο χρώμα
-
Ο χρήστης travelman έγραψε:
Θα του βάλεις και μία πολλαπλών συνδέσμων πίσω και ένα 1.4 της προκοπής ε ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ φόρντ? Αφού μπορείς!! Α και μία 3 πόρτη έκδοση επιτέλους!!! (θα πουλήσει και το φιέστα, δεν θα σας φάει οοοολές τις πωλήσεις!!!!)Θα υπάρξει τρίθυρη έκδοση.
-
Ο χρήστης pavlos23 έγραψε:
Θα του βάλεις και μία πολλαπλών συνδέσμων πίσω και ένα 1.4 της προκοπής ε ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ φόρντ? Αφού μπορείς!! Α και μία 3 πόρτη έκδοση επιτέλους!!! (θα πουλήσει και το φιέστα, δεν θα σας φάει οοοολές τις πωλήσεις!!!!)
Θα υπάρξει τρίθυρη έκδοση.
Τέλεια!!!! Άντε να έχει και ένα καλό μοτέρ και θα κάψει μαζντόφιλες καρδιές
Ο Αντρέας έχει δίκιο περι ομοιοτήτων με γιάρις, αλλά ποιός νοιάζεται...
-
Μοιάζει πολύ, πάρα πολύ με το Yaris, αλλά ταυτόχρονα είναι πολύ πιο όμορφο από εκείνο! Ειδικά μπροστά, στα φτερά, αλλά και πίσω (εκεί είναι και η μεγαλύτερη ομοιότητα...). Καιρός ήταν να παρουσιάσει και η Mazda ένα καλό μικρό!
Τώρα για πολλαπλούς συνδέσμους, δεν το βλέπω και δεν υπάρχει και λόγος σε ένα αυτοκίνητο πόλης... -
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Τώρα για πολλαπλούς συνδέσμους, δεν το βλέπω και δεν υπάρχει και λόγος σε ένα αυτοκίνητο πόλης...Γιατί να μη βάλουν και στα σούπερ μίνι? Στο κουπεράκι που δεν λυπήθηκαν τα έξοδα τη βάλανε και όλοι το παραδέχονται για την οδηγική του συμπεριφορά. Όντως και εγώ χλωμό το βλέπω αλλά μίας και η φόρντ έκανε την υπέρβαση στο φόκους ΜΚ1 ελπίζω να την ξανακάνει. Πάντως θα προτιμούσα ένα καλό μοτέρ από μία ανεξάρτητη ανάρτηση πίσω (είναι και παιχνιδιάρικοι μερικοί ημιάκαμπτοι, μην το ξεχνάμε! )
Mazda 2 2007