-
Ο χρήστης alexx έγραψε:
Να πώς δεν θα έκανα ποτέ το ιμπιζάκι μου. neK νόμιζα ότι ήταν το προηγούμενο αλλά είδα στη φωτό τα φωτιστικά του και όντως είναι η ίδια γενιά...Στο Μαρούσι αυτό...
Πολλα αλογα το τυπακι.....
Ειναι και μηχανοβιος......
Γιατι...
-Στο παρμπριζ γραφει MOTOSPORT
-Ο συνδιασμος ασφαλτινα λαστιχα και 'εκτος-Δρομου' σετ-απ της αναρτισης.... παραπεμπει σε ΜΟΤΑΡΝΤ....
Και η εξατμιση πρεπει να ειναι Ακραποβιτς....-Για την Αλφα..... τι να πω;;;;;
Κριμα το αυτοκινητο... -
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Δολοφόνος που θέλει 'στήσιμο στα 10 μέτρα.....'!!! (μάλλον κα΄ τα 2, να 'μαστε σίγουροι...)
Ειτε 10, ειτε 20, ειτε 2..... το ιδιο πραγμα ειναι....!
Η θανατικη ποινη εχει καταργηθει στην Ελλαδα.
Οπου και να τον βαλεις..... τα ιδια ειναι...Εγω θα προτιμουσα να του κανω κατι ποιο βαναυσο.
Ποιο απανθρωπο.....
Κατι που θα μ εκανε να χαρω πααααααααααααρα πολυ.....
Να τον βαζαμε πανω σε μια μιχανη -ειτε παπι 50αρη ειτε εντουρο- και να τον αναγκαζαμε να περασει πανω απο τον ταφο που ανοιξε με 50-60 ΧΑΩ....
Βεβαιος θανατοςΧμ.....μαλλον εμεινε φλου....
Υποθετω το σκορ ειναι 1-0 υπερ μου! -
Ladies & gentlemen, σας παρουσιάζω τη βέσπα που πατά σχεδόν ότι κινείται στους δρόμους...
Καταλαβαίνετε τι ιπποδύναμη δίνει το M badge...
-
Αυτό δεν είναι καγκουριά, αυτοσαρκασμός είναι!
-
τσεκάρετε αυτό http://www.4troxoi.gr/forum/viewtopic.php?t=20417 πολύ γέλιο!!!!!!!!!!!!!!!
-
-
Μεγάλο καρναβάλι!
-
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
Μεγάλο καρναβάλι!Πλακα εχει......
Το παλικαρι εχει πολυ χιουμορ! -
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Μεγάλο καρναβάλι!
Πλακα εχει......
Το παλικαρι εχει πολυ χιουμορ!Πολλοι εχουν χιουμορ, δεν καταστρεφουν τα αυτοκινητα τους ομως.
-
Ο χρήστης xtkz έγραψε:
Μεγάλο καρναβάλι!
Πλακα εχει......
Το παλικαρι εχει πολυ χιουμορ!Πολλοι εχουν χιουμορ, δεν καταστρεφουν τα αυτοκινητα τους ομως.
Αγωνιστικό του ενιαίου είναι.
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Μεγάλο καρναβάλι!
Πλακα εχει......
Αγωνιστικό του ενιαίου είναι.
Ακριβώς, γιαυτό και τα διάφορα, έτρεχε περσι στο ενιαίο MG το συγεκριμένο, και πιστέψτε με καμία σχέση με καρναβάλι.
-
-
-
Ρε τι διαχυτής είναι αυτός;
-
Η αντανακλαση του αεραγωγου του ταμπλω μου στο τζαμι ειναι.
-
-
Κορυφαιο! Στειλε τη φωτο και στον ιδιοκτητη του ταπεριου να δει πως θα ειναι το τουτου του με διαχυτη...
-
Είπα να αδειάσω επιτέλους το κινητό μου... Εχει πλάκα να τραβάς και φώτο όποια στιγμή γουστάρεις!
Ειπα να τα χωρίσω σε θεματικές ενοτητες, αλλά η περίσταση δεν το σηκώνει... ΙΔΟΥ
(δε φαίνεται αλλά ο τύπος είχε βαλει ανεμιστηράκι στο παράθυρο..........)
στα δεξιά έχει αυτοκόλλητο 1.0 60 ΗΡ.....
Και για να κλείσουμε ευχαριστα ξανοίχτε εδώ
Καλή σας όρεξη
-
Πω πω τι χτύπημα ήταν αυτό νυχτιάτικα και δεν έχω φάει ακόμα.
-
Ωπα βρήκα κι αλλα.
Μισο λεπτάκι κι έρχομαι
Australia Uber Alles!!!!! [#2]