-
Ο χρήστης technik έγραψε:
Στον περιφερειακό,Mercredes R Class μαύρη, με φιμέ τα πίσω τζάμια και παρμπρίζ.
τί αυτοκίνητο έφτιαξαν οι άνθρωποι?
Megali maouna eftiaksan oxi autokinito...Kai meta leme ta station nekrofores
Kai na fantasteis oti stin Ameriki kikloforei mono i epimikimeni me to megalitero metaksonio -
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Ειδα Landwind!!!!!!!Πήγες Κίνα;
-
Σήμερα απο κεντρικό δρόμο της Κοζάνης, Lotus Exige κόκκινου χρώματος χωρίς πινακίδες! Πανέμορφο!
-
Κανένα atom θα δούμε;
-
Καινούρια cadilac station χτές μπροστά στόν Λευκό Πύργο.
Ποιό μοντέλο ήταν δεν ξέρω,μάλλον η CTS -
Ferrari 308 GTS, Chrysler 300C άσπρο στην Αλίμου, RS4 new στη Βουλιαγμένης κι ένα σπάνιο -μόνο δημοσιογραφικό έχω δει - Daihatsu YRV Turbo στην παραλιακή
-
Mercedes R class....Ασχολίαστη!
Bmw 320 e90 station! Όμορφη είναι. Φαίνονται λιγότερο άσχημα τα πίσω φώτα.
-
Τις τελευταίες ημέρες συνάντησα :
Vw Touran Taxi!
Lexus GS 450h (το υβριδικό),σε μαύρο χρώμα, με ελληνικές πινακίδες (πλαίσιο από εταιρεία leasing) και το οδηγούσε γυναίκα. Το αυτοκίνητο από κοντά δείχνει και είναι πολύ εντυπωσιακό!
http://www.lexus.gr/lexus_cars/gs/gs450 ... images.aspΠριν ενα δίμηνο, γυρνώντας ξημερώματα από διασκέδαση, συνάντησα στη Λ.Πεντέλης Lamborghini Diablo μπλε χρώματος με ελληνικές πινακίδες! Από εκεί που κουτουλούσα, το μάτι γαρίδα...!
-
Σε καταστημα μικροεπισκευων αμα3ωματος στη Μ.Αντυπα, Ηλιουπολη, βλεπω συχνα καλα αυτοκινητα κ αραιοτερα μερικες ε3ωτικες κατασκευες μεσα. Προχτες πχ ειδα σιελ **Rolls Royce Silver Shadow **κ **Mitsubishi EVO IX **κοκκινο με μαυρες ζαντες (εμοιαζε με το Ralliart Edition χωρις τα αυτοκολλητα).
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Τις τελευταίες ημέρες συνάντησα :Vw Touran Taxi!
Και στη Θεσσαλονίκη, αλλά ήταν διαφημιστικό της αντιπροσωπείας! Πλάκα είχε πάντως, μπράβο στην VW αν αρχίσει να τα προωθεί!
Η κλασσική 300C στα στενά της Β. Όλγας...Πώς χωράει και στρίβει δεν θα το καταλάβω ποτέ...πρέπει το τιμόνι να κόβει σαν μαχαίρα κρητική...
-
300C υπάρχει και σεντάν στην Θεσ/νίκη;
Γιατί το έχω πετύχει σε station. Μ΄αρεσε!
-
Μια μέρα που θα έρθεις, θα σε πάω να σου δείξω πού είναι και πού παρκάρει!!! Επιτόπου, δεν ξαναπαίρνεις αυτοκίνητο στην πόλη, σκίζεις το δίπλωμά σου κλπ.! Ο τύπος πρέπει απλά να είναι πιλότος!
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Τις τελευταίες ημέρες συνάντησα :
Vw Touran Taxi!
Και στη Θεσσαλονίκη, αλλά ήταν διαφημιστικό της αντιπροσωπείας! Πλάκα είχε πάντως, μπράβο στην VW αν αρχίσει να τα προωθεί!
Η κλασσική 300C στα στενά της Β. Όλγας...Πώς χωράει και στρίβει δεν θα το καταλάβω ποτέ...πρέπει το τιμόνι να κόβει σαν μαχαίρα κρητική...
Όχι το συγκεκριμένο Vw Touran που συνάντησα ήταν κανονικό επαγγελματία ταξιτζή, χωρίς κανένα αυτοκόλλητο αντιπροσωπείας. Το συνάντησα εν κινήσει.
To 300C το έχω δει και εγώ στο δρόμο. Σε μαύρο χρώμα. Ήταν πολύ επιβλητικό και τραβούσε τα βλέμματα σαν μαγνήτης...
-
Επίσης στην Θεσσαλονίκη κυκλοφορεί ταξί Mercedes B Class.
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!!!
-
Ο χρήστης Σταύρος έγραψε:
Επίσης στην Θεσσαλονίκη κυκλοφορεί ταξί Mercedes B Class.ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!!!
Ηδη απο περυσι!!
-
Ασημογαλαζια Chevrolet Corvette Stingray το πρωι στη Μαρινα Βουλιαγμενης.
-
..επίσης και σε συνεργείο στην Λ. Αμφιθέας συχνά.
Σήμερα στη Συγγρού κατάμαυρη (αμάξωμα-τζάμια-ζάντες κλπ) Mercedes SL με V12 BITURBO στο πλάι και σκέτο BRABUS πίσω. Δηλαδή μια SL65 AMG των 612 ίππων βελτιωμένη ή απλά είχε πακέτο ζάντες/σπόιλερ (πολύ διακριτικά πάντως); Υπάρχει ένα 'πρόγραμμα' πάντως της Brabus 7.3L/730PS ή κάπου εκεί....
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Αν έχει το τιμόνι της E-Class που είναι βασισμένο θα κόβει καταπληκτικά.
-
Καλή χρονιά σε όλους !
Εθέαθη η νέα Jaguar XK.
Οι φωτό την αδικούν! Από τα πιο όμορφα αμάξια των τελευταίων μηνών !
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Ferrari 308 GTS, Chrysler 300C άσπρο στην Αλίμου, RS4 new στη Βουλιαγμένης κι ένα σπάνιο -μόνο δημοσιογραφικό έχω δει - Daihatsu YRV Turbo στην παραλιακήηταν την προπαραμονη πρωτοχρονιας στην πιστα καρτ στον ασπροπυργο..
Carspotting [#2]