-
Ο χρήστης CAP DIM έγραψε:
φοριεται πολυ το ασπρο τωρα τελευταια......Μαθαίνει ο κόσμος σιγά σιγά...
Υπήρχε μία τέτοια μόνιμα αραγμένη σε πάρκινγκ στο Μικρολίμανο, θα την έχει δει ο mercedestern
Νομίζω πως κάποιος την είχε βάλει και στο forum. Μπορεί να ήταν ο krusenblasterstern, γιατί θυμάμαι ότι είχε σχολιάσει.
Δεν υπάρχει πια αυτή στο μικρολίμανο. Αν ήταν αυτός που νομίζω ο ιδιοκτήτης της, πήρε μετά μια από τις πρώτες Elise και τώρα έχει μια Esprit V8 ανάμεσα σε άλλα.
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Δεν υπάρχει πια αυτή στο μικρολίμανο. Αν ήταν αυτός που νομίζω ο ιδιοκτήτης της, πήρε μετά μια από τις πρώτες Elise και τώρα έχει μια Esprit V8 ανάμεσα σε άλλα.Λες για τον ιδιοκτήτη του Versus που είχε κερδίσει μια Elise σε διαγωνισμό από ουίσκι;
-
Ναι. Αυτός δεν έχει και την Esprit?
-
S80 ταξί
Α8 debadged -
Koνβόι από ανανεωμένες Χ5 την Κυριακή στο Λαγονήσι ....6,7 κομμάτια σκέτα φορτηγα
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Ναι. Αυτός δεν έχει και την Esprit?Δεν ξέρω για τώρα, αλλά πολύ παλιά αυτός που είχε το Assylum είχε μια δίλτρη Esprit.
-
-
BMW 650 στο Κολωνάκι το πρωί
-
-
-
Σήμερα μάλλον έχει συνάντηση κάποιοι Subaru club στην Αλεξ/πολη. 10 impreza παρεταγμένα στο λιμάνι της πολής. Ανάμεσά τους και 2 wrx της πρώτης γενιάς (με τα μακρόστενα φώτα).
Μαζί τους και ένα evo. Και λίγο πιο πέρα, 2 'τοπικά' evo, μια gtv και μια elise!
Δεν είναι θέαμα αυτό, ζαλίζομαι...
-
Βγαλε καμια φωτο ρεεεεεεεε!!!
-
Πώς
Ψηφιακή δεν έχω, ούτε κινητό με φωτογραφική!Να δούμε αν μπορεί να κάνει τίποτα ο Αη-Βασίλης για το θέμα αυτό.. (εκτός και να μου φέρει subaru, οπότε στα @@@ μου η φωτογραφική )
-
-
Κόκκινο Mazda3 MPS στην γέφυρα βαρυμπόμπης την Παρασκευή το μεσήμέρι... ερχόταν απο Αγ. Μερκούρη μεριά.
-
Ζ4Μ σε χρώμα σοκολατογκρίζο...
-
Χτες ειχα μπροστα μου για αρκετη ωρα μια κοκκινη F599 GTB.. Απιστευτης ομορφιας αυτοκινητο!! Διαπιστωσα ομως οτι παρ'ολο που ειναι φαρδια-πλατια, εχει το ιδιο υψος με ενα μεσαιο σενταν κ ο οδηγος δεν κα8εται χαμηλοτερα απο τον αντιστοιχο ενος S40 πχ. Τερας οπως κ να εχει.
Ειδα κ μια καφε-μπεζ Rοlls Royce Silver Spirit στο Συνταγμα.
Κ ενα Subaru Τribeca ε3ω απο τη Μ.Βρεταννια.
Μια κοκκινη 996 (πρωτη φορα βλεπω σε τετοιο χρωμα).
Ασημι 997 Turbo στο Κολωνακι με 60αρη οδηγο. -
Σήμερα είδα από κοντά αυτό:
Chevrolet AvalancheΈχω δει πλοία μικρότερα απ' αυτό το τέρας.
-
Είχα μπει στο Βέλγιο μέσα σ' ένα τέτοιο.
[εγκάθετο σχόλιο]τα τάπερ στο ψυγείο μου πιο ποιοτικά είναι[/εγκάθετο σχόλιο]
-
Μια 997 turbo μπλε πηγαιναμε μαζι χτες απο το ποταμι μεχρι και μετα τα σιοδια στο σχηματαρι.
Μετα μαλλον του ηρθε η ορεξη και δεν το ξαναειδα.
Carspotting [#2]