-
Χτές ήταν παρκαρισμένο δίπλα στη πολυκατοικία μου ενα Chrysler Crossfire μαύρο, πολύ όμορφο. Ο κάφρος το είχε παρκάρει πάνω σε στενή γωνία, στάνταρ θα έφυγε με γρατζουνιές/βαθουλώματα...
-
Τις προάλλες εθεάθη Evo IX σε κεντρικά δρομο σε χρώμα κίτρινο (!).
Αν και το χρώμα δεν μου πολυάρεσε δεν θα με χάλαγε να το είχα ακόμα και αν ήταν πουά με ρόζ βούλες
-
Λοιπόν
Σάββατο βραδυ υπόγειo parking Hilton 996 GΤ2 κίτρινη, F355 και απο κει και πέρα 5 911 και 997 Carrera, και πολλές Boxster, ML, Hummer, Land Cruiser ..... χαμός!!!!!! To Carspoting χάνει την σημασία του
Σήμερα το πρωί Golf V R32 μαύρο σε γερανό της ΕΛΠΑ τρακαρισμένο αρκετά έμπροσθεν!!!!! -
Πριν από λίγο γαλάζιο 406 coupe!
-
Merc ML63 AMG
-
Γράμμα απο Λονδίνο.
Να'μαι μετά απο ένα χρόνο ξανά στο αγαπημένο μου Λονδίνο. Η πτήση της Ολυμπιακής (γεμάτη καλομαθημένους φοιτητές που κάνανε κόντρες για το πιο ακριβό...νοίκι - άκουσα και 900 λίρες!) κράτησε 3.5 ώρες και βρέθηκα στο financial capital του κόσμου, και στην πρωτεύουσα της πιο παλιάς δημοκρατίας (χμμμ...νομίζω, έτσι?).
Τεσπά..., λοιπόν:
Πολλές Μ3, λίγο decadent πλέον, τις οδηγούν πλέον ξεπεσμένοι rapper.
Αρκετές (ακόμα) RRs, η εμφάνιση και η 'παρουσία' τους στο δρόμο είναι όλα τα λεφτά.
Πολλές, μα πάρα πολλές Aston Martin! Αχχχχχχ...και μερικές V12.Μερικές Ferrari, αλλά και εδώ πλέον έχουμε τέτοιες.
Πολλές νέες Jaguar coupe. Excellent!On another note, και πολλές ωραίες γυναίκες!!!!
-
(και ελάχιστες-μηδαμηνές Λότους ε?)
-
Lotus είδα μόνο μία. Και ένα TVR (νομίζω Sagaris?).
Ξέχασα να αναφέρω τις άπειρες 911 και τις Βοxster (οι Αγγλοι, σαν πιο ώριμοι οδηγοί, αποφεύγουν την απάτη-Cayman - ΙΜΗΟ).
ΥΓ Το Congestion charge φαίνεται οτι λειτουργεί.
ΥΓ2 Τι βλάκες αυτοί οι ξένοι! Δεν έχουν ακόμα εκλογές, παρ'όλα αυτά οι δρόμοι είναι καθαροί! Κορόιδα!!! -
Μια 159 2.2 που είδα σήμερα το πρωί πηγαίνοντας για δουλειά μετράει;
-
Ο χρήστης maxmara έγραψε:
Γράμμα απο Λονδίνο.Να'μαι μετά απο ένα χρόνο ξανά στο αγαπημένο μου Λονδίνο. Η πτήση της Ολυμπιακής (γεμάτη καλομαθημένους φοιτητές που κάνανε κόντρες για το πιο ακριβό...νοίκι - άκουσα και 900 λίρες!) κράτησε 3.5 ώρες και βρέθηκα στο financial capital του κόσμου, και στην πρωτεύουσα της πιο παλιάς δημοκρατίας (χμμμ...νομίζω, έτσι?).
Τεσπά..., λοιπόν:
Πολλές Μ3, λίγο decadent πλέον, τις οδηγούν πλέον ξεπεσμένοι rapper.
Αρκετές (ακόμα) RRs, η εμφάνιση και η 'παρουσία' τους στο δρόμο είναι όλα τα λεφτά.
Πολλές, μα πάρα πολλές Aston Martin! Αχχχχχχ...και μερικές V12.Μερικές Ferrari, αλλά και εδώ πλέον έχουμε τέτοιες.
Πολλές νέες Jaguar coupe. Excellent!On another note, και πολλές ωραίες γυναίκες!!!!
Sto Londino pezoun polla Hummer H2 me terasties zantes spinners, sinithws mavroi kai etsi....
-
Ο χρήστης b_x έγραψε:
Μια 159 2.2 που είδα σήμερα το πρωί πηγαίνοντας για δουλειά μετράει;αφού είναι σπάνια ναι
Bentley Arnage Mulliner στην ΑΟ -μάλλον γνωστού χρήστη του φόρουμ-
Ferrari 328 στην παραλιακή
-
Bentley, νομίζω Continental Flying Spur, εθεάθη και Σάββατο βράδυ έξω από νυχτερινό κέντρο... μπροστά από μια κίτρινη Lamborghini Gallardo spyder...
-
Ο χρήστης Phaethon έγραψε:
Bentley, νομίζω Continental Flying Spur, εθεάθη και Σάββατο βράδυ έξω από νυχτερινό κέντρο... μπροστά από μια κίτρινη Lamborghini Gallardo spyder......εχω την εντύπωση οτι η spyder δεν κυκλοφόρησε ακόμα.....
-
-
Ο χρήστης maxmara έγραψε:
Lotus είδα μόνο μία.An eleges oti eisoun edw tha eblepes kai 2h
Na min sou po oti an eisoun edw tin perasmeni Pempti tha eblepes 40 mazemenes parea.
Γράμμα απο Λονδίνο.
On another note, και πολλές ωραίες γυναίκες!!!!Swstos
-
Ο χρήστης lotusnick έγραψε:
Lotus είδα μόνο μία.
An eleges oti eisoun edw tha eblepes kai 2h
Na min sou po oti an eisoun edw tin perasmeni Pempti tha eblepes 40 mazemenes parea.Ωστε εκεί κρυβόσασταν!!!!!!
Πέμπτη βράδυ έτρωγα στο αγαπημένο μου Ινδικό κοντά στο Covent G.
YΓ Καλό ινδικό εστιατόριο, δύο άτομα, χωρίς κρασί αλλά με 4 μπύρες και αρκετό φαγητό: 40 λίρες...δηλαδή 62 ευρώ.
-
Kai egw meta katebika gia potakia Soho kai parkara konta sto Covent
Kala kaneis kai ta les gia tis times.
Opote katebeno ellada nomizo oti exei xathei to topi me tis timesP.S. 40 lires den einai kato apo 60 euro?
-
Είδα χθες στην Ε.Ο ένα περίεργο δίπορτο όχημα,παλιό αλλά σε πολύ καλή κατάσταση,δεξιοτίμονο που πίσω έγραφε sunbeam.Καμιά ιδέα κανείς;
-
Ο χρήστης b_x έγραψε:
Είδα χθες στην Ε.Ο ένα περίεργο δίπορτο όχημα,παλιό αλλά σε πολύ καλή κατάσταση,δεξιοτίμονο που πίσω έγραφε sunbeam.Καμιά ιδέα κανείς;Nαι. Ήταν Sunbeam
-
αχΑχαΧαΧαΧαχαχΑχαΧαχ
Καλά πρώτη φορά έβλεπες Sunbeam?
40 λιριά είναι λίγο παραπάνω απο 60 ευραίους.
Σκάστε ρε με την Αγγλία μελανχολία με έπιασε....έρχονται και X-mas......
Carspotting [#2]