-
Ο χρήστης FlowerPower έγραψε:
τι κανω το .toast file για να παιξει ?EDIT : ειναι MAC αρχειο
Το βάζεις στην τοστιέρα.
-
'Toast 6 runs on Mac OS X only. This is basically an .ISO file. Sonic Solutions bought out Roxio’s consumer software division on 20 December 2004. HFS images created by Toast can be pure HFS volumes, starting from the first sector. In this case, they don't contain at the 16th sector which Easy CD Creator expects from CD-ROM images (the 'CD001' string) to tell if they are mode 1 or mode 2 images. Such images can't be burned with Easy CD Creator. Toast also produces hybrid images, where the ISO volume and the HFS volume are superposed. Such images can be burned with Easy CD Creator. All major packages accepting plain images (Nero, CDRWin, WinOnCD, NTI, and so on) can burn the plain mode 1 data images from the Macintosh. So, basically, if one burning program fails, try another.'
http://filext.com/detaillist.php?extdetail=TOAST
Μάλλον δεν μπορείς να το κάνεις κάτι σε Win...
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
τι κανω το .toast file για να παιξει ?
EDIT : ειναι MAC αρχειο
Το βάζεις στην τοστιέρα.
εκει το βαζεις ? και σου παιζει?
-
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
http://filext.com/detaillist.php?extdetail=TOASTΗ δημοσίευση #728865 ειδοποίησε, θέλει πίσω το κείμενό της.
-
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Ένας από τους 2 σκληρούς δίσκους στο raid (stripe για ταχύτητα) κάνει ένα θόρυβο κλακ - κάπου κάπου. Το σύστημα για λίγη ώρα κολλάει όμως μετά συνεχίζει. Τώρα δουλεύω με τους άλλους δίσκους του συστήματος και προσπαθώ να μεταφέρω αρχεία από το raid αλλά κολλάει (πολλά τα πήρα αλλά σε άλλα θόρυβος - ΚΛΑΚ και σταματάει).Υπάρχει περίπτωση να φτιάξει ο δίσκος και να μεταφέρω τα αρχεία ή ο θόρυβος είναι σημάδι ότι ο δίσκος τελείωσε; Είναι και το γ..νο το raid μεγάλο 502GB. Μήπως χτυπώντας τον με σφυρί επανέλθει;
Κάνε backup όσο προλαβαίνεις...
Μήπως οι δίσκοι τυχαίνει να είναι IBM/Hitachi DeskStars?
Δεν ειναι τυχαίο που έχουν το nickname 'DeathStars'... Παθών!
Btw, αρκετά καλός ο νέος FF αλλα ακόμα αργοοοοοος.... Και memory hog, 3 tabs έχω ανοιχτά και ήδη τρώει 50mb μνήμης...
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
o FF 2 ειναι γεγονοςΤώρα πως γίνεται και ενω δεν τον εχω κατεβάσει, μου δείχνει ότι είναι ο 2?
-
kouk
ρε Νίκο εσύ δεν είχες βάλει πριν λίγες μέρες τον 2.0 σε beta (RC2)?
εγώ σου είχα δώσει link... -
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Από χτες το βράδυ εγκατέστησα το Kaspersky Internet security 6 και ξεφορτώθηκα το Norton. Από την στιγμή που το KIS έχει ενσωματωμένο firewall θα πρέπει να απενεργοποιήσω το Kerio, ή να τα αφήσω να τρέχουν και τα δύο;Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την απάντηση.
Υποψιάζομαι σφόδρα ότι καλό είναι να μην έχεις 2 firewall τατυτόχρονα (όπως και 2 antivirus)...Μάλλον πρέπει να ξηλώσεις 1 από τα 2...
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Ένας από τους 2 σκληρούς δίσκους στο raid (stripe για ταχύτητα) κάνει ένα θόρυβο κλακ - κάπου κάπου. Το σύστημα για λίγη ώρα κολλάει όμως μετά συνεχίζει. Τώρα δουλεύω με τους άλλους δίσκους του συστήματος και προσπαθώ να μεταφέρω αρχεία από το raid αλλά κολλάει (πολλά τα πήρα αλλά σε άλλα θόρυβος - ΚΛΑΚ και σταματάει).Υπάρχει περίπτωση να φτιάξει ο δίσκος και να μεταφέρω τα αρχεία ή ο θόρυβος είναι σημάδι ότι ο δίσκος τελείωσε; Είναι και το γ..νο το raid μεγάλο 502GB. Μήπως χτυπώντας τον με σφυρί επανέλθει;
Σχεδόν σίγουρα θα τον πάρεις στο χέρι σύντομα...Συνεπώς σώσε ό,τι μπορείς...Μου έχει συμβεί πολλές φορές...Πάντα ο σκληρός εξέπνεε μετά από λίγο διάστημα...
-
Λόγω προβλήματος με το Sygate firewall που είχα το έβγαλα.
Εβαλα το Κerio 4.3.268.0Είχε μέσα κι ένα patch για αγορά το οποίο μάλλον δεν δουλεύει.
Εχει κάποιος τρόπο να το 'αγοράσουμε' ;thank you
-
Δεν το έχω δοκιμάσει, αλλά δες στο μέιλ σου.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Δεν το έχω δοκιμάσει, αλλά δες στο μέιλ σου.Συγγνώμη, μόνο ο Σάββας χρησιμοποιεί Kerio;;;
-
Τζίφος, το gmail αναγνωρίζει το σπαστήρι ως ιό και εμποδίζει την αποστολή του. Το NOD32 όμως όχι, ούτε άλλος γράφει για παρόμοιο πρόβλημα. Χμμ. Δοκιμάζω με άλλο mail αλλά η χρήση να γίνει προσεκτικά.
Το kerio είναι εξαιρετικό, απλώς το outpost είναι κάπως καλύτερο.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Τζίφος, το gmail αναγνωρίζει το σπαστήρι ως ιό και εμποδίζει την αποστολή του. Το NOD32 όμως όχι, ούτε άλλος γράφει για παρόμοιο πρόβλημα. Χμμ. Δοκιμάζω με άλλο mail αλλά η χρήση να γίνει προσεκτικά.Το kerio είναι εξαιρετικό, απλώς το outpost είναι κάπως καλύτερο.
Κάνε το αρχείο .jpg και στείλε το! Απλά μην ξεχάσεις να μας πεις τι ήταν πριν την αλλαγή!
-
Δοκίμασα να το αφήσω και χωρίς κατάληξη, να το συμπιέσω, τίποτα δεν έπιασε. Τελικά έφυγε με yahoo που δεν το χαρακτήρισε ιό. Μάλλον το παράκανε το ενσωματωμένο αντιβιοτικό του gmail.
-
-
elteo
για κανε εναν κοπο στο εμαιλ που θα σου στειλω...
-
Σπύρο το θέμα είναι εάν δουλεύει...
Τι καταλαβαίνετε από το ss επάνω?
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#7]