-
Το αυτοκίνητο θα αγοραστεί για χρήση μέσα στη πόλη και σαν 'αντικαταστάτης' του ταξί. Με αυτό το σκεπτικό επιλέχηκαν οι τόσες δόσεις.
-
Kανενα απο τα τρια.
Πιο τιμιες προτασεις τα κορεατικα μινι.
13-15 χιλιαρικα και να μην ανοιγουν τα πισω τζαμια και αλλες τετοιες γυφτιες για να βγαλουν απο τη μυγα ξυγκι????Στη κατηγορια αυτη και το picanto και το Ματιζ ειναι πολυ πιο καλες προτασεις...
Ξανασκεψου το φιλε tazio.
-
Αντιληπτον!!
Απλα σκεψου (ειδικα αν τα εχεις μετρητα) οτι τελικα θα δωσεις 18% παραπανω λεφτα αν επιλεξεις σιτροεν, και 30% παραπανω για το τογιοτα... (αν εχω κανει σωστους υπολογισμους)
ισως δλδ σε συμφερει μια προκαταβολη κ λιγοτερες (ισως κ ατοκες) δοσεις...
Απλα το επισημαινω, φανταζομαι οτι το πιθανοτερο ειναι να το εχεις ψαξει...
για αυτη τη δουλεια που το θελεις παντως, καλυτερο ειναι το ματιζ με 7 περιπου χιλιαρικα... -
ΚRΙΕΖΑ Αυτά που λές με προτιμότερο το Picanto είναι μέσα στα πλάνα να το δούμε.
Αλλά το αμάξι είναι για τη γυναίκα όποτε όπως θα ξέρεις έχουν άλλα δεδομένα και προτεραιότητες. Εμφάνιση κ.λ.π..
karabouzouklis Το ψάχνω και κάθε γνώμη (μια και μόνος σκεπτόμενος κάποιος μπορεί να μη λάβει υπ΄όψιν κάποια παράμετρο) είναι δεκτή
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Οτιδήποτε και αν πάρεις με 0% προκαταβολή και 72 δόσεις πανάκριβο θα βγεί.Ειναι πολύ απλό αυτοκίνητο, εγω δεν νομίζω να χρειαστεί την έξτρα εγγύηση οπότε μάλλον θα πρότεινα το φθηνότερο.
Σε κάθε περίπτωση ψάξε όσο πιο αναλυτικά μπορείς το κόστος χρήσης.
Το C1 μου αρέσει και εμφανισιακά περισσότερο απο τα 3.
Συμφωνώ με τον κύριο !
Επιπλέον, είναι citroen άρα ούτως ή άλλως είναι καλύτερο !
Και όπως συμφωνούν και οι περισσότεροι είναι και το πιο όμορφο... -
Το Aygo είναι το πιο όμορφο.
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Το Aygo είναι το πιο όμορφο.μην τα λές απότομα
-
Καλά, εσύ είσαι γνωστός κακόγουστος, οπότε η άποψη σου δεν μετράει.
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Καλά, εσύ είσαι γνωστός κακόγουστος, οπότε η άποψη σου δεν μετράει.γιατίιιι ? επειδή μου αρέσει η 3αρα και η 159 συγχρόνως?
-
Επειδή δεν σου αρέσει η brera.
Φράνκι το αυτόματο ειδικά για τις ανηφόρες είναι σπαστικό. Όταν είμαι σε περιοχές σαν την δική μας, είμαι συνέχεια στο σειριακό στο Aygo και συνήθως με 1η..
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Εχουμε δηλαδή μια διαφορά τιμής από το φθηνότερο εώς το ακριβότερο 2.390 ευρώ.
Πιστεύετε ότι αξίζει αυτή η χρηματική διαφορά; Θα καλυφθεί δηλαδή με την παραπάνω εγγύηση της Toyota (6 χρόνια) έναντι των άλλων δυο (2 χρόνια) και την πιθανή μεταπωλητική αξία των αυτοκινήτων μετά από έξι χρόνια;
Στα 6 χρόνια, ακόμα και κινητήρα να χρειαστεί να αλλάξεις, δε νομίζω να κάνεις απόσβεση τα 2.400...
Για την μεταπώληση δεν έχω ιδέα. Γενικά έχω την εντύπωση πως τα Yaris κρατάνε αρκετά καλύτερη τιμή σε σχέση με τον γαλλικό ανταγωνισμό, αλλά κατά πόσο θα ισχύσει στα τρίδυμα; Και σε τιμές της τάξης των 11.000 χιλιάδων δε νομίζω να έχουν στο μέλλον διαφορά στη μεταπώληση ίσα με 2 χιλιάρικα.
Εγώ πάντως θα αγόραζα αυτοκίνητο και όχι τρίδυμο!
-
Ασχετο!: Το 'τρίλημμα' δεν γράφεται με 2 μι ;;;
-
δεν αξιζει να αγοραστει κανενα απο τα 3....
προσφερουν πολυ λιγα σε σχεση με την τιμη τους.....
-
Και τι αντιπροτείνεις?
Δεν λέω, θα μπορούσαν να είναι αρκετά φθηνότερα αλλά και ο ανταγωνισμός είναι στα ίδια επίπεδα.
-
Με αυτα τα λεφτα, παιρνεις και smart fortwo, το οποιο ειναι καλυτερο για τη δουλεια που το θες!
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Και τι αντιπροτείνεις?Δεν λέω, θα μπορούσαν να είναι αρκετά φθηνότερα αλλά και ο ανταγωνισμός είναι στα ίδια επίπεδα.
χιλιες φορες καλυτερα ενα ελαφρως μεταχειρισμενο γιαρις (ακομη και προηγουμενης γενιας) με τα ιδια χρηματα αντι για το αυγο......
γιατι δηλαδη θα πρεπει να με πιασουν τον κωλο??? για να λεω απλα οτι πηρα καινουργιο αμαξι???
-
Ο χρήστης karabouzouklis έγραψε:
Με αυτα τα λεφτα, παιρνεις και smart fortwo, το οποιο ειναι καλυτερο για τη δουλεια που το θες!απο την μια μπουρδα , στην αλλη παμε
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
δεν αξιζει να αγοραστει κανενα απο τα 3....προσφερουν πολυ λιγα σε σχεση με την τιμη τους.....
+1000
-
popol@rε απο καινούρια έχεις να προτείνεις κάποιο καλύτερο?
Τα μεταχειρισμενα είναι λογικό να είναι φθηνότερα, αν και μάλλον πανάκριβα είναι στην Ελλάδα, ειδικά τα μικρά.
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
Με αυτα τα λεφτα, παιρνεις και smart fortwo, το οποιο ειναι καλυτερο για τη δουλεια που το θες!
απο την μια μπουρδα , στην αλλη παμε
Για αντικαταστατης του Taxi,και αποκλειστικη κινηση στην πολη, το smart ειναι καλη μπουρδα
Τρίδυμο (οικονομικό) "τρίλημα"