-
Ο χρήστης DimitriS60 έγραψε:
Lamborghini Reventon Hits 360km/h in Saudi Arabiahttp://carscoop.blogspot.com/2009/04/video-lamborghini-reventon-hits-360kmh.html
This video has been removed by the user
-
αληθεια εχει κανεις εδω μεσα lamborghini ή ferrari? και μια χαζη ερωτηση, αν ναι τι δουλεια κανει...?
-
Ο χρήστης Night Rider έγραψε:
αληθεια εχει κανεις εδω μεσα lamborghini ή ferrari? και μια χαζη ερωτηση, αν ναι τι δουλεια κανει...?viewtopic.php?f=5&t=13423&start=5190#p1494686
Σιγουρα ομως θα εχουν και αλλοι.
-
αληθεια εχει κανεις εδω μεσα lamborghini ή ferrari? και μια χαζη ερωτηση, αν ναι τι δουλεια κανει...?Nαι, και διαβάζουν 4TF!
-
Ο χρήστης theoM5 έγραψε:
αληθεια εχει κανεις εδω μεσα lamborghini ή ferrari? και μια χαζη ερωτηση, αν ναι τι δουλεια κανει...?
Nαι, και διαβάζουν 4TF!
ΕΓΩ ΕΧΩ αλλα προτιμο το 106 μου!!!
που κ που την ξεσκονιζω γιατι στο ραφι με τις μινιατουρες ρε γαμωτο καθε μερα σκονη εχει
-
-
-
αληθεια εχει κανεις εδω μεσα lamborghini ή ferrari? και μια χαζη ερωτηση, αν ναι τι δουλεια κανει...?Nα σου κανω και εγω μια χαζη ερωτηση, χωρις ειρωνεια, αλλα με απολυτη ειλικρινεια?
Τι σημασια εχει τι δουλεια κανει καποιος ο οποιος εχει ferrari η lambo?
Επαναλαμβανω δεν το λεω ουτε για να ερθουμε σε αντιπαραθεση ουτε για να σε πικαρω. Απλα θα ηθελα να ξερω γιατι το ρωτας?
Αν θες φυσικα απαντας, αν παλι οχι σου ζητω προκαταβολικα συγνωμη για την αδιακριτη ερωτηση!
-
Kαλοτάξιδο να είναι και καλά χιλιόμετρα
Ο καλύτερος ήχος σε αυτοκίνητο παραγωγής
Άνετα τον έβαζα για ξυπνητήρι -
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
Kαλοτάξιδο να είναι και καλά χιλιόμετρα
Ο καλύτερος ήχος σε αυτοκίνητο παραγωγής
Άνετα τον έβαζα για ξυπνητήριΧμμμ... η περίπτωσή σου πρέπει να είναι σοβαρή...
Σου αρέσει το Α2...και βγάλαμε συμπέρασμα πως δεν βλέπεις καλά
Τώρα ,για να θές τέτοιο ήχο για ξυπνητήρι, καταλαβαίνουμε ότι μάλλον δεν ακούς και καλά
Αν είσαι και ολιγομίλητος... είσαι τα παρακάτω 3 σε 1:
(πλάκα σου κάνω Κον5! , ο ήχος μίας Ferrari είναι πράγματι 'κλασική μουσική' για εμένα! Όποτε πετύχω κάποια στον δρόμο, κλείνω stereo και ανοίγω παράθυρα... έτσι για να πάρω την δόση μου! )
Α! και ξέχασα! ΚΑΛΟΤΑΞΙΔΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΤΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ!!!
-
Ο χρήστης stanfromgreece έγραψε:
Όποτε πετύχω κάποια στον δρόμο, κλείνω stereo και ανοίγω παράθυρα... έτσι για να πάρω την δόση μου! ) -
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Επί τη ευκαιρία από χθές ακόμα ένα μέλος του forum με F430 F1 .ειναι αυτο που φανταζομαι ???? γιατι μπερδευτηκα λιγο
-
Ο χρήστης Thodwris έγραψε:
Nα σου κανω και εγω μια χαζη ερωτηση, χωρις ειρωνεια, αλλα με απολυτη ειλικρινεια?
Επαναλαμβανω δεν το λεω ουτε για να ερθουμε σε αντιπαραθεση ουτε για να σε πικαρω. Απλα θα ηθελα να ξερω γιατι το ρωτας?
Αν θες φυσικα απαντας, αν παλι οχι σου ζητω προκαταβολικα συγνωμη για την αδιακριτη ερωτηση!
Ισως ρωταει για να μαθει τι δουλεια πρεπει να κανεις για να εχεις και να συντηρεις ενα τετοιο αυτοκινητο καθαρα και μονο απο περιεργια.
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Επί τη ευκαιρία από χθές ακόμα ένα μέλος του forum με F430 F1 .Καλοτάξιδη φίλε.Με τους Ελληνικούς δρόμους πως τα πας.Εξωτερικό το έχω οδηγήσει το αμάξι και δεν έκανε τακ.Ελλάδα έχω απορία.Καπου διάβασα ότι σου άναψε antispin στα 200;Ισχύει;Είναι συχνό;
-
-
Ο χρήστης vengas έγραψε:
Aπ' οτι φαινεται οι Maserati τον παιδεψανε λιγο σε σχεση με τα αλλα!!
-
Nα σου κανω και εγω μια χαζη ερωτηση, χωρις ειρωνεια, αλλα με απολυτη ειλικρινεια?
φυσικα και δεν εχει τοση σημασια ωστε να το κανουμε θεμα, απλα απο περιεργια και μονο θα θελα να μαθω μιας και ειναι πανακριβα αυτοκινητα που ομως βλεπω να τα οδηγουν πολλοι νεοι ανθρωποι αναλογικα.
εννοειται οτι και εγω δεν το ειπα ειρωνικα, δε παυει ομως να ειναι μια ευλογη ερωτηση που φυσικα δεν ειστε υποχρεωμενοι να απαντησετε. -
Ο χρήστης vengas έγραψε:
Ακομα ενας 'εκκεντρικος'(=καγκουρας με λεφτα) οδηγος lamborgini!
-
Ακομα ενας 'εκκεντρικος'(=καγκουρας με λεφτα) οδηγος lamborgini!
+1
-
Αυτο τωρα τι συμαινει?????
Lamborghini Forum