-
Ο χρήστης theoM5 έγραψε:
Ελληνικότατη ΔρΝτίνο!
Υπάρχει και βίντεο στο youtube με το murci...Kαι η lambo και η maserati πάντως είναι αμερικάνικων προδιαγραφών πάντως, ε;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Ελληνικότατη ΔρΝτίνο!
Υπάρχει και βίντεο στο youtube με το murci...Kαι η lambo και η maserati πάντως είναι αμερικάνικων προδιαγραφών πάντως, ε;
Από που το συμπέρανες αυτό?(τα 'πρόδωσαν οι ζάντες? )
-
Απο τα πορτοκαλι φωτακια στο πλαι μαλλον.Αν και μπορει να τα εχουν και οι ευρωπαικες...
-
Ο χρήστης kostis20 έγραψε:
**Απο τα πορτοκαλι φωτακια στο πλαι μαλλον.**Αν και μπορει να τα εχουν και οι ευρωπαικες...Σωστός...δεν είχα προσέξει τα φώτα όγκου.
Δεν είμαι σίγουρος αλλά νομίζω πως και στις βόρειες χώρες (Ευρώπη) τα αμάξι έρχονται με φώτα όγκου.μπορεί και να κάνω λάθος βέβαια. -
Ο χρήστης Κάβουρας έγραψε:
Δεν είμαι σίγουρος αλλά νομίζω πως και στις βόρειες χώρες (Ευρώπη) τα αμάξι έρχονται με φώτα όγκου.μπορεί και να κάνω λάθος βέβαια.
Από πού 'έρχονται' ρε Κάβουρα, γμτ;
Προς Θεού, δεν σου τη λέω προσωπικώς, απλώς πιστεύω ότι καλόν είναι να προσπαθούμε να κρατήσουμε έξω από την ελληνική τους αγγλισμούς.
Νομίζω ότι ελληνιστί τα αμάξια βγαίνουν (από το εργοστάσιο, υποθέτω) -
Δεν είμαι σίγουρος αλλά νομίζω πως και στις βόρειες χώρες (Ευρώπη) τα αμάξι έρχονται με φώτα όγκου.μπορεί και να κάνω λάθος βέβαια.
Οχι ,απλως ολα τα VOLVO ,και για την ευρωπαικη αγορα,τα εχουν απο μαμα.
-
Ο χρήστης Coyot έγραψε:
Από πού 'έρχονται' ρε Κάβουρα, γμτ;
Προς Θεού, δεν σου τη λέω προσωπικώς, απλώς πιστεύω ότι καλόν είναι να προσπαθούμε να κρατήσουμε έξω από την ελληνική τους αγγλισμούς.
Νομίζω ότι ελληνιστί τα αμάξια βγαίνουν (από το εργοστάσιο, υποθέτω)Έρχονται από το εργοστάσιο και πάνε στις αντιπροσωπείες...
και
έρχονται έτσι όπως είναι από το εργοστάσιο με αυτό το extra χωρίς πχ να χρειάζεται να το παραγγείλεις.kostis20
Αναφερόμαστε στη lambo που είναι στην φωτο της προηγούμενης σελίδας που έχει φώτα όγκου. -
To xero ,se auta anaferomai kai ego.
-
Lamborghini LP550
-
Ο χρήστης DimitriS60 έγραψε:
Lamborghini LP550 -
Ελληνικότατη ΔρΝτίνο!
Από που το συμπέρανες αυτό?(τα 'πρόδωσαν οι ζάντες? )
τα κλασσικα πλαινα-αμερικανικα φλασακια..
και τα 5 παντως ειναι πολυ ωραια αυτοκινητα -
-
Reventon σε κόκκινο;
Αληθινή είναι ή photoshop; -
WWWOOOOOWWWWWW
red stealthoLambo -
ωραίος δρόμος.
-
Όντως!
Ξέρουμε τί είναι αυτό που μάζεψε τα αυτοκίνητα?
-
Πωωωωω!!!! Αυτη η περτικαλιά!!!!
-
Ο χρήστης nickolas έγραψε:
Ξέρουμε τί είναι αυτό που μάζεψε τα αυτοκίνητα?
οι τράπεζες.
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Πωωωωω!!!! Αυτη η περτικαλιά!!!!μακράν τα καλυτερα παραθυρα σε αυτοκινητο 'παραγωγης'.μοναχα που τη βλεπεις απο πλαγια σου δινει την αισ8ηση ότι ειναι κινειται...
-
Τις επομενες βδομαδες θα εχει στην εκθεση του γνωστος εμπορος στα Νοτια προαστια Αττικης προς πωληση μια Gallardo Superleggera...
Περισσοτερες πληροφοριες και λεπτομεριες συντομα!
Lamborghini Forum