-
Kαλή συνέχεια...είναι εκπληκτικοί και οι δυο τους!
-
Τους πέτυχα κι εγώ στην Όλγας με το Disco και μιλήσαμε φευγαλέα στο φανάρι.
Καλό ταξίδι στα παιδιά! -
temper rulezzz!!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
temper rulezzz!!Αφου ειναι μαζι με την κυρα του,σιγουρα η Βούλα rules
Καλή συνεχεια στην Τεμπεριάδα.
-
Τους παρακολουθώ μέσα από το site τους! Χαρά στο κουράγιο τους!
μία κουβέντα τους μόνο με έκανε να καταλάβω για τι εγχείρημα κάνουν:
Φεύγουμε λοιπόν. Εύκολο ακούγεται αλλά πιστέψτε μας η συναισθηματική φόρτιση είναι το ίδιο έντονη και για τους δυο μας, όσο και στις 25 Απριλίου 2007 που είχαμε αναχωρήσει από την Αθήνα για την Ιταλία και από εκεί για την Αφρική. Αφήνουμε πίσω για δεύτερη φορά γονείς, συγγενείς, φίλους και συνεργάτες κάτι που δεν είναι και τόσο απλό. Πότε θα γυρίσουμε; Σε ενάμισι, δύο χρόνια; Όσα και να είναι, είναι μεγάλο το διάστημα αλλά κουράγιο (αυτό για τους αγαπημένους μας γονείς κυρίως) γιατί κατά κάποιο τρόπο μαζί ταξιδεύουμε...
http://www.theworldoffroad.com/theworldoffroad/detail.php?topic_id=592
καλό ταξίδι παιδιά και πάντα ούριο άνεμο στα πανιά σας!
-
Τι έγινε ο Τεμπερίδης? Το the worldoffroad.com βγάζει κάτι άλλα.
-
viewtopic.php?f=5&t=19900&st=0&sk=t&sd=a&hilit=theworldoffroad
Και παραπάνω μπορείς να δεις πολλά. Όπως καταλαβαίνεις λουκέτο!
-
** Στο επανειδείν αδερφέ μου
Ο αδερφός μου ο Βασίλης έφυγε σήμερα το μεσημέρι, αφήνοντας πίσω του τρία υπέροχα παιδιά, την Αναστασία, τον Ορέστη και τη Στεφανία. Έφυγε με αξιοπρέπεια. Στο δρόμο του θα συναντήσει τον πρώτο του γιο, τον άδικα χαμένο Φώτη μας.
Θα τα ξαναπούμε αδερφέ μου._Α.Τ.**
δυστυχως
-
Aξιοπιστία Land Rover υπό το μηδέν. Μετά από αλλαγή τουρμπίνας πάει ο ντίζελ, τα παίξε!
Τους κόλλησε και γυρνάνε από Ινδονησία πάλι πίσω Μαλαισία και μάλλον πάει για αλλαγή μοτέρ. Δεν έχει ούτε 100k...Κόλλησε ο κινητήρας μας!
Μάλλον πάμε για αλλαγή κινητήρα υπό καθεστώς εγγύησης.αυτά έχουν τα ταξίδια, καλό κουράγιο παιδιά και καλά Χριστούγεννα.
-
πρώτης τάξεως διαφήμιση για την land rover
κρίμα για την ταλαιπωρία των παιδιών
-
Κάθε πότε άλλαζαν λάδια;
Τι λάδια έβαζαν στη Σαχάρα;
-
Κρίμα ρε γμτ, προβλέπω να πέφτει αρκετή καθυστέρησή και τα έξοδα θα τρέχουν. Δεν πιστεύω να φταίνε τα λάδια όσο τα διαστήματα αλλαγής τους. Θυμάμαι τα εργαστήρια της blackstone να συμβουλεύουν αλλαγές κάθε 3000 χλμ. με απλά ορυκτέλαια σε turbo subaru για απόλυτη προστασία. Αν και όπως τα περιγράφει ο Άκης κάποιο λάθος έγινε στην αλλαγή του turbo στη Μαλαισία πρίν λίγες εβδομάδες και οτι απο τα σωληνάκια του turbo χάθηκαν τα λάδια.
-
Tελικά αλλάζεται όλος ο κινητήρας πλην περιφερειακών όπως ο κομπρέσορας του κλιματισμού, η τουρμπίνα κτλ. Με μόλις 100k...diesel μοτέρ!!
-
Γιατί; άσχημα είναι να του αλλάξουν μοτέρ;
Εδώ στη Ελλάδα μερικοί παρακαλάνε για αλλαγή και οι αντιπροσωπίες τους γράφουν κανονικά.
Μπράβο στη Rover. -
Aυτό κατάλαβες; Μιλάμε για σχεδόν καινούριο μοτέρ με μόλις 100k...και αναφέρομαι στο ότι βγήκε εντελώς OFF. Οχι γιατί με 100k του το αλλάζουν! Εννοείται επικροτώ την ενέργεια αυτή αλλά από αξιοπιστία...
-
πολλά τα προβλήματα είναι αλήθεια για ένα όχημα που κυκλοφορεί μεν κάτω από δύσκολες συνθήκες αλλά από την άλλη είναι Θεωρητικά σχεδιασμένο για κυκλοφορεί σε ακόμα χειρότερες.
Η λίστα με τα τεχνικά προβλήματα έχει πραγματικά μεγαλώσει και ειδικά η ιστορία με το χειρόφρενο (πέρα από τον κινητήρα) έχει ξεφύγει από κάθε έλεγχο.
-
Mεταξύ μας ποτέ τα Land-Range Rover δεν ήταν αξιόπιστα!
Χάθηκε να του κάνουν χορηγία ένα Toyota LandCruiser ?
-
Ας διορθωθούν τα προβλήματα για να συνεχίσουν το ταξίδι τους τα παιδιά, κι όταν επιστρέψουν με το καλό, θα έχουμε χρόνο να κράξουμε την αξιοπιστία του, κατά την ταπεινή μου άποψη κακώς επιλεγμένου, αν δεν ήταν μέσω/λόγω χορηγίας, αυτοκινήτου.
-
Ο χρήστης temper στις 11 Απρ 2007 έγραψε:
Να είστε καλά όλοι για τα καλά ή τα πικρόχολα - περί αυτοκινήτου - σχόλια. Κατανοητά αλλά να δείτε ότι θα αντέξει το disco γιατί σε κάθε του βίδα (κάτι που γνωρίζω πλέον) είναι ό,τι πιο μασίφ υπάρχει. Γι' αυτό και οι δυόμισι τόνοι (κενό!) βάρους... Αυτό είναι και το μόνο που ενοχλεί στο συγκεκριμένο αυτοκίνητο. Όσο για το συμπλέκτη, επειδή έχει κολλήσει κάτω το πεντάλ 4-5 φορές και επειδή είχαν εμφανιστεί κάποια ανάλογα κολλήματα στο μοντέλο 2006, θα τον ελέγξουμε δεόντως. -
Ο χρήστης avel έγραψε:
Να είστε καλά όλοι για τα καλά ή τα πικρόχολα - περί αυτοκινήτου - σχόλια. Κατανοητά αλλά να δείτε ότι θα αντέξει το disco γιατί σε κάθε του βίδα (κάτι που γνωρίζω πλέον) είναι ό,τι πιο μασίφ υπάρχει. Γι' αυτό και οι δυόμισι τόνοι (κενό!) βάρους... Αυτό είναι και το μόνο που ενοχλεί στο συγκεκριμένο αυτοκίνητο. Όσο για το συμπλέκτη, επειδή έχει κολλήσει κάτω το πεντάλ 4-5 φορές και επειδή είχαν εμφανιστεί κάποια ανάλογα κολλήματα στο μοντέλο 2006, θα τον ελέγξουμε δεόντως.
τι μου θυμισες... ναι... ειμασταν πικροχολοι επειδη ειμασταν ρεαλιστες
Αν και αναγνωριζω οτι το αμαξι δεν περπαταει στην Τσιμισκη... παραυτα η αξιοπιστια του δεν ειναι ανταξια της τιμης, του ονοματος, και του σκοπου που καλειτε να αναλαβει. Απλα η γνωμη μου...Τεσπα, ελπιζω να συνεχισουν με καλυτερους οιωνους... Τους διαβαζω καθε μηνα... και ελπιζω αυτο το ταξιδι να το εκδωσουν σε βιβλιο καποια στιγμη!
The world off road