-
ΕΓΩ ΜΕΓΑΛΩΣΑ ΣΤΑ ΚΑΓΚΟΥΡΟ-ΣΙΤΙ ΚΑΙ ΕΙΧΑ ΑΡΟΥΡΑΜΑΞΟ...ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΜΕ ΕΒΛΕΠΑΝ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΝΟΜΙΖΑΝ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΤΟΡΝΑΔΟΡΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΛΙΟΣΑ(ΒΛ. ΙΛΙΟΝ ΤΩΡΑ).. ΕΒΑΖΑ ΤΣΙΤΑ ΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑ ΠΑΝΤΙΛΙΚΙΑ ΣΤΟ ΜΠΟΥΡΝΑΖΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΓΚΑΛΕΟ ΣΙΤΙ...ΚΡΕΠΑ ΣΤΗΝ ΤΙΤΙΚΑ ΣΤΟ ΚΑΠΑΚΙ ΚΑΙ ΛΙΜΑΝΑΚΙΑ ΠΙΩΜΕΝΟΣ ΕΒΛΕΠΑ ΤΟ ΧΑΡΟ ΝΑ ΜΕ ΚΟΙΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΤΖΑΜΙ
ΤΩΡΑ ΤΙ ΜΟΥ ΛΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΚΑΛΛΙΕΡΓΗΜΕΝΟΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ...ΕΓΩ ΜΙΛΑΩ ΣΑΝ ΦΤΩΧΟΠΑΙΔΟ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΠΟΥ ΜΑΖΕΥΑ ΤΑΛΙΡΑ ΑΠΟ ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΖΕΨΩ 75ΔΡΑΧΜΕΣ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΟ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ ΓΙΑ ΤΗ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ ΝΑ ΔΩ ΚΑΜΜΙΑ ΚΟΝΤΡΙΤΣΑ,,,,ΤΕΛΟΣ....
-
Μέ το λεφωρείο του ΗΣΑΠ έκανες μπάντες στο μπουρνάζι?
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Μέ το λεφωρείο του ΗΣΑΠ έκανες μπάντες στο μπουρνάζι?Αμα γυρισει η φυσαρμονικα σκουπιζει το δρομο (και τα πεζοδρομια)..
-
ασε καλυτερα γιατι ειστε παρεξηγησιαρηδες
-
alho che muchas antrantado
pero ahora
no hay manera
vatos locos
no etiendes la onda
pendejos
vaya con dioslos grandos exitos en espanol
che respectados
αντε γεια.. κοντρες και αλητειες στα 16
ετσι εμαθα να ζω ημουν κοντα 18 -
Ο χρήστης chrmes έγραψε:
Παλιά καραβάνα ο Υδροπνευματικός.. Αφού με τους οδηγούς των πλατφόρμων είναι φιλαράκια πλέον..
Άλλος άσχετος... δεν το φορτώνω.... το φτιάχνω επιτόπου
Ναι αλλά με πράγματα που έχεις αφήσει 'κάβα' στις πλατφόρμες.
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
ασε καλυτερα γιατι ειστε παρεξηγησιαρηδεςΓιατί το σβησες ρε μούτρο; Ηταν κορυφαίο...είχες και ζεντάκι δλδ;
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Παλιά καραβάνα ο Υδροπνευματικός.. Αφού με τους οδηγούς των πλατφόρμων είναι φιλαράκια πλέον..
Θείο,χρησιμοποιούμε ό,τι έχει περισσέψει στην πλατφόρμα από...Ιάπωνες χρήστες..
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Θείο,χρησιμοποιούμε ό,τι έχει περισσέψει στην πλατφόρμα από...Ιάπωνες χρήστες..
Μη χρηιμοποιείς παραδείγματα που δεν στέκουν.
Απο Ιαπωνικό το πολύ πολύ να βρείς κανένα μάκτρο υαλοκαθαριστίρα οκταετίας. -
Ή ότι έχει μείνει από ιαπωνικά που σε μία στροφή (σόρρυ Θείο αλλά στα γεράματα πρέπει να μάθεις μερικές καινούριες λέξεις) έγιναν τροπέτα..
-
Δημήτρη ......
-
-
Ο Δημήτρης με πιάνει...
-
Λογικό είναι ρε. Με το χρέπι που οδηγείς και ηλεκτροκίνητα καροτσάκια σε πιάνουν.
-
Σωπα ρε..τα αφήνω να με πιάσουν και μετά τρώνε 'βρωμόξυλο' Όπως ο τύπος με το Swift χτες το βράδυ...
Ιερόσυλος είσαι πάντως να αποκαλείς ενα αμάξι με τα διακριτικά 'Abarth' χρέπι. -
Από τα διακριτικά, μέχρι το είναι Abarth, υπάρχει χάσμα.
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Από τα διακριτικά, μέχρι το είναι Abarth, υπάρχει χάσμα.Σωστά...
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Ή ότι έχει μείνει από ιαπωνικά που σε μία στροφή (σόρρυ Θείο αλλά στα γεράματα πρέπει να μάθεις μερικές καινούριες λέξεις) έγιναν τροπέτα..Ασυμβίβαστες έννοιες
Δημητράκη αυτό ήταν χτύπημα κάτω από την μέση του θείου -
Ο χρήστης Random1 έγραψε:
Ευτυχως που αδειασαν τα λιμανακια απο τους καγκουρες με τα φτιαγμενα(λαμπακια στους υαλοκαθαριστηρες). Ας πηγαινουν Νεα Μακρη. Καλυτερα.
TI ΛΕΣ ΤΩΡΑ????ΞΕΡΕΙΣ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΟΝ ΤΙ ΓΙΝΟΝΤΑΝ ΕΚΕΙ???ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΟΛΛΕΣ ΚΟΝΤΡΕΣ..ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΙΑ ΑΥΤΟ... ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΑΡΟΤΡΥΝΩ ΟΛΟΥΣ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΟΝΤΡΕΣ ΕΚΕΙ ΟΠΟΥ Η ΑΔΡΕΝΑΛΙΝΗ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΛΟΓΩ ΚΑΙ ΤΟΥ ΓΚΡΕΜΟΥ ΑΠΟ ΚΑΤΩ...
ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΧΩ ΦΕΡΕΙ ΠΟΛΛΑ ΤΕΤΑΚΕ ΣΤΗ ΒΑΡΚΙΖΑ ΚΑΙ ΕΧΩ ΓΚΡΕΜΙΣΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΦΟΙΝΙΚΑ...
ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΚΤΗ Ν ΜΑΚΡΗ ΚΛΠ ΚΑΤΕΒΑΙΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΟΙ ΚΑΓΚΟΥΡΕΣ...ΑΙΣΧΟΣ ΑΙΣΧΟΣ ΑΙΣΧΟΣ...
ΦΕΡΤΕ ΠΙΣΩ ΤΗΝ **ΚΑΝΤΙΝΑ ΤΟΥ ΜΑΚΗ **ΣΤΑ ΛΙΜΑΝΑΚΙΑ.....ο ιδιοκτητης της καντινας ηταν ο ΚΩΣΤΑΣ.... ο Μακης απλα δουλευε εκει....
οποιος 8ελει ας κανει τον κοπο να διαβασει μερικες σκεψεις που εχω γραψει στην κεντρικη σελιδα του http://www.topfuel.gr
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
ασε καλυτερα γιατι ειστε παρεξηγησιαρηδες
Γιατί το σβησες ρε μούτρο; Ηταν κορυφαίο...είχες και ζεντάκι δλδ;
ειχα ρε bro.. yo...
ΚΑΙ ΤΟ ΟΡΙΤΖΙΝΑΛ ΤΟ ΧΟΝΤΑ ΟΧΙ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ..
και ειχα ενα φιλο με ενα nsr 250 και μου κανε πλακα 'το βαζεις στην τσεπη και το παιρνεις σπιτι;'γαμησετα
φτιαγμενο κιολας.. οπως εγραψα
yo
παναλαφρο (αλουμινια)
mikuni 22αρι (στο πλαι με κομμενο λαιμο καρμπυρατερ κ κολλημενο) το οποιο αντικατασταθηκε με ντελορτο
στην αρχη 72cc μετα εγινε 56 χιλιοστα
μπουρι απο vw σκαραβαιο original
νικελ
μακρυ ψαλιδι
κυλινδροκεφαλη 6v απο στρογγυλοφαναρο
πιστονια wiseco
δισκοφρενα μπρος πισω και δαγκανες απο gpz 400 (με τρελες πατεντες)
ζαντες daytonaπςςςςςςςςςςςςςςςςςς γαμουσε μανες
πολλες φορες εφευγα απο μπατσους
μια φορα ομως με πιασανε στη Φιλοθεη
στα Λιμανακια σκαγανε οι κλουβες και δε με πιανανε.. γινομουν λουης κανονικα.. ειχαν πιασει ολους τους φιλους μου εκτος απο μενα
στην παραλιακη εκανα σουζες μπροστα στους μπατσους..
μου κανει νοημα ζητας και τον γραφω στα @@ μου.. μπαινω αναποδα για να τον αποφυγω
τελικα με επιασε και με σαπισε στο ξυλο
ηρθε ο πατερας μου στο κρατητηριο και του'πε μπραβο του μπατσου
α ρε μαλακα.. εφαγα τοσο ξυλο αλλα το φχαριστηθηκα..
.. εχω φαει και κρατητηριο.. εχω δει τα απιστευτα. μια φορα ο αξιωματικος υπηρεσιας ηταν γαυρος και ειχαμε χασει στο chl.. και με ειχε αφησει στο γραφειο του να του κανω παρεα και τραγουδαγαμε 'πουστηηη παναθηναϊκεεεεε' χαχαχαχαχαχαχαχα
αλλη φαση με εχουν χωσει μεσα με ρουμανους με μουσια.. πωωωωω και μου λεγε ο μπατσος 'ρε στους ρουμααααααααααανους θα σε αφησω'
μια αλλη ηταν ενας τρελος μεθυσμενος που κυνηγουσε τη γκομενα του με κουζινομαχαιρο και τραγουδουσε και εκλανε μεσα στο κρατητηριο και μου λεγε 'ακου αντυπααααααα'
πωωωω και οι ρουμανοι... ακραιοι
ο αλλος ο μλκς του λεει ο μπατσος (ενα θηριο τωρα με αυτοματο) τι με κοιτας; και του λεει σε γουσταρω, ειμαι αδερφη.. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
(ημουν 16)
επισης ειχα τσουλουφιατωρα γτπ η φαση.. ολοι οι δηθεν wannabe καγκουρες και γκομενες full πουτανακια.. φακιν bitchez..
τα παιδια εχουν φλωρεψει
πανε στα νετ καφε και ειναι τρεντηδες
μονο κανα αλμπανι ή κανας πακιστανος ασχολειται με φτιαγμενα μηχανακια
ολα τα τσιφσα ροπ να ουμ πωωωωωωωω
και βλακες full.. καγκουρες ηλιθιοι μαλακες...
με αμανικα μπλουζακια και τη μυρωδια -εχω να κανω μπανιο 7 χρονια
ελεος
Παει η ΚΑΝΤΙΝΑ στα ΛΙΜΑΝΑΚΙΑ....((((