-
Καλημέρα σε όλους. Δυστυχώς δεν 'μπαίνω' με το δεξί στην παρέα σας.
Κλάπηκε το αυτοκίνητο της φίλης μου, μάρκας NISSAN NAVARA, 2.500 cc, επαγγελματικό, τετράθυρο, με μπαγαζιέρα.
Χαρακτηριστικά: φιμέ τζάμια, ασημί χρώμα, ελάχιστα χτυπημένο στον πίσω προφυλακτήρα.
Αριθμός κυκλοφορίας: ΝΖΥ 4860
Το αυτοκίνητο κλάπηκε από την περιοχή ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΠΑΛΛΑΣ Θεσσαλονίκης ενώ επρόκειτο να πάει συνεργείο λόγω προβλήματος υπερθέρμανσης του κινητήρα (την προηγούμενη ημέρα παραλίγο να πιάσει φωτιά).
Παρακαλείται όποιος δει οτιδήποτε να επικοινωνήσει στα τηλέφωνα:
6972-240263
2310-470447
2310-470386Ευχαριστώ
-
Κλάπηκε το αυτοκίνητο της φίλης μου, μάρκας NISSAN NAVARA, 2.500 cc, επαγγελματικό, τετράθυρο, με μπαγαζιέρα.
Χαρακτηριστικά: φιμέ τζάμια, ασημί χρώμα, ελάχιστα χτυπημένο στον πίσω προφυλακτήρα.
Το αυτοκίνητο κλάπηκε από την περιοχή ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΠΑΛΛΑΣ Θεσσαλονίκης ενώ επρόκειτο να πάει συνεργείο λόγω προβλήματος υπερθέρμανσης του κινητήρα (την προηγούμενη ημέρα παραλίγο να πιάσει φωτιά).
6972-240263
2310-470447
2310-470386Ευχαριστώ
-
6972-240263
2310-470447
2310-470386Ευχαριστώ
-
Πραγματικά κρίμα. Πάρε και κάνα τηλέφωνο την Πυροσβεστική πάντως, ο κλέφτης δε θα καταφέρει να πάει μακριά.
-
Έχουν ξεσκιστεί να τα κλέβουν αυτά τα αυτοκίνητα...
Πρέπει να ξέρουν κάτι παραπάνω για αυτά τα αυτοκίνητα και μπορούν και παραβιάζουν και το immobilizer και ό,τι προστασία έχει...
Προς κατόχους αυτών των αυτοκινήτων...βάλτε κρυφούς διακόπτες μαζί με τους ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ συναγερμούς για την προστασία της περιουσίας σας.
-
Δεν γλιτώνουν με τίποτα αυτα!!!! Φίλε κάνε και μια προσέγγιση στους τελωνειακούς σταθμούς!!!! Αυτό πάει για έξω λογικά!!!
-
κρίμα..
ελπίζω να το βρείτε!
κι εγώ μένω 100m απ' το Μ. Παλλάς. -
Ελπίζω να το βρει η φίλη σου το αυτοκίνητό της
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
Πάρε και κάνα τηλέφωνο την Πυροσβεστική πάντως, ο κλέφτης δε θα καταφέρει να πάει μακριά.Γιατί την Πυροσβεστική;
-
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
Ελπίζω να το βρει η φίλη σου το αυτοκίνητό τηςΠάρε και κάνα τηλέφωνο την Πυροσβεστική πάντως, ο κλέφτης δε θα καταφέρει να πάει μακριά.
Γιατί την Πυροσβεστική;
Γιατι παραλιγο να καει την προηγουμενη ημερα απο υπερθερμανση κινητηρα.
Οποτε λογικα δεν θα φτασει και πολυ μακρυα.Το βλεπω σε καμια εθνικη σταματημενο. -
Ήρθε και ο άντρας της από τη δουλειά και μας είπε ότι κλάπηκαν από τη βόρεια Ελλάδα τις τελευταίες τρεις μέρες 47 (μαζί με το δικό τους) NAVARA!! Αν είναι δυνατόν!!
-
47!!
Ο Χριστος και η Παναγια!
Μαζικη εξαγωγη τα κανουνε?? -
47 ????
Αλβανία, βουλγαρία βγαίνουν τα πιο πολλά από τζιπομονοπάτια
-
Aυτά τα τεράστια επαγγελματικά είναι πραγματικό δόλωμα όχι μόνο για την ντόπια 'αγορά' αλλά και για την ξένη. Στα χωριά όσοι ασχολούνται με αγροτικές και εξωτερικές εργασίες, τώρα που τα λεφτά είναι λίγα, τα γλυκοκοιτάζουν σαν χαζοί.
Δεν θα μου φανεί περίεργο να έχει κλαπεί για να πωληθεί στην τοπική αγορά.
-
Αν ειναι σωστο το 47,τοτε στον ΟΣΕ και γρηγορα.Αποκλειεται να τα διωξουν οδικως.
-
Ο χρήστης Puntofato έγραψε:
Έχουν ξεσκιστεί να τα κλέβουν αυτά τα αυτοκίνητα...Πρέπει να ξέρουν κάτι παραπάνω για αυτά τα αυτοκίνητα και μπορούν και παραβιάζουν και το immobilizer και ό,τι προστασία έχει...
Προς κατόχους αυτών των αυτοκινήτων...βάλτε κρυφούς διακόπτες μαζί με τους ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ συναγερμούς για την προστασία της περιουσίας σας.
Το καλύτερο αντικλεπτικό : παίρνεις μαζί σου μία 'κρίσιμη' ασφάλεια και είναι και τζάμπα !!!!!!!!!
σιγά μήν ασχοληθεί ο επίδοξος απαλλοτριωτής με κάτι που ΔΕΝ 'πέρνει μπροστά'Αποστόλης.
-
αρχίσαμε
-
Ο χρήστης giannispolo έγραψε:
αρχίσαμεφίλε κουράγιο, πιστευώ να το βρεις ταμαξι σου.
-
Ο χρήστης giannispolo έγραψε:
αρχίσαμε
φίλε κουράγιο, πιστευώ να το βρεις ταμαξι σου.
στον εαυτό σου απαντάς...?
-
Απλά να πω κι εγώ πως πριν από 1,5 χρόνο περίπου ακριβώς ίδιου τύπου αμάξι κλάπηκε έξω από το σπίτι της ξαδέρφης μου στο κέντρο του Ωραιόκαστρου Ξεσσαλονίκης...Προφανώς πρόκειται για επιδημία..
-
Ο χρήστης Marsupilami έγραψε:
Ήρθε και ο άντρας της από τη δουλειά και μας είπε ότι κλάπηκαν από τη βόρεια Ελλάδα τις τελευταίες τρεις μέρες 47 (μαζί με το δικό τους) NAVARA!! Αν είναι δυνατόν!!
Κάτσε ρε φίλε γιατί μπερδεύτηκα... Είναι εντελώς άσχετο με το θέμα τώρα, εύχομαι να βρει η κοπέλα το αμάξι, αλλά για εξήγησέ μας λίγο, όταν λες 'της φίλης μου', εννοείς 'μίας φίλης σου' ή... 'ΤΗΣ φίλης σου'... Και στην δεύτερη περίπτωση, ο άντρας της τι ρόλο παίζει;
Κλοπή !!