-
Εντελως χαλαρο θρεντ. Εχετε σκεφτει ποτε αν σας χαριζοταν μια υπερδυναμη τι θα διαλεγατε ?
πχ . Να πετουσατε? να εισασταν αορατοι? να διαβαζετε τις σκεψεις των αλλων? να ειστε αθανατοι? ισως να σταματατε το χρονο ενω εσεις να μπορειται να κουνηθειτε κανονικα ? να μεταμορφωνεσαι σε διαφορα ζωα/αντικειμενα? τηλεπαθεια?anyway, u got the point
-
Εντελως χαλαρο θρεντ. Εχετε σκεφτει ποτε αν σας χαριζοταν μια υπερδυναμη τι θα διαλεγατε ?
πχ . Να πετουσατε? να εισασταν αορατοι? να διαβαζετε τις σκεψεις των αλλων? να ειστε αθανατοι? ισως να σταματατε το χρονο ενω εσεις να μπορειται να κουνηθειτε κανονικα ? να μεταμορφωνεσαι σε διαφορα ζωα/αντικειμενα? τηλεπαθεια?anyway, u got the point
-
-
Να πεταω. Sky is the limit
-
Mind Control
-
Θα ήθελα τήν υπρδύναμη τής 'μάσας''
Να μπορώ να τρώω όλη μέρα κοψίδια
-
Ρε Flower εσύ δεν έχεις ανοιξει ολοιδιο θέμα πέρισυ; (ή μήπως ήταν ο skye;)
εκεί που ο cavallino ειχε εκφρασει την προτίμηση του για την 'αιώρηση κατα το κλάσιμο'Εδιτ: ΑΚΥΡΟΝ
http://www.4troxoi.gr/forum/viewtopic.p ... 965#371965Αλλά και πάλι...
-
Οχι, πρωτη φορα ανοιγω τετοιο θεμα και το θεωρησα και αρκετα ακυρο για να καω search !
-
Βιονικη οραση,ετσι ωστε να βλεπω μεσα απο τοιχους κτλ
Αρκει να περναγα εξω απο το Μαξίμου και θα ήξερα τι να παιξω στο χρηματιστήριο την άλλη μερα -
ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΘΝΙΚΗ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ
-
Θα ήθελα να μπορώ να ταξιδεύω στο παρελθόν, σαν απλός παρατηρητής, δίχως δυνατότητα παρέμβασης στα γεγονότα. Ο λόγος; Απλή περίεργεια...
-
Ο χρήστης 007 έγραψε:
Να πεταω. Sky is the limit+1
-
hrdoukas for mod.
Yyyyyyyhaaaaaaa.....
Τι έκανες πάλι, ρε θηρίο;
-
Ο χρήστης Govus έγραψε:
Θα ήθελα να μπορώ να ταξιδεύω στο παρελθόν, σαν απλός παρατηρητής, δίχως δυνατότητα παρέμβασης στα γεγονότα. Ο λόγος; Απλή περίεργεια...Ναι και εγω το εχω σκεφτει αυτο καμποσες φορες, καταπληκτικο
-
Αθάνατος, με επιλογή να μπορώ να τερματίσω ο ίδιος τη ζωή μου αν το θέλω, διατηρώντας το σώμα και την πνευματική διάυγεια των 30 ετών σε κανονικά χρόνια. Και να έχω ξεκινήσει αυτή την πορεία κάπου στο 1000 μ.Χ. Αλλά θα μου πείτε, γιατί όχι στο 1000 π.Χ.;
-
Απλά θα ήθελα είτε ένα VF-1S Strike Valkyrie (πλήρως εξοπλισμένο) ή τον Great Mazinger.
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Απλά θα ήθελα είτε ένα VF-1S Strike Valkyrie (πλήρως εξοπλισμένο) ή τον Great Mazinger.Κι εγώ μία συστοιχία S-300... Με δορυφορική υποστήριξη εντοπισμού και σκόπευσης.
-
ililias
Ε, κάποια πράγματα σου μένουν!
cavallino ΘΕΟΣ! -
Ο χρήστης nasos79 έγραψε:
Αθάνατος, με επιλογή να μπορώ να τερματίσω ο ίδιος τη ζωή μου αν το θέλω, διατηρώντας το σώμα και την πνευματική διάυγεια των 30 ετών σε κανονικά χρόνια. Και να έχω ξεκινήσει αυτή την πορεία κάπου στο 1000 μ.Χ. Αλλά θα μου πείτε, γιατί όχι στο 1000 π.Χ.;Πολλά λες 30 !!...20 maximum 25...
Στο λέει ένας 33χρονος που σέρνεται...Τίποτα πλέον δεν μπορώ να μάθω, ξεχνάω, είμαι αργός στους συλλογισμούς και την κατανόηση, δεν μπορώ να ξεπεράσω τις 5-6 ώρες συνεχόμενου διαβάσματος...Νιώθω για φτύσιμο,αααχ που ναι τα νιάτα μου...
Ουφ έπηξα...Άντε πάλι τα κεφάλια μέσα μπας και γράψω καμιά γραμμή...
Sorry για το off topic αλλά ήθελα να πω κάτι!! -
Ο χρήστης koutsan έγραψε:
Αθάνατος, με επιλογή να μπορώ να τερματίσω ο ίδιος τη ζωή μου αν το θέλω, διατηρώντας το σώμα και την πνευματική διάυγεια των 30 ετών σε κανονικά χρόνια. Και να έχω ξεκινήσει αυτή την πορεία κάπου στο 1000 μ.Χ. Αλλά θα μου πείτε, γιατί όχι στο 1000 π.Χ.;
Πολλά λες 30 !!...20 maximum 25...
Στο λέει ένας 33χρονος που σέρνεται...Τίποτα πλέον δεν μπορώ να μάθω, ξεχνάω, είμαι αργός στους συλλογισμούς και την κατανόηση, δεν μπορώ να ξεπεράσω τις 5-6 ώρες συνεχόμενου διαβάσματος...Νιώθω για φτύσιμο,αααχ που ναι τα νιάτα μου...
Ουφ έπηξα...Άντε πάλι τα κεφάλια μέσα μπας και γράψω καμιά γραμμή...
Sorry για το off topic αλλά ήθελα να πω κάτι!!Να το κάνουμε 28; Για να έχω ελπίδα δηλαδή, γιατί τα 25 τα πέρασα!
Αν ηταν να εχετε μια Υπερδυναμη τι θα ηταν ?