-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Και επίσης μην ξεχνάς πως πρόκειται σε μεγάλο βαθμό για ένα επικοινωνιακό παιχνίδι. Δηλαδή, αν δει κάποιος '135 συμμετοχές στο Παλάδιο' τι θα σκεφτεί για την αποχή.
Επαναλαμβάνω πως, κατά την άποψή μου, ασχέτως τι λένε τα νούμερα, η αποχή στα ράλι έχει αποτύχει.
κυριε Νασο οφειλω να συμφωνισω μαζι σας.
Στα ραλλι μαλλον εχει αποτυχει, και σε συζητησεις που ετυχε να βρεθω κανεις ΕΙΔΙΚΑ για το Παλλαδιο δε μιλαει περι αποχης. -
Ο χρήστης Garbis έγραψε:
Υ.Γ. Αγαπητε Go_for_pole προφανως υποννοεις οτι εισαι μεγαλος χακερας...Μπα καθε αλλο παρα χακερας, οσα nicks και να αλλαξατε εξακολουθειτε να κανετε μπαμ απο το πρωτο ποστ. Και για να μην ρωτατε παλι τριτους, οχι δεν εχω τροπο να δω τις IP στους Ελληνικους αγωνες. Καθαρος ουρανος ουτε εισαγγελεα, αλλα ουτε κατω απο τη ζωνη σποντες φοβαται αλλωστε. Εσεις συνεχιστε ευθεια στην κατηφορα, σαν ικανος ραλιμαν αλλωστε.
-
Δεν ήξερα που να γράψω την απορεία μου και το έβαλα εδώ.....
μπορεί να μου εξηγήσει κάποιοσ τι λεέι στο παρακάτω λινκ στο άρθρο 49???
Έχω χάσει τπτ???? -
Ο χρήστης Garbis έγραψε:
1.Αποτυχημενη nass θα θεωρουσα την προσπαθεια ενος αγωνα που αποδεδειγμενα εχει 50% λιγωτερες συμμετοχες απο αυτο που ειχε περισυ. Εγραψα οτι ο/οι αγωνες μπορει να βγαινουν , μπορει να βγαζουν καποιο κερδος ισως ακομα και μονο με τις χορηγιες . Δεν ειναι εκει το ζητουμενο ή το θεμα μας.Μα δεν είναι μόνο ποσοτικό το ζήτημα, είναι και ποιοτικό:
- Οταν οι αγώνες γίνονται
- Οταν δεν 'μπαίνουν μέσα'
- Οταν όλοι (ή σχεδόν) όσοι ακολουθούν το πρωτάθλημα συμμετέχουν (για ράλι, στις αναβάσεις αυτό δε συμβαίνει)
- Οταν στο τέλος ο πρωταθλητής σε οποιαδήποτε ομάδα-κλάση κτλ. δεν είναι επειδή δεν έτρεχαν οι ανταγωνιστές του αλλά με κανονικό ανταγωνισμό
- Οταν από επικοινωνιακή άποψη επικρατεί το 'ποιά αποχή'
Τότε ό,τι και να λένε τα απόλυτα νούμερα, εμένω στην άποψή μου περί αποτυχίας της αποχής στα ράλι, με κριτήριο τον αριθμό των συμμετεχόντων.
Αν πέτυχε σε κάτι η αποχή (γενικώς), είναι αποκλειστικά και μόνο το θέμα του ασφαλιστηρίου, που ήταν από τα αρχικά αιτήματα των οδηγών. Από εκεί και πέρα, πέρα από τα μέτρα που έλαβε έτσι και αλλιώς προ αποχής η ΕΘΕΑ (σωστά ή όχι, δεν είναι εκεί το θέμα) για την αύξηση της ασφάλειας, δεν είδα καμία άλλη διαφοροποίηση προ και μετά αποχής στη 'γραμμή πλεύσης' της ΕΘΕΑ.
Οπότε: ούτε τα νούμερα ούτε η επίτευξη των στόχων, πλην ενός, συνηγορούν στο χαρακτηρισμό της αποχής στα ράλι ως 'επιτυχίας'.
- Το θεμα μας ειναι η αποχη και δεν μιλησα πουθενα για επιτυχια ή αποτυχια της αποχης (ο ορος απεργια δεν ειναι δοκιμος στην περιπτωση μας) , μιλησα με νουμερα οτι αυτη γινεται σε αντιθεση με αλλους που θεωρουν οτι δεν γινεται (δηλ.σε αντιθεση με την λογικη που λεει 'πια αποχη εδω ολοι τρεχουν'). Προσδιορισα για την ακριβεια τις ιστορικες απωλειες με απολυτα νουμερα σε εναν αγωνα –Παλαδιο- σε αντιπαραθεση με Παλαδιο-Ποσειδων του 2005 , ωστε να ισοσκελιστει το επιπεδο του/ων αγωνα/ων.
Ε μην παίζουμε με τις λέξεις. Το θέμα είναι αν γίνεται αποχή (ναι, γίνεται, συμφωνώ) και μόνο ? Δεν ενδιαφέρει αν έχει πετύχει ?
Με την ανάλυσή σου διαφωνώ εν μέρει γιατί συγκρίνεις άλλους αγώνες, σε άλλες χρονιές, σε άλλο σημείο στη χρονιά κτλ. κτλ. (Ποσειδών-φετινό 'ΚΧ'). Για τη σύγκριση περσινό Παλάδιο - φετινό ΚΑ συμφωνώ εν γένει αλλά και πάλι...
- Η αποχη , συγχωρηστε με αν κανω λαθος , ξεκινησε για τα μετρα ασφαλειας μετα τον θανατο δυο 'επισης συμμετεχοντων'. Δεν νομιζω οτι το θεμα ειναι 'ποιοτικο' αλλα ουσιας.Ασχετα βεβαια απο αυτο , αν τελικα αποκτησουμε ενα καλυτερο ασφαλιστηριο συμβολαιο , καλυτερες-ασφαλεστερες συνθηκες στους αγωνες , δεν θα οφειλεται συμφωνα με τα λεγομενα σου στους 'πρωταγωνιστες' οπως τους αποκαλεις αλλα στους 'επίσης συμμετέχοντες' , ασχετα αν θα το επωφελουνται στην συνεχεια ολοι.
Μα το θέμα των 'πρωταγωνιστών' το έθιξα όχι επί της ουσίας της ασφάλειας αλλά για 2 λόγους: (α) επικοινωνιακά μετράει πολύ περισσότερο αν τρέχουν οι πρωταγωνιστές και όχι οι 'επίσης συμμετέχοντες' (β) για τους λόγους 3 και 4 παραπάνω. Από εκεί και πέρα, φυσικά και οι 'επίσης συμμετέχοντες' κινδυνεύουν εξίσου, ή και περισσότερο. Εξάλλου ένα από τα μέτρα της ΕΘΕΑ, τα σεμινάρια, προς αυτούς απευθύνεται σε μεγάλο βαθμό. Δεν υπονόησα κάτι διαφορετικό.
Μην ξεχνάς επίσης πως στους πρωταγωνιστές κοστίζει περισσότερο το να μη συμμετέχουν λόγω εκ των πραγμάτων ύπαρξης χορηγών κτλ. στις περισσότερες περιπτώσεις. Ενώ για πολλούς από τους 'επίσης συμμετέχοντες' η αποχή είναι 'τι είχαμε τι χάσαμε', δεν θα κάνουν το χόμπι τους για λίγο. Από αυτή την άποψη η αποχή είναι πραγματικά πετυχημένη στις αναβάσεις, διότι εκεί κάνουν αποχή και πρωταγωνιστές -και μπράβο τους.
4.Συμφωνουμε απολυτα οτι υπαρχει επικοινωνιακο παιχνιδι. Και ο ανυποψιαστος θα πει οταν διαβασει για 135 συμμετοχες οτι εχει πολλες. Εξ’αλλου δεν το ειπε ουτως η αλλως και σε αλλους αγωνες ?
Στη σημερινή εποχή των ΜΜΕ μπορεί να έχεις όλα τα δίκια του κόσμου και να μην το καταλάβει κανείς επειδή δε χειρίζεσαι σωστά το επικοινωνιακό κομμάτι. Που πρέπει να είναι μέρος του αρχικού σχεδιασμού και της στρατηγικής της επιχείρησης.
Τωρα αν καποιες συμμετοχες δεν εκκινουν , αν υπαρχουν 'εκτακτες' βοηθειες προς τις λεσχες για να πραγματοποιησουν 'πασει θυσια' καποιους αγωνες , αν γινανε καποια 'παιχνιδακια' με προσμετρησεις βαθμων ή αφαιρεση-τιμωρια καποιων αλλων και ακομη περισσοτερα που δεν ειναι της παρουσης να δημοσιοποιηθουν, φυσικα και θα παραμεινει ανυποψιαστος .
Και από τις δύο πλευρές παίζονται αντίστοιχα παιχνίδια. Γιατί απορείς ? Για 'πόλεμο' δεν πρόκειται ?
5.Ο μονος που θα μπορουσε να μας πει με βεβαιοτητα αν πετυχε ή απετυχε η αποχη ειναι τα βιβλια της ΕΛΠΑ στο τελος της χρονιας σε αντιπαραβολη με την περσινη χρονια. Ποσα μπηκανε περυσι στον 'μπεζαχτα' και ποσα φετος. Θα μας το πουνε? Χλωμο το κοβω αλλα ποτε δεν ξερεις. Ισως η ΕΛΠΑ να μας ανοιξει τα χαρτια της ολα και να αλλαξουμε σελιδα το 2007.
Διαφωνώ, το οικονομικό είναι ένα μικρό μόνο μέρος της όλης ιστορίας.
Για να δούμε τι θα γίνει...
Στη Ριτσώνα.
Στην πρώτη ανάβαση του 2007.Αν συμβει αυτο , τοτε οτι και να πεις εσυ η εγω η αποχη θα εχει πετυχει ουσιαστικα στον σκοπο της.
Που ήταν δηλαδή ποιός ?
Να πιέσει την ΕΛΠΑ οικονομικά ?
Να φύγει ο ΑΛΜΑΝ ?
Να αλλάξει ο τρόπος διοίκησης του αθλήματος ?
Να γίνει ομοσπονδία ?Ας ξεκαθαρίσει επιτέλους διότι αυτή τη στιγμή έχω την αίσθηση (και τη μοιράζομαι με αρκετούς ανθρώπους που έχω συζητήσει) πως η αποχή γίνεται από γινάτι.
-
Ο χρήστης takinen έγραψε:
Δυστυχώς. Το ερώτημα είναι πώς είναι δυνατόν ο ΣΟΑΑ να περιορίσει τις απώλειες, γιατί αν συνεχιστεί έτσι το πράγμα, τότε η 'de facto εξουσία' θα εδραιωθεί για πολλά χρόνια ακόμα και απλά να εύχεται ο καθένας μας να μην είναι ο επόμενος Βασιλόπουλος.
Ο ΣΟΑΑ όπως τα έκανε τα κατάφερε να βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο.Χωρίς στρατηγική, χωρίς σχέδιο διαφυγής από την κρίση, δεν έκανε απαραίτητες συμμαχίες και δημόσιες σχέσεις και χάνει το παιχνίδι.
Με ορισμένα καλά αιτήματα και μόνο δεν γίνονται επαναστάσεις. Ούτε γίνονται επαναστάσεις με καλούς και ευγενείς τρόπους. 2 - 3 τολμήσαμε να τα χώσουμε και όπως είναι φυσικό τα ακούσαμε και μας βρίσανε οι ελεμεγαλοκαρχαρίες του σπόρ. ( Οι οποίοι φυσικά μέσα στα cage των 30 σημείων επαφής διατρέχουν και τον ελάχιστο κίνδυνο σε συνδιάσμό με το ρυθμό του 'τρώω τσαγάκια στο χιλιόμετρο' από τον μέτριο βαλκάνιο είτε σε άσφαλτο είτε σε χώμα)Εν πάσει περιπτώσει την τιμούμε την αποχή και ελπίζουμε στο κρυμμένο χαρτί στο μανίκι , όποτε.
AΓΑΠΗΤΕ takinen,
ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ.
- ΣΤΑ 'ΕΧΩΣΑ' ΑΦΟΥ ΑΠΟΚΑΛΕΣΕΣ ΕΜΕΝΑ ΤΟΝ ΟΔΗΓΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ 100 ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΛΑΒΑΜΕ ΜΕΡΟΣ ΣΤΟ ΡΑΛΛΥ ΦΘΙΩΤΙΔΟΣ 'ΜΠΑΖΑ'.
- ΤΟ ΤΙ ΤΣΑΓΑΚΙΑ ΣΤΟ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΟ ΤΡΩΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΕΤΡΙΟ ΒΑΛΚΑΝΙΟ,ΠΕΣ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΤΕΡΜΑΤΙΣΑΝ ΤΟ ΕΛΠΑ (ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΑΜΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΒΑΛΚΑΝΙΟΥΣ) ΜΙΑΣ ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΤΕΡΜΑΤΙΣΑΜΕ ΑΠΟ ΕΞΟΔΟ ΚΑΙ ΗΜΑΣΤΑΝ ΠΡΩΤΟΙ ΓΕΝΙΚΗΣ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΗΜΕΡΑ. ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΩΝ ΕΝΤΥΠΩΣΕΩΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ.
- ΣΕ ΘΕΩΡΩ ΜΑΛΛΟΝ ΛΙΓΟ ΝΑ ΚΡΙΝΕΙΣ ΤΟΣΟ ΤΙΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΜΑΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΕΚΑΤΟΥ ΓΕΝΙΚΗΣ!!!
- ΕΙΣΑΙ Η ΜΟΝΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΕΧΩ ΜΕΤΑΝΙΩΣΕΙ ΠΑΡΑΧΟΡΩΝΤΑΣ ΤΟ ΜΠΑΚΕΤ ΜΟΥ.
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
**Ο ΣΟΑΑ όπως τα έκανε τα κατάφερε να βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο.Χωρίς στρατηγική, χωρίς σχέδιο διαφυγής από την κρίση, δεν έκανε απαραίτητες συμμαχίες και δημόσιες σχέσεις και χάνει το παιχνίδι.
Με ορισμένα καλά αιτήματα και μόνο δεν γίνονται επαναστάσεις. **Επρεπε να περασουν 3 μηνες για να το καταλαβεις????
Οσο για τα αλλα που αναφερεις για τσαγακια...το αφηνω ασχολιαστο.
Δεν εισαι λιγος οπως λεει ο ελ-εμ. Εισαι αφελης... -
ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΡΕ ΞΑΦΝΙΚΑ , ΕΙΔΑΝ ΠΟΥ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΤΟ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟ ΑΥΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ .. ΚΑΙ ΒΓΗΚΑΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΔΕΛΦΕΣ ΕΘΕΛΟΝΤΡΙΕΣ ΤΗΣ ΕΘΕΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ?
ΑΙ ΧΑΘΗΤΕ ΡΕ ΧΑΜΕΝΕΣ.........ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΣΑΣ
-
Ο χρήστης petrosR έγραψε:
Επρεπε να περασουν 3 μηνες για να το καταλαβεις????
Οσο για τα αλλα που αναφερεις για τσαγακια...το αφηνω ασχολιαστο.
Δεν εισαι λιγος οπως λεει ο ελ-εμ. Εισαι αφελης...Όταν διετύπωνα τις αντιρρήσεις μου γενικά και ειδικά για τον ΣΟΑΑ, διαφωνόντας με APR plati κλπ, δεν ήσουν καν μέλος του φόρουμ.
Σε κάθε περίπτωση όμως η κίνηση της αποχής με όποιο τρόπο και αν μεθοδεύτηκε, μόνο καλό σκοπό είχε, δηλαδή ασφαλέστερους αγώνες. Το μη χείρον βέλτιστο βλέπεις.
Συνεπώς αυτονόητος ο χαρακτηρισμός περί μπάζων στόκων και συναφών περιφερειακών υλικών οικοδομής (τούβλα και τσιμεντόλιθοι είναι επίσης αποδεκτοί χαρακτηρισμοί) σε όποιους πάνε κόντρα στην αποχη (= ασφαλέστεροι αγώνες) και τάσονται στο πλευρό της ΕΘΕΑ (= νέα παιδιά νεκρά υπό αδιευκρίνηστες συνθήκες). -
Εγω αυτο που καταλαβα τους τελευταιους μηνες ,ειναι οτι ο ΣΟΑ πηρε μια αποφαση & την υποστηριζει μεχρι σημερα με σθενος , αντιθετα απο αλλους (σοααβε) που εχει στραβωσει η μεση τους.
Ασχετα ποσοι & ποιοι ακολουθησαν,το ΔΣ του ΣΟΑ αποδεικνειει οτι ασχετα απο τα λαθη τους ειναι παλληκαρια.
Πιστευω οτι καποια στιγμη εαν η ΕΘΕΑ βαλει στην ακρη το πεισμα της & καθησουν σε ενα τραπεζι θα βγει κατι καλο.
Δεν εχουμε κυριοι την πολυτελεια να σκοτωνομαστε μεταξυ μας ,ολοι μαζι αγωνιζομενοι,κριτες, οργανωτες,αρχη του σπορ, πρεπει να σκυψουμε πανω απο το προβλημα.ΚΟΥΚΚΙΔΗΣ
-
Τακη, μου θυμιζεις χρονιες αποχουντοποιησης (Δεν ζουσες τοτε): 'Πας μη Κνιτης-Φασιστας'.
Ξερεις, υπαρχουν κι ανθρωποι που διαφωνουν με τον τροπο μεθοδευσης και κοινοποιησης της αποχης, αλλα δεν ειναι και τσιρακια κανενος, και πολυ περισσοτερο της ΕΘΕΑ.
Ο καθενας εχει το δικαιωμα της επιλογης και της συμφωνιας η διαφωνιας. Και της κρισης σχετικα με την αναγκαιοτητα και τις προοπτικες ενος μετρου (της αποχης δηλαδη), χωρις σωνει και καλα ν ανηκει σ ενα στρατοπεδο
Κοφτε το λοιπον με τους δογματισμους και γινετε με τους αλλους οσο δημοκρατικοι ειστε με τον εαυτο σας.
Γιναμε ξαφνικα παντογνωστες και τιμητες των παντων... -
@ Ελεμ
- Απάντησα λίγο πιο πάνω
- Ότι μάρκα τσάι και να πίνεις στις ειδικές, σίγουρα ο ρυθμός δεν είναι παγκόσμιος και άρα οριακός. Συνεπώς είσαι μάλλον ασφαλέστερος στο cage των άπειρων σημείων επαφής από χρωμομολυβδαίνιο (καλά το είπα;) με ρυθμό όχι οριακό, από τον πιτσι με τον κουβά και το cage των 6 σημείων από κοπροχάλυβα, ο οποίος κινείται οριακά. Απλή λογική. Μάλλον την έχεις.
- Η κουβέντα είναι περί ασφάλειας και όχι περί επιδόσεων. Μάλλον όμως όποιος έχει τη μύγα ...
Και τελικά έχεις κανένα ιδιαίτερο κόμπλεξ με το μέγεθος; Όλους τους θεωρείς 'μικρούς'. Προέρχεται από κάπου; Για ψάξτο. - Εξήγησε τι σχέση μπορεί να έχει η ελευθερία έκφρασης και γνώμης με το γ@μημ@νο το μπάκετ σου. Δηλαδή όποιος πηγαίνει μια βόλτα με τον Άρη δεν δικαιούται δια να ομιλεί σε όποιο θέμα εσύ έχεις αντίθετη άποψη;
-
Ο χρήστης platis έγραψε:
Ο καθενας εχει το δικαιωμα της επιλογης και της συμφωνιας η διαφωνιας. Και της κρισης σχετικα με την αναγκαιοτητα και τις προοπτικες ενος μετρου (της αποχης δηλαδη), χωρις σωνει και καλα ν ανηκει σ ενα στρατοπεδο
Ακριβώς με αυτό τον τρόπο απέτυχε η αποχή και η ΕΘΕΑ θα κάνει με τον ίδιο τρόπο κουμάντο για την επόμενη δεκαετία χαλαρά.
-
Τακη το παρατραβηξες!
Δεν μπορεις να αποκαλείς μπαζα όσους δεν συμφωνουν μαζι σου! που το είδες γραμμένο αυτο;
Ειδικά σε ανθρωπους με τα διπλάσια χρόνια απο εσένα και την πενταπλάσια εμπειρια δεν μπορεις να απευθυνεσε δημοσίως έτσι...
Εκτος και αν πιστεύεις οτι ο έχει Βωβός οικονομική εξάρτηση απο την ΕΘΕΑ και περιμένει χορηγία για να τρεξει στο Ακρόπολις
-
Ο χρήστης platis έγραψε:
Κοφτε το λοιπον με τους δογματισμους και γινετε με τους αλλους οσο δημοκρατικοι ειστε με τον εαυτο σας.
Γιναμε ξαφνικα παντογνωστες και τιμητες των παντων...ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΠΗΔΑΜΕ ΤΗΝ ΛΕΞΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ ΡΕ ΓΙΑΤΡΟΥΛΗ ΜΟΥ ?
ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΠΑΛΙΟΣ Η ΜΕΓΑΛΟΣΧΗΜΟΣ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΒΡΗΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΚΑΙ ΣΥΖΗΤΑΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥ .... ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΟ 95% ΣΑΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΠΑΖΑ ΚΑΙ ΒΛΑΚΕΣ ......... ΕΣΥ ?
ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΕΓΩ , ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΑ 30+ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΣΥΝΑΝΑΣΤΡΕΦΟΜΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ , ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΟΣΟΣΤΟ .
ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΤΙ ΘΕΣΗ ΒΡΗΣΚΕΤΑΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ , ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΑ ΟΠΩΣ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΛΙΚΡΙΝΙΑ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΕΙ .ΠΕΣ ΜΟΥ ΕΝΑ ΛΟΓΟ , ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΑΘΕ ΣΟΒΑΡΟ ΠΑΙΔΙ ( ΕΙΠΑΜΕ ,ΑΠΟ ΣΟΒΑΡΟΦΑΝΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΠΗΞΕΙ) , ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΑ ΚΟΙΝΑ ΚΑΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΧΟΜΠΙ ΤΟΥ , ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΤΟΥ ,ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ... ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ , ΕΣΤΩ ΜΙΑ ΣΟΒΑΡΗ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΕΔΩ ΜΕΣΑ , ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΑΦΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΡΕΧΟΥΝ , ΝΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΔΙΑΛΟΓΙΣΤΕΣ ΜΕ ΦΟΥΜΑΡΑ ..........ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΛΕΕΙ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ , ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ?
-
Ο χρήστης pavlos έγραψε:
Τακη το παρατραβηξες!Δεν μπορεις να αποκαλείς μπαζα όσους δεν συμφωνουν μαζι σου! που το είδες γραμμένο αυτο;
Ειδικά σε ανθρωπους με τα διπλάσια χρόνια απο εσένα και την πενταπλάσια εμπειρια δεν μπορεις να απευθυνεσε δημοσίως έτσι...
Εκτος και αν πιστεύεις οτι ο έχει Βωβός οικονομική εξάρτηση απο την ΕΘΕΑ και περιμένει χορηγία για να τρεξει στο Ακρόπολις
O Βωβός δεν έχει καμία ανάγκη από καλύτερα μέτρα ασφάλειας. Διότι έτσι και αλλιώς διαθέτει τα κορυφαία, αν γίνει η στραβή θα πάει με ιδιωτικό αεροπλάνο στην Αμερική στα καλύτερα νοσοκομεία και αν τεθεί νομικό πρόβλημα θα έχει ολόκληρη ομάδα κορυφαίων δικηγόρων που θα χειριστούν το όποιο πρόβλημα ανάλογα.
Το θέμα είναι τι γίνεται με το νέο άνθρωπο που σκοτώνεται για την μπαριέρα που δεν υπήρχε ή με κάποιον άλλο που μπορεί ανά πάσα στιγμή να κλείσει το σπίτι του και να περάσει τα υπόλοιπα 5 χρόνια στα δικαστήρια επειδή θα είναι αυτός που θα τύχει επάνω σε κάποιο 'μεμονωμένο περιστατικό'Το πρόβλημα φυσικά δεν είναι ο Βωβός. Είναι πολυ μεγαλύτερο.
-
Αλλα λεω εγω άλλα λες εσυ!
Ας υποθέσουμε πως έχεις δίκιο σε αυτά που λες, παρόλο που έχω τις ενστάσεις μου... Μπάζα όμως;; Απο ποy και ως που.
Τελος πάντων εγω απλά θεωρω οτι στο χαρακτηρισμό είσαι φάουλ.
Συγνωμη που μπερδεύτηκα στην κουβέντα over and out!
-
ΒΓΑΙΝΕΙ ΚΙ Ο ΑΛΛΟΣ Ο .... ΠΕΤΡΟΣ ΤΟ ΠΡΩΙ ..... edit [kouk] , ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΦΕΛΕΙΣ ....... ΓΙΑΤΙ ΠΙΣΤΕΨΑΜΕ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΣΤΙΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΤΟΥ ΣΟΑΑ ΟΤΙ ΘΑ ΕΒΓΑΙΝΕ ΕΡΓΟ .... ΕΝΩ ΕΚΕΙΝΟΣ Ο ΜΑΓΚΑΣ ΑΠΟ ΚΟΥΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΕ edit [kouk] ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ ΠΟΥ ΤΡΕΧΟΥΝ , ΔΕΕΕΝ ΤΣΙΜΠΙΣΑΝΕ ..... ΜΙΑ ΚΑΙ ΣΑΝ ΣΑΙΝΙΑ ΤΟ ΞΕΡΑΝ ΑΠΟ ΠΡΙΝ ΟΤΙ ΤΣΑΜΠΑ ΑΠΟΧΗ ΘΑ ΚΑΝΑΜΕ ..........
ΜΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΜΑΓΚΕΣ ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΕΝΑ ΦΙΛΕ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΗ Η ΕΛΛΑΔΑΡΑ ΜΑΣ ...........
ΤΟ ΚΑΚΟ ΜΟΝΟ ΕΙΝΑΙ , ΟΤΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΤΑΝ ΦΤΙΑΧΝΕΤΑΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΟ ΠΑΛΕΨΑΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΘΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ , ΕΠΩΦΕΛΗΣΕ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΙ edit [kouk] ΦΙΛΟΙ ΣΟΥ ....
[kouk]
Τώρα εγω τι να κάνω, μου λες? Είναι αναγκαίοι όλοι αυτοί οι χαρακτηρισμοί ρε γμτ?!!!:(
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
ΒΓΑΙΝΕΙ ΚΙ Ο ΑΛΛΟΣ Ο .... ΠΕΤΡΟΣ ΤΟ ΠΡΩΙ ..... edit [kouk] , ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΦΕΛΕΙΣ ....... ΓΙΑΤΙ ΠΙΣΤΕΨΑΜΕ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΣΤΙΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΤΟΥ ΣΟΑΑ ΟΤΙ ΘΑ ΕΒΓΑΙΝΕ ΕΡΓΟ .... ΕΝΩ ΕΚΕΙΝΟΣ Ο ΜΑΓΚΑΣ ΑΠΟ ΚΟΥΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΕ edit [kouk] ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ ΠΟΥ ΤΡΕΧΟΥΝ , ΔΕΕΕΝ ΤΣΙΜΠΙΣΑΝΕ ..... ΜΙΑ ΚΑΙ ΣΑΝ ΣΑΙΝΙΑ ΤΟ ΞΕΡΑΝ ΑΠΟ ΠΡΙΝ ΟΤΙ ΤΣΑΜΠΑ ΑΠΟΧΗ ΘΑ ΚΑΝΑΜΕ ..........ΜΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΜΑΓΚΕΣ ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΕΝΑ ΦΙΛΕ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΗ Η ΕΛΛΑΔΑΡΑ ΜΑΣ ...........
ΤΟ ΚΑΚΟ ΜΟΝΟ ΕΙΝΑΙ , ΟΤΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΤΑΝ ΦΤΙΑΧΝΕΤΑΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΟ ΠΑΛΕΨΑΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΘΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ , ΕΠΩΦΕΛΗΣΕ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΙ edit [kouk] ΦΙΛΟΙ ΣΟΥ ....
[kouk]
Τώρα εγω τι να κάνω, μου λες? Είναι αναγκαίοι όλοι αυτοί οι χαρακτηρισμοί ρε γμτ?!!!:(
Ωραια τα λες! Μηπως θα προτιμουσες να 'φτιαχτουν' μονο οσοι κανουν αποχη???
κατι που δεν εχεις καταλαβει ειναι οτι το οτι θεωρω την αποχη λαθος μεθοδευμενη δεν σημαινει οτι δεν την τιμησα κιολας. Αλλο το ενα αλλο το αλλο. Δεν ειμαι ομως τοσο αφελης, αν θελεις, να κακοχαρακτηρισω αυτους που δεν ταυτιστηκαν με τον Σοαα, ως μπαζα και λοιπα υλικα οικοδομων(εκει πηγαινε το αφελης)!
Η μαγκια οπως προαναφερεις, θα ηταν να πεισεις αυτους που τρεχουν να κανουν αποχη, οχι να τους αποπαρεις βριζοντας τους. Και καλα ο Τακινεν ειναι παιδι και δεν εχει ιδεα, εσυ ομως θα επρεπε να δινεις το καλο παραδειγμα με τις κινησεις σου, οχι μονο γιατι εισαι παλιος, αλλα γιατι ως συνολικη εικονα θα μπορουσες να εχεις καποια επιρροη σε πολλους.Αναρωτηθηκες ποσοι απο αυτους που δεν τρεχουν, δεν τρεχουν εξαιτιας οικονομικων λογων και οχι λογω της αποχης? αυτους σε ποιο στρατοπεδο τους βαζεις? Αν η απαντηση ειναι 'στο απεναντι', τοτε βιαστηκες να κακοχαρακτηρισεις και εμενα και τους 'φιλους' μου.
Με σεβασμο Πετρος Ρηνιοτης
-
Ο χρήστης petrosR έγραψε:
Η μαγκια οπως προαναφερεις, θα ηταν να πεισεις αυτους που τρεχουν να κανουν αποχη, οχι να τους αποπαρεις βριζοντας τους.
Σε μια τέλεια κοινωνία και υπό ιδανικές συνθήκες έχεις δίκιο.
-
Συγγνώμη,για ποιους λόγους γίνεται η αποχή;Έψαξα στη σελίδα του ΣΟΑΑ αλλά δε βρήκα κάτι.Εκτός αν δεν έψαξα σωστά.Αν μπορεί κάποιος να με ενημερώσει,ή να με παραπέμψει σε κάποια σελίδα.
Αποχη...Κυριοι την αποψη σας παρακαλω!