-
Απίστευτο ζώο ο υπάνθρωπος που παρολίγο να μας σκοτώσει στην ψύχρα (εμένα και τη συνεπιβάτιδά μου) χτες γύρω στις 8 το βράδυ στο δρόμο Λάρισας - Κοζάνης. Κατευθυνόμουν προς Κοζάνη. Ενώ περνάγαμε από τα στροφιλίκια του Σαρανταπόρου (για όσους δεν ξέρουν πρόκειται για δρόμο με πολλές έντονες και διαδοχικές στροφές κι ανηφόρες), ξαφνικά ενώ παίρνω δεξιά (για μένα) τυφλή στροφή με καμιά 60αριά χαω, με το που ολοκληρώνω τη στροφή βλέπω στο αντίθετο ρεύμα τα φώτα μιας νταλίκας και προτού προλάβω να σκεφτώ οτιδήποτε βλέπω στο ίδιο ρευμα με μένα ΙΧ απροσδιόριστου τύπου με τα φώτα κατά πάνω μου. Μέχρι να συνηδειτοποιήσω πως ερχόταν να με τρακάρει-σκοτώσει, για καμιά 10αριά μέτρα απόσταση, ίσα που πέρασε τη νταλίκα και χώθηκε στο ρεύμα του. Προφανώς το καραζώο επιχείρησε προσπέραση χωρίς το παραμικρό οπτικό πεδίο σε τυφλή γιαυτόν (και για μένα που ερχόμουν αμέριμνος) αριστερή στροφή....Έλεος. Και μετά ψάχνουμε ποιος μας φταίει όταν σκοτωνόμαστε σα μοσχάρια σε σφαγείο..
-
-
ZΩΟ
ο τύπος με το Οpel Tigra χτες το βράδι που ενώ περιμέναμε στην σειρά μας στο φανάρι ξαφνικά με το που ανάβει πράσινο και είμαι πρώτος αργώ για κάτι ασήμαντο 1-2 δεύτερα και βλέπω από το πουθενά να με προσπερνά από την λωρίδα που είναι για αυτούς που θέλουν να στρίψουν αριστερά και περνά στο ΤΣΑΚ...! Τα παίξα! Λέω εάν ξεκίναγα πιο πριν θα με χτύπαγε.
Του άνοιξα την μεγάλη σκάλα παράλληλα με φάσκελο. Μου αναβόσβησε τα αλάρμ.
Τι να πεις ...η μαλακία μερικών είναι ΑΠΕΙΡΗ!
-
-
Έξω από το καρφούρ στο Ρέντη τύπισσα (που πάρκαρε φυσικά πιάνοντας δύο θέσεις) μπαίνει στο αμάξι για να φύγει και πριν κλείσει την πόρτα της διαβάζει και πετάει απ'έξω μια αποδειξάρα(κτήνος) από τα ψώνια της. Την πιάνω την απόδειξη και της λέω 'στο σπίτι σου κάτω τα πετάς τα σκουπίδια;', 'να κοιτάς τη δουλειά σου' μου λέει.
Στην πόλη που ζω θέλω να είναι καθαρά της είπα... και ανεβάζω τον υαλοκαθαριστήρα της και της σφηνώνω την απόδειξη.Ξέρω ότι με βάση στατιστική, οι περισσότεροι από εσάς πετάτε τα σκουπίδια σας κάτω... και θα σας φανεί παράλογο αυτό που έκανα
-
-
εγώ όχι...για αυτό και έχω πολύ χαρτούρα στο αμάξι. Γιατί ξεχνώ να τα πετάξω σε ένα καλάθι. Καλά της έκανες!
-
-
Ο χρήστης alexx έγραψε:
Έξω από το καρφούρ στο Ρέντη τύπισσα (που πάρκαρε φυσικά πιάνοντας δύο θέσεις) μπαίνει στο αμάξι για να φύγει και πριν κλείσει την πόρτα της διαβάζει και πετάει απ'έξω μια αποδειξάρα(κτήνος) από τα ψώνια της. Την πιάνω την απόδειξη και της λέω 'στο σπίτι σου κάτω τα πετάς τα σκουπίδια;', 'να κοιτάς τη δουλειά σου' μου λέει.
Στην πόλη που ζω θέλω να είναι καθαρά της είπα... και ανεβάζω τον υαλοκαθαριστήρα της και της σφηνώνω την απόδειξη.Ξέρω ότι με βάση στατιστική, οι περισσότεροι από εσάς πετάτε τα σκουπίδια σας κάτω... και θα σας φανεί παράλογο αυτό που έκανα
Μονο το τσιγαρο....αλλα αποφευγω να καπνιζω στ αμαξι.....
-
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
α-Ελπιζω να ανεβασεις φωτο της 'κοπελας'
...αν σε μία τέτοια περίπτωση περάσεις ΑΠΟ ΠΑΝΩ από το αμάξι του ΖΩΟΥ και μπροστά στα μάτια του, τί γίνεται πλάκα πλάκα?
Πολλές φορές έχω σκεφτεί να περάσω πάνω από το καπό του....
Το έχω δει α το κάνει ένας πιτσιρικάς σε κάπιο γελάδι που σταμάτησε πάνω στη διάβαση την ώρα που είχε ξεκινήσει (κανονικότατα με πράσινο) να περάσει ο πιτσιρικάς πεζός.
Του έριξε κι ένα μπινελίκι από τα καλά και έφυγε σα να μη συμβαίνει τίποτα.
-
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
α-Ελπιζω να ανεβασεις φωτο της 'κοπελας'
...αν σε μία τέτοια περίπτωση περάσεις ΑΠΟ ΠΑΝΩ από το αμάξι του ΖΩΟΥ και μπροστά στα μάτια του, τί γίνεται πλάκα πλάκα?
Πολλές φορές έχω σκεφτεί να περάσω πάνω από το καπό του....
Έχω δει τυπά να το κάνει. Respect!
Βρε μπας και είδαμε τον ίδιο. Ο 'δικός μου' ήταν στη Πατησίων κοντά στη πλατεία Αμερικής.
-
Μακάρι να το έκαναν περισσότεροι. Ίσως έτσι οι οδηγοί να έκοβαν την κακή συνήθεια.
-
ζωα που γελανε και γιουχαρουνε απλα
ασχετο αν ειναι μαλακας ο αλλοςαπο ποτε ενα τροχαιο ειναι αστειο;
γτπ -
Ο χρήστης alexx έγραψε:
Καθόλου παράλογο. Καλά 'ξηγήθηκες. Αν μάλιστα μου απαντούσε έτσι ('να κοιτάς τη δουλειά σου'), δε νομίζω να της την έβαζα απλώς στον καθαριστήρα
Ξέρω ότι με βάση στατιστική, οι περισσότεροι από εσάς πετάτε τα σκουπίδια σας κάτω... και θα σας φανεί παράλογο αυτό που έκανα
Κακώς ΙΜΗΟ. Γιατί το τσιγάρο έξω? Σκουπίδι δεν είναι κι αυτό? Μέσα σβήσιμο, και στον πρώτο κάδο άδειασμα. Άσε που, αν είναι πολλά τα χιλιόμετρα, το τρώει στη μάπα ο από πίσω. Μου έχει συμβεί, έσκασε πάνω στο καπό πετώντας σπίθες, και τον πήρε και τον σήκωσε αυτόν που το πέταξε. Επίσης, έχω δει μοτοσικλετιστή που το έφαγε στα μούτρα με τον ίδιο τρόπο, να κάνει ασήκωτο στο ξύλο τον άλλο. Σόρι, αλλά δεν είχε και πολύ άδικο
-
Πω-πω ο μηχανάκιας πρέπει να τα είδε όλα.
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Ξέρω ότι με βάση στατιστική, οι περισσότεροι από εσάς πετάτε τα σκουπίδια σας κάτω... και θα σας φανεί παράλογο αυτό που έκανα
Κακώς ΙΜΗΟ. Γιατί το τσιγάρο έξω? Σκουπίδι δεν είναι κι αυτό? Μέσα σβήσιμο, και στον πρώτο κάδο άδειασμα. Άσε που, αν είναι πολλά τα χιλιόμετρα, το τρώει στη μάπα ο από πίσω. Μου έχει συμβεί, έσκασε πάνω στο καπό πετώντας σπίθες, και τον πήρε και τον σήκωσε αυτόν που το πέταξε. Επίσης, έχω δει μοτοσικλετιστή που το έφαγε στα μούτρα με τον ίδιο τρόπο, να κάνει ασήκωτο στο ξύλο τον άλλο. Σόρι, αλλά δεν είχε και πολύ άδικο
ελπιζω να μην πετας το τσιγαρο και στην εξοχη
παντως πριν 1μιση μηνα πηγαινα Πατρα..
περιττο να σας πω οτι αριστερα και δεξια απ'τον εθνικο ηταν ολα καμμενα επειδη πετουσαν καποιοι τα τσιγαρα τους εξω..
και οχι, τα συγκεκριμενα δεν ηταν εμπρησμοι για αυθαιρετα, ηταν απο τσιγαρα (οποιος εχει περασει κ εχει δει ξερει τι λεω) -
Ο χρήστης skye έγραψε:
Youtube Videoζωα που γελανε και γιουχαρουνε απλα
ασχετο αν ειναι μαλακας ο αλλοςαπο ποτε ενα τροχαιο ειναι αστειο;
γτπΟ οδηγός με το παπάκι αντέδρασε λάθος. Έπρεπε να σταματήσει να πάει στο τουμπαρισμένο και να ρίξει τουλάχιστον μια κουτουλιά στον οδηγό με το κράνος.
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
ελπιζω να μην πετας το τσιγαρο και στην εξοχη
παντως πριν 1μιση μηνα πηγαινα Πατρα..
περιττο να σας πω οτι αριστερα και δεξια απ'τον εθνικο ηταν ολα καμμενα επειδη πετουσαν καποιοι τα τσιγαρα τους εξω..
και οχι, τα συγκεκριμενα δεν ηταν εμπρησμοι για αυθαιρετα, ηταν απο τσιγαρα (οποιος εχει περασει κ εχει δει ξερει τι λεω)Μα... ΔΕΝ τα πετάω έξω, αυτό λέω!
Ζώα ζώα ζώα [#2]