-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Bagus
τί σημαίνει 'πέταγε γουρούνες';Πέταγε δυναμιτάκια, από αυτά τα χοντρά τα κόκκινα.
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Ηταν ενας αληταρας και η παρεα του,με μαυρο αυτοκινητο(οπως το ειδα απο το μπαλκονι ηταν honda civic,αλλα δεν μπορεσα να διακρινω τις πινακιδες γιατι τον ειδα οταν κατεβαινε το επομενο τετραγωνο απο μενα)Οταν κατεβηκα κατω-ξαναλεω οτι πολλοι εκοβαν βολτες δεν φανηκε πουθενα...
Βρωμογειτονια....
ZΩΑ...
Να εχεις προχειρες κανα δυο γλαστρες στο μπαλκονι...
-
Ζώο η καρ...λα με το κόκκινο C2 (IEI-666*) που μου κολλούσε στα 1-2 μέτρα σήμερα στον Κηφισό (αριστερή λωρίδα) για κανά τρίλεπτο ενώ προσπερνούσα και είχα πάντα μια απόσταση γύρω στα 10 μέτρα από τον μπροστινό μου - όταν υπήρχε (κινούμασταν με ταχύτητα 100χ.α.ώ).
Στην αρχή της άνοιξα το πίσω προβολάκι ομίχλης μήπως και απομακρυνθεί. Τίποτα. Πάτησα λίγο φρένο. Κάθισε στιγμιαία λίγο πιο πίσω, έριξε κάτι μπινελίκια με τη συνοδηγό της και ξανακόλλησε. Πάτησα λίγο περισσότερο φρένο. Στιγμιαία απομάκρυνση, μπινελίκια και ξανά κόλλημα. Πάτησα τρίτη φορά φρένο και αυτή παρέμεινε πίσω μου
Εκατό μέτρα παρακάτω έκανα δεξιά γιατί ήθελα να φύγω από τον Κηφισό και έτσι την 'ξεφορτώθηκα'.
Πόσο μ@λ@κ@ς μπορεί να είναι ένας άνθρωπος;Υ.Γ.: Το πάτημα του φρένου δεν είναι ορθή λύση αλλά αρνούμαι να κάνω δεξιά (που την περισσότερη ώρα δεν μπορούσα αφού προσπερνούσα) όταν και να με περάσει θα κολλήσει στον μπροστινό μου. Επίσης, όταν άνοιγε για λίγο ο δρόμος, προφανώς με έχανε και με έβρισκε όταν ξανακολλούσα.
-
Ο χρήστης nasos έγραψε:
Τον νομιμόφρων τον λένε τυπολάτρη τώρα
Α, και αυτά περί νομιμοφροσύνης μην μας τα πουλάς όταν παράλληλα γράφεις για την ασφάλεια στα 180 με το Ibiza στην ΑΟ σε άλλο τόπικ.
-
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Μην δίνουμε δίκιο σε κάθε μαλάκα. Να μην κολλάει ποτέ από πίσω. Με 120 δεν χρειάζεται και πολλά.
Το θεμα ειναι ποιος ειναι ο μαλακας στη συγκεκριμενη περιπτωση.
Αυτος που ηρθε με τα οσα και εκατσε εκνευρισμενος, σε μικρη αποσταση απο τον μπροστινο του;
Η
Αυτος που ενω ο δρομος ηταν αδειος καθοταν αριστερα με 120;Sorry, αλλα.....
Eγώ έχω καταλάβει ότι το παιδί ήταν με 120 στην μεσαία. Λάθος κατάλαβα;
-
Ο χρήστης lokatzis έγραψε:
Ζώο η καρ...λα με το κόκκινο C2 (IEI-666*)Αυτή δεν ήταν καρ....λα......ο διάβολος ο ίδιος ήταν....
-
Ο χρήστης Fast@Safe έγραψε:
Ζώο η καρ...λα με το κόκκινο C2 (IEI-666*)
Αυτή δεν ήταν καρ....λα......ο διάβολος ο ίδιος ήταν....
... η γυναίκα του ήταν, με σαφείς οδηγίες: 'Καλή μου, βγες στο δρόμο κι όποιον πάρει ο χάρος'
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Μην δίνουμε δίκιο σε κάθε μαλάκα. Να μην κολλάει ποτέ από πίσω. Με 120 δεν χρειάζεται και πολλά.
Το θεμα ειναι ποιος ειναι ο μαλακας στη συγκεκριμενη περιπτωση.
Αυτος που ηρθε με τα οσα και εκατσε εκνευρισμενος, σε μικρη αποσταση απο τον μπροστινο του;
Η
Αυτος που ενω ο δρομος ηταν αδειος καθοταν αριστερα με 120;Sorry, αλλα.....
Eγώ έχω καταλάβει ότι το παιδί ήταν με 120 στην μεσαία. Λάθος κατάλαβα;
Κι εγω ετσι καταλαβα....
Τελικα νομιζω μερικοι εδω μεσα ειναι εκτος πραγματικοτητας.
Εδω γινεται της π@@@@νας καθε μερα στους δρομους. Ακουμε και βλέπουμε πραγματα απιστευτα. Ο καθενας κανει οτι μλκια του κατεβει στο κεφαλι.
Και καθεστε και κανετε αντιπαράθεση για το αν καποιος με 120χλμ στην ΑΟ πρεπει να κινειτε στην μεσαια η στην δεξια....
-
Ο χρήστης Fast@Safe έγραψε:
Ζώο η καρ...λα με το κόκκινο C2 (IEI-666*)
Αυτή δεν ήταν καρ....λα......ο διάβολος ο ίδιος ήταν....
Κάτι ακόμα χρειαζόταν BOLD
-
lokatzis
Κόβεις στα 60-70 και της σπας τα νεύρα... όταν της σπάσουν αρκετά, κατεβάζεις 1-2 και εξαφανίζεσαι.
Εναλλακτικά και αν δεν έχεις ηλεκτρικό γκάζι, ίσα που τσιμπας το πετάλ του φρένου με το αριστερό, ίσα που να αναψουν τα στοπ και παράλληλα επιταχύνεις και την αφήνεις να ψάχνεται.
Εναλλακτικά, την ακολουθας μέχρι την επόμενη έξοδο και φανάρι και την αρχίζεις στα καντήλια.
Εναλλακτικά, αν το αμάξι σου είναι παλιό και δε σε νοιάζει ή αν χτες το βάρεσες στο πίσω μέρος, πατάς μια καλή το φρένο και σου πληρώνει τη ζημιά.
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Πολλές φορές η δεξιά λωρίδα είναι χαλασμένη (έχει ανωμαλίες) λόγω κίνησης υπερφορτωμένων φορτηγών (δηλαδή όλων) και κινούμαι στη μεσαία με το c.c. στα 130χαω. Η αριστερή είναι άδεια και όποιος θέλει ας προσπεράσει.Θα τηρώ τον ΚΟΚ και θα είμαι στη δεξιά όταν βάλουν σταθμούς ζύγισης ώστε τα φορτηγά να μην είναι υπερφορτωμένα και σταματήσουν να καταστρέφουν το κατάστρωμα της δεξιάς λωρίδας. Μέχρι τότε στη μεσαία.
+1
Η πλάκα είναι οτι σε ορισμένους δρόμους η δεξιά λωρίδα είναι τόσο πολύ χαλασμένη που ακόμα και τα φορτηγά αναγκάζονται να κινούνται στη μεσαία (και να την χαλάνε και αυτή).
-
Ζώο η καρ...λα με το κόκκινο C2 (IEI-666*) που μου κολλούσε στα 1-2 μέτρα σήμερα στον Κηφισό (αριστερή λωρίδα) για κανά τρίλεπτο ενώ προσπερνούσα και είχα πάντα μια απόσταση γύρω στα 10 μέτρα από τον μπροστινό μου - όταν υπήρχε (κινούμασταν με ταχύτητα 100χ.α.ώ).
Στην αρχή της άνοιξα το πίσω προβολάκι ομίχλης μήπως και απομακρυνθεί. Τίποτα. Πάτησα λίγο φρένο. Κάθισε στιγμιαία λίγο πιο πίσω, έριξε κάτι μπινελίκια με τη συνοδηγό της και ξανακόλλησε. Πάτησα λίγο περισσότερο φρένο. Στιγμιαία απομάκρυνση, μπινελίκια και ξανά κόλλημα. Πάτησα τρίτη φορά φρένο και αυτή παρέμεινε πίσω μου
Εκατό μέτρα παρακάτω έκανα δεξιά γιατί ήθελα να φύγω από τον Κηφισό και έτσι την 'ξεφορτώθηκα'.
Πόσο μ@λ@κ@ς μπορεί να είναι ένας άνθρωπος;Υ.Γ.: Το πάτημα του φρένου δεν είναι ορθή λύση αλλά αρνούμαι να κάνω δεξιά (που την περισσότερη ώρα δεν μπορούσα αφού προσπερνούσα) όταν και να με περάσει θα κολλήσει στον μπροστινό μου. Επίσης, όταν άνοιγε για λίγο ο δρόμος, προφανώς με έχανε και με έβρισκε όταν ξανακολλούσα.
Κατα 99% δέν ήθελε να σε προσπεράσει. Απλά μερικοί άνθρωποι δέν καταλαβαίνουν τί σημαίνει η φράση 'απόσταση ασφαλείας' και πάνε μονίμως κολητά με τον μπροστινό τους.
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
lokatzisΚόβεις στα 60-70 και της σπας τα νεύρα... όταν της σπάσουν αρκετά, κατεβάζεις 1-2 και εξαφανίζεσαι.
Αν δεν υπήρχαν άλλα αυτοκίνητα πιο πίσω μάλλον θα το έκανα
Εναλλακτικά και αν δεν έχεις ηλεκτρικό γκάζι, ίσα που τσιμπας το πετάλ του φρένου με το αριστερό, ίσα που να αναψουν τα στοπ και παράλληλα επιταχύνεις και την αφήνεις να ψάχνεται.
Δεν ξέρω να φρενάρω με το αριστερό και αν το δοκιμάσω θα γίνει ...
Εναλλακτικά, την ακολουθας μέχρι την επόμενη έξοδο και φανάρι και την αρχίζεις στα καντήλια.
Δυστυχώς είχα αργήσει στη δουλειά και δε με έπαιρνε να παρεκκλίνω του δρόμου μου
Εναλλακτικά, αν το αμάξι σου είναι παλιό και δε σε νοιάζει ή αν χτες το βάρεσες στο πίσω μέρος, πατάς μια καλή το φρένο και σου πληρώνει τη ζημιά.
Είναι (σχετικά) καινούργιο.
-
Ζώο η καρ...λα με το κόκκινο C2 που μου κολλούσε στα 1-2 μέτρα σήμερα στον ΚηφισόΡε μπας και είναι αυτή που πέτυχα εγώ στην Εθνική; Έκανε το ίδιο την ώρα της προσπέρασης στο αντίθετο ρεύμα!!! Μόλις το είδα έμεινα πίσω και την άφησα να απομακρυνθεί πολύ πολύ.
-
Είναι (σχετικά) καινούργιο.
Aν αποδειχθεί ότι πάτησες εσκεμμένα το φρένο χωρίς λόγο, πληρώνεις εσύ. Το δύσκολο είναι να το αποδείξουν αλλά αν σε ρωτήσουν θα πεις ψέματα;
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Bagus
τί σημαίνει 'πέταγε γουρούνες';Καλά Πάσχα δεν έχεις κάνει ποτέ?
-
Ο κώδικας λέει κινείσαι δεξιά αν δεν προσπερνάς κάποιον. Όλη η Ευρώπη έτσι οδηγεί. Από κει και πέρα ο καθένας κάνει ό,τι θέλει (δυστυχώς).
Για τις απορίες σας: Η δουλειά μου είναι να οδηγώ σχεδόν όλη μέρα με ένα χρέπι αμάξι της εταιρείας μου να πηγαινοφέρνω πράγματα. Με θεωρώ σχεδόν επαγγελματία από τη στιγμή που οδηγώ για να ζήσω... Δύσκολο;
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Bagus
τί σημαίνει 'πέταγε γουρούνες';Καλά Πάσχα δεν έχεις κάνει ποτέ?
Α, μάλιστα.
Φαντάστηκα ότι ήταν κάποιος με τέρμα τα ηχεία (καρι-όλ-η με το ENTASIS στο πίσω τζάμι, πάλι μου ξέφυγες ). -
Στο Μαλλιακό το σημερινό ΖΩΟ με 4d Civic προηγούμενης γενιάς
Αφού έχασε την έξοδο της Λαμίας στο ρεύμα προς Αθήνα, τι πιο φυσιολογικό θα μπορούσε να κάνει;
- Να προχωρήσει μέχρι την επόμενη
- Αναστροφή
- Όπισθεν στην ελάχιστη ΛΕΑ
- Φρένο στην αριστερή μέχρι τα... 50, κόψιμο το τιμόνι αριστερά, παραβίαση διπλής διαχωριστικής και είσοδο στην έξοδο του ρεύματος προς Λαμία
όσοι επιλέξετε το 4 να παίξετε τζόκερ
-
Πρώτο ζώο:
Ολόκληρη οικογένεια (μπαμπάς, μαμά και 2 πιτσιρίκια) πάνω σε μεγάλο scouter!Δεύτερο και απερίγραπτο:
Κατεβαίνοντας από το Νοσοκομείο και περιμένοντας στα φανάρια για να στρίψω προς την πόλη, βλέπω το ζώο να αλλάζει πορεία και να πηγαίνει να περιμένει σε λάθος διασταύρωση. Δεν πήρε χαμπάρι τι έκανε, παρά μόνο όταν ήρθε κάποιος να στρίψει κανονικά απ' το ρεύμα της ( ) και έβαλε όπισθεν. Το καλύτερο είναι ότι ήταν πρώτη στην σειρά, οπότε αποκλείεται να το έκανε γιατί βιαζόταν/ήθελε να παρακάμψει τη σειρά. Απλή, αγνή βλακεία!Το τι έκανε φαίνεται στο εκπληκτικό σχέδιό μου . Σε ΚΑΘΕ διασταύρωση υπάρχουν φανάρια (φανταστείτε τα) και με κόκκινο είναι η πορεία του ζώου.
Ζώα ζώα ζώα [#2]