-
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Κόλπο είναι για να μας δείχνει ο Βασίλης τα αυτοκίνητά του....Εδώ ο άλλος έκανε ολόκληρη σηζήτηση για να μας πεις ότι το ΜΩΒ πάει 225.
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Κόλπο είναι για να μας δείχνει ο Βασίλης τα αυτοκίνητά του....
Εδώ ο άλλος έκανε ολόκληρη σηζήτηση για να μας πεις ότι το ΜΩΒ πάει 225.
ΜΠΛΕ! Και τόσο πήγαινε οταν ήταν 2λιτρο!
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Κόλπο είναι για να μας δείχνει ο Βασίλης τα αυτοκίνητά του....
Εδώ ο άλλος έκανε ολόκληρη σηζήτηση για να μας πεις ότι το ΜΩΒ πάει 225.
Έτσι είναι σωστό....
-
εγκάθετοι
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
εγκάθετοι -
Να και ο άλλος
-
Αν πηγαίνεις με 220 μην περιμένεις τον άλλο να υπολογίσει σωστά την ταχύτητά του κατά την προσπέραση. Αν σκάσεις πάνω του εσύ θα φταις (μπορεί όχι νομικά αλλά πρακτικά )
Είναι σαν αυτούς που πηγαίνουν με 80 σε στενά και όταν περάσει κάποιος με στοπ (έχοντας φυσικά περιορισμένη ορατότητα) και πέσουν πάνω του φταίει κιόλας ο κακομοίρης.Ανευθυνότητα και επιπολαιότητα θα το έλεγα
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Κι εγώ δεν θα το πίστευα, έτσι μου 'ρχεται να ξαναπήξω αύριο -έτσι κι αλλιώς το ποτάμι είχε κλείσει από το... ΣΕΦ σήμερα λόγω καραμπόλας- να πάρω κανένα βίντεο για ενθύμιοκαι τελικά πολλοί το ξέρουν, τροχαία γίνονται, αλλά είναι απασχολημένοι στις ευθείες
κι απ' ότι μου πε ο συνάδελφος, τις μπαριέρες τις κλείνουν και μετά από λίγο τις ανοίγουν πάλι για να ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ
'αφού έχει κίνηση μωρέ, γιατί να περιμένω στο φανάρι; είμαι μάγκας, έξυπνος ΕΛΛΗΝΑΣ'
Τι ηταν αυτο σημερα στο ποταμι;;;;
Φλοισβος - Ρεντη 95λεπτα..... -
Τελικά, τι απαιτείται για να τηρούνται κάποιοι κανόνες;
Όπως φαίνεται, δεν είναι απαραίτητη η κατοχή οχήματος τύπου τζιπ για την καταστρατήγηση των επεμβάσεων που ο Ο.Α.Σ.Α. εγκατέστησε σε στάσεις για τους επιβάτες. Είναι θέμα κοινωνικής συνείδησης, κυκλοφοριακής αγωγής και παιδείας. (Η φωτογραφία είναι από τη Λ. Ειρήνης στον Πειραιά).http://www.ses.gr/docs/edeltia/ses_edel ... io_example
Μισο λεπτακι να βρω το καταλληλο αβαταρ....
-
Η γαϊδουριά δεν γνωρίζει όρια...
-
Πιστευα οτι δεν γινοταν να δω κατι χειροτερο απ'οτι εχω δει μεχρι τωρα...
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Η γαϊδουριά δεν γνωρίζει όρια...Δεν ειναι ακριβως 'γαιδουρια'.....
Ειναι αυτο που εγραψα..... -
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Όπως φαίνεται, δεν είναι απαραίτητη η κατοχή οχήματος τύπου τζιπ για την καταστρατήγηση των επεμβάσεων που ο Ο.Α.Σ.Α. εγκατέστησε σε στάσεις για τους επιβάτες. Είναι θέμα κοινωνικής συνείδησης, κυκλοφοριακής αγωγής και παιδείας. (Η φωτογραφία είναι από τη Λ. Ειρήνης στον Πειραιά).http://www.ses.gr/docs/edeltia/ses_edel ... io_example
Το απίθανο είναι ΠΩΣ ΣΚΑΤΑ ανέβασε την καημένη την 164 σε τόσο ψηλό σκαλοπάτι. Όταν τα έβαλαν αυτά στις στάσεις λεωφωρείων, είπα μέσα μου 'επιτέλους! είναι τόσο ψηλά, κανείς μαλάκας δεν θα τολμήσει να ανέβει πάνω'. Κι όμως...
η πλάκα είναι που, αν η φωτό είναι Φάληρο όπως υποψιάζομαι, ξέρω και ποιος είναι... :lipsealed:
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Το απίθανο είναι ΠΩΣ ΣΚΑΤΑ ανέβασε την καημένη την 164 σε τόσο ψηλό σκαλοπάτι.Γιατί η Alfa Romeo δε φτιάχνει αυτοκίνητα μόνο με sport προδιαγραφές, αλλά τα προικίζει και με ικανότητες εκτός δρόμου κίνησης
-
Πριν κανα μεσάωρο έκανα ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ και εγκληματική ΜΛΚΙΑ!Γυρνώντας απο το Mall και κατευθυνόμενος προς Λ. Κύμης απο τον περιφερειακό, ώντας τελείως απορροφημένος απο την συζήτηση με τον συνεπιβάτη μου στην διχάλα εξόδου μπήκα αντίθετα και βγήκα ανάποδα στην Κύμης!!! ¨Ενα παλικάρι με ένα golf που έβγαινε εκείνη την ώρα απο Κύμης προς Mall τα έιδε όλα .Αν έμπαινε στην έξοδο γκαζώμένος θα είχε γίνει άσχημη μετωπική!!¨Ενα μεγάλο sorry απο μένα στο παλικάρι και προσοχή παιδιά γιατί μπορεί να γίνουμε πολύ πιο μλκες απο οτι νομίζουμε!(εγώ τουλάχιστον) Και όσο σκέφτομαι πως αυτή την διαδρομή την έχω κάνει άπειρες φορές.........
-
Ομολογώ πως αυτό με την 164 το 'χω κάνει κι εγώ με Forester...
...
... σε δρόμο του Φαλήρου που έχει σταματήσει να περνάει λεωφορείο -Τρίτωνος- κι είχε μείνει το πλαστικό να πιάνει 2 θέσεις. Τελικά κάποιοι περίοικοι το πέταξαν σε διπλανό οικόπεδο που χτιζόταν
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Το απίθανο είναι ΠΩΣ ΣΚΑΤΑ ανέβασε την καημένη την 164 σε τόσο ψηλό σκαλοπάτι. Όταν τα έβαλαν αυτά στις στάσεις λεωφωρείων, είπα μέσα μου 'επιτέλους! είναι τόσο ψηλά, κανείς μαλάκας δεν θα τολμήσει να ανέβει πάνω'. Κι όμως...
η πλάκα είναι που, αν η φωτό είναι Φάληρο όπως υποψιάζομαι, ξέρω και ποιος είναι... :lipsealed:
Με λιγο κοπο...... Ολα γεινωντε....
Αρκει να μη λυπασαι και το αυτοκινητο βεβαια.... -
Ο χρήστης mellodos έγραψε:
Πριν κανα μεσάωρο έκανα ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ και εγκληματική ΜΛΚΙΑ!Γυρνώντας απο το Mall και κατευθυνόμενος προς Λ. Κύμης απο τον περιφερειακό, ώντας τελείως απορροφημένος απο την συζήτηση με τον συνεπιβάτη μου στην διχάλα εξόδου μπήκα αντίθετα και βγήκα ανάποδα στην Κύμης!!! ¨Ενα παλικάρι με ένα golf που έβγαινε εκείνη την ώρα απο Κύμης προς Mall τα έιδε όλα .Αν έμπαινε στην έξοδο γκαζώμένος θα είχε γίνει άσχημη μετωπική!!¨Ενα μεγάλο sorry απο μένα στο παλικάρι και προσοχή παιδιά γιατί μπορεί να γίνουμε πολύ πιο μλκες απο οτι νομίζουμε!(εγώ τουλάχιστον) Και όσο σκέφτομαι πως αυτή την διαδρομή την έχω κάνει άπειρες φορές.........Ωχ ωχ!!!
Πάντως ακούγεται ότι, αν και βρισκόσουν σε στιγμή απροσεξίας, 'την πάτησες' σχετικά εύκολα. Δεν το ξέρω το σημείο που αναφέρεις, αλλά αναρωτιέμαι μήπως το γεγονός δείχνει ότι η σήμανση είναι ακατάλληλη ή ελλειπής.
-
Ιδιο σκηνικο με την 164 ειχα δει πριν λιγους μηνες στο Κολωνακι με πρωταγωνιστη τον αγαπητο αδιαφθορο και εντιμο δημοσιογραφο Μ. Τριανταφυλλοπουλο και το ταπεινο Cayenne Turbo του.
-
Ο χρήστης lefos-WRX έγραψε:
Ιδιο σκηνικο με την 164 ειχα δει πριν λιγους μηνες στο Κολωνακι με πρωταγωνιστη τον αγαπητο αδιαφθορο και εντιμο δημοσιογραφο Μ. Τριανταφυλλοπουλο και το ταπεινο Cayenne Turbo του.Η σκηνή έχρηζε φωτογραφίας και αποστολής αυτής σε όλες τις μεσημεριανές κουτσομπολίστικες εκπομπές
Ζώα ζώα ζώα [#2]