-
Καμιά φορά σκέφτομαι πως το κάνουν επίτηδες, δεν γίνεται αλλιώς τέτοια ευστοχία!
-
Ρε παιδιά δε νομίζω να το κάνουν επίτηδες.....το 90% δλδ θελω να πιστεύω ότι το κάνει καταλάθος.........εμένα στην Καβάλας με είχε κάνει ένας λούτσα, πάει το κουστούμι!
Βασικά οι υπουλες είναι αυτές που δεν φαίνονται απο τα νερά....πέφτεις μέσα, και κλαις ζάντα ψαλίδι κλπ!
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Ρε παιδιά δε νομίζω να το κάνουν επίτηδες.....το 90% δλδ θελω να πιστεύω ότι το κάνει καταλάθος.........Καλά, μην ορκίζεσαι κιόλας...
-
ΖΩΑ, όσοι τρακάρουν ελαφρά ή μένουν από βλάβη και παρατάνε τα μπ****έλα τους όπως είναι μέσα στη μέση του δρόμου, δημιουργώντας ΤΟ χάος. Τράβα το στην άκρη ρε ηλίθιε! Έλεος, ΠΟΣΟ μυαλό θέλει πια;
Απάντηση χτεσινου μαλάκα: 'Δε βλέπεις ότι έχω μείνει ρε φίλε?'
-
Ο χρήστης ast έγραψε:
..κι εκεί που περπατούσα πάνω στη Β. Γεωργίου γυρνώντας σπίτι, το 3άρι πέρασε μέσα από τη μοναδική λακούβα με λασπόνερα που είχε απομείνει με απόλυτη ευστοχία.. έσταζα!Κατι τετοια ζωα.... που το κανουν επιτηδες.... πρεπει να τους δεσουμε στην Ομονοια και να βαλουμε τους τουριστες να τους κατουρανε!!!!!
-
Α!
Εχω να δηλωσω πως παρα την υπερβολικη κινηση, λογο της ευδομαδας χωρις αυτοκινητο και της απεργειας των μπλε λεοφωρειων.....
Εφτασα ηρεμος στο γραφειο.....
Δεν συναντησα ουτε ενα ζωο!Εκτος απο εναν Βλακα..... με μια Αλφα 156 που δεν μπορουσε να αποφασησει σε πια λοριδα θα κατσει....
-
Το «ζωο» της ημερας ειναι μια ευγενικη προσφορα του Bagus:
Το παρκινγκ αδειο(λιγα αυτοκινητα,πολλες οι θεσεις)
Ε το εν λογω ατομο θεωρησε σωστο να αφησει το Ιbizahhhh στο μοναδικο σημειο που περνανε αυτοκινητα για να βγουν ή να πανε σε αλλες θεσεις,με αποτελεσμα οποιος ηθελε να βγει,να βγαινει απο την εισοδοΟταν ηρθε να παρει το αμαξι,μου λεει μπερδευτηκα με τον διπλανο!!!
Τελικα αν η μ@λ@κι@ εδινε χρηματα,πολλοι θα ηταν μεγιστανες....
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Το «ζωο» της ημερας ειναι μια ευγενικη προσφορα του Bagus:Το παρκινγκ αδειο(λιγα αυτοκινητα,πολλες οι θεσεις)
Ε το εν λογω ατομο θεωρησε σωστο να αφησει το Ιbizahhhh στο μοναδικο σημειο που περνανε αυτοκινητα για να βγουν ή να πανε σε αλλες θεσεις,με αποτελεσμα οποιος ηθελε να βγει,να βγαινει απο την εισοδοΟταν ηρθε να παρει το αμαξι,μου λεει μπερδευτηκα με τον διπλανο!!!
Τελικα αν η μ@λ@κι@ εδινε χρηματα,πολλοι θα ηταν μεγιστανες....
-
Ζώα όοοολοι οι διπλοπαρκαρισμένοι, ειδικά σε Κάρπου και Δαμάρεως που πετυχαίνω κάθε μέρα πηγαίνοντας στη σχολή. Σήμερα στη Δαμάρεως 2πλοπαρκαρισμένος (μέσα στο αυτοκίνητό του) απαθώς κοιτούσε το φορτηγό που πάλευε να περάσει, και τη σειρά που είχε δημιουργηθεί κλείνοντας μια διασταύρωση (την επόμενη της Φρύνης). Μετά από 4-5 λεπτά και όταν κατάφερε να περάσει το φορτηγό, περνώντας δίπλα του τον είδα ότι ποσώς τον ενδιέφερε η όλη κατάσταση. Ακολούθησε σύντομος διάλογος
Εγώ: 'Καλά, δεν καταλαβαίνετε ότι εμποδίζετε;'
Ζώο: 'Ρε άντε προχώρα!!' -
Di0
Τον πληθυντικο τι τον θελεις ????
Εκλαμβανεται ως «αδυναμια» απο τετοιες αμοιβαδες....
Κ εγω ετσι εχω μαθει,να μιλαω στον πληθυντικο σε μεγαλυτερους,αλλα ΠΟΤΕ πια σε τετοιες περιπτωσεις....
-
Ο χρήστης Di0 έγραψε:
Ζώα όοοολοι οι διπλοπαρκαρισμένοι, ειδικά σε Κάρπου και Δαμάρεως που πετυχαίνω κάθε μέρα πηγαίνοντας στη σχολή. Σήμερα στη Δαμάρεως 2πλοπαρκαρισμένος (μέσα στο αυτοκίνητό του) απαθώς κοιτούσε το φορτηγό που πάλευε να περάσει, και τη σειρά που είχε δημιουργηθεί κλείνοντας μια διασταύρωση (την επόμενη της Φρύνης). Μετά από 4-5 λεπτά και όταν κατάφερε να περάσει το φορτηγό, περνώντας δίπλα του τον είδα ότι ποσώς τον ενδιέφερε η όλη κατάσταση. Ακολούθησε σύντομος διάλογος
Ζώο: 'Ρε άντε προχώρα!!'Οχι..... δεν το καταλαβαινει..... Εκει ειναι η μαλακια....
Πλησειαζεις εχωντας την κορνα πατημενη...... -
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Ζώο: 'Ρε άντε προχώρα!!'Οχι..... δεν το καταλαβαινει.....
Μάλλον καταλαβαίνει και το διασκεδάζει κι όλας
-
Ο χρήστης Petros έγραψε:
Ζώο: 'Ρε άντε προχώρα!!'Οχι..... δεν το καταλαβαινει.....
Μάλλον καταλαβαίνει και το διασκεδάζει κι όλας
ποιος ξερει....
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Di0Τον πληθυντικο τι τον θελεις ????
Εκλαμβανεται ως «αδυναμια» απο τετοιες αμοιβαδες....
Κ εγω ετσι εχω μαθει,να μιλαω στον πληθυντικο σε μεγαλυτερους,αλλα ΠΟΤΕ πια σε τετοιες περιπτωσεις....
Προσπαθώ να δώσω την ευκαιρία στον άλλον να μου απαντήσει με όση περισσότερη λογική διαθέτει. Επειδή μικροδείχνω και είμαι με 206, η εικόνα του 'πιτσιρίκου' πρέπει κάπως να μετριαστεί.
Όταν έχω λίγο περισσότερο χρόνο ακολουθεί και μια πρόταση που περιέχει τη λέξη 'καραγκίοζης'... αλλά δεν ήθελα να καθυστερήσω τους πίσω μου.Wagner669, αυτό είναι, δεν καταλαβαίνουν... απλά προσπαθώ εγώ να καταλάβω ΠΩΣ γίνεται να μην καταλαβαίνουν. Ακόμα ελπίζω ότι αν τα 'ακούνε' κάθε μέρα, μπορεί κάποια στιγμή να σκεφτούν λίγο παραπάνω
Με την κόρνα standard στην Κάρπου σε όσους κάνουν τις δύο λωρίδες μία!! -
To χειρότερο είναι που όταν κάποιος έχει κάνει τη μ@λ@κί@ πάει να βγει και από πάνω...Αντί να πει το ξέρω ρε φίλε αλλά που να σταματήσω κτλπ το παίζει και τσαμπουκάς...
-
Δηλαδη οσοι μενουν στην Καρπου πρεπει να ακουνε την κορνα σας πατημενη πρωι-μεσημερι-βραδυ
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Δηλαδη οσοι μενουν στην Καρπου πρεπει να ακουνε την κορνα σας πατημενη πρωι-μεσημερι-βραδυΑυτό σκεφτόμουν και εγώ ! ! !
-
Ο χρήστης ginogsm έγραψε:
Δηλαδη οσοι μενουν στην Καρπου πρεπει να ακουνε την κορνα σας πατημενη πρωι-μεσημερι-βραδυ
Αυτό σκεφτόμουν και εγώ ! ! !
Ακριβως
το ζωο δεν καταλαβαινει τιποτα, λιγο τον νοιαζει ενω οι κατοικοι ηρεμοι στα σπιτια τους ενοχλουνται -
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Δηλαδη οσοι μενουν στην Καρπου πρεπει να ακουνε την κορνα σας πατημενη πρωι-μεσημερι-βραδυΠρωί-μεσημέρι. Ναι, να την ακούνε... τι να κάνουμε! Αν μπορούσα να κορνάρω στο μυαλό του καραγκιόζη, θα είμασταν όλοι ευτυχισμένοι. Αν θέλουν οι κάτοικοι της Κάρπου, όταν μπαίνουν ή βγαίνουν από τα σπίτια τους, ας λένε και μια κουβέντα σε αυτούς που είναι διπλοπαρκαρισμένοι μπροστά τους. Το πρόβλημα μας αφορά όλους, και με το να κάνουμε ησυχία δε θα βγει τίποτα.
Επίσης, καλύτερα κόρνα 1-2 χρόνια παρά 100 τόνους περισσότερα καυσαέρια το χρόνο για μια ζωή... -
Ο χρήστης Di0 έγραψε:
Πρωί-μεσημέρι.** Ναι, να την ακούνε... τι να κάνουμε! **Αν μπορούσα να κορνάρω στο μυαλό του καραγκιόζη, θα είμασταν όλοι ευτυχισμένοι. Αν θέλουν οι κάτοικοι της Κάρπου, όταν μπαίνουν ή βγαίνουν από τα σπίτια τους, ας λένε και μια κουβέντα σε αυτούς που είναι διπλοπαρκαρισμένοι μπροστά τους. Το πρόβλημα μας αφορά όλους, και με το να κάνουμε ησυχία δε θα βγει τίποτα.
Επίσης, καλύτερα κόρνα 1-2 χρόνια παρά 100 τόνους περισσότερα καυσαέρια το χρόνο για μια ζωή...Τι λες ρε Ζωο! με το ζ κεφαλαιο οπως βλεπεις
μαθε οτι οι κατοικοι της περιοχης ειναι και αυτοι ανθρωποι και εχουν δικαιωμα στην ησηχια, και οχι να υποκεινται στις ορεξεις του καθε ηληθιου οπως εσυ!! Δεν καταλαβαινω γιατι πιστευεις οτι οι κατοικοι πρεπει να κανουν τη δουλεια της αστυνομιας! Αν θελεις να του το πεις εσυ!
Η ασκοπη χρηση κορνας ειναι ΠΑΡΑΝΟΜΗ
Ζώα ζώα ζώα [#2]