-
Κυριούλης μαζί με κυριούλα πάνω σε μηχανή, χωρίς κράνος φυσικά, να μού δίνουν κωλοδάχτυλο επειδή τόλμησα να στρίψω σε μονόδρομο ενώ ερχόντουσαν αυτοί παράνομα.
Μάλιστα ο κυριούλης, επειδή πάτησα την κόρνα, με φώναζε να έρθω από κει για να με πλακώσει στο ξύλο μάλλον... δεν ασχολήθηκα περαιτέρω!
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
ρε αιντε κλεισε καναν ανθρωπο με νταλικα μπας και του μαθεις ποια ειναι τα ορια ταχυτητας, που μου μιλας ειρωνικα για εγωισμους στον δρομο. -
Ο χρήστης avel έγραψε:
Κυριούλης μαζί με κυριούλα πάνω σε μηχανή, χωρίς κράνος φυσικά, να μού δίνουν κωλοδάχτυλο επειδή τόλμησα να στρίψω σε μονόδρομο ενώ ερχόντουσαν αυτοί παράνομα.Μάλιστα ο κυριούλης, επειδή πάτησα την κόρνα, με φώναζε να έρθω από κει για να με πλακώσει στο ξύλο μάλλον... δεν ασχολήθηκα περαιτέρω!
το θρασος μερικων ειναι απιθανο...
Κριμα που δεν τους πατησες
-
καταραμενοι παπακιδες.... Ποτε θα καταλαβουν οτι ειναι μια τιμονια?
-
-
Ο χρήστης Ice έγραψε:
καταραμενοι παπακιδες.... Ποτε θα καταλαβουν οτι ειναι μια τιμονια?Καταραμένοι αυτοκινητάδες...πότε θα καταλάβουν ότι είναι μια μολότωφ..
-
Προφανός καταλαβαίνεις ότι τους αυτοκινητάκιδες τους καλύπτει μια απλή ασφάλεια πυρκαγιας, ενώ εσείς θέλεται ασφάλεια ζωής περίθαλψης κλπ κλπ!
-
Ο χρήστης MAD-MAX-13 έγραψε:
μα δεν ντρεπεσαι που ενοχλησε τον μπακλαβα με το σουβλακι του και εθεσες σε κινδυνο το παιδακι που ειχε στο πισω κα8ισμα? πως 8α ενιω8ες αν εξαιτιας σου επειδη δεν τον αφησες να σε γαρυφαλωσει τρακαρε με επερχομενο boieng 999 και απο την συγκρουση ντελαπαριζε το σουβλακι (κοτοπουλό?) και χτυπαγε το ανηλικο κα8ως και οι επιβατες του boieng???δεν ντρεπεσαι να εχεις τετοιες εκδικητικες τασεις ...επρεπε να στησεις γλουτους και να του πεις παρακαλω περαστε να ικανοποιησετε την αγαμια σας...
λοιπον δεν ειμαι ειρωνας με το αλεχχ αλλα με ολους εκεινους που εστειλαν στην πυρα τον κασερι και τον οποιο κασερι αντιδρα παρομοια, σε συμπεριφορες στο δρομο που ουτε γυναικακια δεν εχουν.
otan 8a ma8ete να μην κρινετε με 2 μετρα και 2 στα8μα τοτε 8α σας παρω στα σοβαρα...
ως τοτε μπορειτε να επιστρεψετε στο στρου8οκαμιλισμο σας
ως τοτε μπορειτε να διυλιζετε τοιν κονωπα και να καταπινετε την καμηλο
ως τοτε μπορειτε να πα να κοιμη8ειτεΑυτό το post δείχνει τη διαφορά μας στον τρόπο σκέψης και γιατί δέν μπορείς να καταλάβεις σε ποιό σημείο διαφωνώ στον τρόπο που αντιμετώπισε ο Kacey τον μηχανάκια.
Μπορώ να σου πώ οτι τα πρώτα χρόνια που άρχισα να κυκλοφορώ στους δρόμους αντιμετώπιζα και εγώ με τον ίδιο τρόπο με σένα τους παρανομούντες και προσπαθούσα να τους κλείσω, να τους φοβερίσω και γενικά να μην παρεκλίνω απο τη νόμιμη πορεία μου με τίποτα.
Τελικά αυτό που διαπίστωσα είναι οτι με αυτή τη συμπεριφορά, απο τη μία αυξάνω δραματικά τις πιθανότητές μου να εμπλακώ σε ατύχημα, γυρνάω στο σπίτι με νεύρα και στην τελική δέν καταφέρνω να συνετίσω τους παρανομούντες.
Πλέον το μόνο που με ενδιαφέρει είναι να φτάσω στον προορισμό μου με ασφάλεια, διατηρώντας την ψυχική μου γαλήνη. Αν χρειαστεί να φρενάρω ή να κάνω στην άκρη για να αφήσω κάποιο ζώο να περάσει θα το κάνω. Εσύ (και ο Kacey) απ ότι κατάλαβα εκλαμβάνετε κάτι τέτοιο ώς στήσιμο κώλου. Εγώ το βλέπω σαν διατήρηση της ψυχικής και σωματικής μου υγείας.
Και για το τέλος ένα QUIZ:
Τί νομίζετε οτι σκέφτηκαν ο μηχανάκιας του Kacey και ο SUVλάκιας του alexx?
a) Ώχ, έκανα μαλακία, δέν πρόκειται να το ξανακάνω.
b) Γ*** το μ**** της μάνας του μ***** που με έκλεισε
-
+1, dog80, ή μάλλον +1000.
Και εγώ πέρασα από το στάδιο 'Kacey', πάντως.
-
Damn ελπίζω να περάσω σύντομα από το στάδιο Kacey. Για την ώρα απλά είναι πάνω από τις δυνάμεις μου να μην κάνω τίποτα όταν με περνάν για μαλάκα στο δρόμο....
-
Εγώ πάντως ένιωσα την υπέρτατη ικανοποίηση όταν είχα στείλει (με πολλή τέχνη ) στο αντίθετο ρεύμα έναν έξυπνο. Όταν είδα και το λεωφορείο να φρενάρει πήγα να κατουρηθώ κιόλας. Πήγα σπίτι μου ευτυχισμένος!!
-
οι νταηδες των ελληνικων δρομων.οι μαγκες.εγω αν κλεισω τον καραπαρανομο ειμαι εγκληματιας.ο αλλος που τον εστειλε ΕΠΙΤΗΔΕΣ στο αλλο ρευμα με το λεωφορειο μπροστα του ειναι ο μαγκας που δεν σηκωνει μυγα στο σπαθι του.
ωραια η αισθηση να τρομαζεις τον αλλον που ειναι ανοητος ε;
τωρα θα βγει παλι ο κεισυ και ο τρελλομαξ και θα με κραζουν.αντε ξεκολλατε λιγο απο τη παιδιαριστικη νοοτροπια σας. -
Παιδιά τι να σας πω... Πραγματικά,αν κάνετε στο δρόμο όσα γράφετε ότι κάνετε ή ότι πρέπει να κάνετε... Σας λυπάμαι και λυπάμαι και όλους τους υπόλοιπους (του εαυτού μου συμπεριλαμβανομένου) που κυκλοφορούν στους ίδιους δρόμους...Προτροπές να πατήσουμε παπάκια,να πετάξουμε στο αντίθετο όποιον πάει να μας χωθεί,'κανένα οίκτο' σε όποιον πάει να μας βγει για να μη θεωρηθούμε μ@@κες...Καλά έχετε καθόλου μυαλό στο κεφάλι σας;Δηλαδή πριν φύγετε από το σπίτι σας το πρωί,φιλάτε σταυρωτά τους δικούς σας επειδή είσαστε διατεθιμένοι να μη γυρίσετε πίσω αν κάποιος για οποιοδήποτε λόγο 'σας το παίξει έξυπνος';Έτσι κάνετε και στην υπόλοιπη ζωή σας;Με τα ίδια κριτήρια παίρνετε αποφάσεις και αντιδράτε με τον ίδιο τρόπο;Τι να πω...Πρέπει να πάρω τα βουνά μου φαίνεται ή αλλιώς να αγοράσω ελικόπτερο...
-
Εναλλακτικά μπορείς να πάρεις έναν τράκτορα να τον ενισχύσεις μπροστά και να πηγαίνεις μόνο ευθεία...
-
b_x
Αν αναφερεσαι στη δικη μου προτροπη,ειναι προφανες οτι κανω πλακα...
το -->δεν το ειδες ?????
-
Μπα εχω κατι καλυτερο, οτι πρεπει για τους ελληνικους δρομους.
Panzerkampfwagen VI Tiger I
Engine model- Maybach HL 210 P45 Maybach HL 230 P45 (fromFgst.250251)
Engine type- Water-cooled V-12
Displacement- (HL 210) 21 liters, (HL230) 23 liters
Horsepower (max)- (HL 210) 650 @ 3000, (HL 230) 700 @ 3000 rpm
Combat weight- 57,250kg (126,214.5 lbs)
Transport weight- 52,250kg (115,191.4 lbs)
Suspension type -Transverse torsion bars
Speed (maximum) - 45.4 kmph (28mph)
Speed (on road) - 20 kmph (12.5mph)
Steering ratio- 1.28
Steering type- Wheel controlled hydraulic operated regenerative
Weight-to-power ratio- 12.3 hp/ton
Fuel capacity- 569 liters (approximately 125 gallons)
Fuel type- GasolineΕιναι και παλιο, γερμανικο και δεν ειναι και ακριβο να το βρεις χωρις πολλα πολλα ηλεκτρονικα Οποιος θελει ας με κλεισει στο δρομο
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
b_xΑν αναφερεσαι στη δικη μου προτροπη,ειναι προφανες οτι κανω πλακα...
το -->δεν το ειδες ?????
Είναι γενική η απογοήτευση και η αγανάκτηση και όχι για σένα... Έχουν ακουστεί τα χειρότερα και ειδικά σε αυτό το τόπικ...Συζητήσεις επί συζητήσεων,διασπάσεις θεμάτων,κλπ.Όλοι λες και έχουν μυαλό 4χρονου στον βρεφονηπιακό...Ελπίζω τουλάχιστον να μην κάνουν ό,τι γράφουν και απλώς να τα λένε στα νεύρα τους,γιατί αλλιώς δε θα ήθελα να κυκλοφορώ ανάμεσά τους... Το κακό είναι αφενός ότι γράφε-γράφε,μπορεί και να τα πιστέψουν στο τέλος και αφετέρου ότι μπορεί να τα διαβάσει κάποιος περιορισμένης ευθύνης και να του αρέσουν και να σκεφτεί να τα εφαρμόσει...
-
Μόνο 600 άλογα από 21.000 κυβικά; Άσε δε λέει!
-
Απο ροπη ομως.... Καιει βεβαια λιγο παραπανω, αλλα και μονο τις λακουβες να λεβες υπ' οψη σου, δεν ειναι κακη ιδεα...
-
Ε ειναι επισης προφανες οτι δεν εφαρμοζει κανενας αυτα που γραφει(αναφερομαι στα πατηματα παπακιων,στις μολοτωφ εναντι αυτοκινητων,στις συμπλοκες ενοπλων συμμοριων μηχανακιδων vs αυτοκινηταδων vs πεζων,γριες εναντιων μικρων wanabee ραλιαριδων etc etc)
Ετσι οπως το βλεπω εγω,λεμε σε αυτο το τοπικ αυτα που βλεπουμε κ βιωνουμε καθημερινα για να ξαλαφρωσουμε κ να μην τα κραταμε μεσα μας..
Τιποτα λιγοτερο,τιποτα περισσοτερο...
Ζώα ζώα ζώα [#2]