-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
και αυτη την ηλιθιοτητα το 'χωρις φλας για να μην τρομαξει', που με ειρωνευεσαι κιολας, που την ειδες γραμμενη? Αιντε σοβαρευτειτε ρε που κανετε οτι σας κατεβει ο καθενας και βγαινετε μετα να κανετε κηρυγμα για την σωστη οδηγηση...
http://www.4troxoi.gr/forum/viewtopic.p ... 512#660512
γ) δεν θα τρομαξω κανεναν ειδοποιωντας με φλας
Υποθέτω ότι εννοούσες το αντίθετο τώρα που το ξαναδιαβάζω, αλλά έτσι που το είχες γράψει αυτολεξεί εννοείς ότι δεν θα τρομάξεις κανέναν ειδοποιώντας τον με φλας. Και μην πεις ότι θα έπρεπε να το καταλάβω, γιατί ουκ ολίγα από αυτά που γράφεις τα θεωρώ παράλογα και επικίνδυνα.
αμα κατεβεις 2-3 ποστ πιο κατω απο αυτο που παραθετεις, θα δεις οτι λεω και εξηγω ΑΚΡΙΒΩΣ αυτο το πραγμα. Εκτος αν και αυτο 'δεν το ειδες'...
-
Να μην το ξαναπιάσουμε εκείνο το θέμα, αλλά πιστεύω ότι αποδείχθηκε με νόμους απλής πρακτικής αριθμητικής ότι είχες άδικο. Ο πίσω σου υποχρεώνεται να φρενάρει για να κάνεις εσύ το μπάσιμό σου. Μπορείς να λες ό,τι σου αρέσει αλλά το 1+1 δεν κάνει 3 επειδή θεωρείς εαυτόν πολύ καλό οδηγό με πολύ καλά αντανακλαστικά κλπ κλπ.
-
Ποιο μπασιμο ρε μαστορα? Προχωραω κανονικα στον δρομο μου, η διπλα λωριδα (απο την οποια ερχεται ο βλακας) **τελειωνει **σε καποιο σημειο, και ο μαγκας παταει γκαζι για να περασει απο εκει που η λωριδα του πια εχει τελειωσει και δεν χωραει να περασει. Η δεξια λωριδα απο την οποια ερχεται σιγα σιγα τελειωνει και ενσωματονεται στην αριστερη, οποτε απο 2 γινονται μια. Φυσικα και αναγκαζεται να φρεναρει αφου αμα δεν το κανει ή θα σκασει σε εμενα ή στην μπαριερα.Εγω ΓΙΑΤΙ επρεπε να φρεναρω?
μερικες φορες νομιζω οτι επιτηδες λες μπουρδες επειδη προσπαθεις να μας σπασεις τα νευρα, δεν μπορω να πιστεψω οτι εισαι τοοοοοοσο χαζος ωστε να μην καταλαβαινεις το παραπανω σεναριο.
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Προχωραω κανονικα στον δρομο μου, η διπλα λωριδα (απο την οποια ερχεται ο βλακας) τελειωνει σε καποιο σημειο, και ο μαγκας παταει γκαζι για να περασει απο εκει που η λωριδα του πια εχει τελειωσει και δεν χωραει να περασει. Η δεξια λωριδα απο την οποια ερχεται σιγα σιγα τελειωνει και ενσωματονεται στην αριστερη, οποτε απο 2 γινονται μια. Φυσικα και αναγκαζεται να φρεναρει αφου **αμα δεν το κανει ή θα σκασει σε εμενα **ή στην μπαριερα. Εγω ΓΙΑΤΙ επρεπε να φρεναρω?Ίσως γιατί δε μπορείς να ξέρεις πόσο μ@λάκας είναι ο άλλος, πόσο αισιόδοξος (ότι θα προλάβει να χωθεί) και πόσο καλά φρένα έχει, και δέχεσαι ότι μια από τις πιθανότητες είναι να σκάσει επάνω σου έτσι όπως έρχεται, αν δε φρενάρεις.
Εκτός πια κι αν είναι πιο σημαντικό το τι 'οφείλεις' να κάνεις βάση ΚΟΚ από το θέμα της αυτοσυντήρησης, όταν κάποιος άλλος ρισκάρει τη ζωή ΣΟΥ με τον τρόπο που οδηγεί....
-
Κοιτα να δεις που εγω ο καημενος νομιζα οτι θα φρεναρει εκεινος, αφου ηταν ΠΑΣΙΦΑΝΕΣΤΑΤΟ οτι δεν χωραει απο εκει που παει να περασει...Που να καταλαβω οτι ειναι τοοοοοσο μλκς που οχι μονο θα συνεχισει να περασει απο εκει, αλλα μετα θα με βρισει κιολας λεγοντας οτι επρεπε να του κανω χωρο.
-
Φίλε Kacey,
προτείνω να κάνεις οικονομίες να αγοράσεις ενα 'Ζ' και να φοράς μάσκα και μαύρη κάπα όταν οδηγάς.Η οδήγηση δεν είναι video game. Τα ατυχήματα κοστίζουν, και σε χρήμα και σε χρόνο. Θα κάνω το παν για να αποφύγω ενα ατύχημα αν μπορώ ακόμα και αν δε φταίω και τυπικά είμαι σωστός.
Το να χάσω λιγες μέρες στα συνεργεία και τις ασφαλιστηκές για μένα είναι 1000 φορές χειρότερο απο το να υποχωρήσω και να αφήσω τον άλλο να κάνει το 'κομμάτι' του.
Αν εσύ αυτή τη συμπεριφορά τη θεωρείς βλακεία η και μ@λ@κι@, τι να σου πω, μάλλον έχουμε άλλες προτεραιότητες αλλά και υποχρεώσεις. -
kacey εσυ μου την λες εμενα επειδη εκλεισα τον αλλο που με την ταχυτητα που ειχε εβαζε σε κινδυνο τη ζωη του,αλλα σταματησα να κανω τετοιες ανοησιες.ΕΣΥ ΕΣΚΕΜΜΕΝΑ ΠΗΓΕς ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙς ΤΟΝ ΜΗΧΑΝΟΒΙΟ ΜΕ ΚΙΝΔΥΝΟ ΝΑ ΤΟΝ ΧΤΥΠΗΣΕΙς ΑΣΧΗΜΑ,ΛΕΓΟΝΤΑς ΔΕΝ ΣΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΑΝ Ο ΑΛΛΟς ΕΙΝΑΙ ΒΛΑΚΑΣ.
ΠΑΣ ΚΑΛΑ ΡΕ ΦΙΛΕ;
εγω απο το λαθος μου εμαθα.ΕΣΥ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΣ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΣΟΥ.
αν ο αλλος κανει τη βλακεια εισαι τοσο εγωιστης που δεν θα κανεις πισω αλλα θα συνεχισεις με κινδυνο ατυχηματος.
ειναι ακριβως οπως με εκραζες.η κινηση μπορει να ειναι νομιμη,Η ΠΡΟΘΕΣΗ ΟΜΩΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ.
και συνεχιζεις να το κανεις.
εσυ νομιζεις εισαι ο εξυπνος και οι αλλοι ειναι βλακες.κουνια που σε κουναγε. -
Προσωπικά μπορώ να πω ότι σε κάποια σημεία συμφωνώ με τον kacey. Αν δηλαδή κάποιος πήγαινε να μου κάνει μια 'εξυπνάδα' στο δρόμο και πληρούνταν οι εξής προϋποθέσεις:
- ήταν εμφανές το ότι δεν τον έπαιρνε, το ήξερε δηλαδή από πρίν ότι μόνο με δική μου υποχώρηση θα ολοκλήρωνε την 'έμπνευσή' του
- ήξερα ότι δε θα χτυπήσει κανείς από τους δυο μας
- ήξερα δε θα τη βγάλω στα συνεργεία και τις ασφαλιστικές
τότε πραγματικά μπορεί να τον άφηνα τον άλλο να τσαλακώσει λιγάκι το αυτοκινητάκι του μην υποχωρώντας (για μηχανή δεν το συζητώ μιας και ποτέ δε θα ίσχυε η 2η προϋπόθεση). Παρόλα αυτά ακόμα και ο μηχανόβιος θα άκουγε πολύ βρίσιμο αν τον πετύχαινα παρακάτω. Μπορεί να ακούγομαι ως εκδικητής των δρόμων ή δε ξέρω και γω τι άλλο χαρακτηρισμό έχετε δώσει στον kacey, μερικοί άνθρωποι όμως πρέπει να μάθουν ότι οι μ@λ@κίες πληρώνονται.
-
δεν διαφωνω σε αυτα.απλα καμια φορα για να μην ασχολουμαστε με ζημιες και ασφαλειες και χασιμο χρονου,κανουμε ενα βημα πισω.
ΒΕΒΑΙΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΟΤΑΝ ΑΡΧΙΣΕΙ Ο ΑΛΛΟς ΝΑ ΜΑς ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΙ ΕΝΩ ΕΧΕΙ ΑΔΙΚΟ ΚΑΙ ΜΑς ΑΠΕΙΛΕΙ.
δεν εχω καμια διαθεση να μαλωνω εδω στο φορουν και να ανταλασσω βαριες κουβεντες.
ολοι μας κανουμε λαθη,ειτε θελημενα,ειτε εν βρασμο ψυχης,ειτε,ειτε.το θεμα ειναι να καταλαβαινουμε στη πορεια οτι καμια φορα ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ειναι καλυτερα να υποχωρουμε λιγο,η λεγομενη αμυντικη οδηγηση,για να μην μπλεκομαστε.βεβαια οπως ειπα πριν ΟΧΙ σε προσβολες και απειλες.
σε ενα φορουμ οπου πανω κατω οι περισσοτεροι εχουν μια ιδεα πανω στην οδηγηση,δεν ειναι σωστο ο εγωισμος και οι ειρωνιες.
υπαρχουν δεκαδες φορουμ για τετοια. -
Ο χρήστης aserf έγραψε:
Προσωπικά μπορώ να πω ότι σε κάποια σημεία συμφωνώ με τον kacey. Αν δηλαδή κάποιος πήγαινε να μου κάνει μια 'εξυπνάδα' στο δρόμο και πληρούνταν οι εξής προϋποθέσεις:
1) ήταν εμφανές το ότι δεν τον έπαιρνε, το ήξερε δηλαδή από πρίν ότι μόνο με δική μου υποχώρηση θα ολοκλήρωνε την 'έμπνευσή' του
2) ήξερα ότι δε θα χτυπήσει κανείς από τους δυο μας
3) ήξερα δε θα τη βγάλω στα συνεργεία και τις ασφαλιστικές
τότε πραγματικά μπορεί να τον άφηνα τον άλλο να τσαλακώσει λιγάκι το αυτοκινητάκι του μην υποχωρώντας (για μηχανή δεν το συζητώ μιας και ποτέ δε θα ίσχυε η 2η προϋπόθεση). Παρόλα αυτά ακόμα και ο μηχανόβιος θα άκουγε πολύ βρίσιμο αν τον πετύχαινα παρακάτω. Μπορεί να ακούγομαι ως εκδικητής των δρόμων ή δε ξέρω και γω τι άλλο χαρακτηρισμό έχετε δώσει στον kacey, μερικοί άνθρωποι όμως πρέπει να μάθουν ότι οι μ@λ@κίες πληρώνονται.Κι εγώ αν ήξερα τα νούμερα που θα κληρωθούν στο τζόκερ θα έπαιζα για να γίνω πλούσιος
-
Δούκας, με πρόλαβες....Διαβάζοντας το ποστ του aserf, αυτό σκέφτηκα κι εγω....
Φίλε aserf, εσυ με αυτές τις προυποθέσεις λες 'μπορεί να τον άφηνα τον άλλο να τσαλακώσει λιγάκι το αυτοκινητάκι του μην υποχωρώντας '....Εγω πάντως και με αυτες τις προυποθέσεις πάντα, σίγουρα θα τον άφηνα τον άλλο να τσαλακώσει λιγάκι το αυτοκινητάκι του μην υποχωρώντας ...
-
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
1) ήταν εμφανές το ότι δεν τον έπαιρνε, το ήξερε δηλαδή από πρίν ότι μόνο με δική μου υποχώρηση θα ολοκλήρωνε την 'έμπνευσή' του
2) ήξερα ότι δε θα χτυπήσει κανείς από τους δυο μας
3) ήξερα δε θα τη βγάλω στα συνεργεία και τις ασφαλιστικές
τότε πραγματικά μπορεί να τον άφηνα τον άλλο να τσαλακώσει λιγάκι το αυτοκινητάκι του μην υποχωρώντας (για μηχανή δεν το συζητώ μιας και ποτέ δε θα ίσχυε η 2η προϋπόθεση). Παρόλα αυτά ακόμα και ο μηχανόβιος θα άκουγε πολύ βρίσιμο αν τον πετύχαινα παρακάτω. Μπορεί να ακούγομαι ως εκδικητής των δρόμων ή δε ξέρω και γω τι άλλο χαρακτηρισμό έχετε δώσει στον kacey, μερικοί άνθρωποι όμως πρέπει να μάθουν ότι οι μ@λ@κίες πληρώνονται.Κι εγώ αν ήξερα τα νούμερα που θα κληρωθούν στο τζόκερ θα έπαιζα για να γίνω πλούσιος
Use the Force, Chris!...
(όπως κάνουν τόοοοσοι άλλοι) -
Kacey, αν ήταν ένα Hummer που πήγαινε να χωθεί αντί για μηχανάκι το ίδιο θα έκανες ή το παίζεις τζάμπα μάγκας μόνο εκεί που σε παίρνει?
-
Αφήστε τα ζώα στα ζώα και δώστε τόπο στην οργή.
-
Η δικαιοσύνη είναι τυφλή και δε χαρίζει καστανα...
Ακους εκει, Hummer...
Πες τους ρε kacey -
Ωραίο πράγμα η δικαιοσύνη!
-
μηπως πρεπει να ρθει καποιος ψυχολογος να δει τι γραφεται εδω μεσα?
-
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
Kacey, αν ήταν ένα Hummer που πήγαινε να χωθεί αντί για μηχανάκι το ίδιο θα έκανες ή το παίζεις τζάμπα μάγκας μόνο εκεί που σε παίρνει?κι αν ο kacey δεν κοιτούσε καθρέπτες να δει τι έρχεται πίσω του κι ήταν μία γιαγιά στη θέση του κι ο αναβάτης πήγαινε να χωθεί τι θα γινόταν;
κι αν κι αν...
παρόμοιο σκηνικό χτες σε στενό δρόμο διπλής. Παπάκι με δύο 'φρούτα' επάνω -καλά για κράνος δεν το συζητάμε- πάει να περάσει μπετονιέρα, βγαίνει όλος στο αντίθετο στο κέντρο κι από την άλλη έρχόταν αυτοκίνητο που λόγω στενότητας δεν μπορούσε να κάνει τίποτα
Και φυσικά το βρίσιμο το ριξαν τα φρούτα
-
Πριν μερικές μερούλες έτρωγα σε ένα ταχυφαγείο στη Β. Ολγας όταν πέρασαν από μπροστά μας 4 Μίνι Κούπερ (ήταν δεν ήταν 12 τα μεσανυχτα).
Τα 2 ήταν δυνατά, τα άλλα 2 ήταν απλά.
Και έκαναν ταρζανιες τα πουλάκια μου. Ειδικά ο ένας (που ειχε και το απλό) μπροστά στα ματια μας εκανε μια σφήνα άλλο πράμα.
Δεν περνάνε λίγα λεπτάκια και τους πετυχαίνουμε στην Τσιμισκή, ακριβώς στο ύψος της Ναβαρίνου (εγώ ήμουν με το σκουτεράκι δικάβαλος με τον CARμανιόλα). Κινηση φοβερή, πήχτρα.
Στα 10 μέτρα ακούμε έναν να φωνάζει και να πετάει κεραυνούς. Πάνω σε σκούτερ κι αυτός, δικάβαλος με την καλή του. Φωναζε στο παλουκαράκι με το Μίνι που λέγαμε νωρίτερα...
Εβριζε έβριζε ο μηχανόβιος κι έλεγε ότι παρολίγο να τους έστελνε στον άλλο κόσμο. Ο τυπάκος μέσα στο Μίνι ατάραχος, το παραθύρι ανοιχτό και το χέρι από 'ξω. Συνέχιζε να βρίζει θεούς και δαίμονες ο άλλος, ώσπου....
ΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΦΤΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ και του πετάει μια ρέχλα άλλο πράμα!!!
(εντωμεταξύ ο τυπάκος ήταν τόσο χλεμπονιάρης που άνετα τον έσπαζε στο ξύλο η συνοδηγός του σκουτερίου)
-
Ζώο ο π@π@ρ@ς με Renault 19 πριν από λίγες ώρες στην Ε.Ο. Αθηνών -Πατρών (προς Αθήνα λίγο μετά τον ισθμό).Άδεια η εθνική και αυτό το ζώο να σέρνεται αριστερά...αφού του άναψα τα μεγάλα μπας και καταλάβει πόσο ##%@^&$@ είναι,κάνει δεξιά.Το αποκορύφωμα όμως ήταν αφού τον πέρασα...σε άδεια εθνική ξαναμπήκε αριστερά!!!!ΕΛΕΟΣ!!!Θα βγάλω μου φαίνεται άδεια οπλοφορίας για να ρίχνω στα ζώα
Ζώα ζώα ζώα [#2]