-
Γιατί αν φάει καμιά μπούφλα θ' αρχίσει να λέει για το κτήνος που κτύπησε την ανυπεράσπιστη γυναίκα.
Όπως μια κυράτσα που με είχε τρακάρει ενώ προσπαθούσε να παρκάρει, αντί να το παραδεχθεί με πρόσβαλε και έφυγε κι όταν έφερα την τροχαία έβριζε και ταυτόχρονα μυξόκλαιγε 'Να το κάνει αυτό σε μια ανυπεράσπιστη γυναίκα...'.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Γιατί αν φάει καμιά μπούφλα θ' αρχίσει να λέει για το κτήνος που κτύπησε την ανυπεράσπιστη γυναίκα.Όπως μια κυράτσα που με είχε τρακάρει ενώ προσπαθούσε να παρκάρει, αντί να το παραδεχθεί με πρόσβαλε και έφυγε κι όταν έφερα την τροχαία έβριζε και ταυτόχρονα μυξόκλαιγε 'Να το κάνει αυτό σε μια ανυπεράσπιστη γυναίκα...'.
Να φάει 'μπούφλα' για μια χειρονομία? Αν ήταν άντρας...θα έτρωγε 'μπούφλα'? ή όπου μπορούμε τα κάνουμε...
-
Καλά, άμα ήταν άντρας η μπούφλα θα ήταν το ορεκτικό αν δεν ζητούσε αμέσως συγνώμη. Άκου 'μια χειρονομία'...
Βέβαια κάποιοι μπορεί να κράδαιναν απειλητικά τη βεντάλια τους αλλά δεν είναι όλοι τόσο άγριοι. -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Καλά, άμα ήταν άντρας η μπούφλα θα ήταν το ορεκτικό αν δεν ζητούσε αμέσως συγνώμη. Άκου 'μια χειρονομία'...
Βέβαια κάποιοι μπορεί να κράδαιναν απειλητικά τη βεντάλια τους αλλά δεν είναι όλοι τόσο άγριοι.(κάνεις πλάκα ? )
αν ναι..sorry δεν το κατάλαβα... -
παν μετρον αριστον.μη το ξεφτιλιζουμε.αυτοι που λενε λογια τυπου 'δεν κανω στην ακρη,ας παει να πεσει πανω μου ο μ....ς',σιγουρα δεν τους νοιαζει αν θα παθει ζημια το αμαξι τους,ασχετο αν εχουν δικαιο.
και εγω παλια,δηλαδη πριν μια 5αετια κυκλοφορουσα με ενα renault του 1987 μοντελο.αν λοιπον ερχοταν ο μηχανοβιος παρανομα σε μονοδρομο πανω μου,θα προσπαθουσα μεν να τον αποφυγω κανοντας στην ακρη,μιας και δεν γουσταρω να τρεχω σε συνεργεια,αλλα δεν θα με ενοιαζε και πολυ αν στουκαρε πανω μου.
οταν ομως πηρα επιτελους ενα καλο αμαξακι μετα απο χρονια δουλειας,αρχισα να προσεχω πολυ περισσοτερο και αρχισα να κανω υποχωρησεις μονο και μονο επειδη βλεπω τι ζωα κυκλοφορουν,ζωα με τη κακη σημασια,και επειδη θα προτιμουσα να κανω ενα βημα πισω απο το τρεχω στα συνεργεια.και στα τελευταια 4 χρονια ειχα μολις 2 τετοια σκηνικα οπου εκανα πισω.
αν εχω βεβαια ενα αμαξι το οποιο το οποιο το πληρωνουν αλλοι,τοτε ισως να μην ημουν τοσο υποχωρητικος ΑΝ ΕΙΧΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ.σιγουρα ομως δεν θα ρισκαρω τη ζωη ενος ανθρωπου επειδη εκανε μια βλακεια στο δρομο.παλια ημουν και εγω βλακας και το ρισκαρα.οπως με το τον τυπο που τον εκλεισα με το φορτηγο.αυτα πανε ομως.παιδιαριστικες ανοησιες που δεν αξιζουν.δεν αξιζει η στιγμιαια ικανοποιηση που θα παρεις απεναντι στις συνεπειες που μπορει να επακολουθησουν. -
Κοίταξε, από τη μπούφλα δεν έχει πεθάνει κανείς και δεν θεωρείται (αν δεν είναι δυνατή) πρόκληση σωματικής βλάβης αλλά (έργω) εξύβριση. Δηλαδή εξίσου βαρύ αδίκημα με τη χειρονομία ή τη βρισιά (εξύβριση απλή). Επειδή δε ακολουθεί την πράξη του άλλου είναι δικαιολογημένη και δεν τιμωρείται.
Και όχι, δεν κάνω πλάκα. Όποιος νομίζει ότι για κάποιο λόγο είναι στο απυρόβλητο, καλά θα κάνει να το ξανασκεφτεί. -
Ένα χαστουκάκι είναι έργω εξύβριση, ίδιο με την απώθηση ας πούμε. Αν βέβαια γίνει μπλε η μούρη του άλλου, τότε πάμε στη σωμ. βλάβη.
-
Και έργω εξύβριση τί είναι λοιπόν; Δέχομαι ότι κάτι ξέρεις για να επιμένεις, αλλά με βάζεις να το ψάξω.
-
Ο χρήστης Katerina K έγραψε:
Να φάει 'μπούφλα' για μια χειρονομία? Αν ήταν άντρας...θα έτρωγε 'μπούφλα'?Χαλαρά θα την έτρωγε...
-
kasel
Α πεσ΄το ετσι, οτι το προβλημα ειναι τι ζημια θα παθει το αμαξι μας...
Επειδη εμενα με ελεγαν δολοφονο επειδη δεν θα εκανα ακρη για τον μαλακα που παει να περασει απο εκει που βλεπει οτι δεν χωραει με την λογικη 'δεν μπορει, θα κανει ακρη για να μην με πατησει'. Επισης με ελεγαν δολοφονο επειδη ειπα οτι αμα δω μηχανη στο αντιθετο να ερχεται πανω μου, δεν θα κανω ακρη. Δεν ειχα καταλαβει οτι η κριτικη ηταν στο να μην κανω ζημια σοτ αμαξι(απ'οτι βλεπω κανεις δεν το σχολιασε, πως γινεται εγω να ειμαι δολοφονος αλλα ξαφνικα να εχουμε αλλους 3 που να λενε οτι την επομενη φορα θα περασουν απο πανω τους...)
Katerina K.
Αν οντως δεν καταλαβαινεις (γιατι μπορει απλα να κανεις οτι δεν καταλαβαινεις επειδη δεν σε συμφερει), να στο εξηγησω απλα:πολλες γυναικες εχουν απαραδεκτη συμπεριφορα, βριζουν σαν νταλικιερηδες, επιτιθονται για ψυλλου πηδημα και (κυριως αυτο) σε βριζουν οταν τους υποδειξεις το λαθος τους αντι να πουν συγνωμη, και οταν ερχεται η ωρα της κρισης ξαφνικα θυμουνται οτι ειναι γυναικες. Αμα τις βρισεις (ενω σε εχουν βρισει) η αμα φανε καμμια σφαλιαρα (ενω σου εχουν ριξει 5), αρχιζουν να μυξοκλαινε 'σαν δεν ντρεπεσαι να συμπεριφερεσαι ετσι σε γυναικα'. Μου εχει συμβει ηδη 2 φορες (σε μπινελικια) και το εχω δει πολλες ακομα.
εργω εξυβριση ειναι χειρονομιες/πραξεις που δεν προκαλουν βλαβες, δηλαδη ακριβως ενα χαστουκι που τελειωνει εκει (βλεπε τυπισσα που χαστουκησε Δημητρα Λιανη στην παρουσιαση βιβλιου της πριν μερικα χρονια). Αμα δηλαδη σου ριξω ενα χαστουκι και ΔΕΝ σου προκαλεσω βλαβη, ΔΕΝ ειναι σωματικη βλαβη. Αμα σου ριξω μπουνια και μεινει πχ πρηξιμο, ειναι ζημια και σωματικη βλαβη.
-
Και απο το γιακά να τον πιάσεις και να τον ταρακουνήσεις βιαίος νομίζω είναι σωματική βλάβη, απλά αν σου κάνει χειρονομία ή σε βρίζει δεν είναι απρόκλητη, οπότε δεν θα φας ότι θα έτρωγες αν το έκανες χωρίς την πρόκληση.
-
kacey
Καταρχήν καταλαβαίνω απόλυτα, αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι το γιατί να νοιώθω οτι δεν με συμφέρει?Θέλετε να ασχοληθούμε με την συμπεριφορά κάποιων γυναικών... ευχαρίστως...μόνο που δεν είναι παρούσες...
'απέναντι' μου δεν έχω κάποια γυναίκα η οποία υποστηρίζει οτι καλώς έκανε χειρονομία ή οτιδήποτε άλλο, οπότε δεν μπορώ να κάνω συζήτηση και το όλο θέμα λήγει όταν καταδικάσουμε αυτή την συμπεριφορά...
'απέναντι' μου όμως έχω άνδρες οι οποίοι θεωρούν οτι η μαγκιά είναι στο να απλώσεις χέρι...
Δεν είπα ποτέ οτι συμφώνω με το να κάνεις χειρονομίες ή να εξυβρίζεις οποιονδήποτε είτε είσαι γυναίκα είτε άνδρας...Αλλά δεν καταλαβαίνω το εξής ακόμα και αν της δώσεις την μπούφλα τι ακριβώς θα καταλάβεις... θα γίνεις καλύτερος άνθρωπος?.... θα νοιώσεις περήφανος που χρησιμοποιήσες βία για να λύσεις τις διαφορές σου?.... θα νοιώσεις δυνατός επειδή υπερίσχυσες απέναντι σε γυναίκα?...που ανάθεμα την φύση μας κάτι τέτοιες ώρες που ο σωματότυπος μας διαφέρει από τον δικό σας... διότι αμφιβάλλω αν αυτός που έκανε την χειρονομία ήταν κάποιος σωματικά ανώτερος από εσάς, αν θα του δίνατε μπούφλα...
Δεν δικαιολογώ κανέναν ούτε άνδρες ούτε γυναίκες...
Πάντα είχα στο μυαλό μου οτι η ανωτερότητα κάποιου ανθρώπου, η αξιοπρέπεια του και κυριώς η δύναμη του δεν βρίσκεται στο να υποκύψει στον θυμό του αλλά δείχνοντας χαρακτήρα και ακεραιότητα...
Οι άνθρωποι με απογοητεύουν καθημερινά...που θα πάει θα συνηθίσω...
-
Κατερίνα εμένα με ενοχλεί που μια πολύ μεγάλη μερίδα γυναικών είναι εριστικότατη ενώ έχουν μαλακεία, σίγουρα βασιζόμενες ότι ο άλλος δεν θα απλώσει χέρι σε γυναίκα! Δλδ αν έκλεινε ένας καχεκτικός 1,50 55 κιλά, έναν τύπο 2 μέτρα 130 κιλά φουσκωτό, θα γυρνούσε να του την πεί? Όχι βέβαια γιατί θα φοβότανε μην φάει τπτ μπούφλες, οι γυναίκες σκεπτόμενες τι, βρίζουν και χειρονομούν απέναντι σε άντρες ενώ έχουν και άδικο έτσι? Προφανός στο ότι είναι κατακριτέο να βαρέσεις γυναίκα -και σωστός είναι κατακριτέο- μήπως να βγει ένα αυτοκόλλητο για τις γυναίκες οδηγούς?
-
ratanplan
Μα είναι απόλυτα λογικό να σε ενοχλεί, δεν έριξα δίκιο σε κανέναν και ούτε εγκρίνω τέτοιου είδους συμπεριφορές πραγματικά.
Όντως πολλές γυναίκες εκμεταλλεύονται το φύλο τους προκειμένου να 'βγούν από πάνω' σε πολλά ζητήματα...(να βρίσουν κάποιον και να την βγάλουν καθαρή ή να χτυπήσουν κάποιον)...εμείς αυτό το κατακρίνουμε...
Ουσιαστικά όμως κατακρίνουμε οποιονδήποτε χρησιμοποιεί το φύλο του για να υπερισχύσει...Αλλά δεν καταλαβαίνω... επειδή κάποιος είναι εριστικός τον βαράς, έστω και ελαφρά...αυτή είναι η λογική..?
ακόμα χειρότερα... αυτό που με απογοητεύει κυρίως δεν είναι η ίδια η πράξη μιας και άνθρωποι είμαστε και κυριευόμαστε από τα συναισθήματα μας αλλά η 'περηφάνια' που νοιώθει κάποιος για την συγκεκριμένη πράξη...επειδή δεν μπορεί να συγκρατήσει τον θυμό του... και αυτό ισχύει και για τα δύο φύλα...
Ίσως τα παίρνω όλα πολύ σοβαρά... θα δείξει...
-
Οχι γενικά τα παίρνω όταν κάποιος δεν έχει το θάρος όταν κάνει μαλακία να πεί sorry φίλε μαλακία μου! Τόσο δύσκολο είναι?
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Οχι γενικά τα παίρνω όταν κάποιος δεν έχει το θάρος όταν κάνει μαλακία να πεί sorry φίλε μαλακία μου! Τόσο δύσκολο είναι?+1000 για αυτό από μένα, γιατί έχει τύχει και σε μένα αρκετές φορές να κάνω μαλακία και το πρώτα πράγμα που κάνω είναι να σηκώσω το χέρι και να δείξω στον άλλο ότι, συγγνώμη έκανα μα..κία.
-
Η βια δεν ειναι λυση....
Αλλα.... Λυση δεν υπαρχει....
Οταν σου βγαινει η καριολα με κοκκινο και το κινητο στ αυτη....
'Μισο λεπτο, μη κλεισεις.... Που ρε μαλακα;;; Θα μας σκοτωσεις πρωι πρωι;;; Που λες εχει κατι προσφορες στο Αττικα....'
Τι να της κανεις;;;;
Μπουφλα;;;;
Φαπα;;;;
Μπουνιδη;;;;
Απερκατ;;;;
Ντιρεκτ;;;;
Αυτη η καριολα...δεν θα καταλαβει ποτε τιποτα..... -
εγω προσωπικα δε βαραω και ουτε θα βαρεσω αλλα γενικα το λεω για τις γυναικες, προσεχτε ορισμενες το ποσο εριστικες ειστε γιατι μπορει να βρεθει κανας πυροβολημενος καμια μερα που να μη μασαει μια και να σας πλακωσει στα χαστουκια καμια φορα...
αυτα τα ολιγα..
δεν επικροτω καμια πραξη, απλα το λεω για το καλο σας..
πριν βρισετε καποιον στο δρομο, μην ειστε τοσο σιγουρες οτι θα δειξει χαρακτηρα και δε θα κατεβει να σας πλακωσει στις σφαλιαρες.. ξαναλεω δε συμφωνω με το να το κανει, για να μην παρεξηγουμαστε..παντως νομιζω πως γενικα η γυναικεια υστερικια συμπεριφορα ειναι αποτελεσμα ελλειψης σεξ (η ελλειψης ικανοποιησης στο σεξ)
-
Ε ενταξει και η αντρική επιθετικότητα την ίδια προέλευση έχει!
Το ότι κάποιες εκεί έξω έχουν γίνει χειρότερες κι από τους άντρες- 'εχω το αυτοκίνητο ως προέκταση του φαλλού μου' είναι αλήθεια πάντως... Και ναι, εκμεταλεύονται αυτές το φύλλο τους (-τι θα μου κάνει είμαι γυναίκα...) και οι άντρες εκμεταλευόμαστε το δικό μας (-άντε μωρή να πλύνεις κάνα πιάτο, μην έρθω εκεί κλπ κλπ). -
Ναι....
Δεν το ξεκαθαρισα.....
Ειμαι αντιθετος με καθε ειδους βια κατα των γυναικων.....Απλα ως φαλοκρατης, δεν γεινετε να μην αντιδρω καθολου...
Α....
Το χειροτερο που εχω πει σε γκομενα που εκανε μαλακια.....
'Βλεπω σου αφαιρεσαν το αντρικο μοριο, με τους τροπους ομως..... δεν καταφεραν τιποτα'
Ζώα ζώα ζώα [#2]