kasel
Α πεσ΄το ετσι, οτι το προβλημα ειναι τι ζημια θα παθει το αμαξι μας...
Επειδη εμενα με ελεγαν δολοφονο επειδη δεν θα εκανα ακρη για τον μαλακα που παει να περασει απο εκει που βλεπει οτι δεν χωραει με την λογικη 'δεν μπορει, θα κανει ακρη για να μην με πατησει'. Επισης με ελεγαν δολοφονο επειδη ειπα οτι αμα δω μηχανη στο αντιθετο να ερχεται πανω μου, δεν θα κανω ακρη. Δεν ειχα καταλαβει οτι η κριτικη ηταν στο να μην κανω ζημια σοτ αμαξι
(απ'οτι βλεπω κανεις δεν το σχολιασε, πως γινεται εγω να ειμαι δολοφονος αλλα ξαφνικα να εχουμε αλλους 3 που να λενε οτι την επομενη φορα θα περασουν απο πανω τους...)
Katerina K.
Αν οντως δεν καταλαβαινεις (γιατι μπορει απλα να κανεις οτι δεν καταλαβαινεις επειδη δεν σε συμφερει), να στο εξηγησω απλα:
πολλες γυναικες εχουν απαραδεκτη συμπεριφορα, βριζουν σαν νταλικιερηδες, επιτιθονται για ψυλλου πηδημα και (κυριως αυτο) σε βριζουν οταν τους υποδειξεις το λαθος τους αντι να πουν συγνωμη, και οταν ερχεται η ωρα της κρισης ξαφνικα θυμουνται οτι ειναι γυναικες. Αμα τις βρισεις (ενω σε εχουν βρισει) η αμα φανε καμμια σφαλιαρα (ενω σου εχουν ριξει 5), αρχιζουν να μυξοκλαινε 'σαν δεν ντρεπεσαι να συμπεριφερεσαι ετσι σε γυναικα'. Μου εχει συμβει ηδη 2 φορες (σε μπινελικια) και το εχω δει πολλες ακομα.
εργω εξυβριση ειναι χειρονομιες/πραξεις που δεν προκαλουν βλαβες, δηλαδη ακριβως ενα χαστουκι που τελειωνει εκει (βλεπε τυπισσα που χαστουκησε Δημητρα Λιανη στην παρουσιαση βιβλιου της πριν μερικα χρονια). Αμα δηλαδη σου ριξω ενα χαστουκι και ΔΕΝ σου προκαλεσω βλαβη, ΔΕΝ ειναι σωματικη βλαβη. Αμα σου ριξω μπουνια και μεινει πχ πρηξιμο, ειναι ζημια και σωματικη βλαβη.