-
Πανομοιοτυπο σκηνικο που μου εχει συμβει αρκετες φορες, και ειμαι σιγουρος οτι εχει συμβει σε πολλους:
Περιμενεις σε STOP να περασεις απεναντι καποιον δρομο, λεωφορο με νησιδα ή χωρις, με σχετικη κινηση. Δεν αδειαζει ποτε, οποτε λες 'καποια στιγμη, καποιος χριστιανος θα φιλοτιμηθει να με αφησει να περασω'. Και αυτο συμβαινει. Σταματαει ο χριστιανος, ξεκινας εσυ να περνας. Ο παπακιας ομως, που κινειται αναμεσα στην κινηση, βλεπει οτι ολοι διπλα του εχουν σταματησει, αλλα αυτος συνεχιζει. Αποτελεσμα; Τον βλεπεις και σε βλεπει τελευταια στιγμη -αν εισαι και ειναι τυχερος- να ερχεται με ολα, σταματας το οχημα, και τον παρακολουθεις να προσπαθει να σταματησει με τα αθλια φρενα του παπιου, χωρις να πεσει.
Ρε ανθρωπε, βλεπεις οτι ολοι εχουν σταματησει. Ειναι μαθηματικως βεβαιο, οτι αν κι εσυ δε σταματησεις, θα χτυπησεις πανω στο λογο που εκανε τους αλλους να σταματησουν. Ε, εχω πιστει οτι δεν το καταλαβαινουν.
Ευτυχως, μεχρι τωρα δεν εχω 'γνωριστει' με κανεναν, και δεν εχω καμμια ορεξη για τετοιες γνωριμιες... -
Ο χρήστης sttpod έγραψε:
Πανομοιοτυπο σκηνικο που μου εχει συμβει αρκετες φορες, και ειμαι σιγουρος οτι εχει συμβει σε πολλους:
Περιμενεις σε STOP να περασεις απεναντι καποιον δρομο, λεωφορο με νησιδα ή χωρις, με σχετικη κινηση. Δεν αδειαζει ποτε, οποτε λες 'καποια στιγμη, καποιος χριστιανος θα φιλοτιμηθει να με αφησει να περασω'. Και αυτο συμβαινει. Σταματαει ο χριστιανος, ξεκινας εσυ να περνας. Ο παπακιας ομως, που κινειται αναμεσα στην κινηση, βλεπει οτι ολοι διπλα του εχουν σταματησει, αλλα αυτος συνεχιζει. Αποτελεσμα; Τον βλεπεις και σε βλεπει τελευταια στιγμη -αν εισαι και ειναι τυχερος- να ερχεται με ολα, σταματας το οχημα, και τον παρακολουθεις να προσπαθει να σταματησει με τα αθλια φρενα του παπιου, χωρις να πεσει.
Ρε ανθρωπε, βλεπεις οτι ολοι εχουν σταματησει. Ειναι μαθηματικως βεβαιο, οτι αν κι εσυ δε σταματησεις, θα χτυπησεις πανω στο λογο που εκανε τους αλλους να σταματησουν. Ε, εχω πιστει οτι δεν το καταλαβαινουν.
Ευτυχως, μεχρι τωρα δεν εχω 'γνωριστει' με κανεναν, και δεν εχω καμμια ορεξη για τετοιες γνωριμιες...Εγω πιστευω οτι πρεπει να βγει νομος που να λεει οτι σε περιπτωση τροχαιου με παπι, οποιες κ αν ειναι οι συνεπιες, φταιει το παπι....
Εκει θα στρωσουν....
-
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Εγω πιστευω οτι πρεπει να βγει νομος που να λεει οτι σε περιπτωση τροχαιου με παπι, οποιες κ αν ειναι οι συνεπιες, φταιει το παπι....
Εκει θα στρωσουν....
Εεεεπ, μη φτάσουμε και στο άλλο άκρο (Στις παραβιάσεις προτεραιότητας δε φταίει η μοτοσυκλέτα) .
Πάντως σε πολλούς δικυκλιστές που αφού κάνουν τη βλακεία τους τους ρωτώ, πότε κατά τη γνώμη τους φταίει το αυτοκίνητο, δεν απαντούν.
Ίσως κατά τη δική τους να φταίει πάντα.
Ειδικά με τα 'παπάκια' το 'κακό' έχει παραγίνει, πάντως. -
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Εγω πιστευω οτι πρεπει να βγει νομος που να λεει οτι σε περιπτωση τροχαιου με παπι, οποιες κ αν ειναι οι συνεπιες, φταιει το παπι....
Εκει θα στρωσουν....
Ειδικά με τα 'παπάκια' το 'κακό' έχει παραγίνει, πάντως.
+απειρο.
Παντελης ελλειψη σεβασμου προς τους υπολοιπους χρηστες του δρομου...
Νομιζουν οτι μπορουν να κανουν οτι θελουν,οποτε θελουν..
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Εκει θα στρωσουν....
Εεεεπ, μη φτάσουμε και στο άλλο άκρο (Στις παραβιάσεις προτεραιότητας δε φταίει η μοτοσυκλέτα) .
Πάντως σε πολλούς δικυκλιστές που αφού κάνουν τη βλακεία τους τους ρωτώ, πότε κατά τη γνώμη τους φταίει το αυτοκίνητο, δεν απαντούν.
Ίσως κατά τη δική τους να φταίει πάντα.
Ειδικά με τα 'παπάκια' το 'κακό' έχει παραγίνει, πάντως.Τα ευκολως ενωουμενα, παραλειποντε....
Προφανος δεν μιλαω για παραβιαση προτεραιοτιτας και οδιγιση του 'Ιωαννη του Περπατιτη'.Ενα φιλαρακι κοπανησε εναν παπακουλα σε κινηση.
Το παπι ανεβηκε πεζοδρομοιο και πηγε να βγει μπροστα απ ολους στο φαναρι.Ξεκιναει το αμαξι και του βγαινει καθετα, αναμεσα σε σταθμευμενα το παπι.... ε....σκαει πανω του, και πανω του σκαει διοικιτης καποιας τροχαιας με το ΙΧ του, με πολιτικα....
Ο παπακουλας κατεβαζει καντηλια.
Και ειχες κοκκινο!
Και δεν με ειδες;
Και ειμαι απο δεξια;
Και δολοφωνε!
Και θα αφηνες τα παιδια μου ορφανα!
Και την γυναικα χηρα!
Και και και....
Το φιλαρακι..... καγκελο....
Δεν εχει καταλαβει αν φταιει η δεν φταιει....
Και δεν εχει καταλαβει οτι καποιος επεσε πανω του.....Με τα πολλα.... Κ ενω ο παπακιας ειχε το ηφος γα*ω-πιδαω..... κατελειξε χωρις διπλωμα, χωρις πινακιδες, με προστιμο 1.000ευρω και 2 αυτοκινητα στη δηλωση τροχαιου που εκανε στην ασφαλιστικη του....
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
νομιζω ναι. μιλαμε για το κομματι του δρομου αμεσως μετα την διχαλα στο τελος της Συγγρου, προς Γλυφαδα? Η λιγο πιο μετα, αφου εχεις περασει πανω απο την γεφυρα και εισαι στην αριστερη-καπακι-δεξια που βγαζει στο φαναρι του Τροκαντερο?
Σε οποια περιπτωση, μιλαμε για δρομο με 2 η περισσοτερες λωριδες οπου η δεξια ηταν αδεια για αρκετη αποσταση και ο high fidelity ηταν στην αριστερη? Ε και εγω αμα ερχομουν με πολλα σιγα μην καθομουν αριστερα να περιμενω να μου την αδειασεις για να περασω, ειδικα απο την στιγμη που το προσπερασμα απο δεξια ηταν νομιμοτατο (κυκλοφορια σε στοιχους) κλπ)...
μόνο που η δεξιά της Συγγρού ΔΕΝ είναι άδεια στο σημείο εκείνο με τις κορίνες που έχουν βάλει, οπότε αναγκαστικά πηγαίνεις στη δεύτερη που σε βγάζει στην αριστερή της γέφυρας.
αμα αναγκαστικα πας στην αριστερη, πασσο. ΑΛΛΑ, αφου ο φιλος λεει οτι τον περασε με πολλα απο δεξια, εγω αυτο που καταλαβαινω ειναι οτι καλλιστα και αντιστοιχα μπορουσε (και επρεπε) εκεινος να ειναι δεξια. Επειδη δεν εχω δει το σημειο (μενω πειραια οποτε σπανια στριβω απο Συγγρου προς παραλια/γλυφαδα), παω πασσο γιατι δεν καταλαβαινω ποσο κλεισμενη ειναι η δεξια.
Ακριβώς! Τελευταία έχουν βάλει κορίνες εκεί και με το ζόρι υπάρχουν δυο ρεύματα. Και επειδή έχει κορίνες, φοβάσαι να πας τέρμα δεξιά γιατί δεν ξέρεις για ποιο λόγο ακριβώς έχουν μπει... Ενας νορμάλ οδηγός, κόβει ταχύτητα και περνάει προσεκτικά. Ένας λακαμάς περνάει από παντού γιατί είναι...νομιμότατος να περάσει! Αφού αυτός βέβαια νομιμότατα πέρασε από δεξιά, κι εγώ νομιμότατα ήμουν αριστερά σύμφωνα με τον kacey... Εγώ απλά λέω πως ευχαρίστως να πήγαινα όπου χρειαζόταν να περάσει, αρκεί να προλάβαινα να τον δω έγκαιρα! Αλλά με τόσα που πήγαινε ήταν δύσκολο! Δεν το παίζω Παναγία κι εγώ τρέχω συχνά, αλλά όχι στην πόλη, το θεωρώ ανόητο και πολύ επικίνδυνο! Το ίδιο θεωρώ και τις μαγκιές με τα παντιλίκια σε κείνο το σημείο του δρόμου.
αυτος, εφ'οσον ησουν αριστερα και εντος πολεως σε δρομο με 2 λωριδες, νομιμοτατα σε περασε απο δεξια. Εσυ ΔΕΝ ησουν νομιμοτατα αριστερα εφ'οσον υπηρχαν δυο λωριδες, και η δεξια ηταν αδεια. Παραμενει οτι ειπα πιο πανω, οτι δεν ξερω/καταλαβαινω τι γινεται με την δεξια στο σημειο εκεινο, αλλα με μπερδευεις λεγοντας απο την μια 'με περασε με πολλα απο δεξια' και απο την αλλη 'εχει κορινες και δεν μπορεις να πας δεξια'.
Τεσπα, δεν εχει σημασια, απλα αμα δεν σε ενοχλησε περνωντας σε απο δεξια (ο καθενας στην λωριδα του), τοτε πιο το προβλημα?
Δεν μπορώ να το πω πιο απλά, αλλά θα προσπαθήσω... Στο δεξί μέρος του δρόμου είχε κορίνες. Υπήρχαν δυο λωρίδες ανάμεσα στο αριστερό άκρο του δρόμου και τις κορίνες. Εγώ δεν ήμουν δεξιά , γιατί είχε κορίνες και δεν ήξερα αν μετά στενεύει ο δρόμος, ή έχει γίνει ατύχημα ή για ποιο λόγο υπάρχουν οι κορίνες εκεί. Γι' αυτό και προτίμησα να μείνω αριστερά...
Τώρα, αν οπως λες αυτός νόμιμα πέρασε από δεξιά, πως γίνεται εγώ να ήμουν....παράνομα αριστερά! Αν ισχύει η ανεξάρτητη κίνηση σε πολλές λωρίδες, ισχύει για όλους!
Εγώ απλά λέω πως λόγω την κορινών και του στενότερου από το συνηθισμένο δρόμου, θα έπρεπε να προσέχουν όλοι και να μην τρέχουν ή περνάνε από δεξιά ή και από αριστερά, μιας και υπήρχαν κάποιες κορίνες που όλο και κάποιο λόγο θα είχαν για να βρίσκονται εκεί!
Το πρόβλημα δεν βλέπω που είναι τώρα.... Ολοι δηλαδή που κινούνται στην πόλη, πρέπει να είναι σύριζα δεξιά για να περνάνε με όσα θέλουν οι 'γρήγοροι'; Εσύ αυτό θεωρείς λογικό; Δεν πρέπει να προσαρμόζουμε λίγο την ταχύτητά μας στις συνθήκες και στην κυκλοφορία; Τι ακριβώς κέρδισε δηλαδή ο συγκεκριμένος από αυτό το προσπέρασμα; Αφού με την κίνηση που είχε, σίγουρα μετά θα έκοβε... Εχω την εντύπωση πως είναι από αυτούς που θέλουν οι υπόλοιποι να τους παραχωρούν όλο το δρόμο γιατί είναι...γρήγοροι και χεράδες! Τώρα αν εσένα Kacey σου φαίνεται λογικότερο αυτό, από αυτό που προτείνω εγώ, κανένα πρόβλημα. Αλλά σκέψου λίγο τι θα μπορούσε να συμβεί σε μια τέτοια περίπτωση αν δεν είναι όλοι προσεκτικοί. -
α) προσπερασμα απο δεξια στην περιπτωση σου, ειναι 'κυκλοφορια σε στοιχους' αρα επιτρεπεται.
β) το να εισαι εσυ αριστερα ΑΝ ΚΑΙ ΕΝΩ η δεξια ειναι αδεια, ΔΕΝ επιτρεπεται.
Να πως γινονται και τα δυο ταυτοχρονα. Το κυκλοφορια σε στοιχους υπαρχει για να επιτρεπει το προσπερασμα απο δεξια, για την ακριβεια λεει ξεκαθαρα οτι 'σε αυτη την περιπτωση το προσπερασμα απο δεξια δεν θεωρειται παρανομο' (περιληπτικα). Αντιθετα, η κυκλοφορια σε στοιχους ΔΕΝ δινει το δικαιωμα να καθεσαι αριστερα ενω η δεξια ειναι αδεια, ΑΝ ειναι
Για να τελειωνουμε, οπως ειπα δεν ξερω τι εχει παιχτει εκει με κορινες, εργα κλπ, οποτε δεν λεω οτι εχεις δικιο η αδικο. Εγω πιαστηκα απο το 'με περασε απο δεξια με πολλα' που θεωρησα οτι σημαινει οτι η δεξια ηταν αδεια. Απλο δεν ειναι?
-
Αλέξανδρέ αυτό που λες είναι η εξαίρεση δεν μπορεί όποτε μας συμβαίνει κάτι τέτοιο να βρίσκετε κάποιος τροχαίος εκεί!
Αν δεν ήταν ο τροχαίος ο φίλος σου θα προσπαθούσε να αποδίξει ότι δεν έχει προβοσκίδα!
-
Ζωο 1: ο τρομπας με το φορτηγο στη Βουλαγμενης που απο τη μεσαια λωριδα εστριψε αριστερα!
Ζωο 2: η ηλιθια, η οποια ενω ειχε παρατησει το αρχαιο χρεπι της μεσα στη μεση του δρομου (στενο) και ΔΕΝ επαιρνε το μπουρδελο μπροστα και περιμεναμε εμεις οι μλκες, καποιος τολμησε να κορναρει. Εκεινη τη στιγμη πηρε το χρεπι μπροστα και αντι να πει και 1 συγνωμη, μας εκανε κωλοδαχτυλο!!! Ε, την γ@μ@ς κυριε προεδρε ή οχι???
-
Ασχέτως αν ο τρόπος της είναι χείριστος, το βρίσκω εντελώς παράλογο να κορνάρεις κάποιον ο οποίος έχει πάθει κάποια αβαρία...
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Ε, την γ@μ@ς κυριε προεδρε ή οχι???Ε, εξαρτάται...
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Ασχέτως αν ο τρόπος της είναι χείριστος, το βρίσκω εντελώς παράλογο να κορνάρεις κάποιον ο οποίος έχει πάθει κάποια αβαρία...Δεν ξέρεις εσύ...με τα κορναρίσματα τα αυτοκίνητα φιλοτιμιούνται και παίρνουν μπροστα...τι άλλο θα διαβάσω...
Πάντως νομίζω οτι η χειρονομία της πήγαινε σε εκείνον που κόρναρε και όχι γενικά...
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
α) προσπερασμα απο δεξια στην περιπτωση σου, ειναι 'κυκλοφορια σε στοιχους' αρα επιτρεπεται.β) το να εισαι εσυ αριστερα ΑΝ ΚΑΙ ΕΝΩ η δεξια ειναι αδεια, ΔΕΝ επιτρεπεται.
Να πως γινονται και τα δυο ταυτοχρονα. Το κυκλοφορια σε στοιχους υπαρχει για να επιτρεπει το προσπερασμα απο δεξια, για την ακριβεια λεει ξεκαθαρα οτι 'σε αυτη την περιπτωση το προσπερασμα απο δεξια δεν θεωρειται παρανομο' (περιληπτικα). Αντιθετα, η κυκλοφορια σε στοιχους ΔΕΝ δινει το δικαιωμα να καθεσαι αριστερα ενω η δεξια ειναι αδεια, ΑΝ ειναι
Για να τελειωνουμε, οπως ειπα δεν ξερω τι εχει παιχτει εκει με κορινες, εργα κλπ, οποτε δεν λεω οτι εχεις δικιο η αδικο. Εγω πιαστηκα απο το 'με περασε απο δεξια με πολλα' που θεωρησα οτι σημαινει οτι η δεξια ηταν αδεια. Απλο δεν ειναι?
Το βρίσκω απλά απίθανο να ισχύει κάτι τέτοιο... Αλλά εσύ ξέρεις καλύτερα. Νομίζω με κορίνες ή όχι, δεν βλέπω γιατί να επιτρέπεται το ένα και ν' απαγορεύεται το άλλο... Αλλά ακόμη και....παράνομος να ήμουν, νομίζω πως και η κίνηση του άλλου δεν ήταν ακριβώς νόμιμη! Αν πήγαινε με λιγότερα, θα τον είχα δει και θα του είχα κάνει χώρο να περάσει από όπου ήθελε χωρίς να τρομάξει κανέναν. Εκεί θέλω να καταλήξω... Τώρα το να...απαγορεύεται κάποιος να είναι αριστερά μην τυχόν ο κ@υλόγκαζος δεν βρει το δρόμο ανοιχτό και τα σκυλιά δεμένα, μου φαίνεται κάπως! Πες με κι εμένα παράνομο αν θέλεις, αλλά ξαναλέω, το πρόβλημα εκεί ήταν η ταχύτητα του και όχι κάτι άλλο... Ούτε εγώ, ούτε οι κορίνες. Αλλά η πολύ μεγάλη ταχύτητα που δεν επέτρεπε να τον δει ο οποιοσδήποτε άλλος κινούνταν στο δρόμο έγκαιρα στον καθρέφτη. Σκέψου πχ να έκανα εκείνη τη στιγμή δεξιά (αφού ετσι δεν έπρεπε;): θα κοιτούσα τον καθρέφτη μια φορά θα έβγαζα φλας και μολις πήγαινα προς τα δεξιά...ΜΠΑΜ! Γιατί στο διάστημα που θα έπαιρνα το μάτι μου από τον καθρέφτη, αυτός που εγώ ειχα δει μακριά, λόγω της μεγάλης του ταχύτητας θα ήταν...πάνω μου! Αλλά τώρα εσύ θα μου πεις πως το...ραντάρ μου θα έπρεπε να υπολογίσει και την ταχύτητά του... Τέσπα, μάλλον είμαι εγώ λίγο ανίκανος οδηγός φαίνεται...
-
Αμ πως! Ο άνδρας ο σωστός, ο μάγκας ΟΔΗΓΟΣ οφείλει να διακρίνει αν η κουκίδα που διακρίνει στα 500 μ. κινείται με 80 ή 160 χλμ. Χοχοχο!
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Αμ πως! Ο άνδρας ο σωστός, ο μάγκας ΟΔΗΓΟΣ οφείλει να διακρίνει αν η κουκίδα που διακρίνει στα 500 μ. κινείται με 80 ή 160 χλμ. Χοχοχο!Σίγουρα! Και επίσης οφείλει να μαντέψει σωστά (με 100% επιτυχία) ποιά θα είναι η επόμενη κίνηση της κουκίδας. Θα φρενάρει; Θα προσπεράσει από δεξιά; Θα προσπεράσει κόβοντας διαγώνια 3 λωρίδες; (Το έχουμε δει κι αυτό...)
Ο ΚΟΚ όντως λέει ότι:
- Όταν υπάρχει χώρος υποχρεούμαστε να κινούμαστε δεξιά
- Σε κίνηση σε στοίχους (πχ. Συγγρού) η προσπέραση από δεξιά είναι νόμιμη
αλλά λέει επίσης ότι: - Πρέπει να κινούμαστε το πολύ με το όριο
- Για να προσπεράσουμε νόμιμα από δεξιά σε στοίχους πρέπει να χρησιμοποιήσουμε τα φλας (έχει σαφή παραπομπή στο άρθρο για την χρήση των φλας)
Και έρχομαι εγώ τώρα να ρωτήσω ποιός είναι ο επικίνδυνος, εκείνος που κινείται μερικά χαω πάνω από το όριο στην αριστερή της Συγγρού, ή εκείνος που βλέποντας τον πρώτο αντί να κόψει και να τον 'ενοχλήσει' (φώτα από ασφαλή απόσταση) ή να προσπεράσει κάνοντας 2 σωστές αλλαγές λωρίδας περνάει αέρα από δεξιά με ακόμα περισσότερα χαω πάνω από το όριο; Επίσης αν ο φίλος μας ο HighFidelity βγάλει δεξί φλας βλέποντας την γρήγορη κουκίδα για να την αφήσει να περάσει, η κουκίδα δεν υποχρεούται να του αφήσει προτεραιότητα για να μπει στην δεξιότερη λωρίδα; Αν έρχεται με μεγάλη ταχύτητα πως θα προλάβει να του αφήσει την προτεραιότητα που υποχρεούται;
Και στην τελική, αφού χρησιμοποιούμε τον ΚΟΚ ως επιχείρημα για τις διαφωνίες μας στο forum, όποιος κάθεται αριστερά πληρώνει κλήση των 33 ευρώ ενώ όποιος πάει με +40 από το όριο (όπως ο 'γρήγορος' της περίπτωσής μας) πληρώνει 167 ευρώ και του αφαιρούνται και οι πινακίδες.
ΥΓ. Ενώ διάβασα τον ΚΟΚ και όντως η προσπέραση από δεξιά επιτρέπεται όταν έχουμε κίνηση σε στοίχους, ξέρω περιπτώσεις που έχουν κόψει κλήσει για προσπέραση από δεξιά στην ΕΟ. Μπορείτε να καταλάβετε γιατί; Το γράμμα του νόμου πάντως δεν αφήνει τέτοιο περιθώριο...
-
Συμφωνουμε μεχρι την τελευταια παυλα σου. Η κινηση σε στοιχους ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΠΕΡΑΣΜΑ, αρα δεν χρειαζεται φλας. Εσυ πας στην λωριδα σου και εγω στην δικια μου, και δεν ενοχλει ο ενας τον αλλο. Αυτο δεν αλλαζει το οτι εσυ επρεπε (ΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΗΤΑΝ Η ΔΕΞΙΑ ΟΣΟ ΑΔΕΙΑ ΟΣΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΟΤΙ ΣΕ ΠΕΡΑΣΕ ΑΠΟ ΔΕΞΙΑ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΧΩΡΑΓΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ) να εισαι στην δεξια. πιο απλα δεν μπορω να το γραψω.
προφανως και αυτος επρεπε να μην πηγαινει με τοσα και να μην διπλωνει σε δημοσιο δρομο κλπ κλπ. Αλλα, εσυ τον εγραψες στα ζωα για αυτο που εκανε, εγω σχολιαζω το δικο σου λαθος.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Αμ πως! Ο άνδρας ο σωστός, ο μάγκας ΟΔΗΓΟΣ οφείλει να διακρίνει αν η κουκίδα που διακρίνει στα 500 μ. κινείται με 80 ή 160 χλμ. Χοχοχο!εσυ οπως παντα σοβαρες τοποθετησεις με επιχειρηματα, που συμβαλλουν στην συζητηση...
-
Όπου χρειάζεται σοβαρή τοποθέτηση, την κάνω. Όπου δεν χρειάζεται, το ρίχνω στην πλάκα. Ή δεν έχει συζητηθεί αυτό το θέμα διεξοδικά στο παρελθόν; Τα ίδια θα λέμε.
Λοιπόν: εγώ πιστεύω ότι αυτός που κινείται σε αστικό οδικό δίκτυο με 160 διαπράττει έγκλημα. Το ίδιο πιστεύει και ο νομοθέτης, ο τροχονόμος, η συντριπτική πλειοψηφία των οδηγών καθώς και ο δικαστής. Ο μοναδικός που δεν το πιστεύει και θεωρεί ότι όλοι οι άλλοι οφείλουν να διατηρούν ανά πάσα στιγμή ανοιχτό χώρο ή να μην αλλάζουν λωρίδα γιατί ενδέχεται κάποιος τρελός να τους προσεγγίζει με τη διπλή ταχύτητα από τη δική τους είναι αυτός που το κάνει. -
Ο χρήστης kacey έγραψε:
προφανως και αυτος επρεπε να μην πηγαινει με τοσα και να μην διπλωνει σε δημοσιο δρομο κλπ κλπ. Αλλα, εσυ τον εγραψες στα ζωα για αυτο που εκανε, εγω σχολιαζω το δικο σου λαθος.
ποιο λάθος;;
ο 'πάω με 160 με κορίνες δίπλα' βλέπει κάποιον μπροστά του κι ούτε καν περιμένει να δει τι θα κάνει αλλά μόλις ανοίγει ο δρόμος 1->2 την κάνει αμέσως από δεξιά
Φαντάσου να άλλαζε λωρίδα για να τον αφήσει να τον περάσει από αριστερά -όπως είναι υποχρεωμένος να κάνει- Έτυχε και τον είδε κι έμεινε στη λωρίδα του
-
Ο χρήστης Katerina K. έγραψε:
Πάντως νομίζω οτι η χειρονομία της πήγαινε σε εκείνον που κόρναρε και όχι γενικά...και τι σημαίνει αυτό?
Εάν θέλει το σεβασμό μετά αυτού του ανδρός καλύτερα να φέρεται ως γυναίκα!
Ζώα ζώα ζώα [#2]