-
Ζωα οι 3 τυποι που στην εθνικη ερχοταν πισω μου με μεγαλη ταχυτητα και μου αναβοσβηναν τα φωτα να παω στη δεξια λωριδα χωρις να προσεξουν αν και μερα μεσημερι, ειχα 3-4 αμαξια δεξια μου ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΠΑΩ ΔΕΞΙΑ!!!!!!!!!!
Και σαν να μην εφτανε αυτο, οταν προσπερασα εκεινα τα αμαξια και εκανα δεξια περασαν απο διπλα μου με πατημενη κορνα και με αρκετα κ@λ#δαχτυλα προς το μερος μου.......
Ε ρε βρεγμενη σανιδα!!! -
Ζωα οι 3 τυποι που στην εθνικη ερχοταν πισω μου με μεγαλη ταχυτητα και μου αναβοσβηναν τα φωτα να παω στη δεξια λωριδα χωρις να προσεξουν αν και μερα μεσημερι, ειχα 3-4 αμαξια δεξια μου ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΠΑΩ ΔΕΞΙΑ!!!!!!!!!!
Και σαν να μην εφτανε αυτο, οταν προσπερασα εκεινα τα αμαξια και εκανα δεξια περασαν απο διπλα μου με πατημενη κορνα και με αρκετα κ@λ#δαχτυλα προς το μερος μου.......
Μα καλά δεν κατάλαβες ότι έπρεπε να πατήσει το κουμπί εκτόξευσης για τους ανοίξεις το δρόμο και να περάσουν;
Ζώο αυτός που πήγε να με προσπεράσει με άκρως επικίνδυνο τρόπο στην είσοδο της Πάτρας λίγο μετά τη διχάλα για την περιμετρική και το κέντρο. Μου κόλλησε, μου έπαιξε φώτα και ύστερα πήγε να με προσπεράσει κολλώντας μου από αριστερά και υποχρεώνοντάς με να κινηθώ προς τις μπαριέρες μιας και ερχόντουσαν ΠΟΛΛΑ αυτοκίνητα από το αντίθετο ρεύμα και εκεί ο δρόμος είναι μία και κάτι λωρίδες ανά κατεύθυνση.
Επειδή δε μ' αρέσει να με στριμώχνουν κάτι μ@λ@κες επιτάχυνα όταν η μούρη του αυτοκινήτου του ήταν στο ύψος της πίσω μου πόρτας, ξαναπέρασα ολόκληρος μπροστά του και μετά σιγά σιγά έκοψα υποχρεώνοντάς τον να πάει με 40-50χλμ/ώρα μέχρι το πρώτο φανάρι έτσι για να τον εκδικηθώ με νόμιμο τρόπο. Αι σιχτίρ δηλαδή... -
Ο χρήστης alfa 156 έγραψε:
κοιτα να δεις αν ειναι απο αριστερα,αυτος θα αποδειξει πιο ευκολα οτι ηταν στην λωριδα του και τον εκλεισες,παρα εσυ οτι πηγαινες κανονικα και επσε αυτος πανω σου.μιλαμε παντα στην περιπτωση που εισαι χτυπημενος στο πλαι αριστερα(φτερο-πορτα κλπ)
Συγνώμη αλλά δυσκολεύομαι να καταλάβω το σκεπτικό αυτό.
Ποιά λωρίδα του ;;;;Είμαστε σε δρόμο με ΜΙΑ και μόνο λωρίδα και κινούμαι μπροστά εγώ.
Δεξιά είναι παρκαρισμένα αυτοκίνητα και αριστερά είναι το στηθαίο του τράμ.
Άρα απαγορεύεται η προσπέραση γενικότερα και ειδικά στις μηχανές γιατί για μεγαλύτερα οχήματα απλά δεν υπάρχει χώρος.... (λάθος ;;;; )Αν λοιπόν εγώ θελήσω να παρκάρω και κάνω όλες τις απαραίτητες προειδοποιητικές κινήσεις είμαι υποχρεωμένος να καθήσω και να περιμένω να περάσουν το ή τα όποια μηχανάκια πρώτα ;;;;;
Και έστω ότι στο πλαίσιο της ευγένειας το κάνω αυτό (που πάντα το κάνω), έχει δικαίωμα να το απαιτήσει με το έστι θέλω ο κάθε ένας με μηχανή;;;
γιατι και ποιος νομος λεει οτι απαγορευεται η προσπεραση απο αριστερα σε δρομο με μια λωριδα??αν δεν υπαρχει διπλη διαχωριστικη ενοητε ετσι για να εξηγουμαστε...
τι δεν καταλαβαινεις,η ενεργεια που κανεις με ολα τα ΠΡΟΥΔΟΠΟΙΗΤΙΚΑ ΣΗΜΑΤΑ ειναι νομιμα μεν αλλα το λλει και η λεξη,ειναι για προηδοποιηση των αλλων οδηγων και οχι για υποχρεωση να κανουν κατι αν εχουν προταιρεοτητα..οποτε ολες οι ενεργειες που κανεις νομιμες μεν αλλα δεν σε απαλασουν απο την ευθυνη αν γινει ατυχημα.εχει την υποχρεωση να ελενξεις τον δρομο για αλλα οχηματα και μετα να προβεις σε οποιοδηποτε ελιγμο.δεν υπαρχει περιπτωση να δικαιοθεις σε ενδεχομενο τετοιο ατυχημα.Σε δρομο με ΜΙΑ λωριδα, βασει του νομου χωραει κ επιτρεπεται ΕΝΑ οχημα. ΑΡΑ η μηχανη επρεπε να περιμενει να γινει ο ελιγμος αφου ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να περασει απο το πλαι του αυτοκινητου και το αυτοκινητο ηταν μπροστα του στην ΑΥΤΗ λωριδα. Το αυτοκινητο ΔΕΝ εκλεισε την μηχανη αλλα η μηχανη πηγε να περασει απο εκει που απαγορευεται και δεν χωρουσε. Τοσο απλο.
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
κοιτα να δεις αν ειναι απο αριστερα,αυτος θα αποδειξει πιο ευκολα οτι ηταν στην λωριδα του και τον εκλεισες,παρα εσυ οτι πηγαινες κανονικα και επσε αυτος πανω σου.μιλαμε παντα στην περιπτωση που εισαι χτυπημενος στο πλαι αριστερα(φτερο-πορτα κλπ)
Συγνώμη αλλά δυσκολεύομαι να καταλάβω το σκεπτικό αυτό.
Ποιά λωρίδα του ;;;;Είμαστε σε δρόμο με ΜΙΑ και μόνο λωρίδα και κινούμαι μπροστά εγώ.
Δεξιά είναι παρκαρισμένα αυτοκίνητα και αριστερά είναι το στηθαίο του τράμ.
Άρα απαγορεύεται η προσπέραση γενικότερα και ειδικά στις μηχανές γιατί για μεγαλύτερα οχήματα απλά δεν υπάρχει χώρος.... (λάθος ;;;; )Αν λοιπόν εγώ θελήσω να παρκάρω και κάνω όλες τις απαραίτητες προειδοποιητικές κινήσεις είμαι υποχρεωμένος να καθήσω και να περιμένω να περάσουν το ή τα όποια μηχανάκια πρώτα ;;;;;
Και έστω ότι στο πλαίσιο της ευγένειας το κάνω αυτό (που πάντα το κάνω), έχει δικαίωμα να το απαιτήσει με το έστι θέλω ο κάθε ένας με μηχανή;;;
γιατι και ποιος νομος λεει οτι απαγορευεται η προσπεραση απο αριστερα σε δρομο με μια λωριδα??αν δεν υπαρχει διπλη διαχωριστικη ενοητε ετσι για να εξηγουμαστε...
τι δεν καταλαβαινεις,η ενεργεια που κανεις με ολα τα ΠΡΟΥΔΟΠΟΙΗΤΙΚΑ ΣΗΜΑΤΑ ειναι νομιμα μεν αλλα το λλει και η λεξη,ειναι για προηδοποιηση των αλλων οδηγων και οχι για υποχρεωση να κανουν κατι αν εχουν προταιρεοτητα..οποτε ολες οι ενεργειες που κανεις νομιμες μεν αλλα δεν σε απαλασουν απο την ευθυνη αν γινει ατυχημα.εχει την υποχρεωση να ελενξεις τον δρομο για αλλα οχηματα και μετα να προβεις σε οποιοδηποτε ελιγμο.δεν υπαρχει περιπτωση να δικαιοθεις σε ενδεχομενο τετοιο ατυχημα.Σε δρομο με ΜΙΑ λωριδα, βασει του νομου χωραει κ επιτρεπεται ΕΝΑ οχημα. ΑΡΑ η μηχανη επρεπε να περιμενει να γινει ο ελιγμος αφου ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να περασει απο το πλαι του αυτοκινητου και το αυτοκινητο ηταν μπροστα του στην ΑΥΤΗ λωριδα. Το αυτοκινητο ΔΕΝ εκλεισε την μηχανη αλλα η μηχανη πηγε να περασει απο εκει που απαγορευεται και δεν χωρουσε. Τοσο απλο.
Moνο εφοσον εχει διαγραμμιση ο δρομος για μια λωριδα και διπλη διαχωριστικη
αλλιως ισχυει αυτο που εγραψα σχετικα με τα εμποδια (πρεπει να'χεις μια χ αποσταση απο παρκαρισμενα ή οχι οχηματα, πεζους κλπ)
κατι τετοιο δε συμβαινει στο συγκεκριμενο δρομο που λεει ο φιλος παραπανω (δεν εχει καθολου διαγραμμιση, απλα στα αριστερα σου ειναι το τραμ. σε πολλα σημεια μαλιστα χωρανε και 2 αυτοκινητα, αν δεν εχει παρκαρισμενα. εαν δεν προσπερναγε κανεις στο συγκεκριμενο δρομο (επειδη μενω στην περιοχη αυτη), το μποτιλιαρισμα θα ηταν ορατο απο τη σεληνη, τον αρη, την αφροδιτη, τον κρονο, τον πλουτωνα, ισως και την ανδρομεδα και το σειριο.
τεσπα το λαθος ειναι οντως του μηχανακια --οχι ομως απο αποψη του κΟΚ,γαμα τον κοκ... εκτος αν ειχε αρχισει να προσπερναει ΠΡΙΝ ο φιλος βγαλει αλαρμ και δειξει προθεση να παρκαρει. γιατι ρε μεγαλε, βλεπεις οτι ο αλλος προσπαθει να παρκαρει, μην τον παρενοχλεις.. σιγα, σε 5 δευτερολεπτα θα περασεις.. αυτη τη μαλακια την κανουν και στο συνεργειο του κολλητου μου στο ν.κοσμο. βγαινει εξω ενας ξερω'γω να ειδοποιησει τους οδηγους για να μανουβραρει ενα οχημα να βγει, και πεταγονται τα μηχανακια σα μαλακες και προσπερνανε απο παντου, ενω βλεπουν οτι ο αλλος μανουβραρει και τον παρενοχλουν, καθυστερωντας ακομα περισσοτερο την κινησηΥΓ. δεν ειναι θεμα κοκ. ειναι θεμα κοινης λογικης
-
Διαφωνω, απο την αποψη οτι ειτε ειχε διαγραμμιση ειτε οχι, εκ των πραγματων στο συγκεκριμενο σημειο υπαρχει μονο μια λωριδα για την κινηση των οχηματων, αρα δεν μπορει η μηχανη να περναει απο το πλαι. Με την ιδια ακριβως λογικη (και αυτο ισχυει) οτι αμα ειχε κινηση ο δρομος και τα αυτοκινητα ηταν σταματημενα, η μηχανη ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ (και οχι με την λογικη) ΔΕΝ πρεπει να περναει απο το πλαι τους αναμεσα σε αυτα και το κρασπεδο, οπως θα εβλεπες πχ να γινεται στην Αγγλια. Τεσπα.
ΥΓ Στο σεναριο με το συνεργειο παλι διαφωνω, αυτος που βγαινει απο ιδιωτικο χωρο δεν εχει κανενα δικαιωμα και προτεραιοτητα και δεν μπορει να ζητησει απο οσους κινουνται στον δρομο να σταματησουν για να βγει. Εγω βεβαια θα σταματαγα και θα τον αφηνα, αλλα συμφωνα με τον νομο εκεινος περιμενει, οχι εγω.
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Διαφωνω, απο την αποψη οτι ειτε ειχε διαγραμμιση ειτε οχι, εκ των πραγματων στο συγκεκριμενο σημειο υπαρχει μονο μια λωριδα για την κινηση των οχηματων, αρα δεν μπορει η μηχανη να περναει απο το πλαι. Με την ιδια ακριβως λογικη (και αυτο ισχυει) οτι αμα ειχε κινηση ο δρομος και τα αυτοκινητα ηταν σταματημενα, η μηχανη ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ (και οχι με την λογικη) ΔΕΝ πρεπει να περναει απο το πλαι τους αναμεσα σε αυτα και το κρασπεδο, οπως θα εβλεπες πχ να γινεται στην Αγγλια. Τεσπα.ΥΓ Στο σεναριο με το συνεργειο παλι διαφωνω, αυτος που βγαινει απο ιδιωτικο χωρο δεν εχει κανενα δικαιωμα και προτεραιοτητα και δεν μπορει να ζητησει απο οσους κινουνται στον δρομο να σταματησουν για να βγει. Εγω βεβαια θα σταματαγα και θα τον αφηνα, αλλα συμφωνα με τον νομο εκεινος περιμενει, οχι εγω.
για το συνεργειο, σου ειπα.. ειναι θεμα κοινης λογικης, δεδομενων των παρκαρισμενων και της ελλειψης ορατοτητας, οτι καποιος θα βγει να ειδοποιησει τα αυτοκινητα, για να μην πεσει καποιος πανω. εκει λοιπον, ειναι μεγαλη μαλακια να χωθεις με το μηχανακι σου.
ο ΚΟΚ δεν ειναι για να τον τηρουμε κατα γραμμα. ουτε εγω το κανω, ουτε εσυ, ουτε κανεις. πανω απ'τον ΚΟΚ μπαινει η ανθρωπινη λογικη, για πραγματα κοινης λογικης που δε θελουν πολλη σκεψη.οσον αφορα το συγκεκριμενο σημειο. σου ειπα, οχι απλως χωραει μια μηχανη και ενα αυτοκινητο, στα περισσοτερα σημεια ελλειψη παρκαρισμενου χωρανε 2 αυτοκινητα ΑΝΕΤΑ. επετρεψε μου να ξερω καλυτερα απο σενα, μιας και ΜΕΝΩ ΕΔΩ. σε πολλα σημεια μαλιστα, εχει στροφες αριστερες και φαναρι γι'αυτα.
σ'αυτα λοιπον, νομοταγη μου φιλε, παλι δεν επιτρεπεται να περασεις, αν το φαναρι σου ειναι πρασινο και αυτου που στριβει κοκκινο;
δεν το νομιζω. ευτυχως για μας που μενουμε εδω, περνανε και τα αυτοκινητα και οι μηχανες -
Οδηγός του ΚΤΕΛ Κρήτης με πινακίδα ΗΚΕ ΧΧΧΧ που έσπασε το δεξι καθρέφτη στο Golf του αδελφού μου σήμερα το μεσημέρι στις 13:30 στην παραλιακή έξω απο το Desire και έφυγε σα να μη συμβαίνει τίποτα.
Ο αδελφος μου τον σταμάτησε και αυτός αρνήθηκε να αναγνωρίσει το σφάλμα. Παρόλα αυτά επικοινώνησε με την ασφαλιστική μας του έδωσαν οδηγίες κράτησε αριθμό κ.λ.π. και ενημέρωσε και την τροχαία. Ευτυχώς που έχουμε και νομική κάλυψη...
Τι να πει κανείς... -
Για το συνεργειο, κ εγω σου ειπα, την λογικη θα ακολουθησω. Για το αλλο, επισης με την λογικη θα βγαλουμε ακρη, το θεμα ειναι το τι ισχυει. ΑΝ χωρανε ανετα, καλως. Εγω αυτο που καταλαβα ειναι οτι ΔΕΝ χωραγανε ανετα, αρα αν οντως ΔΕΝ χωραγαν ανετα, ποιος επρεπε να περιμενει?
-
Zωα οι 55αρηδες ελληναρες σε μπλε Αccent που ειχαν κολλησει πισω απο νοικιαρικο με 3ενους που -προφανως- πηγαινε σιγα. Οταν εστριψαν οι 3ενοι, αρχισαν να χειροκροτουν δυνατα κ να φωναζουν μπραβο κ α3ιος. Γιδια!
Ζωα επισης οι 55αρηδες ελληναρες σε νοικιαρικο Αtos που ανεβαιναν απο Αγκαλη. Ειχαμε παρει εμεις κ αλλα 2 ρομαντικα ζευγαρια γαιδουρακια για να μας ανεβασουν την ανηφορα κ τους 'κοβαμε' το δρομο. Τα ζωα αρχισαν να βγαζουν τα κεφαλια τους ε3ω κ να γκαριζουν. Τα δικα μας τετραποδα ηταν ησυχα κ ειχαν κ βαρος. Ο παππουλης που ειχε τα γαιδουρια τους ειπε να πατησουν κορνα για να τους ακουσουν τα ζωα κ να κανουν ακρη, αλλα τους εκοβε μονο να απαντουν 'ποια κορνα ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ' με παροιμιωδη στομφο. Κουτορνι8ια!
Κ οι 2 παραπανω περιπτωσεις συναντη8ηκαν στη Φολεγανδρο. 8α ελεγα μαλιστα οτι τα ζωα ειναι η ιδια παρεα μικροαστων κομπλε3-ο-φορεων αν δεν ηταν με διαφορετικο αυτοκινητο. Μλκες!
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Εγω αυτο που καταλαβα ειναι οτι ΔΕΝ χωραγανε ανετα, αρα αν οντως ΔΕΝ χωραγαν ανετα, ποιος επρεπε να περιμενει?το μηχανακι εννοειται. ειτε νομιμο, ειτε οχι
(βασικα δε διαφωνουμε) -
Ζώο ο οδηγός αυτοκινήτου παλαιού αυτοκινήτου άγνωστης μάρκας, τον οποίο αντίκρισα ξαφνικά σαν το χάρο να έρχεται κατά πάνω μου πριν από μισή ώρα. Η λεπτομέρεια που κάνει τη διαφορά είναι ότι εκινείτο ΑΝΑΠΟΔΑ επί της εθνικής οδού λίγο πριν τα διόδια Πατρών (η εθνική εκεί έχει μπαριέρες στο κέντρο). Εγώ βρισκόμουν στην αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας και υποχρεώθηκα να πλακωθώ στα φρένα για να αφήσω να με περάσουν τα αυτοκίνητα που βρισκόντουσαν δεξιά μου και τα οποία προσπέρναγα έτσι ώστε να μπορέσω να κινηθώ και γω προς τη δεξιά λωρίδα και ν' αφήσω τον ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ-ΔΟΛΟΦΟΝΟ να περάσει απ' αριστερά μου. Λες και δεν έφτανε το ότι πήγαινε ανάποδα στην Εθνική οδό, πρέπει να πήγαινε με πάνω από 100χλμ/ώρα. Πραγματικά αν έπεφτε πάνω μου αυτή τη στιγμή θα είχα αποχαιρετήσει αυτόν τον κόσμο.
Ήταν τόσο τραγικό το σκηνικό που αρχικά δε μπορούσα να το πιστέψω αυτό που έγινε. Θυμήθηκα δε και τον άλλο αθεόφοβο που είχε κάνει κάτι αντίστοιχο στην Αττική Οδό. Εκεί τουλάχιστον ο δρόμος ήταν φωτισμένος και φαντάζομαι ότι θα φαινόταν από κάποια απόσταση. Εδώ ούτε φως υπήρχε στο δρόμο και ξαφνικά είδα δυο φώτα να έρχονται κατά πάνω μου.Υ.Γ. Μακάρι να είχα δει την πινακίδα του, αλλά που χρόνος για τέτοιο πράγμα. Αναρωτιέμαι πάντως αν καλούσα την αστυνομία αν θα μπορούσε να του κάνει τίποτα αφού θα τον έπιαναν το πιο πιθανό σε φάση όπου δε θα παρανομούσε πια.
-
Ο χρήστης aserf έγραψε:
Ζώο ο οδηγός αυτοκινήτου παλαιού αυτοκινήτου άγνωστης μάρκας, τον οποίο αντίκρισα ξαφνικά σαν το χάρο να έρχεται κατά πάνω μου πριν από μισή ώρα. Η λεπτομέρεια που κάνει τη διαφορά είναι ότι εκινείτο ΑΝΑΠΟΔΑ επί της εθνικής οδού λίγο πριν τα διόδια Πατρών (η εθνική εκεί έχει μπαριέρες στο κέντρο). Εγώ βρισκόμουν στην αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας και υποχρεώθηκα να πλακωθώ στα φρένα για να αφήσω να με περάσουν τα αυτοκίνητα που βρισκόντουσαν δεξιά μου και τα οποία προσπέρναγα έτσι ώστε να μπορέσω να κινηθώ και γω προς τη δεξιά λωρίδα και ν' αφήσω τον ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ-ΔΟΛΟΦΟΝΟ να περάσει απ' αριστερά μου. Λες και δεν έφτανε το ότι πήγαινε ανάποδα στην Εθνική οδό, πρέπει να πήγαινε με πάνω από 100χλμ/ώρα. Πραγματικά αν έπεφτε πάνω μου αυτή τη στιγμή θα είχα αποχαιρετήσει αυτόν τον κόσμο.
Ήταν τόσο τραγικό το σκηνικό που αρχικά δε μπορούσα να το πιστέψω αυτό που έγινε. Θυμήθηκα δε και τον άλλο αθεόφοβο που είχε κάνει κάτι αντίστοιχο στην Αττική Οδό. Εκεί τουλάχιστον ο δρόμος ήταν φωτισμένος και φαντάζομαι ότι θα φαινόταν από κάποια απόσταση. Εδώ ούτε φως υπήρχε στο δρόμο και ξαφνικά είδα δυο φώτα να έρχονται κατά πάνω μου.Υ.Γ. Μακάρι να είχα δει την πινακίδα του, αλλά που χρόνος για τέτοιο πράγμα. Αναρωτιέμαι πάντως αν καλούσα την αστυνομία αν θα μπορούσε να του κάνει τίποτα αφού θα τον έπιαναν το πιο πιθανό σε φάση όπου δε θα παρανομούσε πια.
δεν καταλαβαινω ωρες ωρες τι μπορει να εχει στο κεφαλι του καποιος τετοιος...
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
δεν καταλαβαινω ωρες ωρες τι μπορει να εχει στο κεφαλι του καποιος τετοιος...Σκατά...
-
Έχει παραγίνει το κακό με τους σκατοκέφαλους που μπαίνουν ανάποδα σε (μεγάλους) δρόμους. Κάποια στιγμή το κακό θα γινόταν:
http://www.in.gr/news/article.asp?lngEn ... gDtrID=244
EDIT: Μόλις είδα ότι έχει ήδη αναφερθεί στο: http://www.4troxoi.gr/forum/viewtopic.p ... 234#666234
-
Δινω μπας και ηρεμήσω...
Εχω διπλοπαρκάρει και ειμαι μέσα στο αμαξι.
Έρχεται λοιπόν ο τύπος του swift το οποίο και έχω κλείσει και κάνω φυσικά μπροστά για να μπει ο τύπος απο τη θέση του οδηγού χωρίς να κανει ταρζανιά, αλλά και να μπορεί να φύγει εύκολα και χωρίς να με χτυπήσει:
Ε, ο παπάρας παει και χωνεται δεξιά και επειδή είχε πολυ κομμένο τιμόνι γδερνει όλη την δεξιά μεριά του σε μια πετρινη γλάστρα που ήταν πάνω στο πεζοδρόμιο.
Βγαίνει απο το αμάξι σταντισμένος και μου λεει: 'Ρε μάστορα, έγδαρα το αμάξι με τη μαλακία που έκανες' Εκεί φορτώνω φυσικά αλλά πολύ ευγενικά και ειρωνικά του λεω: 'Νομίζω πως δεν οδηγούσα εγω το αμάξι σας'. Λέει το υπερζώον: 'Αντε τωρα σταμάτα μην καλεσω την αστυνομία' Εκει δεν αντέχω και λιωνω στα γελια . Φωνάζει ο swift εναν φίλο του απο απέναντι, ασφαλιστη στο επάγγελμα και του λεει: 'Τι θα κάνουμε γι αυτό;' Ευτύχως ο ασφαλιστής ήταν λογικός και του λέει: 'Άσ' το μαλακία εκανες...' Ε, εκεί μπήκε στο αμάξι και έφυγε... ΣΚΑΤΟΖΩΟ, μήπως θελεις να σου πληρώσω και τον λογαριασμό της ΔΕΗ;;; Αι σιχτιρ και σημερα -
ΖΩΑ!!!
Οι Ελληνες, Γερμανοι και δε ξερω τι αλλο, που ερχονται για διακοπες στην Ελλαδα και κανουν οτι μ@λ@κι@ μπορεις να φανταστεις.
Δεν τους παιρνει να τα κανουν στη Γερμανια και εδω βγαζουν τα απωθημενα τους?
Την επομενη φορα που θα με προσπερασει σε διπλη διαχωριστικη αυτοκινητο με πινακιδες Γερμανιας θα τον δωσω στεγνα στην Τροχαια. -
Εξαιτιας το προηγουμενου post θυμηθηκα πριν 2 χρονια τετοια εποχη ενα περιστατικο.
Ημουν με το αυτοκινητο μου πισω απο ενα ενοικιαστικο που ειχε μεσα 2-3 τουριστες ξενουν,οχι Ελληνες.Τον ακολουθουσε για περιπου 1 χλμ μεσα στην πολη.Οπου καποια στιγμη βλεπω τον συνοδηγο να βγαζει το χερι του εξω απο το αυτοκινητο και κρατουσε ενα χαρτακι που το ειχε τσαλακωμενο.
Λεω απο μεσα μου 'κανε πλακα θα το πεταξει εξω'.
Ρε παιδια δεν περνανε 2 λεπτα και τσακ το αφηνει να πεσει.
Μου αναβουν τα λαμπακια και στα καπακια τον πλευριζω να δω ποσο μαγκας ειναι και τον κοιταω με υφος
Αυτος με το καταλαβε οτι τον ειδα τα 'εκανε' πανω.
Τελικα εγω φταιω ο μαλακας που δεν τον σταματησα και να του βαλω το χαρτακι στον κ@λ@.
Μ@λ@κες τουριστες. -
Ζωο, το μαλακισμενο με το παπακι που πηγαινε τερμα δεξια (στη δικη μου λωριδα) με σβηστα φωτα μεσα στη νυχτα!!!
Ζώα ζώα ζώα [#2]