-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΟΡΝΑΡΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΤΡΟΧΟΝΟΜΟΥΣ..... ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΟΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΤΟΥ, ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ......Οι τροχονόμοι που χρησιμοποιούν και το σώμα τους πλην των χεριών είναι ελάχιστοι και πολύ νέοι στην πλειοψηφία τους. Οι περισσότεροι είναι με μέτωπο προς τα εσένα και σου κάνουν σήμα να περάσεις (*). Λογικό είναι να συνηθίζουν και οι οδηγοί σε αυτό το στυλ και να ξεχνούν τους τύπους. Κι εγώ σε 10-15 χρόνια μάλλον δε θα τους θυμάμαι αν δεν τους βλέπω στην πράξη
(*) Δεν είναι λίγοι οι τουρίστες που μπερδεύονται και μένουν ακινητοποιημένοι στο φανάρι ενώ ο τροχονόμος τους κάνει νόημα με τα χέρια και τους φωνάζει να περάσουν.
-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΟΡΝΑΡΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΤΡΟΧΟΝΟΜΟΥΣ..... ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΟΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΤΟΥ, ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ......Δεν έχεις άδικο, αλλά έχω τσακωθεί με τροχονόμο όταν έβγαινα απο την ελικώνος στο Π.Ψυχικό (το κήριο του BCA) και με είχε στο φανάρι πάνω απο 10λεπτά, τα αμάξια πίσω είχαν φτάσει μέχρι το Μωραίτη. Ο τύπος στα @@ του, αφού του κόρναρα μια φορά με κοίταξε, του έκανα νόημα 'έλεος' άλλα 2-3 λεπτά μας κράτησε έτσι, και μετά βγήκα απο το αμάξι..........!
-
Τον έδειρες πολύ;
-
Μα σε αυτο το θεμα ολοι δερνουν....γιατι να μη δειρει ο ρατανπλαν ?
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Τον έδειρες πολύ;Εσύ δλδ η μόνη επιλογή που έχεις είναι να τον δείρεις ή να κάτσεις σα μαλάκας μέσα στο αμάξι σου κανα 15'?
Flamebait is a message posted to a public Internet discussion group, such as a forum, newsgroup or mailing list, with the intent of provoking an angry response (a 'flame') or argument over a topic the troll often has no real interest in. (This is not to be confused with tweaking someone.)
http://en.wikipedia.org/wiki/Flamebait
Βαγγελάκη σάλτα _ _ _ _ _ _ _
-
Κατεβαινω τον κεντρικο δρομο της Πανεπιστημιουπολης ο οποιος εχει 2 λωριδες και αμεσως μετα την κεντρικη πυλη καταληγει σε διασταυρωση που παε ειτε δεξια η αριστερα.
Θελοντας εγω να στριψω αριστεα σε αυτη τη διασταυρωση εχω πιασει την αριστερη λωριδα. Μπροστα μου μια μεσηλικη η οποια ομως εχει πιασει αριστερη λωριδα για να στριψει δεξια. Ο δρομος προς τα δεξια ειναι κολλημενος ομως και ετσι αυτη κλεινει και οσους θελουν να πανε αριστερα (εμενα δηλαδη) που ο δρομος ηταν αδειος.
Περιμενω λιγο μπας και ξεκολλησει αλλα τπτ, ε κορναρω ευγενικα να κανει λιγο μπροστα να χωρεσω να περασω και οταν φτανω διπλα της μου φωναζει με αγανακτηση
-Που να παω?- Μα πιανετε (ημουν και ευγενικος) αριστερη λωριδα για να στριψετε δεξια?
- Γιατι? Δεξια παω ? απανταει
- Ε βεβαια, δεξια πατε, απανταω
Ε εκεινη την ωρα ανοιξε ο δρομος και εφυγε. Μολις ξανασκεφτηκα το διαλογο εμεινα καγκελο
-
Σκορδο - κρεμμυδι ....
-
-
Ενα ζωακι με κοιτουσε ενω προχωρουσε σε κα8ετο απο εμενα δρομο κ επεσε οπως ερχοταν στον μπροστινο του.
Ενα αλλο ζωακι η8ελε να μου χω8ει σε φαναρι. Τον αφησα, σε επομενο τον περασα, κ οταν σταματησα σε 3ο φαναρι για να στριψω, φρεναρε διπλα μου κ με κοιτουσε με το ηλι8ιο μιζερο μικροαστικο δημοσιουπαλληλικο υφος του κακομοιρη μεροκαματιαρη παχυδερμου γυφτου.
-
Γιατί σε κοιτούσε;;;;
-
Ο πρωτος γιατι καναμε μλκιες με τον ναυαρχο κ ειχαμε λιωσει στο γελιο μεσα στο υπηρεσιακο.
Ο δευτερος χου νοους?
-
Ο χρήστης xtkz έγραψε:
Ενα ζωακι με κοιτουσε ενω προχωρουσε σε κα8ετο απο εμενα δρομο κ επεσε οπως ερχοταν στον μπροστινο του.Ενα αλλο ζωακι η8ελε να μου χω8ει σε φαναρι. Τον αφησα, σε επομενο τον περασα, κ οταν σταματησα σε 3ο φαναρι για να στριψω, φρεναρε διπλα μου κ με κοιτουσε με το ηλι8ιο μιζερο μικροαστικο δημοσιουπαλληλικο υφος του κακομοιρη μεροκαματιαρη παχυδερμου γυφτου.
Αυτο θα θελα να το δω.....
Η φαντασια μου δεν ειναι αρκετη.... -
Ο χρήστης vagelis-rallye έγραψε:
Περιμενω λιγο μπας και ξεκολλησει αλλα τπτ, ε κορναρω ευγενικα να κανει λιγο μπροστα να χωρεσω να περασω και οταν φτανω διπλα της μου φωναζει με αγανακτηση
πλάκα πλάκα αν πράγματι το κάνεις αυτό θέλω κ εγω να το μάθω
-
Ο χρήστης v@silis έγραψε:
Είναι το στιγμαιο μπιπ. Διάρκεια ~0.5'
-
Ο χρήστης rocsta έγραψε:
Αυτο ακριβως
-
Ξεκινάω το πρωί γύρω στις 8.30 και βγαίνω παραλιακή πριν την γλυφάδα, βλέπω Clio 2λιτρο με τα 172, να κινήτε σβέλτα, με αλλαγές λωρίδας χωρίς να ενοχλεί τους υπόλοιπους, προχωράω προς τα κάτω στο κεντρικό φανάρι της γλυφάδας βλέπω πίσω μου ΑΧ με ασφαλιες στο καπό να κινείται ψιλοπερίεργα, δεν δίνω πάλι σημασία συνεχίζω είμα ιστη μεσαία λωρίδα πάω με 60-70 και πλησιάζω το ΙΚΑ -εκεί για όσους δεν ξέρουν τα πρωινα παρκαρουν τα ζωα στη δεξιά λωρίδα για να πάνε στο ικα- 5 μετρα πιο μπροστά μου στη δεξιά Α4 που ξεκινάει να μπει στη λωρίδα μου ο άνθρωπος, για να μην πέσει πάνω στα παρκαρισμένα -χωρίς φλας βεβαια και σε λιγοτερο απο 1 μετρο αποσταση- πατάω λίγο το φρένω μην γίνουμε ένα, και ακούω κάτι φρεναρίσματα απο πίσω............ο τύπος με το ΑΧ...δεν έβλεπα καν το καπο του.....τι γίνεται λέω ρε με το ζώο! Με περνάει επιδηκτικά τον περνάω και εγώ -μεγαλύτερο ζώο εγώ - και πλησιάζω το σημείο που έχει μαι δεξιά στροφή και μια αριστερή καπάκι και πλησιάζεις στον αγιο κοσμά, εκει πετυχένο το clio που λέγαμε στην αρχή, να κινείται ακόμη σβέλτα (100-110) αλλάζοντας πάλι λωρίδες χωρίς να ενοχλεί επαναλαμβάνω τους γύρω, και την ώρα που την περνάω βλέπω ότι είναι γυναίκα!!!! Μπράβο λέω και κράζουμε τις γυναίκες, η κοπέλα -βασικά δεν ξέρω ηλικία μπορεί να ήταν και μεγάλη γυναίκα- πήγαινε πραγματικά σβέλτα χωρίς να ενοχλεί κανέναν, και ο άλλος πήγε να με καρφώσει χωρίς λόγο!!!!!
Α και σε ένα φανάρι μετά που ήταν μπροστά μου λόγω κίνησης είδα ότι είχε αυτοκολητάκι του ΣΟΑΑ πίσω!
-
Αυτο ακριβως
Κορνάρω ευγενικά = Μπιπ
Κορνάρω = Μπιιιπ
Κορνάρω σαν ζώο ζώο ζώο = Μπιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιπ -
Χτες πήγα βόλτα με ένα φίλο μου από την Πάτρα στο Αίγιο. Με αυτά που ακολούθησαν μετάνοιωσα πραγματικά που πήρα εγώ αυτοκίνητο και δεν είπα στο φίλο μου να οδηγήσει εκείνος. Όπως πάντα πήγαμε μέχρι το Αίγιο από την παλιά εθνική, γυρίσαμε όμως από τη νέα. Πήγαμε ήρεμα και ωραία, προσπαθούσα να βοηθάω όσο γίνεται αυτούς που ήθελαν να πάνε πιο γρήγορα να με περάσουν και όλα πήγαιναν μια χαρά. Με το που μπήκαμε στη νέα εθνική οδό όμως αποδείχτηκε ότι ήταν η μέρα των κινούμενων ζώων, κάτι που μου ξύπνησε και τα δικά μου ζωώδη ένστικτα.
Ο πρώτος που με εκνεύρισε ήταν ένας που ενώ κινούμουν πάνω σε στροφή ήρθε και μου κόλλησε και μου έπαιζε φώτα απαιτώντας να κολλήσω δεξιά για να με περάσει, μη μπορώντας να περιμένει 5 δευτερόλεπτα μέχρι να βγούμε στην ευθεία. Δεν είναι ότι τον καθυστερούσα ώρα, μέσα στη στροφή με έφτασε και ναι, δε θα κάνω δεξιά πάνω στη στροφή για να με περάσουν γιατί δε μπορώ να ξέρω αν ο δρόμος θα στενέψει ξαφνικά κάπου λόγω π.χ. κάποιου ατυχήματος. Ας περίμενε 5 δευτερόλεπτα να βγούμε στην ευθεία και να κάνω δεξιά να με περάσει. Ε λοιπόν ξύπνησε το ζώο μέσα μου και τον έκανα να χεστεί πάνω του πατώντας ελαφρά το φρένο. Αυτός μου άνοιξε τη μεγάλη σκάλα ως 'εκδίκηση' και εγώ του άνοιξα το πίσω φως ομίχλης, αφού πρώτα μαύρισα τον καθρέφτη μου. Κόντρα ζώωδους συμπεριφοράς ήθελε και την κέρδισε με το σπαθί του. Αμα πια...
Ο δεύτερος που με εκνεύρισε ήταν ένας καραγκιόζης που ενώ προσπέρναγα κομβόι αυτοκινήτων με φλας και με φουλ επιτάχυνση, μου κόλλησε κατά τη διάρκεια της προσπέρασης και μου έπαιζε τα φώτα. Μα καλά, πού στον λούτσο ήθελε να πάω; Περιττό να πω ότι τον έκανα και αυτόν να χεστεί στο τετράγωνο φρενάροντας στα μούτρα του μόλις προσπεράσαμε και οι δύο και δε με ξαναπλησίασε για ακετή ώρα. Αν πρέπει να γίνομαι και γω ζώο για να μη μου κολλάνε θα γίνομαι.Στις ευθείες πάω όσο πιο δεξιά γίνεται και ορισμένες φορές περνάω ξυστά από τις μπαριέρες και δε ενοχλώ κανέναν, ίσα ίσα που βοηθάω κιόλας τον κόσμο να με περάσει. Στη στροφή όμως επειδή θέλω να έχω δυνατότητα αντίδρασης αν συναντήσω ένα Χ εμπόδιο δεν κινούμαι δεξιά. Αν αυτό μερικοί νομίζουν ότι τους δίνει το δικαίωμα να μου κολλάνε και να μου παίζουν φώτα καλά να πάθουν με το αποτέλεσμα.
Κόλλημα και φώτα δεν τα δέχομαι.- -
aserf, κι εγώ κινούμαι κάπως έτσι, αλλά φρένο δεν πατάω στα ζώα σε καμία περίπτωση. Ούτε θέλω να σκάσει κανείς πάνω μου, ούτε να το τσαρουχώσει, να το χάσει και να στουκάρει πουθενά επειδή τον τρόμαξα. Πάντως παίζουν πολλά τέτοια ζώα εκεί έξω. Η δική μου λύση είναι να τσιμπάω το φρένο με το αριστερό, ίσα για να ανάψουν τα φώτα των φρένων αλλά όχι να επιβραδύνω (κρατάω σταθερή ταχύτητα), και αυτό μόνο για λίγο όταν μου κολλάνε πολύ κοντά από πίσω.
Αν συνεχίσει να με ενοχλεί για πιο πολλή ώρα, τότε αποφασίζω αν θα κάνω άκρη και θα κόψω 5-10χαω από την ταχύτητά μου για λίγο ώστε να απομακρυνθεί ή αν θα αυξήσω την ταχύτητα μου ώστε να απομακρυνθώ εγώ. Στο 95% των περιπτώσεων γίνεται το πρώτο πάντως...
-
Αυτο ακριβως
Aυτο για να μπορεις να το κανεις θελει οραια σε ηχο κορνα,
εγω με το saxo εκανα ενα στιγμιαιο μπιπ μπιπ σαν να χαιρετας καποιον.
Ζώα ζώα ζώα [#2]