Ξεκινάω το πρωί γύρω στις 8.30 και βγαίνω παραλιακή πριν την γλυφάδα, βλέπω Clio 2λιτρο με τα 172, να κινήτε σβέλτα, με αλλαγές λωρίδας χωρίς να ενοχλεί τους υπόλοιπους, προχωράω προς τα κάτω στο κεντρικό φανάρι της γλυφάδας βλέπω πίσω μου ΑΧ με ασφαλιες στο καπό να κινείται ψιλοπερίεργα, δεν δίνω πάλι σημασία συνεχίζω είμα ιστη μεσαία λωρίδα πάω με 60-70 και πλησιάζω το ΙΚΑ -εκεί για όσους δεν ξέρουν τα πρωινα παρκαρουν τα ζωα στη δεξιά λωρίδα για να πάνε στο ικα- 5 μετρα πιο μπροστά μου στη δεξιά Α4 που ξεκινάει να μπει στη λωρίδα μου ο άνθρωπος, για να μην πέσει πάνω στα παρκαρισμένα -χωρίς φλας βεβαια και σε λιγοτερο απο 1 μετρο αποσταση- πατάω λίγο το φρένω μην γίνουμε ένα, και ακούω κάτι φρεναρίσματα απο πίσω............ο τύπος με το ΑΧ...δεν έβλεπα καν το καπο του.....τι γίνεται λέω ρε με το ζώο! Με περνάει επιδηκτικά τον περνάω και εγώ -μεγαλύτερο ζώο εγώ - και πλησιάζω το σημείο που έχει μαι δεξιά στροφή και μια αριστερή καπάκι και πλησιάζεις στον αγιο κοσμά, εκει πετυχένο το clio που λέγαμε στην αρχή, να κινείται ακόμη σβέλτα (100-110) αλλάζοντας πάλι λωρίδες χωρίς να ενοχλεί επαναλαμβάνω τους γύρω, και την ώρα που την περνάω βλέπω ότι είναι γυναίκα!!!! Μπράβο λέω και κράζουμε τις γυναίκες, η κοπέλα -βασικά δεν ξέρω ηλικία μπορεί να ήταν και μεγάλη γυναίκα- πήγαινε πραγματικά σβέλτα χωρίς να ενοχλεί κανέναν, και ο άλλος πήγε να με καρφώσει χωρίς λόγο!!!!!
Α και σε ένα φανάρι μετά που ήταν μπροστά μου λόγω κίνησης είδα ότι είχε αυτοκολητάκι του ΣΟΑΑ πίσω!