Oct 25, 2006, 11:55 AM

Ο χρήστης lokatzis έγραψε:

Εχω έναν γειτονα (μέγα ζώο) που συνεχεια φωνάζει να μην παρκαρουμε εξω από το σπίτι του επειδη εκει (λεει) ειναι θεση μπροστα απο το σπίτι του για το αυτοκινητο του! (ουτε ταμπελα παρκινγκ φυσικα ουτετιποτα, ουτε καν μπροστα στην πορτα, μιλαμε για το δρομο μπροστα απο το φραχτη του) Εχουμε μαλωσει απειρες φορες αλλά μιας και εμεις εχουμε παρκινγκ στο σπίτι εχω πάψει να ασχολουμαι με τον θρασυτατο κυριο..

Αλλά προχτες είχε έρθει η ξαδερφη μου και μη βρισκοντας καπου αλλου να το αφησει και θεωρωντας κανονικη θεση παρκινγκ εκεινη (οπως και είναι δηλαδη) το αφησε εκει. Οταν βγηκε για να γυρισει σπιτι της κατα τη 1 το πρωι βρηκε το δεξι καθρεφτη βγαλμενο και πεταμενο κατω καθως και τους υαλοκαθαριστηρες σηκωμενους από το τζάμι!! Ειμαι 1000% σιγουρη οτι το κανε αυτος! Ακομα και αν ο καθρεφτης ήταν ατυχημα, οι υαλοκαθαριστηρες με πειθουν απόλυτα..η ζημια φυσικα δεν ειναι και τιποτα το φοβερο, αλλά υπαρχει κάτι που να μπορω να κανω για να σταματησει το ζωο να φερεται σαν τραμπουκος της περιοχης? Πως θα αποδειξω οτι ειναι αυτος υπευθυνος για τις ζημιες?

Απο την άλλη οταν προκειται για μια μικροζημια (του τυπου ενας καθρεφτης) κανενας δεν καθεται να ασχοληθει με τον τυπο...

Χωρίς μάρτυρα(ες) δεν μπορείς να αποδείξεις τίποτα για αυτές τις ζημιές.
Οι λύσεις είναι δύο:
Νόμιμη Κάνεις ότι και ο cmarin(;) σε αντίστοιχει περίπτωση: τοποθέτηση κάμερας στο μπαλκόνι και παρκάρισμα στην επίμαχη θέση.
Παράνομη Ανταπόδωση με ζημιά σε κάποια περιουσία του. Απλά άσε να περάσει κάποιος καιρός ώστε να μη σας υποπτευθεί και αρχίσετε να κάνετε ζημιές ο ένας στον άλλο.

Βρες ένα χρεπι και βάλτο μπροστά από το σπίτι του, μέχρι να έρθει ο δήμος να το μαζέψει θα περάσει καιρός, φυσικά έτσι χάνετε μια θέση parking αλλά δείχνεις στο ζώο ότι δεν του ανήκει ο δρόμος μπροστά από το σπίτι του, έχω και εγώ ένα τέτοιο ζώο γείτονα που πιστεύει ότι μαζί με το σπίτι αγόρασε και τον δρόμο μπροστά από αυτό.