-
Πραγματικά οι Πακιστανοί είναι οι χειρότεροι οδηγοί που μπορεί να πετύχει κανείς! Όταν τους δείτε, κρατήστε αποστάσεις ασφαλείας και όσο πιο μακρυά γίνεται! Οι τύποι είναι απίστευτα κουλάδια!
-
εγώ ο Α, μπροστά μου ο Β ένα κανονικό αυτοκίνητο και μπροστά του ένα μηχανάκι, ο Γ. Προχωράμε κανονικά σε ευθεία, βλέπω τον Γ να κόβει δεξιά να σταματάει και τον προσπερνά ο Β, κι ενώ πλησιάζω τσουπ του ρχεται του Γ να κάνει αναστροφή και πετάγεται μπροστά μου κάθετα στα 10 μέτρα!!! `Εφαγε κάτι μπινελίκια το ζώοοοοοοοοοοον μου κανε τη ψυχή μαύρη από κει που γυρνούσα χαλαρός από μπανάκι. Α ρε βούρδουλας που τους χρειάζεται...
-
Κατέβαινά τον δρόμο ( 2 ρευματα ανα κατεύθυνση με διάζωμα...λόγω των παρκαρισμένων χωράει ενάμιση αμάξι) που πάει στην πλατεία κανάρια της Ηλιούπολης, πλησιάζω άνοιγμα του διαζώματος και κόβω με την άκρη του ματιού μου μια αστραπιαία κίνηση μιας πάπιας να περνάει το ρεύμα ανόδου (σίγουρα χωρίς να σταματήσει) και να έρχεται προς το ρεύμα μου πλακώνομαι στα φρένα και κάνω ελιγμό προς τα δεξιά (όσο μπορούσα) ο παπόβιος έχει σταματήσει σα κασκαντέρ στο κενό του διαζώματος κάνοντας κολιά (έλεος απο το γυμνάσιο έχω να πω αυτή τη λέξη που σταμάτησα να κάνω ποδήλατο ) με το φρένο και με το γκάζι μετά κάνοντας σβούρα.....με το παπί ελαφρός γερμένο προς το έδαφος και με το πόδι του το ένα κάτω στο δρόμο....αυτό δεν με εξώργεισε τόσο (αν και έχασα 2-3 χρονάκια από τη ζωή μου) όσο κάτι κόρνες που μου πάτησε ο πίσω, (δεν το κοκάλοσα το αμάξι και δεν πηγαίναμε παρα με 40-50 χλμ) σε ένα άνοιγμα που έχει πιο κάτω ( super market Κοκωσης)κόβω και κάνω δεξια και περιμένω να έρθει δίπλα και ακολουθεί ο παρακάτω διάλογος (ο οδηγός 45ρης με χιουντάι εξέλ)
Εγώ τι κορνάρεις ρε καραγκιόζη? -ίσως άκομψο που τον έβρισα αλλά είμουνα χεσμένος απο το σκηνικό-
Άλλος τη φρενάρεις έτσι ρε μάπα (άλλη μια λέξη που είχα να ακούσω χρόνια )
Εγώ δεν το είδες το παπάκι ρε γκαβέ? -οι λόγιες εκφράσεις συνεχίζονται-
Άλλος ρε α στο διάολο που θα μου πεις και για παπάκι, όσοι οδηγείται τέτοια κωλάμαξα όλο μαλακίες κάνετε (έχω ένα rallye 16v)
ο δρόμος στένευε γιατί ξαναρχίζανε τα παρκαρισμένα, κόβω αναγκαστηκά μπαίνει μπροστά και μετά απο 50 μέτρα πατάει πολύ δυνατά φρένα, είμουν 1000% σίγουρος ότι θα το κάνει αυτό και δεν τρόμαξα και φυσικα΄φρέναρα άνετα, στην είσοδο της πλατείας (εκεί έχουν στοπ αυτοί που μπαίνουν) πάω δίπλα του λέω ωραία φρένα, συγνώμη για πριν δεν ήξερα πως για να φρενάρει το μπουρδέλο σου θέλει αεροδιάδρομο...γελάω και φεύγω.Ερώτηση, αν έπεφτε απο πίσω μου τι γινότανε?μπορούσε να πεί ότι φρέναρα χωρίς λόγο?ξέρω ότι ο κοκ λέει ότι πρέπει να κρατάς απόσταση απο τον μπροστινό κλπ κλπ....αλλά λέω αν γινότανε, με αυτό το Ζώο....παίζει να είχα πρόβλημα? δεδομένου ότι το παπάκι δεν μπήκε στο ρεύμα μου.
ΥΓ. Μου έχει τύχει καρμπόν φάση στην κωσταντινουπόλεως με ένα fiesta της δουλειάς πηγαίνοντας για πέτρου ράλλη μετά την ιερά οδό πέρυσι τον ιούλιο με λιωμένη άσφαλτο, παπόβιος σωριάζεται κάτω στην ευθεία χωρίς να κάνει ελιγμό, μαλλον απο την καυτή άσφαλτο, φρενάρω και το μόνο που έβλεπα ήταν λίγο από το παπάκι του, και ένας γέρος μου κόρναρε και με έβριζε ότι θα τρακάραμε!!!!!!!!!!!!!Τι να πεις πολλά ζώα κυκλοφορούν!
-
ΙΣΩΣ επειδη ησουν μπροστα του, να μην μπορουσε να δει το μηχανακι και να του φαινοταν οτι τα εκανες ολα αυτα χωρις λογο. Εχω βρισει και εγω καποιον ετσι (δεν καταλαβα γιατι κοκκαλωσε στα φρενα) για να ζητησω συγνωμη μετα
-
off topic ON
καλημερα παιδες
ολοι εδω μαζευτηκατε?
off topic OFF
-
Πάντα ο πίσω φταίει, εκτός αν ο μπροστά κάνει όπισθεν
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Ερώτηση, αν έπεφτε απο πίσω μου τι γινότανε?μπορούσε να πεί ότι φρέναρα χωρίς λόγο?ξέρω ότι ο κοκ λέει ότι πρέπει να κρατάς απόσταση απο τον μπροστινό κλπ κλπ....αλλά λέω αν γινότανε, με αυτό το Ζώο....παίζει να είχα πρόβλημα? δεδομένου ότι το παπάκι δεν μπήκε στο ρεύμα μου.
δεν παιζει να ειχες προβλημα
απλα σε πληρωνει στη συγκεκριμενη περιπτωση.- -
Ζ-ας να κάνει σούζα σε κεντρικό δρόμο της Αθήνας πρόσφατα...
Έπρεπε κάποιος να του κόψει τον κώλο του π**στη...
-
Ζωο (δυστυχως) κ η κοπελιτσα με το σμαρτακι της που πετυχα χθες το βραδυ η οποια επειδη ειχαν καει αμφοτερα τα πισω φωτα πορειας θεωρησε καλο να εχει αναμμενο το πισω φως ομιχλης. Μπορει το ιδιο βραδυ βεβαια να καηκαν κ τα 2 μαζι, να το παρατηρησε κ να βρηκε τη 'λυση' μεχρι να το παει σημερα στο συνεργειο κ εγω να την κακολογω αδικα. 'Παραλογοοο;;;' Δεν απανταει κανεις, αρα λογικο..
-
Ο χρήστης ping of death έγραψε:
Ζωο (δυστυχως) κ η κοπελιτσα με το σμαρτακι της που πετυχα χθες το βραδυ η οποια επειδη ειχαν καει αμφοτερα τα πισω φωτα πορειας θεωρησε καλο να εχει αναμμενο το πισω φως ομιχλης. Μπορει το ιδιο βραδυ βεβαια να καηκαν κ τα 2 μαζι, να το παρατηρησε κ να βρηκε τη 'λυση' μεχρι να το παει σημερα στο συνεργειο κ εγω να την κακολογω αδικα. 'Παραλογοοο;;;' Δεν απανταει κανεις, αρα λογικο..[offtopic]
Σχεδον ολα τα σμαρτ εχουν προβλημα στα πισω φωτα, η μου φαινεται???
[/offtopic]
-
Ο χρήστης karabouzouklis έγραψε:
[offtopic]
Σχεδον ολα τα σμαρτ εχουν προβλημα στα πισω φωτα, η μου φαινεται???
[/offtopic]
Καίνε εύκολα λάμπες.
-
2η φορά που μου κλέβουν τις γνήσεις τάπες (βαλβίδες) που εχω στο ΤΑΠΕΡ
ΝΑ ΠΑΝ ΝΑ ..ΑΜΗΘΟΥΝ.....
εβαλα κοινες μαύρες. Βαρεθηκα.
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
2η φορά που μου κλέβουν τις γνήσεις τάπες (βαλβίδες) που εχω στο ΤΑΠΕΡΝΑ ΠΑΝ ΝΑ ..ΑΜΗΘΟΥΝ.....
Μην βάζεις καθόλου...δεν τρέχει και τίποτα με δαύτες...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
2η φορά που μου κλέβουν τις γνήσεις τάπες (βαλβίδες) που εχω στο ΤΑΠΕΡ
ΝΑ ΠΑΝ ΝΑ ..ΑΜΗΘΟΥΝ.....
Μην βάζεις καθόλου...δεν τρέχει και τίποτα με δαύτες...
Λάθος! 'Τρέχουν' σκόνες και σκουπιδάκια, που μαζεύονται εκεί μέσα και μπορεί να κάνουν τη βαλβίδα να μη λειτουργεί σωστά ή να χάνει λίγο λίγο.
-
γι αυτό έβαλα μαύρες αλλά κάποιον θα μαμησω.... (μπηκε μεσα στην πυλωτη το ....
-
Το πιο πιθανό είναι να είναι πιτσιρικάς με ποδήλατο ο δράστης.
Οι βαλβίδες των ποδηλάτων είναι πλέον ίδιες με των αυτοκινήτων, και αν οι τάπες τραβάνε το μάτι, είναι ότι πρέπει! -
Ο χρήστης Euripides έγραψε:
Οι βαλβίδες των ποδηλάτων είναι πλέον ίδιες με των αυτοκινήτων, και αν οι τάπες τραβάνε το μάτι, είναι ότι πρέπει!+1
σε χωριο ενος φιλου που ειχα παει, σε δρομο που δεν περναει αυτοκινητο, μου πηραν 2 (μαυρες) βαλβιδες....
μικρα παιδια με ποδηλατα ηταν....
την επομενη φορα που πηγα, τις εβγαλα μονος μου...
-
Ζώο ο οδηγός απαρχαιωμένου Starlet, ο οποίος κινούμενος μπροστά μου αποφάσιεσε ξαφνικά να πετάξει ό,τι σκουπίδια είχε μέσα στο αμάξι του έξω στο δρόμο (επί της Μαιζώνος στην Πάτρα). Λίγο πιο μετά βρέθηκα δίπλα του και του λέω: 'Πολύ έξυπνο το να τα πετάξεις στο δρόμο' και μου απαντάει το αρχιζώο: 'Τι θες ρε μαλάκα; Θες να κατέβω και να έρθω εκεί να εξηγηθούμε;' Όχι μόνο έκανε τη βλακεία του αλλά μου έκανε και τον έξυπνο από πάνω! Πλέον άρχισα να εκνευρίζομαι οπότε του είπα και γω: 'Άμα θες σταμάτα να τα πούμε. Θα κατέβεις ή είσαι μόνο λόγια;' και το ζώο με έβρισε πάλι και σηκώθηκε και έφυγε.
Αυτό που με εκνευρίζει είναι ότι τη μαλακία την έκανε, δε μπορούσε να βγάλει το σκασμό μετά; Είναι δυνατόν να πας να βγεις και από πάνω; -
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Οι βαλβίδες των ποδηλάτων είναι πλέον ίδιες με των αυτοκινήτων, και αν οι τάπες τραβάνε το μάτι, είναι ότι πρέπει!+1
σε χωριο ενος φιλου που ειχα παει, σε δρομο που δεν περναει αυτοκινητο, μου πηραν 2 (μαυρες) βαλβιδες....
μικρα παιδια με ποδηλατα ηταν....
την επομενη φορα που πηγα, τις εβγαλα μονος μου...
Μέσα σε 10 μέρες από την αγορά του BMW μου είχαν κλέψει όλες τις τάπες. Τις ξαναγόρασα και μέσα σε 5 μέρες τις είχαν ξανακλέψει.
Από τότε έχω μαύρες και δεν τις ξαναπείραξαν.
-
τι ειναι αυτες οι ταπες που σας κλεβουν, απο τα μπουλονια στις ζαντες?
Ζώα ζώα ζώα [#2]