-
Ο χρήστης lokatzis έγραψε:
Δεν έχω ξαναδεί πιο 'χεσμένο' αμάξι:Μιας και εξακολουθει να βρισκεται στην Ομηρου (Ν.Σμυρνης), ο κατοχος του η συχαινεται να μπει η δεν το αναγνωριζει και το θεωρει κλεμμενο. Και το σκατολιβαδο θεριευει.
Οτι μπορει να λειπει ταξειδι ,που ειναι και το πιθανοτερο,δεν μου περασε απο το μυαλο. -
Απέναντι απο το σπίτι μου στη Πάτρα, επι της οδού Κανακάρη ειναι παρκαρισμένο μονίμως ενα πράσινο Getz.
Ρε παιδιά ο τύπος που το έχει το κουνάει 1 φορά στο δίμηνο. Π.χ. πρόσφατα το κούνησε μετά απο 1,5 μήνα και το ξαναπάρκαρε στην ίδια θέση - και όλα αυτά ενω ήμουν διπλοπαρκαρισμένος δίπλα του ( , τουλάχιστον φρόντισα να μην εμποδίζω την κίνηση και φυσικά χωρίς να κλείνω κανένα - το Γκέτζ έβγαινε με όπισθεν μιας και πίσω του υπάρχει τεράστιο κενό λόγω εισόδου πάρκινγκ).
-
και πολύ του είναι... Hyundai βλέπεις
-
-
-
-
Το χέσατε το θέμα!
-
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
...το θέμα είναι η ξεφτύλα μέχρι να το πας εκεί...Το θέμα είναι πώς θα βλέπεις για να το οδηγήσεις μέχρι εκεί
-
Θα εχει ξεθωριασει το μισο...
-
Σε παρόμοια κατάσταση είχα βρει το Bora όταν πριν από 4-5 χειμώνες το είχα αφήσει για 4 ώρες περίπου στον παραλίμνιο δρόμο των Ιωαννίνων νύχτα. Επειδή δε η θερμοκρασία ήταν -1, οι κουτσουλιές από τα βρωμόπουλα είχαν γίνει πέτρα.
-
Σε διασαταυρωση εχει γινει ενα αρκετα σοβαρο μπαμ,εχει ερθει το 100,ηρθανε και γερανοι και ......τσουπ ανεβαινει ΑΝΑΠΟΔΑ στον μονοδρομο ενας με ενα Accent.Ωχ λεω τωρα την πατησε.
Αλλα φευ,το οργανο σταματησε εμας που κατεβαιναμε μιας και ο ανθρωπος ηθελε να στριψει.Και ουτε γατα ,ουτε ζημια. -
Τις δύο πρώτες φωτογραφίες τις τράβηξα πέρισυ, μόλις τώρα όμως κατάφερα να τις περάσω στον υπολογιστή...
Από κει και πέρα έχω δει πάρα πολλές φορές αυτοκίνητα που φοράνε άλλα λάστιχα μπροστά και άλλα πίσω, αυτοκίνητο που να φοράει όμως 3 τύπους ελαστικών πρώτη φορά είδα
Έχουμε και λέμε:
Μπροστά αριστερά+δεξιά : Pirelli P6000
Πίσω αρσιστερά : Marangoni ...
Πίσω δεξιά : Michelin Energy ...Υ.Γ. Οκ, το ξέρω ότι καίγομαι που κάθησα και τράβηξα τόσες φωτογραφίες, πείτε μου όμως πώς είναι δυνατόν να κυκλοφορεί ένα τέτοιο αυτοκίνητο στους δρόμους;
-
Μπορει και παραμπορει .......αμα ειναι νοικιαρικο που εφτασε στα χερια μαντρα ..... ολα γινονται!!!!
-
-
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Ντεν εχει μηχανη ,ντεν εχει φωτο .
-
Ο χρήστης DAP έγραψε:
Ντεν εχει μηχανη ,ντεν εχει φωτο .
Αν το θυμηθώ αύριο, θα περάσω να τραβήξω 1-2 φωτογραφίες. Μένω 2 τετράγωνα από το σημείο
-
Σήμερα το βραδάκι στην Παραλιακή είδα Χάμερ με ζάντα.....τουλάχιστον 26'' χωρίς πλάκα παίζει να ήταν και παραπάνω....28-30 αλλά δεν νομίζω ότι βγαίνει σε τέτοια διάσταση ζάντα -δεν μιλάω για Caterpilar- αλλιώς θα έλεγα άνετα 30''
-
στην Αμερική είναι ο κανόνας...
ότι Χάμερ κυκλοφορεί εκεί φορά ΤΕΡΑΣΤΙΑ νικελωμένη ζάντα.
Pimp my Ride rules!
Οτι πιο απίθανο εχω δει σε Ελληνικούς δρόμους! [#2]