-
Ο χρήστης GFON έγραψε:
Απορία δική μου (άσχετου με κράνη). Το κράνος θα άντεχε το βάρος της μηχανής ή το αποτέλεσμα θα ήταν το ίδιο?
Αν φοραγε κανενα καλο θα αντεχε, αν ηταν κανενα nova ή κατι κινεζικα οχι.
To πιθανότερο όμως είναι ακόμη και με χάλια κράνος , η μηχανή να μην κατάφερνε να περάσει από πάνω του.
-
Ο χρήστης After έγραψε:
Οποιος οδηγει μηχανη πρεπει πρωτα να προσεχει την εαυτο του μονος του , και μετα οι αλλοι. Ειναι τρελλο να αφηνεις την ζωη σου στις διαθεσεις του διπλανου οδηγου.
Oταν ομως ο διπλα ειναι χαρος, δεν σε σωνει τιποτα
Και αυτο δεν προκειται να το αλλαξει ουτε με 15 κρανοι και στολες ολοκληρες
Δεν θα επρεπε να μαθουν μερικοι τι σημαινει κυκλοφοριακη αγωγη?(στην ελλαδα).....χαχαχαχαχαχαχαχ
Ναι αλλά πρέπει όλοι εμείς που καβαλάμε μηχανές να σεβόμαστε πρώτα π' όλα τον εαυτό μας και το όχημα που οδηγούμε , εκτιμώντας ότι είναι από κατασκευής παθητικό.
-
Ο χρήστης ginogsm έγραψε:
Οποιος οδηγει μηχανη πρεπει πρωτα να προσεχει την εαυτο του μονος του , και μετα οι αλλοι. Ειναι τρελλο να αφηνεις την ζωη σου στις διαθεσεις του διπλανου οδηγου.
Oταν ομως ο διπλα ειναι χαρος, δεν σε σωνει τιποτα
Και αυτο δεν προκειται να το αλλαξει ουτε με 15 κρανοι και στολες ολοκληρες
Δεν θα επρεπε να μαθουν μερικοι τι σημαινει κυκλοφοριακη αγωγη?(στην ελλαδα).....χαχαχαχαχαχαχαχ
Ναι αλλά πρέπει όλοι εμείς που καβαλάμε μηχανές να σεβόμαστε πρώτα π' όλα τον εαυτό μας και το όχημα που οδηγούμε , εκτιμώντας ότι είναι από κατασκευής παθητικό.
Αυτο εννοειται
Αν δεν προσεχα καθε δευτερολεπτο, θα ημουν οριζοντιος τωραΤο κακο ειναι οτι θυμομαστε τα αρνητικα και οχι τα θετικα
Δεν θα θυμομαστε αυριο εναν σωστο οδηγο, αλλα εκεινον που μας ''εκλεισε'' και μετα μας την ειπε κιολαςΜολις πριν μιση ωρα που γυρναγα απο το κεντρο με την μοτοσυκλετα μου, πισω μου ηταν ενα ακρανωτος 35αρης παπακιας, ο οποιος ηθελε ντε και καλα να με περασει
Ο δρομος ηταν πιχτρα και εκανα διηθηση με λιγα χιλιομετρα, με την ιδια ακριβως που εκαναν και τοσες αλλες μοτοσυκλετες μπροστα μου
Εκεινος ολο εβγαινε στα πλαγια για να μου χωθει, και μαλιστα φωναζε κιολας ''αντε ρεεεεεεεεεε'', και με σακουλα μαλιστα να ανεμιζει στο χερι
Ο ρυθμος που πηγαινα, πιστευω οτι ηταν 100% σωστος, με βαση τις ατελειωτες ωρες εμπειριας πανω σε μοτοσυκλετα, σε δρομο ειτε σε πισταΕιλικρινα τον αφησα να φυγει, γιατι δεν θα ειχαμε καλη καταληξη
Ή θα ετρωγε χυμα και θα τον εβρισκα μπροστα μου, ή θα πλακωνομασταν -
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Που έγινε αυτό Χρήστο (Silver Turbo)? Xανιά?Κωστα στην Κισσαμου εγινε προχθες το μεσημερι,εξω απο το ξενοδοχειο Ακαli.
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Πραγματικα δεν ξερω που πρεπει να μπει.Στα 'ζωα ζωα ζωα' , στην ενοτητα της 'μοτοσυκλετας'?
Χθες το μεσημερι κινουνταν σε κεντρικο δρομο διπλης κατευθυνσεως μηχανακι με ατομο ηλικιας 30-35(εχει σημασια που γραφω την ηλικια.)Ο τυπος ομως φορουσε το κρανος με τον μοντερνο τροπο του στυλ δεν το βαζω κανονικα,δεν το κουμπωνω.Για αγνωστη αιτια,μαλλον αυτοκινητο που τον ακουμπησε,πεφτει κατω και με το που πεφτει του φευγει το κρανος(αφου δεν ηταν φορεμενο οπως πρεπει).Εκεινη την στιγμη περναγε μοτοσυκλετα και χωρις να προλαβει να αντιδρασει περασε κυριολεκτικα πανω απο το κεφαλι του.
Ο δρομος γεμισε απο τα αιματα του και μεχρι να ερθει το ασθενοφορο να τον παρει και να τον παει στο νοσοκομειο ειχε ψεξυχυσει.
Τα λογια ειναι περιττα νομιζω.Κριμα για την οικογενεια του.Εδωσες καταθεση στην αστυνομια αφου εισαι αυτοπτης μαρτυρας;
Δεν ημουν αυτοπτης μαρτυρας.Το ειδα στην τηλεοραση χθες.Γι'αυτο εγραψα στην αρχη οτι δεν ηξερα σε ποια ενοτητα να βαλω το θεμα.
-
-
Δεν ήξερα πού να το βάλω αλλά πιστεύω ότι ταιριάζει περισσότερο εδώ.
Έχουμε δώσει ραντεβού με μια φίλη μου κοντά σε ένα μπαράκι. Όπως περιμένω λοιπόν να έρθει (βλέπετε, τα ΜΜΜ είναι και στην Ιταλία όπως στην Ελλάδα) βλέπω να παρκάρει απέναντί μου μια Porsche και να κατεβαίνει ένας άντρας και δύο γυναίκες. Απομακρύνονται από το αυτοκίνητο και στη συνέχεια όποιος περνούσε από κοντά του κοντοστεκόταν στο μπροστά μέρος και χάζευε με βλέμμα αγελάδας. Κάποιοι άνοιγαν το στόμα, άλλοι παραξενεύονταν, άλλοι γελούσαν, κάποιοι Αμερικάνοι πέταξαν ένα «Holy shit dude!» κι εγώ παραξενευόμουν: τι διάολο είχε αυτή η Porsche πια;
Αποφάσισα λοιπόν να πάω κοντά και να φωτογραφίσω ό,τι διάολο κοιτούσαν:
IDO + IDA = Love for ever λοιπόν, χώρια την ΤΕΡΑΣΤΙΑ γρατζουνιά πάνω από αυτό.
-
-
Ο χρήστης Type-Racing έγραψε:
Kαλά υπάρχουνε και αστυνομικα corolla?
Μπράβο εξελιξη...Ναι, υπάρχουνε...
Αν δεν κάνω λάθος είναι όλα S/W όμως. -
Ο χρήστης kotetsi έγραψε:
http://xs.to/xs.php?h=xs117&d=07283&f=DSC00029.JPG][img]http://xs117.xs.to/xs117/07283/DSC00029.JPG.xs.jpg
Κριμα το καημενο το πορσακι...
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
http://xs.to/xs.php?h=xs117&d=07283&f=DSC00029.JPG][img]http://xs117.xs.to/xs117/07283/DSC00029.JPG.xs.jpg
Κριμα το καημενο το πορσακι...
Στην Ιταλία τα'χουν πολύ αχτι τα γερμανικά(πορσικά, Rs4 M3)
-
Aν βλεπω καλα εχει απο κατω καρδουλα και γραφει π.χ. γιωργος +μαρια
-
Πέτυχε κανείς άλλος το τουμπαρισμένο απ' τη μεριά του οδηγού 'for very ypsilon people' Μ. Ανδρόνικου με 3ης Σεπτεμβρίου;
Περνούσα στις 4+ το μεσημέρι κ είχε αφύσικη ουρά στους προσκόπους.
3ης Σεπτεμβρίου τροχαία, ασθενοφόρα, πυροσβεστική.
Το Υ ήταν άθικτο μπρος-πίσω, μάλλον μόνος του έφυγε. -
Σήμερα βράδυ στην κατηφόρα της Κηφισίας: Ένα Vitara ρυμουλκεί ένα Saxo. Θα μου πείτε, που είδα το απίθανο; Εεεε... το Saxo κοίταγε προς τα πίσω και ο οδηγός του είχε στραβολαιμιάσει για να μην τρακάρει το Vitara. Είναι δυνατόν να κάνει κανείς ρυμούλκηση ανάποδα; Ειδικά στην Κηφισίας που είναι κατηφόρα εκεί, είναι το πιο εύκολο πράγμα του κόσμου να γυρίσει το αμάξι προς τα μπροστά....
Μα τι πίνουν;
-
Ρε συ, μπορεί να έκαναν κόντρα το Σάξο με το Βιτάρα ποιος θα σύρει ποιον και το Σάξο να έχανε!
Άτιμη τετρακίνηση!
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Ρε συ, μπορεί να έκαναν κόντρα το Σάξο με το Βιτάρα ποιος θα σύρει ποιον και το Σάξο να έχανε!Άτιμη τετρακίνηση!
Με ένα ζευγάρι semi-slic και ένα μπλοκέ τον είχε το Saxo
-
Ο χρήστης Hammer_ έγραψε:
Σήμερα βράδυ στην κατηφόρα της Κηφισίας: Ένα Vitara ρυμουλκεί ένα Saxo. Θα μου πείτε, που είδα το απίθανο; Εεεε... το Saxo κοίταγε προς τα πίσω και ο οδηγός του είχε στραβολαιμιάσει για να μην τρακάρει το Vitara. Είναι δυνατόν να κάνει κανείς ρυμούλκηση ανάποδα; Ειδικά στην Κηφισίας που είναι κατηφόρα εκεί, είναι το πιο εύκολο πράγμα του κόσμου να γυρίσει το αμάξι προς τα μπροστά....Μα τι πίνουν;
Μπορεί:
[list:33feojze][:33feojze]Να μη βρήκαν τον μπροστά κρίκο ρυμούλκησης στο Saxo ή[/33feojze]
[:33feojze]Να μην ήξεραν καν πως υπάρχει μπροστά κρίκος, οπότε θα θεώρησαν πως είναι και ο μοναδικός τρόπος ρυμούλκησης.[/33feojze]
[:33feojze]Να προσπαθούν να γυρίσουν πίσω τα χιλιόμετρα στο κοντέρ (αλήθεια, γίνεται;) [/33feojze][/list:u:33feojze] -
Ο κρίκος ρυμούλκησης στο Σάξο είναι πονεμένη ιστορία... Πρέπει να ρίξεις τη βάση του πίσω καθίσματος για να τον βρεις από κει κάτω. Αν δεν είσαι λίγο ψιλιασμένος για τις... ιδιαιτερότητες των Γάλλων και δεν ανοίξεις το manual, δε θα τον βρεις ποτέ.
-
Ο χρήστης aserf έγραψε:
Ρε συ, μπορεί να έκαναν κόντρα το Σάξο με το Βιτάρα ποιος θα σύρει ποιον και το Σάξο να έχανε!
Άτιμη τετρακίνηση!
Με ένα ζευγάρι semi-slic και ένα μπλοκέ τον είχε το Saxo
Μπα οχι γιατι ετσι που ρυμουλκουσαν, μπορει και να τα εβαζα πισω τα σλικ...(κατα το 'μα ολοι πισω βαζουν αλυσιδες', απαντηση κυρατσας με Seicento...)
-
Δεν εβρισκα καπου αλλου να το βαλω...
Χθες (προχθες πλεον) ,Πεμπτη,ειχε λαικη στη γειτονια και μιας και εχω ανησυχια τετοιες μερες (πχ εχω βρει 2 κλεμμενα πορτοφολια πανω στο αυτοκινητο μου)βγαινω στο μπαλκονι..
Βλεπω εναν νεαρο να συμπεριφερεται πολυ παραξενα...περα δωθε στο περπατητο του,σταματα σκυβει και διωχνει τη σταχτη απο το τσιγαρο του σε ενα ελαστικο αυτοκινητου.
Παει στη μεση του δρομου και κοιτα για 30 δευτερα εντονα εναν παππου τον οποιο χτυπα στον ωμο μολις εφθασε διπλα του,παροτι κοιταζονταν...
Τεσπα,ηθελε να του ζητησει φωτια,παει στο πεζοδρομιο,οπου ηταν παρκαρισμενο ενα focus.Καθεται πανω απο την πισω πορτα και βλεπω οτι τρεμει ολοκληρος.
Προσπαθει να ανοιξει τη πορτα αλλα ειναι κλειδωμενη.Κοιτα δεξια αριστερα,κανει το σταυρο του και χωνεται ο μισος στο πισω ανοιχτο παραθυρο.
Εκει καλεσα την αστυνομια,ηρθε μια μηχανη σε 50 περιπου δευτερολεπτα.
Αφου βρισκει το αυτοκινητο,παει να τραβηξει τον νεαρο εξω (ναι,μεχρι να ερθει εξακολουθουσε να ειναι ο μισος μεσα) αλλα εκεινη τη στιγμη ερχεται μια κυρια με τον αντρα της,η οποια φωναξε ''Οχι το παιδι μου...'',εβαλαν τα ψωνια τους στο πορτ παγκαζ και εφυγαν και οι 3...
Μαλλον ασχημα ενιωσα...
Οτι πιο απίθανο εχω δει σε Ελληνικούς δρόμους! [#2]