-
κανενας!!!
Εγω εχω πετυχενο συνεχεια ενα octaviα με αεροτομη wrc και αυτοκολητα βελτιωτων του και φυσικα τεραστια εξατμηση. -
Ο χρήστης InsaneDriver έγραψε:
Σήμερα είδα ένα περιπολικό xsara με ένα μπουρί ΝΑ για εξάτμιση.Αυτόν το καραμήτρο τον μπάτσο που πήγε με τα λεφτά του έλληνα φορολογούμενου πολίτη και έβαλε μπουρί το οποίο έκανε θόρυβο κτλπ ποιος θα τον ελένξει;
Δεν ξοδεψε τα λεφτα μας.Ο Νιωρας το'βγαλε απο το αγωνιστικο και του το εδωσε αντι για τιμητικη αδεια.
-
Άλλος από εκεί...
Μην μου τον θυμίζεις. Αυτός πάλι δεν τρέχει με τα λεφτά του ελληνικού λαού. Πλέρωνε λαλάκα έλληνα χορηγέ
-
Ο χρήστης DAP έγραψε:
Σήμερα είδα ένα περιπολικό xsara με ένα μπουρί ΝΑ για εξάτμιση.
Αυτόν το καραμήτρο τον μπάτσο που πήγε με τα λεφτά του έλληνα φορολογούμενου πολίτη και έβαλε μπουρί το οποίο έκανε θόρυβο κτλπ ποιος θα τον ελένξει;
Δεν ξοδεψε τα λεφτα μας.Ο Νιωρας το'βγαλε απο το αγωνιστικο και του το εδωσε αντι για τιμητικη αδεια.
Καπου το εχω ξαναγραψει, παρε και ρωτα τιμες για εξατμιση....οι μπουκες κλπ εινα ιπολυ φθηνοτερες απο τις εργοστασιακες...εκτος αν πρέπει να κυκλοφορουν με τρυπιες.
Θα μου πεις νταξ πρεπει να δινουν το καλο παραδειγμα αλα κλαιν, το θεμα δεν εινα ιοικονομικο παντως.
-
Εγώ πάλι έχω ακούσει πως σε ορισμένες περιπτώσεις τις όποιες μετατροπές τις έχει κάνει το πλήρωμα με δικά του χρήματα.
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Καπου το εχω ξαναγραψει, παρε και ρωτα τιμες για εξατμιση....οι μπουκες κλπ εινα ιπολυ φθηνοτερες απο τις εργοστασιακες...εκτος αν πρέπει να κυκλοφορουν με τρυπιες.
Θα μου πεις νταξ πρεπει να δινουν το καλο παραδειγμα αλα κλαιν, το θεμα δεν εινα ιοικονομικο παντως.
Τότε να κινούνται και τα περιπολικά με παράνομα καύσιμα από λαθραίο πετρέλαιο επειδή είναι πιο φτηνά...
Η ουσία είναι ότι ο κάθε καραμήτρος κάνει ότι θέλει στην χώρα αυτή και φυσικά δεν ελέγχεται από κανέναν.
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Εγώ πάλι έχω ακούσει πως σε ορισμένες περιπτώσεις τις όποιες μετατροπές τις έχει κάνει το πλήρωμα με δικά του χρήματα.+1
Υπάρχουν περιπτώσεις που ξέρω που σε τουρμπάτα Οκτάβια,πληρώνουν από την τσέπη τους και πάνε και βάζουν προγράμματα Μετά βέβαια δεν το παίρνει άλλος το περιπολικό,το 'χρεώνονται' μόνο αυτοί
-
Κυκλοφορει octavia με οργανα στην κωλονα.. Δε ξερω αν το εχετε δει ποτε!!
Συνηθως πηγαινουν σβελτα! -
Ο χρήστης deenoo έγραψε:
Κυκλοφορει octavia με οργανα στην κωλονα.. Δε ξερω αν το εχετε δει ποτε!!
Συνηθως πηγαινουν σβελτα!Ε δεν ειναι το μοναδικο..
Πηγαινουν σβελτα γιατι το καθε 'οργανο' δινει 30 αλογα
-
Δυστυχώς δεν πρόλαβα να φωτογραφήσω γιατί διασταυρωθήκαμε από αντίθετες κατευθύνσεις, άσε που έτριβα τα μάτια μου:
Στη Στυλίδα είδα σήμερα πράσινο KIA Sportage 1ης γενιάς με τεράστια στριφτά κέρατα κριαριού στην άκρη του καπό, αλά Τέξας!
Έρχονται οι rednecks! -
Σκαραβαίο παλιό....να έχει κρεμάσει από τις δύο εξατμίσεις που έχει στο κέντρο.................................ένα ΣΩΒΡΑΚΟ!
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Σκαραβαίο παλιό....να έχει κρεμάσει από τις δύο εξατμίσεις που έχει στο κέντρο.................................ένα ΣΩΒΡΑΚΟ!Στριγκάκι?
-
Ο χρήστης Κάβουρας έγραψε:
Σκαραβαίο παλιό....να έχει κρεμάσει από τις δύο εξατμίσεις που έχει στο κέντρο.................................ένα ΣΩΒΡΑΚΟ!
Στριγκάκι?
κανονικό...ανδρικό
κάποιος του έκανε πλάκα...δεν πρόλαβα να φωτογραφίσω...ρε γμτ...δεν είμαι ταζιος...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Στριγκάκι?
κανονικό...ανδρικό
κάποιος του έκανε πλάκα...δεν πρόλαβα να φωτογραφίσω...**ρε γμτ...δεν είμαι ταζιος... **:roll:
Και δεν χαίρεσε?
-
Το 2001 όπως έβγαινα από Θεσσαλονίκη προς Κατερίνη,στο ύψος του Καλοχωρίου,είχα πετύχει πορεία αυτοκινήτων τα οποία είχαν δέσει στις κεραίες τους στρινγκ!Δεν βρίσκω τις φωτογραφίες που είχα τραβήξει,μιλάμε για απίστευτο θέαμα.
-
Είναι Porsche. Όποιος είναι μέσα δεν παθαίνει τίποτα.
-
-
Γαλλική πχιοτητα κατασκευης.
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Γαλλική πχιοτητα κατασκευης.Ναι είδες, αμα τρακάρουν χαλάνε...ενώ τα Ιταλικά γίνονται Πούντο
-
δεν ανοίγουν οι φωτό ούτε με ΙΕ ούτε ΦΞ...
Οτι πιο απίθανο εχω δει σε Ελληνικούς δρόμους! [#2]