-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Σίγουρα έχει ακουμπήσει η μπαρα? Εδώ φαίνεται να είναι στο παραλίγο...Ναι, σίγουρα έχει ακουμπήσει
Οκ, πρέπει να παραδεχτώ ότι είμαι κακός φωτογράφος Δεν αποτυπώνω καλά στο φακό αυτό που θέλω να δείξω... -
Θες κανενα μάθημα;
-
Το σκηνικό ήταν επιεικώς παράξενο, σήμερα το μεσημέρι στην 'ΕΟ' Πύργου - Πάτρας.
Σαν βγαλμένο από ταινία τρόμου, εκεί που ξέρεις ότι θα πεταχτεί από κάπου ο δολοφόνος, αλλά δεν είσαι ποτέ έτοιμος να το αντιμετωπίσεις.
Η γριά με την απόκοσμη φιγούρα έστεκε στη μέση του αριστερού (για μένα) ρεύματος. Λες και είχε κοιμηθεί όρθια - ή μήπως λες και κάτι περίμενε να γίνει;
Τα αυτοκίνητα σταματούσαν το ένα μετά το άλλο, χωρίς κανείς να τολμάει να κατέβει ή, έστω, να κορνάρει! Μετά από λίγο η γριά, λες και ξύπνησε από λήθαργο, ξεκίνησε! Πέρασε απέναντι και χάθηκε πίσω από τις δάφνες, ενώ κανείς μας δε στάθηκε να σιγουρευτεί ότι ήταν πράγματι γριά κι όχι κάνα ξωτικό. Φύγαμε όλοι λες και μας είχαν βάλει νίτρα...
Τουλάχιστον στις φωτογραφίες βγήκε (αλλιώς δεν θα με πίστευε κανείς).
-
Αμάν ρε Ηλία! εφιάλτες θα έχω το βράδυ
-
-
Στα αλήθεια σαν ξωτικό μοιάζει.Κάπως έτσι σου κολάνε την ταμπελίτσα 'ο αλαφροίσκιωτος' κι'άντε να αποδείξεις μετα το αντίθετο.
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Στα αλήθεια σαν ξωτικό μοιάζει.Και που να την έβλεπες καταμεσήμερο, καταμεσής του δρόμου μες τον ντάβανο μ' ένα πρόσωπο που δεν φαινόταν καθόλου, μια μαυρίλα τυλιγμένη με κάτασπρα μαλλιά...
-
Πραγματικά σε θαυμάζω...πότε πρόλαβε ο συνοδηγός να βγάλει το κινητό...πότε πρόλαβε να ενεργοποιήσει την κάμερα και για πότε πρόλαβε να τραβήξει σωστά τη γριούλα...
Και μετά άμα τη χτυπήσεις, άντε να αποδείξεις ότι δεν είσαι ελέφας...
-
Κάβουρας, είχαμε σταματήσει όλοι, λέμε.
Δεν κουνιόταν φύλλο, ξαναλέμε.
Ανατριχίλα, ξαναματαλέμεεεεεεεεε. -
OMG. Χαλαρά στο TOP 5 των πιο απίθανων...
-
Ο χρήστης ililias έγραψε:
Κάβουρας, είχαμε σταματήσει όλοι, λέμε.
Δεν κουνιόταν φύλλο, ξαναλέμε.
Ανατριχίλα, ξαναματαλέμεεεεεεεεε.Sorry...λίγο επιπόλαιο διάβασμα...
ΥΓ:Το ποστ μου δεν ήταν ειρωνικό όσο περισσότερο θαύμασα τα αντανακλαστικά και την 'ετοιμοπόλεμη' κατάστάση του συνοδηγού καθώς θεωρούσα ότι ήταν φάση εν κινήση (έστω και τσουλώντας αργά).
-
Η γριά είναι τρελή, δε βλέπετε πως είναι; Πάλι καλά, μόνο περνάει το δρόμο, εγώ πέτυχα έναν άλλο τρελό που καθόταν στη μέση του δρόμου (σχεδόν εθνική) και μας κοιτούσε. Σ' εκείνο το δρόμο έχει λίγη κίνηση και έτρεχα με 160 - τον είδα αλλά νόμισα ότι κάτι δεν είδα καλά και φρέναρα μόνο επειδή φώναξε ο συνοδηγός. Εγώ θα φρέναρα όταν πλέον θα είχα φτάσει κοντά και δεν θα προλάβαινα να σταματήσω. Έχει τρελούς όσους θέλεις.
-
Ο χρήστης Κάβουρας έγραψε:
ΥΓ:Το ποστ μου δεν ήταν ειρωνικό όσο περισσότερο θαύμασα τα αντανακλαστικά και την 'ετοιμοπόλεμη' κατάστάση του συνοδηγού καθώς θεωρούσα ότι ήταν φάση εν κινήση (έστω και τσουλώντας αργά).Όχι, δεν το είδα σαν ειρωνικό βρε συ. Μάλλον το δικό μου ήταν αποτυχημένα χιουμοριστικό, εξ ου και τα πολλά ' '...
Πάντως σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Να φανταστείς ότι οδηγούσα κιόλας.
-
Ακούστε σκηνικό...
Γυρνώντας από τη σχολή πριν από λίγο και κινούμενος επί της Πανεπιστημίου λίγο μετά τον Τόφαλο ήταν μπροστά μας μια BMW σειρά 3 γενιάς του 80 με 3 επιβάτες, όλοι μεγάλης ηλικίας. Όπως κάθομαι λοιπόν στη θέση του συνοδηγού παρατηρώ ότι η πίσω αριστερή πόρτα της BMW είναι ανοιχτή και απλά ακουμπισμένη και ψιλοπαίζει στις ανωμαλίες του οδοστρώματος. Λέω στο φίλο μου που οδηγούσε να κορνάρει να τους κάνουμε νόημα και αυτός μου λέει ότι μάλλον θα είναι χαλασμένη και δε θα κλείνει περισσότερο, οπότε και ακολουθεί το εξής σκηνικό:
Η BMW βγάζει φλας να στρίψει δεξιά και λέω στα παιδιά (ήμασταν 4 μέσα στο αμάξι) ετοιμαστείτε να δείτε το χάρο να θερίζει και τη στιγμή που στρίβει δεξιά το αμάξι ανοίγει τελείως η πόρτα και οριακά δεν πέτυχε κάποιον από το αντίθετο ρεύμα. Τότε τεντώθηκε ο πίσω επιβάτης, την έπιασε και την έκλεισε.
Μετέπειτα 'στενοχωρήθηκα' που δεν το τράβηξα βίντεο... άλλο να σας το περιγράφω και άλλο να το βλέπετε
-
Ο χρήστης ililias έγραψε:
Το σκηνικό ήταν επιεικώς παράξενο, σήμερα το μεσημέρι στην 'ΕΟ' Πύργου - Πάτρας.Σαν βγαλμένο από ταινία τρόμου, εκεί που ξέρεις ότι θα πεταχτεί από κάπου ο δολοφόνος, αλλά δεν είσαι ποτέ έτοιμος να το αντιμετωπίσεις.
Η γριά με την απόκοσμη φιγούρα έστεκε στη μέση του αριστερού (για μένα) ρεύματος. Λες και είχε κοιμηθεί όρθια - ή μήπως λες και κάτι περίμενε να γίνει;
Τα αυτοκίνητα σταματούσαν το ένα μετά το άλλο, χωρίς κανείς να τολμάει να κατέβει ή, έστω, να κορνάρει! Μετά από λίγο η γριά, λες και ξύπνησε από λήθαργο, ξεκίνησε! Πέρασε απέναντι και χάθηκε πίσω από τις δάφνες, ενώ κανείς μας δε στάθηκε να σιγουρευτεί ότι ήταν πράγματι γριά κι όχι κάνα ξωτικό. Φύγαμε όλοι λες και μας είχαν βάλει νίτρα...
Τουλάχιστον στις φωτογραφίες βγήκε (αλλιώς δεν θα με πίστευε κανείς).
Η γριά ήταν η ζωντανή (?) απόδειξη οτι ο Πύργος έχει το καλύτερο!
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
ο Πύργος έχει το καλύτερο! -
Βεβαια, θα μπορούσε να ήταν διαφορετικά....
](http://xs.to/xs.php?h=xs115&d=07203&f=ghostly_lady.jpg)[/img]
-
Μπου χαχαχαχαχα!
-
Τουλάχιστον να σβήνετε τις πινακίδες από τις φωτογραφίες.Σκεφτείτε τι μπορεί να πάθει ο φουκαράς,αν έχει πει στη γυναίκα του ότι πάει π.χ στην Κόρινθο και βρεθεί στο δρόμο για Πύργο!Θα τον χωρίσει η γυναίκα του και θα του ζητάει διατροφή!!!!
-
Την προηγούμενη εβδομάδα ένας τύπος με ibiza 1987-1988,είχε βάλει στον κοτσαδώρο μια κουλούρα σύρμα οικοδομής και το έσερνε σε κεντρικό δρόμο του Περιστερίου,προκαλώντας ιδιαίτερο θόρυβο και τον κίνδυνο να προκαλέσει ατύχημα...
Οτι πιο απίθανο εχω δει σε Ελληνικούς δρόμους! [#2]