-
[quote='avel']Μακάρι να το είχαν όλοι, για μία ώρα, σε μία λογική τιμή. Πάρκινγκ 20' στην BP στην Μιχαλακοπούλου & Παπαδιαμαντοπούλου, δίπλα στο Ευγενίδειο Θεραπευτήριο = [b]10.50
-
Γενικα τα υπαιθρια παρκινγκ που ειναι κοντα σε νοσοκομεια ειναι πιο φαρμακεια και απο τα γυρω φαρμακεια.
-
Σήμερα είδα μια BMW Z4 Γαλάζιου χρώματος κοντά στα ΚΤΕΛ Χαλκιδικής(στην Κηφισίας) στην οποία, πάνω ακριβώς απ' το σήμα 'ΒΜW' έγραφε με κόκκινα γράμματα 'kawasaki'. Ωρέ τιν' πάλι τούτο;
-
Ο χρήστης King Alexander έγραψε:
Σήμερα είδα μια BMW Z4 Γαλάζιου χρώματος κοντά στα ΚΤΕΛ Χαλκιδικής(στην Κηφισίας) στην οποία, πάνω ακριβώς απ' το σήμα 'ΒΜW' έγραφε με κόκκινα γράμματα 'kawasaki'. Ωρέ τιν' πάλι τούτο; -
Πριν χρόνια κυκλοφορούσε ενα Χόντα Σιβίκ κουπέ κόκκινο,που είχε ακριβώς συτο κέντρο της πίσω πόρτας το ίδιο αυτοκόλλητο
-
Ο χρήστης Hammer_ έγραψε:
Χτες το πρωί, ένα άψογα συντηρημένο φορτηγάκι:
Μπορεί να παρατηρήσατε τη ρίγα στο πλάι και τις εντελώς σβησμένες κρατικές πινακίδες. Επίσης να σημειώσω ότι η πίσω ανάρτησή του ήταν εντελώς σπασμένη, σε κάθε φρενάρισμα ή επιτάχυνση έκανε ταλαντώσεις επί 100 μέτρα. Σε ποιά υπηρεσία να ανήκει άραγε;Ενδιαφέρουσα λεπτομέρεια στη φωτογραφία είναι και το scooter με διακόσμηση 101 σκυλιά της δαλματίας!
Τελικά χρειάζεται μια συνοδηγός με φωτογραφική μηχανή!
Το κρατος απο μονο του κανει επιδειξη σταπαστουλιας κ τιποτα περισσοτερο!
Αλλο ενα δειγμα για να καταλαβουμε πως λειτουργουμε! -
αρε ταγαρια.......
αρχανθρωποι , απολίτιστοι, παρτακηδες , ωχαδερφηστες
ουστ ρε
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Θεσσαλονίκη η πόλη της απόλυτης αναρχίας
Νέο πάρκινγκ (το πάρκο του Λευκού Πύργου)
Το πάρκινκγ στο πεζοδρόμιο μπροστά στο Μακεδονία Παλλάς
Ομοίως στο ύψος του Ομίλου Φίλων Θαλάσσης
Έχω την εντύπωση ότι αφού δεν ενοχλούν, δεν είναι και τόσο περίεργο το ότι παρκάρουν εκεί. Σε όλες τις φωτογραφίες υπάρχει άπλετος χώρος για πεζούς, κτλ και ίσως αποτελεί πραγματικά λύση ανάγκης.
Τη Θεσσαλονίκη δεν τη ξέρω καθόλου (έχω πάει 2 φορές και τελευταία φορά πήγα στα 10 μου), φαντάζομαι όμως ότι θα υπάρχει ιδιαίτερο πρόβλημα στο παρκάρισμα.
Είμαι 'υπέρ' των ελαφρών παρανομιών στο παρκάρισμα που δεν ενοχλούν πεζούς, κινούμενα αυτοκίνητα, κτλ. Μπορεί να είναι αντιαισθητικά, δυστυχώς όμως ίσως είναι και αναγκαία. -
Εχμμ! Στη Θεσσαλονίκη (δε μένω εκεί, αλλά έχω περάσει κάποια υπέροχα χρόνια σε αυτήν) το πρόβλημα του παρκαρίσματος είναι πραγματικά μνημειώδες.
Σκεφτόμουν πάντα να γίνει ένα πείραμα: Μια μέρα, να συμφωνήσουν ΟΛΟΙ να ΜΗΝ παρανομήσουν. Παντού στην πόλη, πέρα από τα πεζοδρόμια και τις πλατείες, υπάρχουν απαγορευτικά στάθμευσης. Αν, λοιπόν, ΟΛΟΙ είναι νόμιμοι, θέλω να δω ΠΟΥ ΣΤΟ Δ*ΑΟΛΟ θα πάνε όλα αυτά τα αυτοκίνητα!
Και το φοβερό... υπάρχει μια σιωπηρή συγκατάθεση της αστυνομίας και του δήμου σε συγκεκριμένες οδούς (π.χ. Τσιμισκή σαββατόβραδα) όπου δεν γράφουν... Οπότε βάσει 'εθιμικού δικαίου' όλοι θεωρούν ότι οι πινακίδες είναι 'ανενεργές'. Αλλά... όταν υπάρχει ανάγκη από λεφτά... αρκεί να βγουν παγανιά τα φίλτατα Όργανα και να μαζέψουν από τους ανυποψίαστους πολίτες μισθό 2 μηνών με μία απλή βόλτα!
-
Ο χρήστης Phaethon έγραψε:
Σκεφτόμουν πάντα να γίνει ένα πείραμα: Μια μέρα, να συμφωνήσουν ΟΛΟΙ να ΜΗΝ παρανομήσουν. Παντού στην πόλη, πέρα από τα πεζοδρόμια και τις πλατείες, υπάρχουν απαγορευτικά στάθμευσης. Αν, λοιπόν, ΟΛΟΙ είναι νόμιμοι, θέλω να δω ΠΟΥ ΣΤΟ Δ*ΑΟΛΟ θα πάνε όλα αυτά τα αυτοκίνητα!Πρέπει να γεμίσει η Χαλκιδική με αυτοκίνητα - δεν χωράνε στη Θεσσαλονίκη - σε όλους τους Δήμους, παντού - δεν χωράνε.
Παρόλα αυτά, όλες οι κυβερνήσεις δεν υποχρεώνουν τις νέες οικοδομές να έχουν τους απαραίτητους χώρους στάθμευσης γιατί 'θα χτυπήσουν την οικοδομή'. Το πρόβλημα είναι πολύ παλιό και κανένας δεν βγάζει το φίδι από τη τρύπα, θα το βγάλει ο επόμενος.
-
Σημερα ειδα κατι απιστευτο.
Παπι-deliverας, που:
- Φορουσε κρανος
- Σταματησε στο κοκκινο
- Ηταν σχετικα αθορυβος, με κανονικη εξατμιση
- Εβγαλε φλας οταν εστριψε στη διασταυρωση.
Ετσι οπως τα ειδα ολα αυτα ταυτοχρονα, νομιζω οτι επαθα ενα μικρο σοκ...
-
Ο χρήστης avel έγραψε:
Σημερα ειδα κατι απιστευτο.Παπι-deliverας, που:
- Φορουσε κρανος
- Σταματησε στο κοκκινο
να απολυθει αμεσα!
-
Ο χρήστης avel έγραψε:
Σημερα ειδα κατι απιστευτο.Παπι-deliverας, που:
- Φορουσε κρανος
- Σταματησε στο κοκκινο
Θάνατος στον delivera που αμαυρώνει-ακυρώνει όλες τις τίμιες προσπάθειες που έχουν κάνει οι deliverαδες ανα την χώρα να χτίσουν ένα όνομα!!!!
Πίσσα και πούπουλα στον κανάγια!!!!!
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Σημερα ειδα κατι απιστευτο.
Παπι-deliverας, που:
- Φορουσε κρανος
- Σταματησε στο κοκκινο
να απολυθει αμεσα!
Και δυστυχώς, μάλλον θα απολυθεί. Οι απαιτήσεις της δουλειάς του (παράδοση εντός στενότατων χρονικών περιθωρίων) είναι εντελώς ασύμβατες με την τήρηση του ΚΟΚ.
-
γιατί το λέτε αυτό;
συναντάω πολύ συχνά ντελιβεράδες με κράνος, σωστά συντηρημένα παπάκια να οδηγούν όπως πρέπει...παραδείγματα από Gilli Diet, ACS, Speedex, Γενική Ταχυδρομική κτλ κτλ.
συνήθως οι σουβλακοπιτσοντελιβεράδες κάνουν τις περισσότερες μαλακίες γιατί τους πιέζουν να πάνε γρήγορα και ζεστά.
-
Οι εταιρίες που γράφεις έχεουν συνήθως συγκεκριμμένο πρόγραμμα παραδόσεων σε αντίθεση με τους σουβλακοπιτσοντελιβεράδες - εξού και ο πανικόβλητος τρόπος οδήγσης.
-
Δυστυχώς, οι εταιρείες ταχυμεταφορών έχουν ακόμα πιο πιεσμένο πρόγραμμα για τους διανομείς!
Κυρίως λόγω της στρεβλής αντίληψης της έννοιας 'ταχυμεταφορά'...
Παράδειγμα, η έννοια 'παράδοση εντός 4 ωρών' με κόστος πρακτικά μηδέν, δεν υφίσταται πουθενά αλλού στον Δυτικό κόσμο! Όπως και η αδυναμία προσδιορισμού πρότυπων χρόνων δρομολογίων...
-
Δεν είπα ότι δεν έχουν πιο πιεσμένο πρόγραμμα, απλά πιο συγκεκριμμένο. Αλλα από την άλλη είναι και πιο σωστοί στη οδιγική τους συμπεριφορά (φανάρια , προτεραιότητες, κράνη) γιατί εργάζονται κυρίως ημέρα και σε κεντρικά σημεία των πόλεως και οποιαδήποτε παρανομία γίνεται πιο εύκολα αντιληπτή και παει απευθείας στην εταιρία (=απόλυση?).
Ο σουβλακοπιτσοντελιβεράδες απο την άλλη έχουν μεγαλύτερη πίεση χρόνου και επιστροφής στην έδρα για παραλαβή νέων παραγγελιων.
-
Αυτα τα παιδια πως και ποσο πληρωνονται;Με το δρομολογιο η με την ωρα;
Αξιζει να βαζουν τη σωματικη τους ακεραιοτητα σε καθημερινο κινδυνο;(Ας με συγχωρησετε για το off topic αλλα τωρα βρηκα την ευκαιρια να λυσω μια περιεργεια που σαν μικρος την εχω!!)
-
Με τον βασικό συν κάποια έξοδα για το μηχανάκι (που στις περισσότερες περιπτώσεις είναι δικό τους)...
Οτι πιο απίθανο εχω δει σε Ελληνικούς δρόμους! [#2]