-
Ο χρήστης InsaneDriver έγραψε:
Στο κλουβί του είναι πιο ασφαλής με τόσους επικίνδυνους που κυκλοφορούν ελεύθεροι...Και το καναρινι ειναι πιο ασφαλες στο κλουβι
ΔΕΝ ΖΕΙ ομως...
-
Ο χρήστης After έγραψε:
Χτες το βράδυ κατά τις 3.00am Στην Λ.Κηφισίας λίγο πριν τη διασταύρωση με Αλεξάνδρας. Είμαι πρώτος στο φανάρι τέρμα δεξιά. Ξεκινάμε όλοι χαλαρά όμορφα και ωραία. Σε κάποια φάση κοιτάω αριστερά και βλέπω μια Ferrari 360 ξεκουκούλωτη με μια ξανθιά νέα (δεν πρόλαβα να δω αν ήταν γαβ ή όμορφη ή celebrity ) να μπινελικώνει τον μπροστινό της να κατεβάζει μία ταχύτητα να χώνεται απο δεξιά (χωρίς φλάς ) και να λιώνει τη Ferrari!
Δε το βλέπεις και κάθε μέρα στους δρόμους αυτό!Aν ημουν διπλα και με εκλεινε, θα εβλεπες μετα μια 360 με ολο το δεξι μερος μπασμενο μεσα
ΑΥΤΟ και αν δεν το βλεπεις καθε μεραΚαι μετά οι μπράβοι της θα έκαναν κάτι άλλο που σίγουρα θα ήταν και το τελευταίο που θα έβλεπες συνηθισμένο ή όχι
Anyway δεν έκλεισε κανέναν, απλά δεν άναψε τουφλάς... -
Ο χρήστης billlllll έγραψε:
Χτες το βράδυ κατά τις 3.00am Στην Λ.Κηφισίας λίγο πριν τη διασταύρωση με Αλεξάνδρας. Είμαι πρώτος στο φανάρι τέρμα δεξιά. Ξεκινάμε όλοι χαλαρά όμορφα και ωραία. Σε κάποια φάση κοιτάω αριστερά και βλέπω μια Ferrari 360 ξεκουκούλωτη με μια ξανθιά νέα (δεν πρόλαβα να δω αν ήταν γαβ ή όμορφη ή celebrity ) να μπινελικώνει τον μπροστινό της να κατεβάζει μία ταχύτητα να χώνεται απο δεξιά (χωρίς φλάς ) και να λιώνει τη Ferrari!
Δε το βλέπεις και κάθε μέρα στους δρόμους αυτό!Aν ημουν διπλα και με εκλεινε, θα εβλεπες μετα μια 360 με ολο το δεξι μερος μπασμενο μεσα
ΑΥΤΟ και αν δεν το βλεπεις καθε μεραΚαι μετά οι μπράβοι της θα έκαναν κάτι άλλο που σίγουρα θα ήταν και το τελευταίο που θα έβλεπες συνηθισμένο ή όχι
Anyway δεν έκλεισε κανέναν, απλά δεν άναψε τουφλάς...Δεν κατηγορησα την ισως χωρις κινδυνο ''σφηνα'' που εκανε, αλλα το υφακι που εχουν οι περισσοτερες οταν οδηγανε τετοια αυτοκινητα(και πολυ κατωτερα)
-
delete
-
Ολοκαινουργια BMW 320 την κουβαλουσε η ΕΛΠΑ
Φορσπρουνκ ντουρχ τεκνικ
-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Ολοκαινουργια BMW 320 την κουβαλουσε η ΕΛΠΑΦορσπρουνκ ντουρχ τεκνικ
Σίγουρα είναι απίθανο...
Δεν το βλέπεις συχνά σε σχέση με τα Φορσπρουνκ ντουρχ τεκνικ
-
Εκτός αν κάνει κρύο.
-
Ολοκαινουργια BMW 320 την κουβαλουσε η ΕΛΠΑ
Φορσπρουνκ ντουρχ τεκνικ
Σίγουρα είναι απίθανο...
Δεν το βλέπεις συχνά σε σχέση με τα Φορσπρουνκ ντουρχ τεκνικ
σου κατηγορησανε τα bmw και θηχτικες εσυ τωρα...
χαχαχαχα -
εγω μολις ειδα μια αλφα 146 φορτωμενη σκεφτηκα να πουλησω τη δικια μου..
αλλα μετα απο δευτερη σκεψη ειπα πως αν με αφησει την αλλη μερα πουλημα...160.000 χλμ και ακομα τιποτα!!το παλιοιταλικο!! -
Ο χρήστης theo13 έγραψε:
αλφα 146...160.000 χλμ και ακομα τιποτα!!
Όντως, 'ό,τι πιο απίθανο'.
-
Τι κάνει ο άνθρωπος για να μην φάει πρόστιμο για κινητό, ενώ δεν έχει BT hands-free: ανοιγμένο clamshell κινητό, περασμένο ανάμεσα στη ζώνη και στον ώμο του οδηγού κι αυτός να μιλάει με ανοιχτή ακρόαση!!! Δυστυχώς δεν είχα το κινητό έτοιμο για φωτό...
-
Ο χρήστης silencer51 έγραψε:
...
Λίγο πιο μετά, στην αναστροφή μπροστά απο τα διόδια, μαύρο Cinquecento βγαίνει χωρίς να κοιτάξει με αποτέλεσμα ενα μπλέ Ρόβερ που ερχόταν με 200 να κάνει το φρενάρισμα του αιώνα και να φτάσει σε απόσταση εκατοστών απο το Cinquecento που επιτάχυνε... Τόσο καπνό απο λάστια έχω δεί λίγες φορές στη ζωή μου...απαγορευεται η αναστροφη εκει η κανω λαθος?
αν κρινω απο τους μπατσους που καθονται διπλα και απλα κοιτουν...μαλλον κανω λαθος
Λάθος δεν κάνεις, η αναστροφή όντως απαγορεύεται
Πάντως ζώο έχω γίνει και εγώ εκεί την περίοδο που ήταν κλειστή η Πανεπιστημίου και έπηζε η έξοδος του Ρίου από εθνικήΌντως απαγορεύεται και όντως κι εγώ έχω 'αμαρτήσει' σε μερικές περιπτώσεις...
που να κανεις τον κυκλο καλοκαιριατικα...
πολυ θα ηθελα να πεσω πανω σε εναν τετοιο, αλλα σεβομαι τον εαυτο μου
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Εκτός αν κάνει κρύο.Δεν μιλάμε για Indiμωβoual Bmw...
Αυτά είναι ειδικά μοντέλα.
-
Εκτός αν κάνει κρύο.
Δεν μιλάμε για Indiμωβoual Bmw...
Βλέπω κόλλησες εγκαθετίλα Χάρη!!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Εκτός αν κάνει κρύο.
Δεν μιλάμε για Indiμωβoual Bmw...
Βλέπω κόλλησες εγκαθετίλα Χάρη!!
είναι κολλητική φαίνεται
ευτυχώς να λες που δεν έχω παρουσιάσει συμπτώματα ακόμα -
Τελικά τα καλύτερα τα βλέπεις όταν δεν έχεις φωτογραφική μηχανή κοντά σου ή το κινητό εύκαιρο.Σήμερα το πρωι στην οδό Αγίου Γεωργίου στον Πύργο,Grand Cherokee με πινακίδα γεωργικού μηχανήματος!
Για όσους δεν κατάλαβαν,είχε πινακίδα σαν αυτή που έχουν τα τρακτέρ! -
Τρελές πατέντες από καράγυφτους που θέλουν να βγάλουν από τη μύγα ξύγκι. Αναφέρομαι κυρίως σ' αυτόν με το Grand Cherokee και αντίστοιχης πολυτέλειας Jeep και όχι σε άτομα που πραγματικά το θέλουν για τη δουλειά τους.
-
Aν ήταν παρκαρισμένο θα πήγαινα να δω αν έχει κανά τσουβάλι πατάτες μέσα!Τι γυφτιές είναι αυτές,δεν βάζει και ένα αλέτρι πίσω να πάει για όργωμα;
-
Καλα μωρε αλλα αυτοι οι υπαλληλοι της αρμοδιας κρατικης υπηρεσιας που τους δινει αδεια και πινακιδες ειναι τοσο ασχετοι που δεν ξερουν η δεν εχουν δει ΤΙ αυτοκινητο ειναι αυτο που το θενε να ειναι τρακτερ;
-
http://fun.diadiktyo.net/fun.php?page=lidl
Το βρήκα κάπου αλλού και το βάζω στο συγκεκριμένο θέμα. άιντε άιντε... ξεφύγαμε!!
Οτι πιο απίθανο εχω δει σε Ελληνικούς δρόμους! [#2]