-
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Τώρα φταίμε εμείς οι υπόλοιποι που θα πειράζουμε τους φίλους μας τους γαύρους;Άλλη μια τεσσάρα!
Μετά από αυτή του Παναθηναϊκού;
Και 4 να φάμε (που μεταξύ μας, δεν αποκλείεται) θα τα έοχυμε φάει από την δεύτερη καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη αυτή την στιγμή στην έδρα της...
Αναφερόμουν στην τεσσάρα από τον Ολυμπιακό...
Έλα που το ξέχασες...
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Τώρα φταίμε εμείς οι υπόλοιποι που θα πειράζουμε τους φίλους μας τους γαύρους;Άλλη μια τεσσάρα!
Και 4 να φάμε (που μεταξύ μας, δεν αποκλείεται) θα τα έοχυμε φάει από την δεύτερη καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη αυτή την στιγμή στην έδρα της...
Εσείς είστε εκλεκτικοί!Οι άλλοι τα τρώνε απ' όλους αδιακρίτως.Καλοί,κακοί,φορμαρισμένοι,ντεφορμέ,όλοι μπορούν να ρίξουν μια τεσσάρα στον Ολυμπιακό!
Σαν διαφήμιση ακούγεται: 'Ρίξε και συ τέσσερα!Μπορείς'
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Εσείς είστε εκλεκτικοί!
Ναι, έχουμε επίπεδο πάνω από όλα! Εκείνοι δεν έχουν, γκολ να ναι, και από που να 'ναι..
-
Τι εγινε ρε παιδια???
-
O γαύρος τα πάει καλά φέτος.
Εχει φάει μόνο 11 γκολ, σε τέσσερα παιχνίδια.
Ούτε να το σκέφτομαι θέλω πόσα θα είχε φάει έτσι και ήταν στον όμιλο της Αρτμέντια!Τις ηρωικές εποχές του Λεμονή είχε φάει 25.
Αλλωστε μέχρι το 2007 που θα παίξει τελικό στο Champios League , όπως είπε ο πρόεδρος, έχει καιρό να διορθωθεί.
-
Καλό μήνα είπαμε;
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Καλό μήνα είπαμε;Είσαι εγκάθετος και προκλητικός ρε!
-
Μόνο αυτός;
Όλοι είναι εγκάθετοι και προκλητικοί
Βαράτε αλύπητα. Αντέχουμε ρεεεεεεεεεεεε!
-
Ο χρήστης syele έγραψε:
Μόνο αυτός;Όλοι είναι εγκάθετοι και προκλητικοί
Ευτυχώς που αντέχετε, έρχεται Ρεάλ και Ρόζενμποργκ τώρα...
-
κι ακόμα δεν έχω γράψει τίποτα κάτι smileys κι ένα καλό μήνα
-
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
Αλλωστε μέχρι το 2007 που θα παίξει τελικό στο Champios League , όπως είπε ο πρόεδρος, έχει καιρό να διορθωθεί.
σωστο κι αυτο
-
Ο χρήστης PetRaN έγραψε:
σωστο κι αυτο
Το ρίξαμε στην πλάκα για να απαλύνουμε τον πόνο πετράκη?
-
ασε ρε Kid ( tm)
-
όλα τα λεφτά η φώτο
-
Ο χρήστης syele έγραψε:
Μόνο αυτός;Όλοι είναι εγκάθετοι και προκλητικοί
-
Μαλιστα. Θα γινω λιγο κακος αλλα δεν πειραζει. Ολοι εσεις οι αντι-ολυμπιακοι θα γινεται ως και Εθνικη Βραζιλιας για να καταφερεται να μας νικησετε. Επειδη με τις δικες σας ομαδες πολυ το αμφιβαλω...
Αλλα... για πεστε μου, αυριο στο Καμπ Νου που θα σταματησει αραγε το κοντερ? Ε ρε γλεντια που εχει να κανει ο Μαγος...
Οσο για την ομαδα δεν πτοουμαστε. Θρυλε γερα double ξανα στον Πειραια. (ειμαι γεννημενος και Πειραια ασχετο αλλα δεν πειραζει...)
-
Ο χρήστης 007 έγραψε:
Αλλα... για πεστε μου, αυριο στο Καμπ Νου που θα σταματησει αραγε το κοντερ? Ε ρε γλεντια που εχει να κανει ο Μαγος...Κάτσε να τα φάμε και το συζητάμε αύριο..
-
Καλααααααά ....κοροιδέψτε εσείς οι εγκάθετοι
.. θα έρθει η ώρα σας -
έβαλα tv magic κι έχει ζωντανή εκπομπή με θέμα''χαιρέτα μου τον πλάτανο''που την παρουσιάζει μια γλυκυτάτη κυριούλα/ατσα.Την έχουν ενημερώσει ότι το ορκ που ακούει στο όνομα Τσουκαλάς επιστρέφει μαινόμενος από το Καραισκάκη;Ας την ειδοποιήσει κάποιος να σηκωθεί να φύγει από το στούντιο...όσο προλαβαίνει.
Ποδόσφαιρο - Ομάδες [#2]