-
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
Ο Ασημακοπουλος ειναι γνωστος αντιντεμικος μαζι με τον Ξενακη και 3-4 αλλους....
Επειδή τον Ασημακόπουλο και τον ακούω και τον διαβάζω, δε νομίζω να είναι φελλός.Το να είναι τόσα χρόνια Δ/ντης στην ΕΡΑ δεν πρέπει να είναι τυχαίο. Οτι κάνει κριτική στο Ντέμη κάνει αλλά δεν κάνει μόνο στο Ντέμη.
Να δεις τι 'έσερνε' στον Σουμ και στο Ζάετς Άλλωστε δε νομίζω να είναι κανείς υπεράνω κριτικής:)Γενικά μου δίνει την εντύπωση σοβαρού ανθρώπου.
Επί της ουσίας όμως φαίνεται να έχει δίκιο, καθώς αυτά που άκουσα σήμερα, είναι όντως έτσι.
Εγώ είχα σταθεί θετικά απένταντι σε αυτό που είπε πώς θα κάνει ο Ντέμης. Μόνο που (για την ώρα τουλάχιστο) δεν το κάνει . Θα δείξει.Θα μπορουσες pls να μας πεις τι ειπε????
Αν ειπε αυτα που εγραψες πιο πανω δεν ισχυουν καθως και το pin ειναι σε εφαρμογη και τους οπαδους τους εδωσε στην αστυνομια(το τι κανει τωρα η αστυνομια ή η δικαιοσυνη δεν ειναι θεμα του Ντεμη ) και αυτο με τα εισιτηρια δεν ειναι ετσι αφου το απαγορευει ο νομος πλεον
-
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
Επειδή τον Ασημακόπουλο και τον ακούω και τον διαβάζω, δε νομίζω να είναι φελλός.Μονο φελλος δεν ειναι. Συγκρινομενος μαλιστα με την πλειοψηφια των συναδελφων του (ειδικα αυτων απο τις οπαδικες εφημεριδες και τους περισσοτερους απο την εμπορικη επιχειρηση Sport FM-Sportday κλπ.) θα τον χαρακτηριζα τουλαχιστον αξιοπρεπη. Απλως δεν γλυφει δεξια-αριστερα, οπως οι περισσοτεροι
-
Ο χρήστης CLIO-V6 έγραψε:
Ο Ασημακοπουλος ειναι γνωστος αντιντεμικος μαζι με τον Ξενακη και 3-4 αλλους....
Επειδή τον Ασημακόπουλο και τον ακούω και τον διαβάζω, δε νομίζω να είναι φελλός.Το να είναι τόσα χρόνια Δ/ντης στην ΕΡΑ δεν πρέπει να είναι τυχαίο. Οτι κάνει κριτική στο Ντέμη κάνει αλλά δεν κάνει μόνο στο Ντέμη.
Να δεις τι 'έσερνε' στον Σουμ και στο Ζάετς Άλλωστε δε νομίζω να είναι κανείς υπεράνω κριτικής:)Γενικά μου δίνει την εντύπωση σοβαρού ανθρώπου.
Επί της ουσίας όμως φαίνεται να έχει δίκιο, καθώς αυτά που άκουσα σήμερα, είναι όντως έτσι.
Εγώ είχα σταθεί θετικά απένταντι σε αυτό που είπε πώς θα κάνει ο Ντέμης. Μόνο που (για την ώρα τουλάχιστο) δεν το κάνει . Θα δείξει.Θα μπορουσες pls να μας πεις τι ειπε????
Αν ειπε αυτα που εγραψες πιο πανω δεν ισχυουν καθως και το pin ειναι σε εφαρμογη και τους οπαδους τους εδωσε στην αστυνομια(το τι κανει τωρα η αστυνομια ή η δικαιοσυνη δεν ειναι θεμα του Ντεμη ) και αυτο με τα εισιτηρια δεν ειναι ετσι αφου το απαγορευει ο νομος πλεον
Δε γνωρίζω κάτι άλλο. Οτι άκουσα χθες το έγραψα.
Μου φαίνεται δύσκολο να μην είναι ενήμερος και τα λέει σε μια εκπομπή μεγάλης ακροαματικότητας.
Δυστυχώς, λόγω δουλειάς, δεν είμαι σε θέση να ακούω καθημερινά την εκπομπή. -
Δεν ειναι θεμα ενημερωσης,αλλα εμπαθειας προς το «προσωπο»
-
Και κατι διαφορετικο απο Β εθνικη.
Πηγα χθες στο παγκρητιο σταδιο και ειδα Εργοτελης - Ολυμπιακος Βολου 2-0. Καταρχην για το σταδιο να πω οτι ειναι εκπληκτικο. Ηταν η πρωτη φορα που πηγαινα και εντυπωσιαστικα.
Για το παιχνιδι τί να πω. Ηταν παιχνιδι σούπα. Ο Βολος ηταν μεγαλη απογοητευση. Με τιποτα δεν φαινοταν για ομαδα Β Εθνικης. Τί χάλι ηταν αυτο. Μηπως ειχε πολλες απουσιες βασικών παιχτων; Με τετοια ομαδα, μαλλον με τετοια αποδοση ειναι καταδικασμενος. ΟΕργοτελης παλι προσπαθησε, δικαιολογησε την παρουσια του περυσι στην Α Εθνικη, αλλα απο ενα σημειο και μετα καπου επεσε κι αυτος επηρεασμενος απο την κακη αποδοση του Βολου. Τα τελευταια 10 λεπτα προσπαθουσα να μεινω ξυπνιος.
Ολα τα λεφτα ηταν η παρουσια ενος ελεφαντα , ο οποιος μεταφερθηκε στο γηπεδο απο ενα τσιρκο που βρισκεται στη πολη. Μπηκε μεσα στο ταρτάν εκανε ενα κυκλο του σταδιου και μετα ενας κλοουν του πετουσε μια μπαλα ποδοσφαιρου και ο ελεφαντας του την κλοτσουσε!!!!! Καποια στιγμη την κλωτσησε τοσο δυνατα που περασε διπλα απο τον κλοουν σαν σφαιρα και ολο το γηπεδο ξεσπασε σε χειροκροτηματα και γέλια. Ο συγκεκρημενος ελεφαντας παντος εχει ενα φοβερο αριστερο ποδι!!! -
το γηπεδο του εργοτελη το ειδα το καλοκαιρι και ειναι κοσμημα για τη κρητη!μακαρι και η ομαδα να ταν καλυτερη...
-
μπας κι έχει κανείς ιδέα τι ώρα κλείνουν τα εκδοτήρια στην Λ. Αλεξάνδρας? Θέλω να προμηθευτώ για τη barca
-
Φιλοι Αεκτζηδες δεν θελω να σας απογοητευσω αλλα αν νομιζετε οτι θα πατε μπροστα με τον κοντη και τον τζωρτζιοπουλο που τους διωξαμε με τις κλωτσιες bravo sas. Γενικα σχεδον ολοι οι αναπληρωματικοι του ολυμπιακου και στην Αεκ και στον Παο θα ηταν βασικοι. Απο αυτο και μονο μπορειτε να καταλαβετε τι διαφορα υπαρχει
-
Ο χρήστης red_army7 έγραψε:
Γενικα σχεδον** ολοι οι αναπληρωματικοι του ολυμπιακου** και στην Αεκ και στον Παο θα ηταν βασικοι. Απο αυτο και μονο μπορειτε να καταλαβετε τι διαφορα υπαρχειΘες να το αναλύσουμε το θέμα?
-
Τι να αναλυσουμε;Ειδικα η ΑΕΚ ειναι το παιζω και μαθαινω του Ντέμη,δεν ειναι ομαδα τίτλου.Ειδαμε ολοι ποσο ευκολα περασε απο ολες τις εδρες με το καλημερα ο ΟΣΦΠ.
-
Φοβερο παιχνιδι στο Παγκρητιο!!!
ΟΦΗ - Λαρισα.
Πολυ καλος ο ΟΦΗ στο Α, εβαλε 2 γκολ. Στο Β η Λαρισα εχει την προτοβουλια, μειωσε σε 2-1 ,αλλα σχεδον αμεσως ο ΟΦΗ εβαλε και 3ο γκολ. ΧΑΤ ΤΡΙΚ ο Μαχλας!!!
15 λεπτα ακομα... -
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
ΟΦΗ - Λαρισα.
Πολυ καλος ο ΟΦΗ στο Α, εβαλε 2 γκολ. Στο Β η Λαρισα εχει την προτοβουλια, μειωσε σε 2-1 ,αλλα σχεδον αμεσως ο ΟΦΗ εβαλε και 3ο γκολ. ΧΑΤ ΤΡΙΚ ο Μαχλας!!!
15 λεπτα ακομα...3-2 η Λαρισα στο 85. Ματσάρα!!!
-
ΟΦΗ - Λαρισα.
Γκολ στο 89 η Λαρισα αλλα ακυρωθηκε οφ σαϊντ!!!
-
Έχουμε και ντέρμπι σήμερα!
19:00, άλφα τσάνελε.
-
ΟΦΗ - Λαρισα.
Γκολ στο 89 η Λαρισα αλλα ακυρωθηκε οφ σαϊντ!!!
ΤΕΛΟΣ
3-2 -
Τρομερή περιγραφή από τον Megane98hp!
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Έχουμε και ντέρμπι σήμερα!19:00, άλφα τσάνελε.
κρυάδες... ντέρμπι
-
Mπράβο μας...
-
**ΜΑΘΕ ΣΤΟ ΡΙΒΑΛΝΤΟ ΛΙΓΗ ΜΠΑΛΑ
ΣΙΚΑΜΠΑΛΑ ΣΙΚΑΜΠΑΛΑ ** -
Ο χρήστης ΚRΙΕΖΑ έγραψε:
**ΜΑΘΕ ΣΤΟ ΡΙΒΑΛΝΤΟ ΛΙΓΗ ΜΠΑΛΑ
ΣΙΚΑΜΠΑΛΑ ΣΙΚΑΜΠΑΛΑ **Δεν μπορώ παρά να συμφωνήσω με τον προλαλήσαντα
Ποδόσφαιρο - Ομάδες [#2]