-
Θα το εβαζα στα ανεκδοτα, αλλα εδω μαλλον ειναι καλυτερα. Αφθονο γελιο, εχω τονισει τα καλυτερα σημεια, απο την βαθυστοχαστη αναλυση, αυτης της μεγαλης πενας. Απο sportime
*Έγκλημα Σόλιντ
29/09/05 - 09:51Ο... καλύτερος προπονητής που προσέλαβε (κατά δήλωσή του) ο Σωκράτης Κόκκαλης, εγκλημάτησε κατά του Ολυμπιακού χθες το βράδυ.
Ο Τρόντ Σόλιντ, σα να μην βρίσκονταν στο Μπερναμπέου, στέρησε από την ομάδα του την ευκαιρία να πετύχει ιστορική και άνετη εκτός έδρας νίκη επί της Ρεάλ στη Μαδρίτη. Ο Νορβηγός διατήρησε πεισματικά εντός του αγωνιστικού χώρου τον ανύπαρκτο -περιπατητή- Ριβάλντο και θυμήθηκε να κάνει αλλαγή... στις καθυστερήσεις, βγάζοντας τον Κωνσταντίνου!
Δεν φρέσκαρε και δεν βοήθησε την ομάδα του να αμυνθεί πιο εύκολα και να επιτεθεί καλύτερα, ίσως γιατί ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΨΕ στη νίκη, όπως φάνηκε να πιστεύουν (μετά το χάλια ξεκίνημα τους) οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές του. Αφού ο Ολυμπιακός δεν νίκησε στην Ισπανία τη χθεσινή (χωρίς Ρονάλντο και Ζιντάν) Ρεάλ, προφανώς δεν θα τη νικήσει ποτέ.
Φανταστείτε να τα έκανε όλα αυτά ο «κομπλεξικός και άσχετος» Μπάγεβιτς τι θα γινόταν...
ΠΑΥΛΟΣ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ*
Να'σαι καλα ρε Παυλο
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Με αυτή τη λογική όμως και το ματς του Ολυμπιακού με τη Ροζεμποργκ επρεπε να λήξει 10-3. Σημασία εχει ποσα βάζεις, όχι ποσα θεωρητικά θα μπορούσες να είχες βάλει...Σωστα. Η Ρεαλ λοιπον εβαλε 2 και ο Ολυμπιακος 1.
Τι συζηταμε λοιπον; Τη χρονικη στιγμη ή την 'ατυχια'; Πολυ σωστα εγραψε ο theofaman. Ατυχια ηταν το γκολ που εφαγε η Ξανθη στην Αγγλια. Ενας αμαρκαριστος παικτης στη μικρη περιοχη, που στο καρφωνει στο 86', δεν χαρακτηριζει την αμυνα σου 'ατυχη', αλλα καπως αλλιως. -
Ο χρήστης kleisj έγραψε:
Ωραία μπάλα ο γάβρος!Πραγματικά **από ατυχία **δεν έφυγε με την ισοπαλία!
Έτσι είναι Νίκο! Από ατυχία. Γιατί από ικανότητα δεν υπήρχε περίπτωση να πάρει ισοπαλία!
Καλο θα ειναι να μην τα γειωνουμε ολα!
Οταν ενας παιχτης της Ρεαλ κοστιζει οσο ολη η ενδεκαδα του Ολυμπιακου!
Οταν εκει μεσα μεγαλες Ευρωπαικες ομαδες δεν παιρνουν αποτελεσμα... κ παθαινουν πανωλεθρια!To ένα δεν αναιρεί το άλλο!
-
'νταξει ρε παιχταραδες αεκτζηδες και παναθηναϊκοι..
χτες στη θεση μας εσεις θα παιρνατε και Χ και 2πλο -
Ο χρήστης PetRaN έγραψε:
χτες στη θεση μας εσεις θα παιρνατε και Χ και 2πλοΤαυτόχρονα!!!
-
Ο χρήστης PetRaN έγραψε:
χτες στη θεση μας εσεις θα παιρνατε και Χ και 2πλοΌχι βρε συ, τα ίδια και χειρότερα θα παθαίναμε. Αυτό όμως δεν σας κάνει μεγάλη ομάδα που από ατυχία χάσατε.
Για την ισοπαλία έπρεπε να ήσασταν **πολύ **τυχεροί. Μέχρι το 86 ήσασταν.... -
εγω απλα λεω οτι και μπαλιτσα παιξαμε και στο τελος τα ισπανακια χεστηκανε απανω τους.
σιγουρα και εγω εβλεπα μερικους που δεν τρεχανε. δεν ειναι ομως δικαιο για καμια ομαδα να συγκρινεται με τα καλα παιχνιδια της εθνικης ομαδας.οσο για το οτι το σφυριξε αρων-αρων, ποιος ειναι αυτος ρε παιδες που θα μου πει οτι τα 50 δευτερολεπτα καθυστερησεις ητανε σωστες,
και οτι δεν ητανε σαφες το πλεονεκτημα (εναντι με πριν) του ολυμπιακου οτι επαιζε η ρεαλ με 10 παιχτες και με αλλαγμενους τους αμυντικους της?
στα 5 λεπτα που μας φαγανε, ισως κατι θα μπορουσαμε να εχουμε πετυχει..
thats itοσο για ευρωπη, εμεις απο του χρονου παλι..(αλλα αυτο το ξεραμε και απο το πρωτο ματς..)
τουλαχιστον ελπιζω να δω καλη μπαλιτσα σε οσα μεινανε φετος.. -
Ο χρήστης gvala έγραψε:
Ωραία μπάλα ο γάβρος!Πραγματικά **από ατυχία **δεν έφυγε με την ισοπαλία!
Έτσι είναι Νίκο! Από ατυχία. Γιατί από ικανότητα δεν υπήρχε περίπτωση να πάρει ισοπαλία!
Καλο θα ειναι να μην τα γειωνουμε ολα!
Οταν ενας παιχτης της Ρεαλ κοστιζει οσο ολη η ενδεκαδα του Ολυμπιακου!
Οταν εκει μεσα μεγαλες Ευρωπαικες ομαδες δεν παιρνουν αποτελεσμα... κ παθαινουν πανωλεθρια!Δεν φταίμε εμείς που έχουν πιάσει μαλάκες τους Μαδριλένους και τους παίρνουν όσο όσο επειδή έιχε υποσχεθει ο πρόεδρος ότι θα κάνει μια κραχτή μεταγραφή. Κινήσεις εντυπωσιασμού και τα φρύδια μου.
To ένα δεν αναιρεί το άλλο!Δεν φταίμε εμείς που έχουν πιάσει μαλάκες τους Μαδριλένους και τους παίρνουν όσο όσο επειδή έιχε υποσχεθει ο πρόεδρος ότι θα κάνει μια κραχτή μεταγραφή. Κινήσεις εντυπωσιασμού και τα φρύδια μου.
-
Ο χρήστης kleisj έγραψε:
- Ο Ριβάλντο είναι μόνο για να εκτελέσει κανα φάουλ. Από εκεί και μετά ΜΗΔΕΝ!!!!!!! Ούτε μαρκάρει ούτε τρέχει για την μπάλα, αν βρεθεί ξεμαρκάριστος μέχρι να κουνηθεί για να σουτάρει έχει πέσει όλη η άμυνα πάνω του...
Ο Ριβαλτο 0???
Οταν κρατουσε την μπαλα κ ξεκουραζε την ομαδα? οταν πηρε φαουλ σε καιρια σημεια?
Εκτος αν περιμενεις ενα Ριβαλντο που θα περασει ολη την Ρεαλ κ θα βαλει 2 γκολ!Τι να πω... Εγώ σε αυτο το συμπέρασμα κατέληξα βλέποντας το παιχνίδι...
Και πρέπει να ομολογήσω ότι αν και δεν είμαι Ολυμπιακός το άρθρο του ΠΑΥΛΟΥ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ στο sportime που παρέθεσε ο greo, γενικά δεν είναι για γέλια... Άλλωστε η Ρεάλ για ακόμα μία φορά απέδειξε ότι δεν είναι και τόσο σπουδαία ομάδα, οπότε αν ο Ολυμπιακός έπαιζε πιο σωστά γιατί να μην τη νικούσε??? -
Ο χρήστης skye έγραψε:
http://www.ethnikoi.org/papalouka2.mp3
'...έρχεται σεισμός και πόλεμος, θα τιμωρηθείτε..'
μουχαχαχααχαχ ρισπεκτ
πάρε κ αυτό
http://fun.diadiktyo.net/audio/various/alefantos.mp3'..να πεις του Ραούλ, μπες στο πούλμαν να πας αγιο όρος..'
-
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Να'σαι καλα ρε Παυλο
Ειναι ωραιος ο Πουρουπου. Μεγαλη μορφή της δημοσιογραφιας. Τις προαλλες τον πετυχα στην καντινα στο θεατρο βραχων στη συναυλια του Μικρουτσικου. Εμοιαζε χαμενος ακομα και για να ψωνισει πατατακια. Ποσο μαλλον να γραψει 5 αραδες της προκοπης ή να πει δυο λογια στο γυαλι
kantoniou/ δε διαφωνω αλλα κανείς βαθυστοχαστος αναλυτης εδω μεσα δε χαρακτηρισε τη Ροζεμποργκ τυχερη. Τον Ολυμπιακο αχρηστο χαρακτηρισαν. Ολα τα βλεπουν οπως θελουν.
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
kantoniou/ δε διαφωνω αλλα κανείς βαθυστοχαστος αναλυτης εδω μεσα δε χαρακτηρισε τη Ροζεμποργκ τυχερη. Τον Ολυμπιακο αχρηστο χαρακτηρισαν. Ολα τα βλεπουν οπως θελουν.Εγραψες!
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
kantoniou/ δε διαφωνω αλλα κανείς βαθυστοχαστος αναλυτης εδω μεσα δε χαρακτηρισε τη Ροζεμποργκ τυχερη. Τον Ολυμπιακο αχρηστο χαρακτηρισαν. Ολα τα βλεπουν οπως θελουν.
Σου δίνω μια τυχερή Ρόζεμποργκ 1ης αγωνιστικής, μου δίνεις έναν άχρηστο Ολυμπιακό 2ης;
-
Εννοειται. Μπορει να ειχα φαει 5 στο Μπερναμπεου, αλλα θα ειχα 3 βαθμούς Ο βαζελος τι κανει τοσα χρονια;
-
Αιντε η ΠΑΟΚΑΡΑ! Ηeavy metal στο Ντόνετσκ!!!!!
Εdit: καρδιακούς θα μας κάνει πάλι η ΠΑΟΚΑΡΑ...
-
Καλά που υπάρχει και το edit.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Καλά που υπάρχει και το edit.Και το delete καμια φορά βοηθάει
-
2-2 μέχρι στιγμής ο (μ)ΠΑΟΚ....χαρά ο πατέρας μου... ...έχει φάει 5 σακκούλες ξηρούς καρπούς...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
2-2 μέχρι στιγμής ο (μ)ΠΑΟΚ....χαρά ο πατέρας μου... ...έχει φάει 5 σακκούλες ξηρούς καρπούς...Καλα ρε έχεις πατέρα ΠΑΟΚΤΣΗ και έγινες γαύρος; Ντροπή!
Ποδόσφαιρο - Ομάδες [#2]