-
Ο χρήστης greo έγραψε:
κωλόγριες τους φιλάθλους του Ηρακλή και πάει λέγοντας.
Κωλογρια να πεις τη γκομενα σου
Οταν λεμε την ομαδα που φιλοξενειται στην πολη μας 'γαβρους του βορρα' μας λενε κομπλεξικους
Αλλα χαρηκα τον αδαμαστο κυνηγο του κατεστημενου. Σου λεει 'το επιασε ο γαβρος το πεναλντι στο τελος; Θα το φαμε εμεις!'
Τώρα τελευταία οι φιλοξενούμενοι είναι σκέτη απολαυση .. ειδικά στο ραδιόφωνο τα παπαγαλάκια τους σήμερα ήταν σκετη κ@υλ@.
Σ ευχαριστώ Στουτγκάρδη.
Ένας κακός Έλληνας φίλαθλος.
-
Τώρα τελευταία οι φιλοξενούμενοι είναι σκέτη απολαυση .. ειδικά στο ραδιόφωνο τα παπαγαλάκια τους σήμερα ήταν σκετη κ@υλ@.
Σ ευχαριστώ Στουτγκάρδη.
Ένας κακός Έλληνας φίλαθλος.
αν και συνηθως δεν ασχολουμαι με τις υπολοιπες ομαδες της πολης,ευχομαι καλη τυχη στα πρωταθληματα που παιζουν!!
και σε αλλους να πληθυνουν σιγα σιγα οι οπαδοι τους...
ειναι ζορικη η ευρωπη οντως!
καλος κακος, ετσι ειμαι!
-
Βγηκαν τα μαχαιρια βλεπω.......
-
οχι οτι παιζουμε μπαλα αλλα μη το παρακανουμε κιολας!
-
Μπαλα παιζει μονο η ΑΕΚΑΡΑ
-
δεν ασχολεισαι με το πορτοκαλι αμαξακι σου λεω εγω και ασε μας στον παοκ μας και στα 1400αρια μας...
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Μπαλα παιζει μονο η ΑΕΚΑΡΑΘες να ανοίξουμε ένα μαγαζί με ζαρζαβατικά?!!!
Μη λές τέτοια γιατι θα μας πλακώσουνε....
-
Έτοιμος ήμουν. Για την ακρίβεια πάτησα το κουμπί για απάντηση, αλλά άλλαξα γνώμη.
-
θα του ριξω ντοματες στο πορτοκαλι του τουτου!
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
θα του ριξω ντοματες στο πορτοκαλι του τουτου!εγώ λέω να του το βάψω κιτρινόμαυρο, να δει την κουρτίνα 2 που απέρριψε..
-
Ξύπνιοι οι Κύπριοι:
«Πιστεύω ότι έκανα μεγαλύτερο βήμα με τη μεταγραφή μου στον Ολυμπιακό. Είναι πολύ μεγαλύτερη ομάδα από τον Παναθηναϊκό. Έχει μεγαλύτερες απαιτήσεις, έχει πολύ κόσμο και σίγουρα είναι τεράστιο βήμα στην καριέρα μου».
-
Ξύπνιοι οι Κύπριοι:
«Πιστεύω ότι έκανα μεγαλύτερο βήμα με τη μεταγραφή μου στον Ολυμπιακό. Είναι πολύ μεγαλύτερη ομάδα από τον Παναθηναϊκό. Έχει μεγαλύτερες απαιτήσεις, έχει πολύ κόσμο και σίγουρα είναι τεράστιο βήμα στην καριέρα μου».
Μιχάλης Κωνσταντίνου
επιασε τον παπα απ'τα @@@@@@ και αυτος, δε κοιταει που εχει να παιξει μπαλα απο τοτε που η τηλεοραση ηταν ασπρομαυρη....ας οψονται οι χαζοι οπαδοι!
-
Άλλοι για να κάνουν το κομμάτι τους στον αντίπαλό τους παίρνουν Cayenne.
Άλλοι παίρνουν πρωταθλήματα και παίκτες του. -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Ξύπνιοι οι Κύπριοι:«Πιστεύω ότι έκανα μεγαλύτερο βήμα με τη μεταγραφή μου στον Ολυμπιακό. Είναι πολύ μεγαλύτερη ομάδα από τον Παναθηναϊκό. Έχει μεγαλύτερες απαιτήσεις, έχει πολύ κόσμο και σίγουρα είναι τεράστιο βήμα στην καριέρα μου».
Στα funniest ASAP.
Παει το εχασε το μυαλο του ο Μιχαλακης.......
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Άλλοι για να κάνουν το κομμάτι τους στον αντίπαλό τους παίρνουν Cayenne.
Άλλοι παίρνουν πρωταθλήματα και παίκτες του.Ναι, αλλά οι πρώτοι για τις Cayenne παίρνουν τιμολόγιο. Για τα πρωταθλήματα οι άλλοι καταβάλλουν τα λεφτά ΜΑΥΡΑ στην ΠΑΡΑΓΚΑ.
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Παει το εχασε το μυαλο του ο Μιχαλακης.......
για να χάσεις κάτι πρέπει να το έχεις in the 1st place
-
Real Club Deportivo de La Coruna
-
Ο χρήστης FireBro έγραψε:
Real Club Deportivo de La Corunaνταξ'................
κούραση..... -
Ο χρήστης skye έγραψε:
νταξ'................
κούραση.....Και που 'σαι ακόμα...
-
και μην ξεχάσουμε τους αγνούς φιλάθλους του γαύρου που αψηφησαν το κρύο
http://ta-nea.dolnet.gr/print_article.p ... m=O04&aa=3
Ποδόσφαιρο - Ομάδες [#3]