-
Ένα πράσινο σκουλήκι συναντά έναν πίθηκο και πιάνουν συζήτηση.
:Ήξερες ότι το Καραισκάκη ανήκε στον Εθνικό και το διαχειριζόταν η ΔΟΕ;
:ΟΧΙ
:Ήξερες ότι το γήπεδο Καραισκάκη χτίστηκε κατά 80%με χρήματα του ελληνικού δημοσίου και κατά 20% με χρήματα χορηγών(βλέπε Γλου)
:Ηξερες ότι το γήπεδο παραχωρήθηκε στον Ολυμπιακό με την προυπόθεση να παρέχει ευνοϊκές υπηρεσίες η εταιρεία του Κόκκαλη για ένα Χ αριθμό ετών; Εξού και τα περίεργα με κάτι Intracom στον στρατό, το στοίχημα και πάει λέγοντας;
:Ήξερες ότι τα χρέη Κοσκωτά(12 δις εν ετει 1992)με ρύθμιση Μητσοτάκη που ίσχυε ΜΟΝΟ για τον Ολυμπιακό σβήστηκαν,με τον κύριο Σωκράτη να πληρώνει ένα 20% κι αυτό άτοκα και το υπόλοιπο 80%στου γυαλού τα βοτσαλάκια αχ νεκενε αχ νεκενε;
:ΟΧΙΞάφνου τη συζήτηση διακόπτει ένας κόκορας:
:Ψύχραιμααα...
...καταπίνει το πράσινο σκουλήκι και συνεχίζει τον μοναχικό περιπατό του...
...δεν κάνει όμως 10 βήματα και τον πιάνουν από τη νομαρχία Πειραιά..
...σφαχτό κατέληξε για εκδήλωση που έγινε προς τιμήν του Νικάλαου Γόδα,αγωνιστή του 40' που οταν τον επιασαν οι Γερμανοι ζητησε να φορεσει την φανελα του Ολυμπιακου πριν εκτελεστει.
Από τότε κανένα ζώο δεν ξαναμίλησε για ποδοσφαιρικά...
-
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Το σημερινό ματς άρχισε νωρίτερα..pregame show
-
Ο χρήστης GTI_ έγραψε:
Ένα πράσινο σκουλήκι συναντά έναν πίθηκο και πιάνουν συζήτηση.:Ήξερες ότι το Καραισκάκη ανήκε στον Εθνικό και το διαχειριζόταν η ΔΟΕ;
:Ήξερες ότι το γήπεδο Καραισκάκη χτίστηκε κατά 80%με χρήματα του ελληνικού δημοσίου και κατά 20% με χρήματα χορηγών(βλέπε Γλου)
:Ηξερες ότι το γήπεδο παραχωρήθηκε στον Ολυμπιακό με την προυπόθεση να παρέχει ευνοϊκές υπηρεσίες η εταιρεία του Κόκκαλη για ένα Χ αριθμό ετών; Εξού και τα περίεργα με κάτι Intracom στον στρατό, το στοίχημα και πάει λέγοντας;
:Ήξερες ότι τα χρέη Κοσκωτά(12 δις εν ετει 1992)με ρύθμιση Μητσοτάκη που ίσχυε ΜΟΝΟ για τον Ολυμπιακό σβήστηκαν,με τον κύριο Σωκράτη να πληρώνει ένα 20% κι αυτό άτοκα και το υπόλοιπο 80%στου γυαλού τα βοτσαλάκια αχ νεκενε αχ νεκενε;
:ΟΧΙΞάφνου τη συζήτηση διακόπτει ένας κόκορας:
:Ψύχραιμααα...
...καταπίνει το πράσινο σκουλήκι και συνεχίζει τον μοναχικό περιπατό του...
...δεν κάνει όμως 10 βήματα και τον πιάνουν από τη νομαρχία Πειραιά..
...σφαχτό κατέληξε για εκδήλωση που έγινε προς τιμήν του Νικάλαου Γόδα,αγωνιστή του 40' που οταν τον επιασαν οι Γερμανοι ζητησε να φορεσει την φανελα του Ολυμπιακου πριν εκτελεστει.
Από τότε κανένα ζώο δεν ξαναμίλησε για ποδοσφαιρικά...
-
Ο χρήστης [color=red έγραψε:
Red Army 7[/color:2gqnnrge]':2gqnnrge]Κανονικα θα επρεπε να ντρεπεστε που πηγατε με την Χουντα.Συνουσιαστηκαν με την Χουντα ??? Παναγια μου....
Που εγινε αυτο το κακο ?? Στα ΧΧΧ ή στο Κρεολι ??
-
Ο χρήστης [color=red έγραψε:
Red Army 7[/color:2r9di968]':2r9di968]Κανονικα θα επρεπε να ντρεπεστε που πηγατε με την Χουντα.της τον φορέσαμε?? ή μας τον φόρεσε?? Τί στάσεις κάναμε??
ολα αυτα μηπως τα έχει πει ο κυριος Μπάρμπης??? ( ξέρεις μωρε, ο χουντικος που βγαίνει στο κανάλι σας)
-
Ο χρήστης apopol έγραψε:
Red Army 7[/color:1zk4zqm9]':1zk4zqm9]Κανονικα θα επρεπε να ντρεπεστε που πηγατε με την Χουντα.
της τον φορέσαμε?? ή μας τον φόρεσε?? Τί στάσεις κάναμε??
ολα αυτα μηπως τα έχει πει ο κυριος Μπάρμπης??? ( ξέρεις μωρε, ο χουντικος που βγαίνει στο κανάλι σας)
Ενταξει δεκτη η πλακα ,αλλα δεν νομιζω οτι ειναι σωστο να μιλαμε ετσι για ανθρωπους που εχουν αποδειξει οτι ειναι τιμιοι και εχουν πολεμησει για την πατριδα. Αν δεν ξερετε για τον Κ. Μπαρμπη καλυτερα να μην μιλατε.
-
Ποιος είναι αυτός ο Μπάρμπης;;
Εχει καμια σχέση με τον Κλάους Μπάρμπι;;
Με την Μπάρμπι;;Εχουμε τίποτα φαρδερ ινφορμέισον;;
-
μπαρμπης! μεγαλο κεφαλι!
-
Απλά για την ιστορία ας αναφερθεί ότι ο Ολυμπιακός στη διάρκεια της χούντας πήρε τρια πρωταθλήματα και τρία κύπελλα Ελλάδος.Τς τς τς...
-
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
Ποιος είναι αυτός ο Μπάρμπης;;
Εχει καμια σχέση με τον Κλάους Μπάρμπι;;
Με την Μπάρμπι;;Εχουμε τίποτα φαρδερ ινφορμέισον;;
Μπαρμπής
Ένας σκατόγερος είναι,με το ένα πόδι στον τάφο που αντί να ασχολείται με τα εγγόνια του,φανατίζει ανθρώπους σαν τον κόκκινο στρατό.
Θλιβερή φυσιογνωμία.
Ούτε ο χάρος δεν τον κάνει κέφι και μας τα ζαλίζει από το TV μαγκικ...ακόμα.Υ.Γ:Άκουσα ότι ο Καπετάνιος(Βαρδινογιάννης) τραγούδησε σε νυχτερινό κέντρο τον ύμνο του Ολυμπιακού...δεν κάνω πλάκα.
Υ.Γ2:Καλή χρονιά Αποστόλη Welcome back -
Eyxaριστώ για τις ευχές. Ανταποδίδω
Τι είχε 'κατεβάσει' ο καπετάνιος και άρχισε τα τρελλά;;
-
Ο χρήστης GTI_ έγραψε:
ΜπαρμπήςΈνας σκατόγερος είναι,με το ένα πόδι στον τάφο που αντί να ασχολείται με τα εγγόνια του,φανατίζει ανθρώπους σαν τον κόκκινο στρατό.
Θλιβερή φυσιογνωμία.
Ούτε ο χάρος δεν τον κάνει κέφι και μας τα ζαλίζει από το TV μαγκικ...ακόμα.Δεν ξέρω ποιος είναι αυτός ο Μπαρμπής που λέτε, αλλά αν στα ζαλίζει, γιατί δεν αλλάζεις κανάλι?
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Μπαρμπής
Ένας σκατόγερος είναι,με το ένα πόδι στον τάφο που αντί να ασχολείται με τα εγγόνια του,φανατίζει ανθρώπους σαν τον κόκκινο στρατό.
Θλιβερή φυσιογνωμία.
Ούτε ο χάρος δεν τον κάνει κέφι και μας τα ζαλίζει από το TV μαγκικ...ακόμα.Δεν ξέρω ποιος είναι αυτός ο Μπαρμπής που λέτε, αλλά αν στα ζαλίζει, γιατί δεν αλλάζεις κανάλι?
Γιατί μετά έχει Όλγα και Ισαβέλλα
-
Ο Μπαρμπης ειναι μια cult φυσιογνωμια της Ελληνικης τηλεορασης και οντως φανατιζει κοσμο με τα κυρηγματα του...
Αλλαξτε καναλι εκτος αν θελετε να γελασετε ή να νευριασετε μερικες φορες αφου το χοντραινει....
Εγω παντως προτιμω τον Τσουκαλα μετα απο Ευρωπαϊκο αγωνα
-
Ο χρήστης GTI_ έγραψε:
Υ.Γ:Άκουσα ότι ο Καπετάνιος(Βαρδινογιάννης) τραγούδησε σε νυχτερινό κέντρο τον ύμνο του Ολυμπιακού...δεν κάνω πλάκα.
Βαρδινογιάννης: 'Ημουν και θα είμαι Παναθηναϊκός'
Με αφορμή την είδηση που μετέδωσε εκπομπή του κρατικού ραδιοφώνου (πως ο κ. Βαρδινογιάννης τραγούδησε υπέρ του Ολυμπιακού σε νυχτερινό μαγαζί) το βράδυ της Τρίτης, ο επίτιμος πρόεδρος του Παναθηναϊκού, Γιώργος Βαρδινογιάννης παρενέβει δυναμικά και έκανε τις απαραίτητες διευκρινήσεις:
'Ποτέ δεν υπήρξε στο μυαλό μου η οποιαδήποτε σκέψη, για να αναμιχθώ στον Ολυμπιακό. Είμαι Παναθηναϊκός από την εποχή των Λινοξυλάκη και Βουτσαρά, δηλαδή την δεκαετία του '50. Δεν ξέρω τι ισχυρίζεται ο κ. Νταϊφάς για τα οπαδικά μου αισθήματα, όμως πάρτε τώρα τηλέφωνο και ρωτήστε τον. Να βγει τώρα και να πει ότι είμαι Ολυμπιακός. Δε θα ασχοληθώ άλλο με αυτό το θέμα' και αναφέρθηκε με ακρίβεια στο περιστατικό όπως συνέβη στο νυχτερινό κέντρο που βρέθηκε.
'Εγώ είπα αυτό το τραγούδι σε ένδειξη ανωτερότητας, γιατί ο Πέτρος Ιμβριος που είναι Ολυμπιακός τραγούδησε τον ύμνο του Παναθηναϊκού. Εγώ είπα 'Περαία μου, Περαία μου' μόνο κι από εκεί και πέρα συνέχισαν τα παιδιά στο κέντρο. Αν αυτό είναι ατόπημα κι όχι κίνηση ανωτερότητας και απόδειξη πως δεν υπάρχει κόμπλεξ, τότε πραγματικά λυπάμαι.
Το τι έκανα εγώ στον Παναθηναϊκό και το ποια είναι η προσφορά μου, θα το κρίνει η ιστορία. Εγώ πρέπει να ξεκαθαρίσω αυτό το θέμα και να πω πως ήμουν, είμαι και θα είμαι Παναθηναϊκός. Εγώ δεν πήγα στο γωνιακό μαγαζί, επειδή ήταν γωνιακό μαγαζί. Ποτέ δεν χρησιμοποίησα τον Παναθηναϊκό για προσωπικό όφελος κι αυτό το ξέρετε καλά όλοι.
Θυσίασα τα 21 πιο δημιουργικά χρόνια της ζωής μου στον Παναθηναϊκό. Δεν έχει σημασία αν έκανα σωστά ή όχι. Δεν πρέπει, όμως, να λέμε ανακρίβειες. Θέλω να σας πω πάλι, να τελειώσει αυτή η καραμέλα που πιπιλίζετε χρόνια, ότι δήθεν είμαι οπαδός του Ολυμπιακού. Ξεκαθαρίζω ότι είμαι Παναθηναϊκός και δε θα επανέλθω'.
-
κρυφόγαυρός
-
Είμαι μια αδικημένη!
http://www.sportime.gr/football_inside. ... le_id=2750
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Είμαι μια αδικημένη!http://www.sportime.gr/football_inside. ... le_id=2750
Το έχουν χάσει εντελώς στον ΠΑΟ???
-
ΝΑΙ!!
Ποδόσφαιρο - Ομάδες [#3]