-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Είμαι μια αδικημένη!http://www.sportime.gr/football_inside. ... le_id=2750
[...Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε ότι θα παρουσιάσει στους οπαδούς του ένα ειδικό DVD στο οποίο έχει συγκεντρώσει όλες τις φετινές εις βάρος του αποφάσεις από τους διαιτητές στο επίσημο περιοδικό της ομάδας, τονίζοντας παράλληλα ότι αυτές δεν αποτελούν και άλλοθι. Το πρώτο δείγμα θα προβληθεί στην εκπομπή στο συνδρομητικό κανάλι....]
Αυτό φταίει που μείνανε πίσω από τον γαύρο 9 βαθμούς και από την ΑΕΚ 8...ρε πώς ξεχνάνε γρήγορα...
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Είμαι μια αδικημένη!
http://www.sportime.gr/football_inside. ... le_id=2750
Το έχουν χάσει εντελώς στον ΠΑΟ???
Καπου διαβασα οτι προλογιζει η Μαρθα Βουρτση και σχολιαζει ο Βασιλακης Καίλας!!!!!
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Είμαι μια αδικημένη!http://www.sportime.gr/football_inside. ... le_id=2750
Μ'εκεινη τη σούπερ λίγκα τί γίνεται;
-
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Είμαι μια αδικημένη!
http://www.sportime.gr/football_inside. ... le_id=2750
[...Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε ότι θα παρουσιάσει στους οπαδούς του ένα ειδικό DVD στο οποίο έχει συγκεντρώσει όλες τις φετινές εις βάρος του αποφάσεις από τους διαιτητές στο επίσημο περιοδικό της ομάδας, τονίζοντας παράλληλα ότι αυτές δεν αποτελούν και άλλοθι. Το πρώτο δείγμα θα προβληθεί στην εκπομπή στο συνδρομητικό κανάλι....]
Αυτό φταίει που μείνανε πίσω από τον γαύρο 9 βαθμούς και από την ΑΕΚ 8...ρε πώς ξεχνάνε γρήγορα...
Θεικό χεsms που 'έπεσε' πριν λίγο στο ραδιόφωνο:
'Αν ο ΠΑΟ βγάλει τέτοιο DVD, η Καλλιθέα πρέπει να γυρίσει το Ben Hur!'
-
Σοβαρά τώρα, θα ήθελα να μου απαντήσουν οι παναθηναϊκοί του φορουμ: εγκρίνουν αυτήν την κίνηση από τη διοίκηση της ομάδας τους?
-
90% όχι, 10% ναι.Επικοινωνιακά και μόνο είναι άθλια κίνηση που μάλλον θα του γυρίσει μπούμερανκ από τα γνωστά 'αντικειμενικά' αθλητικά ΜΜΕ. Επί της ουσίας ο ΠΑΟ όντως έχει αδικηθεί πολύ με κόστος πολύτιμους βαθμούς φέτος αλλά δεν πρόκειται να βρεί το δίκιο του με αυτόν τον τρόπο.Θέλει 'σκληρά' μέτρα και 'άλλα κόλπα' για να προστατεύσει την ομάδα από τη διαιτησία και σίγουρα όχι DVD.
-
Ο ΠΑΟ έχει αδικηθεί από τους παίχτες του που είναι άμπαλοι
γιατί δε βάζει ένα dvd με τις φάσεις που έχει ευνοηθεί και έχει αδικήσει άλλες ομάδες;
αυτά τα πράγματα είναι αστεία -
Σοβαρά τώρα, θα ήθελα να μου απαντήσουν οι παναθηναϊκοί του φορουμ: εγκρίνουν αυτήν την κίνηση από τη διοίκηση της ομάδας τους?Η διοίκηση τον παίζει. Δεν γίνεται να λες ότι φτιάχνεις ομάδα και μόνος σου να παραδέχεσαι ότι δεν είναι άμεσος στόχος το πρωτάθλημα και να βγάζεις τέτοιο ΓΕΛΟΙΟ DVD.
ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ!
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Σοβαρά τώρα, θα ήθελα να μου απαντήσουν οι παναθηναϊκοί του φορουμ: εγκρίνουν αυτήν την κίνηση από τη διοίκηση της ομάδας τους?
Η διοίκηση τον παίζει. Δεν γίνεται να λες ότι φτιάχνεις ομάδα και μόνος σου να παραδέχεσαι ότι δεν είναι άμεσος στόχος το πρωτάθλημα και να βγάζεις τέτοιο ΓΕΛΟΙΟ DVD.
ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ!
ρε παιδιά, νομίζω -σοβαρά τώρα, ότι κάποια στιγμή πρέπει να λάβουμε κάποια μέτρα και εμείς σαν φίλαθλοι των ομάδων μας ( δε μιλάω μόνο για τον ΠΑΟ, μιλάω και για μας τους υπόλοιπους )
Αυτά που συμβαινουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο είναι γελοία.
Είναι να τα βλέπεις και να γελάς -
Ο χρήστης skye έγραψε:
Η διοίκηση τον παίζει. Δεν γίνεται να λες ότι φτιάχνεις ομάδα και μόνος σου να παραδέχεσαι ότι δεν είναι άμεσος στόχος το πρωτάθλημα και να βγάζεις τέτοιο ΓΕΛΟΙΟ DVD.
ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ!
ρε παιδιά, νομίζω -σοβαρά τώρα, ότι κάποια στιγμή πρέπει να λάβουμε κάποια μέτρα και εμείς σαν φίλαθλοι των ομάδων μας ( δε μιλάω μόνο για τον ΠΑΟ, μιλάω και για μας τους υπόλοιπους )
Αυτά που συμβαινουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο είναι γελοία.
Είναι να τα βλέπεις και να γελάςΟι γάβροι ξέρεις τι θα κάναμε σε τέτοια περίπτωση? Στην καλύτερη, κορνέδες στα γραφεία στο Πασαλιμάνι... στην χειρότερη, πέτρες και καδρόνια.... θα μου πεις... ΕΙΝΑΙ λύση αυτό??? Όχι βέβαια, αλλά τι σκατά, δείχνεις τουλάχιστον ότι δεν τα δέχεσαι αυτά τα καραγκιοζιλίκια...
-
Ο χρήστης balo έγραψε:
90% όχι, 10% ναι.Επικοινωνιακά και μόνο είναι άθλια κίνηση που μάλλον θα του γυρίσει μπούμερανκ από τα γνωστά 'αντικειμενικά' αθλητικά ΜΜΕ. **Επί της ουσίας ο ΠΑΟ όντως έχει αδικηθεί πολύ με κόστος πολύτιμους βαθμούς φέτος **αλλά δεν πρόκειται να βρεί το δίκιο του με αυτόν τον τρόπο.Θέλει 'σκληρά' μέτρα και 'άλλα κόλπα' για να προστατεύσει την ομάδα από τη διαιτησία και σίγουρα όχι DVD.Χθες το βράδυ έκανα ζαπινγκ και έπεσα πάνω στον τσουκαλά.Αν και γνωρίζουμε όλοι πόσο φανατίλας είναι είπε κάτι με το οποίο δεν πιστεύω κανείς να διαφωνεί...:'Αν βγάλει ο παναθηναϊκός dvd με τις φάσεις που αδικήθηκε,θα βάλει μέσα και τα πέναλτυ του μάτζιου και του παπαδόπουλου;;;!!' Αν λοιπόν ο βάζελος χαντακώθηκε μια και δύο φορές από την διαιτησία άλλες τόσες ευνοήθηκε.Γιατί;;;Αν δεν είχε σφυριχτεί το πέναλτυ με τον ηρακλή στο οακα κατα πάσα πιθανότητα ο μαλεζάνι θα είχε φύγει το ίδιο βράδυ και πλέον θα μιλούσαμε για τη γενιά του..οακα...Παρακαλώ να μην αρχίσουν οι παναθηναϊκοί να αντιδρούν άσχημα για αυτά.Μιλάμε για μια κίνηση βλακώδη για την οποία ευθύνεται η διοίκηση της ομάδας και όχι ο ολυμπιακός,η αεκ,ο παοκ...
-
Είναι μεγάλη καγκουριά από όποια πλευρά και αν το δούμε αυτό που έκανε η διοίκηση του βάζελου. Μου θυμίζει το μπασκετ και τους προπονητές που 'διαμαρτύρονται για την επόμενη φάση'.
Με την ιδια λογική πρέπει και η ΑΕΚ να βγάλει ένα DVD για το πώς της εκλάπη πέρσι η έξοδος στο CL ή ο Ιωνικός για το στεγνό καθάρισμα που τον πέρασαν πρόπερσι στο ματς με το βάζελο.Αν ο βάζελος θέλει διακριτική-φαντάζομαι- εύνοια της διαιτησίας δεν έχει παρά να προσεταιριστεί κάποιο από τα φυντάνια που διοικούν. (=λυμαίνονται το χώρο του ποδοσφαίρου).
Αλάνθαστη συνταγή. Την εφάρμοσε και ο γαύρος στην αρχή της ένξοξης πορείας του προς τα 8 συνεχόμενα πρωταθλήματα.
(βουτιά ο Αλεξανδρής πάνω από το πόδι του αμυντικού της Καβάλας, πέναλτι ο Καζναφέρης, νάτο το 1ο από τα 8. Και ύστερα πλακωνόταν ο Ντούσαν στα αεροδρόμια...)
-
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
Αν ο βάζελος θέλει διακριτική-φαντάζομαι- εύνοια της διαιτησίας δεν έχει παρά να προσεταιριστεί κάποιο από τα φυντάνια που διοικούν. (=λυμαίνονται το χώρο του ποδοσφαίρου).
Αλάνθαστη συνταγή. Την εφάρμοσε και ο γαύρος στην αρχή της ένξοξης πορείας του προς τα 8 συνεχόμενα πρωταθλήματα.
Ακριβώς! Γιατί πάει μέσω Λαμίας;
Για να πείσει τον κόσμο ότι αδικείται; -
Ο χρήστης skye έγραψε:
Αν ο βάζελος θέλει διακριτική-φαντάζομαι- εύνοια της διαιτησίας δεν έχει παρά να προσεταιριστεί κάποιο από τα φυντάνια που διοικούν. (=λυμαίνονται το χώρο του ποδοσφαίρου).
Ακριβώς! Γιατί πάει μέσω Λαμίας;
Για να πείσει τον κόσμο ότι αδικείται;e ναι
Τελικά πρέπει να έχει δίκιο ο 'tazio' που λέει ότι είμαστε ψυχανώμαλοι που ασχολούμαστε με το εληνικό ποδόσφαιρο.
(δεν το είπε τόσο χύμα ο άνθρωπος)
-
εδιτ
-
Σοβαρά τώρα, θα ήθελα να μου απαντήσουν οι παναθηναϊκοί του φορουμ: εγκρίνουν αυτήν την κίνηση από τη διοίκηση της ομάδας τους?Όχι.
Όπως δεν εγκρίνω το ότι πρόπερσυ άφησαν την ομάδα απροστάτευτη στις ωμότητες της ζούγκλας της Ριζούπολης.
Όπως δεν εγκρίνω το ότι τόσα χρόνια δεν κάνουν τίποτα για την απίστευτη και προκλητική εύνοια(στην ουσία μιλάμε για one man show του ''θείου'')υπερ του Γαύρου,γιατί απλά τους βολεύει η δεύτερη θέση που οδηγεί στα φράγκα της Ευρώπης.*
Και άλλα πολλά...
Το dvd περίμενα για να διαπιστώσω ότι η διοίκηση του Παναθηναικού είναι επιεικώς ασόβαρη,ουσιαστικά ανύπαρκτη και λόγω των προηγουμένων ΑΚΙΝΔΥΝΗ για το ελληνικό ποδόσφαιρο;
Θέλω να ελπίζω ότι τα ξένα ειδησεογραφικά μέσα δεν πήραν πρέφα το συγκεκριμένο με τα dvd και θα συνεχίσουν να υμνούν το ελληνικό ποδόσφαιρο όπως το έκαναν μέχρι και εχθες....Επίσης θέλω να ελπίζω(παραλληλα με την προηγούμενη ελπίδα)ότι ο ΣΟΒΑΡΟΣ Σωκράτης Κόκκαλης δεν θα αποσύρει την ομάδα του από το ελληνικό πρώταθλημα εις ένδειξιν διαμαρτυρίας.Η ελληνική ποδοσφαιρική ζωή πρέπει να συνεχιστεί...
Οι γάβροι ξέρεις τι θα κάναμε σε τέτοια περίπτωση? Στην καλύτερη, κορνέδες στα γραφεία στο Πασαλιμάνι... στην χειρότερη, πέτρες και καδρόνια.... θα μου πεις... ΕΙΝΑΙ λύση αυτό??? Όχι βέβαια, αλλά τι σκατά, δείχνεις τουλάχιστον ότι δεν τα δέχεσαι αυτά τα καραγκιοζιλίκια...
Εγώ πιστεύω ότι αν ο Κόκκαλης έβγαζε τέτοιο dvd με αδικίες εις βάρος του(λέμε και καμία μαλακία να περάσει η ώρα )ο Τσουκαλάς από αξιοπρέπεια και μόνο θα μπούκαρε σπίτι του και θα τον έσφαζε στο γόνατο.
*Τα φράγκα της Ευρώπης μάλλον είναι το λιγότερο..υπάρχουν άλλοι λόγοι που έκαναν τις πάπιες και δεν σήκωναν κεφάλι...πολιτικοί λόγοι,επιχειρηματικοί λόγοι...ας μην τα λέμε πάλι χρονιάρες ημέρες
-
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
**(βουτιά ο Αλεξανδρής πάνω από το πόδι του αμυντικού της Καβάλας, πέναλτι ο Καζναφέρης, νάτο το 1ο από τα 8. Και ύστερα πλακωνόταν ο Ντούσαν στα αεροδρόμια...) **
Πιπέρι στο στόμα
Τουτέστιν...-1 για το προκλητικό και ειρωνικό σου ύφος.
-
Ο χρήστης GTI_ έγραψε:
Όχι.
Όπως δεν εγκρίνω το ότι πρόπερσυ άφησαν την ομάδα απροστάτευτη στις ωμότητες της ζούγκλας της Ριζούπολης.
Όπως δεν εγκρίνω το ότι τόσα χρόνια δεν κάνουν τίποτα για την απίστευτη και προκλητική εύνοια(στην ουσία μιλάμε για one man show του ''θείου'')υπερ του Γαύρου,γιατί απλά τους βολεύει η δεύτερη θέση που οδηγεί στα φράγκα της Ευρώπης.*
Και άλλα πολλά...
Το dvd περίμενα για να διαπιστώσω ότι η διοίκηση του Παναθηναικού είναι επιεικώς ασόβαρη,ουσιαστικά ανύπαρκτη και λόγω των προηγουμένων ΑΚΙΝΔΥΝΗ για το ελληνικό ποδόσφαιρο;
Θέλω να ελπίζω ότι τα ξένα ειδησεογραφικά μέσα δεν πήραν πρέφα το συγκεκριμένο με τα dvd και θα συνεχίσουν να υμνούν το ελληνικό ποδόσφαιρο όπως το έκαναν μέχρι και εχθες....Επίσης θέλω να ελπίζω(παραλληλα με την προηγούμενη ελπίδα)ότι ο ΣΟΒΑΡΟΣ Σωκράτης Κόκκαλης δεν θα αποσύρει την ομάδα του από το ελληνικό πρώταθλημα εις ένδειξιν διαμαρτυρίας.Η ελληνική ποδοσφαιρική ζωή πρέπει να συνεχιστεί...
Οι γάβροι ξέρεις τι θα κάναμε σε τέτοια περίπτωση? Στην καλύτερη, κορνέδες στα γραφεία στο Πασαλιμάνι... στην χειρότερη, πέτρες και καδρόνια.... θα μου πεις... ΕΙΝΑΙ λύση αυτό??? Όχι βέβαια, αλλά τι σκατά, δείχνεις τουλάχιστον ότι δεν τα δέχεσαι αυτά τα καραγκιοζιλίκια...
Εγώ πιστεύω ότι αν ο Κόκκαλης έβγαζε τέτοιο dvd με αδικίες εις βάρος του(λέμε και καμία μαλακία να περάσει η ώρα )ο Τσουκαλάς από αξιοπρέπεια και μόνο θα μπούκαρε σπίτι του και θα τον έσφαζε στο γόνατο.
*Τα φράγκα της Ευρώπης μάλλον είναι το λιγότερο..υπάρχουν άλλοι λόγοι που έκαναν τις πάπιες και δεν σήκωναν κεφάλι...πολιτικοί λόγοι,επιχειρηματικοί λόγοι...ας μην τα λέμε πάλι χρονιάρες ημέρες
Παντως ο Ολιζαντεμπε δεν συμφωνει μαζι σου. Σε προσφατη συνεντευξη του ειπε οτι δεν εφταιγε η ατμοσφαιρα, αλλα οι ιδιοι ο παικτες που επαιξαν ασχημα. Εφ'οσον ο ιδιος ο παικτης που επαιξε και βασικος λεει ,οτι δεν τον επηρεασε η ατμοσφαιρα τοτε μαλλον δεν θα πρεπει να παρουμε στα σοβαρα οσους λενε οτι εφταιγε η ''ζουγκλα'' για την 3αρα που θα μπορουσε να ηταν και 6αρα.
Απ'οτι θυμαμαι κατα την διαρκεια του παιχνιδιου δεν επεσε ουτε μπουκαλακι. Απλως πριν αρχισει ο αγωνας επεσαν μερικες φωτοβολιδες χωρις ομως να τραυματιστει κανεις. Να σου θυμισω οτι στο 1-4 ο Ζε ελιας επαιζε με δεμενο κεφαλι απο ενα κερμα που του πεταξατε? Να σου θυμισω τις καρεκλιες στον Λουτσιανο? -
Στο DVD θα εχει και το μακροβουτι του Ρωσο-ποντ στο μεταξυ μας παιχνιδι;
Ποδόσφαιρο - Ομάδες [#3]