Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Σοβαρά τώρα, θα ήθελα να μου απαντήσουν οι παναθηναϊκοί του φορουμ: εγκρίνουν αυτήν την κίνηση από τη διοίκηση της ομάδας τους?
Όχι.
Όπως δεν εγκρίνω το ότι πρόπερσυ άφησαν την ομάδα απροστάτευτη στις ωμότητες της ζούγκλας της Ριζούπολης.
Όπως δεν εγκρίνω το ότι τόσα χρόνια δεν κάνουν τίποτα για την απίστευτη και προκλητική εύνοια(στην ουσία μιλάμε για one man show του ''θείου'')υπερ του Γαύρου,γιατί απλά τους βολεύει η δεύτερη θέση που οδηγεί στα φράγκα της Ευρώπης.*
Και άλλα πολλά...
Το dvd περίμενα για να διαπιστώσω ότι η διοίκηση του Παναθηναικού είναι επιεικώς ασόβαρη,ουσιαστικά ανύπαρκτη και λόγω των προηγουμένων ΑΚΙΝΔΥΝΗ για το ελληνικό ποδόσφαιρο;
Θέλω να ελπίζω ότι τα ξένα ειδησεογραφικά μέσα δεν πήραν πρέφα το συγκεκριμένο με τα dvd και θα συνεχίσουν να υμνούν το ελληνικό ποδόσφαιρο όπως το έκαναν μέχρι και εχθες....
Επίσης θέλω να ελπίζω(παραλληλα με την προηγούμενη ελπίδα)ότι ο ΣΟΒΑΡΟΣ Σωκράτης Κόκκαλης δεν θα αποσύρει την ομάδα του από το ελληνικό πρώταθλημα εις ένδειξιν διαμαρτυρίας.Η ελληνική ποδοσφαιρική ζωή πρέπει να συνεχιστεί...
Οι γάβροι ξέρεις τι θα κάναμε σε τέτοια περίπτωση? Στην καλύτερη, κορνέδες στα γραφεία στο Πασαλιμάνι... στην χειρότερη, πέτρες και καδρόνια.... θα μου πεις... ΕΙΝΑΙ λύση αυτό??? Όχι βέβαια, αλλά τι σκατά, δείχνεις τουλάχιστον ότι δεν τα δέχεσαι αυτά τα καραγκιοζιλίκια...

Εγώ πιστεύω ότι αν ο Κόκκαλης έβγαζε τέτοιο dvd με αδικίες εις βάρος του(λέμε και καμία μαλακία να περάσει η ώρα )ο Τσουκαλάς από αξιοπρέπεια και μόνο θα μπούκαρε σπίτι του και θα τον έσφαζε στο γόνατο.
*Τα φράγκα της Ευρώπης μάλλον είναι το λιγότερο..υπάρχουν άλλοι λόγοι που έκαναν τις πάπιες και δεν σήκωναν κεφάλι...πολιτικοί λόγοι,επιχειρηματικοί λόγοι...ας μην τα λέμε πάλι χρονιάρες ημέρες