-
Ο χρήστης GTI_ έγραψε:
Μια και μιλάμε για ΠΡΟΕΔΡΑΡΕΣ να σου ευχηθώ ΚΑΛΟΡΊΖΙΚΟΣ Ο ΣΠΑΝΟΥΔΑΚΗΣ..
Οι Χούλης και Σταματιάδης τί φρούτα είναι πιστεύεις;(δεν ξέρω τίποτα για δαυτους)
Τί λένε οι γριές;;Κι ομως μολις πριν απο λιγο το πρωτοδικειο ανανεωσε για 2 μηνες τη θητεια Χουλιο. Ο οποιος ειναι καλος (ως προς τις κινησεις του και τον τροπο που ενισχυσε την ομαδα) πλην ομως φαινεται να ειναι καμμενο χαρτι και 'λιγος'. Ποτε δε θα μαθουμε βεβαιως τι θα εκανε αν τελικα του επιτρεποταν να παρει τις μετοχες και να εχει τον πληρη ελεγχο της ΠΑΕ, αλλα η ουσια δεν αλλαζει, οι υποχρεωσεις τρεχουν, και το κρατος δεν τον θελει. Αν σε αυτους τους δυο μηνες ο χασοδικης ο Καπερναρος καταφερει να πεισει τον Παπαλακη να παρει τις μετοχες ισως αλλαξουν τα πραματα. Μεχρι τοτε κλάφτα. Ευτυχως ο Λαγος ειναι Ηρακλακι και δεν πιστευω να πουλησει την ομαδα μεσω προσφυγης (ετσι εχει δηλωσει αλλωστε). Ουτως ή αλλως ολοι οι ταλαντουχοι παικτες μας πιστευω πως καταλαβαινουν οτι με το να μεινουν εστω και απληρωτοι στη συγκεκριμενη ομαδα θα τους προσφερει περισσοτερα απο οποιοδηποτε καλο συμβόλαιο για να γυαλιζουν καποιον παγκο (και ας εχει μπακετ ;)).
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Κι ομως μολις πριν απο λιγο το πρωτοδικειο ανανεωσε για 2 μηνες τη θητεια Χουλιο. Ο οποιος ειναι καλος (ως προς τις κινησεις του και τον τροπο που ενισχυσε την ομαδα) πλην ομως φαινεται να ειναι καμμενο χαρτι και 'λιγος'. Ποτε δε θα μαθουμε βεβαιως τι θα εκανε αν τελικα του επιτρεποταν να παρει τις μετοχες και να εχει τον πληρη ελεγχο της ΠΑΕ, αλλα η ουσια δεν αλλαζει, οι υποχρεωσεις τρεχουν, και το κρατος δεν τον θελει. Αν σε αυτους τους δυο μηνες ο χασοδικης ο Καπερναρος καταφερει να πεισει τον Παπαλακη να παρει τις μετοχες ισως αλλαξουν τα πραματα. Μεχρι τοτε κλάφτα. Ευτυχως ο Λαγος ειναι Ηρακλακι και δεν πιστευω να πουλησει την ομαδα μεσω προσφυγης (ετσι εχει δηλωσει αλλωστε).
Κι εγώ αυτά έχω διαβάσει για τον Χούλη,καλός(όχι τίποτα τρομερό),αλλά λίγος.Ο Σπανουδάκης αλήθεια τί επαγγέλεται; Ξέρει κανείς τί δουλειά κάνει;
Ουτως ή αλλως ολοι οι ταλαντουχοι παικτες μας πιστευω πως καταλαβαινουν οτι με το να μεινουν εστω και απληρωτοι στη συγκεκριμενη ομαδα θα τους προσφερει περισσοτερα απο οποιοδηποτε καλο συμβόλαιο για να γυαλιζουν καποιον παγκο (**και ας εχει μπακετ **;)).
Να το προσέχεις πάντως το ειρωνικό υφάκι σου
-
Ο χρήστης GTI_ έγραψε:
Ο Σπανουδάκης αλήθεια τί επαγγέλεται; Ξέρει κανείς τί δουλειά κάνει;Ιδιοκτητης του Radio Sfera. Γκομενος της Καντζα
-
Ο χρήστης GTI_ έγραψε:
Όταν κάνουμε γαργαρες καλό είναι να μην μιλάμε,γιατί μπορεί και να στραβοκαταπιούμε.Κάθησα και σου έγραψα 3 ποστς κατεβατά με επιχειρήματα και ντοκουμέντα.Σε ρώτησα 5 πράγματα.Σε κάλεσα ευγενέστατα αν μπορείς να μου αποδείξεις ότι έχω άδικο κι ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΣ να σε ακούσω.Τα έκλασες όλα και δεν έδωσες καμία απάντηση επικαλούμενος φανταστικούς καβγαδες.Αν σε τσούζει τόσο που δεν έχεις τί να πεις επί της ουσίας,αν δεν έχεις μάθει να παραδέχεσαι πράγματα που δεν σε συμφέρουν,δεν μπορώ να σε βοηθήσω,δεν είναι δουλειά μου ούτε το φόρουμ κατάλληλος τόπος γι'αυτό.Ούτε χρόνο έχω για να σαχλαμαρίζω με σένα.Και πολλή ώρα ασχολήθηκα.
υ.γ:Όσον αφορά το υφάκι και ποιος απειλεί και επιτίθεται στον άλλο,είναι εμφανές,μην χωλοσκάς.
υ.γ2:Σπυρόπουλο σε λένε;Δεν κατάλαβα την όλο ουσία και νόημα σφήνα σου.Αρκεί που την κατάλαβες εσύ.Τέλος.Πάμε παρακάτω.
Αυτό είναι ένα παράδειγμα ειρωνικότατου ποστ. Εφόσον αυτός στον οποίο απευθύνεσαι σου δήλωσε ότι τον ενοχλεί να του μιλάς σε αυτό το ύφος, από τη μεριά μου θα σε παρακαλούσα να σταματήσεις.
Τα περί γαργάρας, άστα. Κανείς δεν είναι υποχρεωμένος να σου απαντήσει, μην το θεωρείς δεδομένο
Προσωπικά πάντα, δε νομίζω ότι αυτή η 'κόντρα' πρόκειται να καταλήξει πουθενά, ΠΟΤΕ δεν κατέληξε. Αφήστε το να πάει παίδες
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Όταν κάνουμε γαργαρες καλό είναι να μην μιλάμε,γιατί μπορεί και να στραβοκαταπιούμε.
Κάθησα και σου έγραψα 3 ποστς κατεβατά με επιχειρήματα και ντοκουμέντα.Σε ρώτησα 5 πράγματα.Σε κάλεσα ευγενέστατα αν μπορείς να μου αποδείξεις ότι έχω άδικο κι ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΣ να σε ακούσω.Τα έκλασες όλα και δεν έδωσες καμία απάντηση επικαλούμενος φανταστικούς καβγαδες.Αν σε τσούζει τόσο που δεν έχεις τί να πεις επί της ουσίας,αν δεν έχεις μάθει να παραδέχεσαι πράγματα που δεν σε συμφέρουν,δεν μπορώ να σε βοηθήσω,δεν είναι δουλειά μου ούτε το φόρουμ κατάλληλος τόπος γι'αυτό.Ούτε χρόνο έχω για να σαχλαμαρίζω με σένα.Και πολλή ώρα ασχολήθηκα.
υ.γ:Όσον αφορά το υφάκι και ποιος απειλεί και επιτίθεται στον άλλο,είναι εμφανές,μην χωλοσκάς.
υ.γ2:Σπυρόπουλο σε λένε;Δεν κατάλαβα την όλο ουσία και νόημα σφήνα σου.Αρκεί που την κατάλαβες εσύ.Τέλος.Πάμε παρακάτω.
Αυτό είναι ένα παράδειγμα ειρωνικότατου ποστ. Εφόσον αυτός στον οποίο απευθύνεσαι σου δήλωσε ότι τον ενοχλεί να του μιλάς σε αυτό το ύφος, από τη μεριά μου θα σε παρακαλούσα να σταματήσεις.
Τα περί γαργάρας, άστα. Κανείς δεν είναι υποχρεωμένος να σου απαντήσει, μην το θεωρείς δεδομένο
Προσωπικά πάντα, δε νομίζω ότι αυτή η 'κόντρα' πρόκειται να καταλήξει πουθενά, ΠΟΤΕ δεν κατέληξε. Αφήστε το να πάει παίδες
+1 και έχω να πω επίσης ότι μην τα παίρνετε τόσο σοβαρά όλα..
κάθεστε εδώ πέρα και αναλύετε τί έγινε τότε και που και @@ καλαβρέζικα!
έλεος
δε βαριέστε;
ποσοστά παίρνετε;
άντε και πείσατε όλο το forum ότι ο kokalis και ο vardinogianis και ο χψω είναι απατεώνες.
Άντε πήρατε και το πρωτάθλημα..
Και τί άλλαξε στη ζωή σας;
πάλι την ίδια δουλειά θα κάνετε, με τα ίδια άτομα θα βγαίνετε κλπ
ξεκολλάτε.
το ποδοσφαιρο είναι να βλέπεις λίγο θέαμα, να κάνεις χαβαλε, καμια συζήτηση να περνάει η ώρα και χαλαρά......
σιγά μην κάθεσαι τώρα να τσακωθείς στο ΝΕΤ με έναν άγνωστο για ομάδες..
κατάντια!!!Σήμερα κύπελο η θρυλάρα θα σαρώσει!!!!
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
το ποδοσφαιρο είναι να βλέπεις λίγο θέαμα, να κάνεις χαβαλε, καμια συζήτηση να περνάει η ώρα και χαλαρά......
σιγά μην κάθεσαι τώρα να τσακωθείς στο ΝΕΤ με έναν άγνωστο για ομάδες..
κατάντια!!!Σωστότερος δεν γίνεται!
Και, επιτέλους, υπάρχουν και άλλα πράγματα στη ζωή εκτός απ' την μπάλα. Αυτό με αφορμή κάτι ελεινούς γνωστούς μου που δεν μπορούν να συζητήσουν για τίποτε άλλο...
-
Ο χρήστης Bruce έγραψε:
Κανείς δεν είναι υποχρεωμένος να σου απαντήσει, μην το θεωρείς δεδομένο
Κλασικά συνεχίζεις με τα οξύμωρα ποστ και εσύ...
Λίγες σελίδες πίσω έκανες ακριβώς το αντίθετο με μένα και τον μακαρονά...
Άσε ρε κρους
(κλειδώσαμε κανένα τόπικ σήμερα ή έμεινες σέκος?)
Αυτό τώρα τι είναι?
Ειρωνεία? Εμπαιγμός?
[kouk]Δεν ξέρω τι πρόβλημα έχεις μαζί μου. Μου την έχεις ξαναπεί και το ότι δεν σου απαντώ, δεν σημαίνει ότι δεν διαβάζω. Όποιο και αν είναι το πρόβλημα, μπορείς να μου στείλεις ένα pm να το συζητήσουμε. Αν διαφωνείς με αυτά που έγραψα εδώ, μπορείς να εκφράσεις φυσικά τη διαφωνία σου και να κάνουμε διάλογο.
Αλλά τα σχόλια περί κλειδώματος τόπικ κλπ, δεν έχουν καμία θέση εδώ
-
Αφού Κρυζ μιλάς εξ ονόματος και υπερ του Asimov(λίγο ασυμβίβαστος ρόλος με τον ρόλο του μοντ δεν βρίσκεις;)να σου επαναλάβω για μια ακόμα φορά ότι ΣΥΖΗΤΗΣΗ κάνουμε,όπως και με τον Greo και με άλλους κατα καιρούς.Δεν θυμάμαι να έχω τσακωθεί με κανέναν.Ακόμα και με τον κόκκινο στρατό που η συζήτηση ξεφεύγει λίγο και τα χώνει προς πάσα κατεύθυνση χωρίς αναισθητικό,δεν του κρατάω καμία κακία(ελπίζω να μην μου κρατά και εκείνος,μάλιστα σε ένα ποστ του αν θυμάμαι καλά είχε γράψει ότι ΜΕ ΕΧΕΙ ΓΡΑΜΜΕΝΟ ό,τι κι αν λέω )
Ο κύριος Αsimov αφενός δεν γουστάρει συζήτηση,αφετέρου πετάχτηκε κάποτε σαν....(δεν το λέω)να με διορθώσει ότι ο Νινιάδης δεν είναι αλβανός αλλά ρωσοπόντιος με ειρωνικότατο μάλιστα τρόπο(βλέπε εγκυκλοπαιδικά και φατσούλες με γελάκια)και μιλώντας για παραληρήματα...Μάλιστα αν θυμάμαι καλά και πάλι τότε τον ίδιο ρόλο ειχες κρουζ Όταν κάποιος δεν θέλει συζήτηση,καταρχήν δεν προκαλεί τον άλλο λέγοντας ότι παραληρεί,και κατά δεύτερον δεν πετάγεται όπου του γουστάρει.Εκτός αν οι γνώσεις του κύριου Asimov για το ελληνικό ποδόσφαιρο περιορίζονται στην καταγωγή του Νινιάδη.
Τέλος μιλάς για κόντρα που ποτέ δεν θα λήξει.Γιατί να μην λήξει ποτέ;Μήπως φταίμε και εμείς σ'αυτό όταν κάθε φορά που πάει να ξεκινήσει διάλογος τον αφορίζουμε με τις γνωστές ατάκες(''ξύλο ξύλο,καβγάς,μακρυά'');Νομίζω ότι με τα όσα γράφω έχω αποδείξει ότι μπορώ να μιλήσω για ποδόσφαιρο,και το κυριότερο να ακούσω.
Τέλος κάνεις λάθος όταν λες ότι δεν είναι υποχρεωμένος να μου απαντήσει.Δεν του ζήτησα ποτέ να απαντήσει σε ΜΕΝΑ.Δεν κάνουμε chat,σε φόρουμ είμαστε και ο καθένας γράφει τις απόψεις του και οι υπολοιποι με αφορμή αυτές γράφουν τις δικές τους. Οπότε αν ο κύριος Asimov πει την άποψη του δεν σημαίνει ότι απαντάει σε μένα.@skye:Φίλε μου δεν διαφωνώ με όσα λες.Το θέμα είναι γιατί τα λες;Ποιος τσακώνεται;Πότε;Πού;Συζήτηση κάνουμε,ΛΑΘΟΣ,προσπαθούμε να κάνουμε.
Όπως κάνουμε για όλα τα υπόλοιπα. -
Ο χρήστης GTI_ έγραψε:
Αφού Κρυζ μιλάς εξ ονόματος και υπερ του Asimov (λίγο ασυμβίβαστος ρόλος με τον ρόλο του μοντ δεν βρίσκεις; )δεν μιλάω εξ'ονόματος και υπέρ κανενός
Στα υπόλοιπα που λες, η θέση μου παραμένει η ίδια: δεν θα βγάλετε άκρη με αυτήν την κουβέντα, ΠΟΤΕ δεν κατέληξε ΠΟΥΘΕΝΑ. Και ΔΕΝ παρενέβην σαν moderator, επειδή δεν υπάρχει κάτι ενάντια στον κανονισμό μέσα στο ποστ σου. Είπα τη γνώμη μου σαν άνθρωπος που παρακολουθεί μια συζήτηση. Την επόμενη φορά, να ξέρω να σου ζητήσω την άδεια αν είναι
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Αφού Κρυζ μιλάς εξ ονόματος και υπερ του Asimov (λίγο ασυμβίβαστος ρόλος με τον ρόλο του μοντ δεν βρίσκεις; )
δεν μιλάω εξ'ονόματος και υπέρ κανενός
Στα υπόλοιπα που λες, η θέση μου παραμένει η ίδια: δεν θα βγάλετε άκρη με αυτήν την κουβέντα, ΠΟΤΕ δεν κατέληξε ΠΟΥΘΕΝΑ. Και ΔΕΝ παρενέβην σαν moderator, επειδή δεν υπάρχει κάτι ενάντια στον κανονισμό μέσα στο ποστ σου. Είπα τη γνώμη μου σαν άνθρωπος που παρακολουθεί μια συζήτηση.** Την επόμενη φορά, να ξέρω να σου ζητήσω την άδεια αν είναι **:roll:
Μερικές φορές γιατί μου δίνεις την αίσθηση ότι κάποια πράγματα θες να τα πεις ο π ω σ δ η π ο τ ε και απλά περιμένεις να βρεις μια αφορμή;
Μυαλό έχεις,σκέψου πόσες φορές έχεις αποφασίσει να πεις την γνώμη σου σαν άνθρωπος που παρακολουθεί μια συζήτηση και υπερ ποιων την λες ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ και μετά κρίνε εσύ το ύφος της τελευταίας σου ατάκας.
Μεγάλα παιδιά είμαστε,θέλω να πιστεύω ότι καταλαβαινόμαστεΤΕΛΟΣ.Ματαξαναπάμε παρακάτω...
-
ρε σεις τι μόδα ειναι τελευταία να την λέμε στο mod?
ΗΜΑΡΤΟΝ!
οταν λέει κάτι ο mod, έκρινε οτι έπρεπε κάτι να σβηστεί, κοπεί κλειδωθεί.
Αν έχετε πρόβλημα να στείλετε ΠΜ στους Mod και στους διαχειριστές του φόρουμ. Εως τότε να τους σεβόμαστε, φανταστείτε ο καθενας να τους την έλεγε, πως θα κρατούσαν την τάξη! -
Ενδιαφέρεται για Βιτάλι
Το καλύτερο χριστουγεννιάτικο δώρο θα είναι για την ομάδα η απόκτηση του Μιγκέλ Βιτάλι. Οι 'πράσινοι' ενδιαφέρονται να εντάξουν στο δυναμικό τους, τον διεθνή αμυντικό μέσο της Εθνικής Βενεζουέλας, που αγωνίζεται στη Λάτσιο (!).
Βέβαια στον Λεβαδειακό δεν είναι διατεθειμένοι να προχωρήσουν στην αγορά του παίκτη, αλλά να ζητήσουν το δανεισμό του ποδοσφαιριστή, αφού πρώτα ο ίδιος αποδεχθεί την πρόταση να έρθει στην Ελλάδα, προκειμένου να δοκιμαστεί. Αν η είδηση ευσταθεί, θα το διαπιστώσουμε τις επόμενες μέρες.
Αν ποτέ έρθει ο Βιτάλι στην Ελλάδα, δεν θα γνωρίσει τον Ντανίλο Ριμπέιρο. Ο τελευταίος γίνεται ο τρίτος παίκτης που αποχωρεί από τη Βοιωτία μετά τους Θεόπιστο Παπαδόπουλο και Χρήστο Βελετάνη. Αναμένεται να τους ακολουθήσουν ο Άντριαν Ιορντάκε και ο Έρικ Λάζορικ.
Την ίδια ώρα ο Τάκης Λεμονής θα δοκιμάσει τον Βραζιλιάνο Άντερσον Ολιβέιρα και τον Πορτογάλο Εντμίλσον, οι οποίοι θα συμμετάσχουν στο φιλικό της Τετάρτης με την Αναγέννηση Καρδίτσας και αν ικανοποιήσουν, τότε θα παραμείνουν για περαιτέρω... εξέταση στη Λιβαδειά
-
Αυτό είναι το ποστ μου από το οποίο πιάστηκες εσύ (και ο Bruce) και σπαταλήσαμε όλοι μαζί μισή ώρα από το χρόνο μας και μια σελίδα από το τόπικ να ασχολούμαστε: http://www.4troxoi.gr/phpBB2/viewtopic. ... 457#476457
Ξαναδιάβασέ το με ηρεμία και πες μου αν έγραψα κάτι ΤΟΟΟΟΟΟΟΟΣΟ λάθος που να άξιζε τον κόπο κάτι τέτοιο.
Ο χρήστης GTI_ έγραψε:
Μερικές φορές γιατί μου δίνεις την αίσθηση ότι κάποια πράγματα θες να τα πεις ο π ω σ δ η π ο τ ε και απλά περιμένεις να βρεις μια αφορμή;Λάθος. Αν νομίζεις, ότι άλλη δουλειά δεν έχω, από το να περιμένω κάποια αφορμή για να κράξω εσένα ή οποιονδήποτε άλλον, είσαι ΑΠΟΛΥΤΩΣ λάθος
Μυαλό έχεις,σκέψου πόσες φορές έχεις αποφασίσει να πεις την γνώμη σου σαν άνθρωπος που παρακολουθεί μια συζήτηση και υπερ ποιων την λες ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ και μετά κρίνε εσύ το ύφος της τελευταίας σου ατάκας.
Μεγάλα παιδιά είμαστε,θέλω να πιστεύω ότι καταλαβαινόμαστεΥποστηρίζω κάποιους, και κάποιους άλλους δεν τους γουστάρω δηλαδή, σωστά?
ΤΕΛΟΣ.Ματαξαναπάμε παρακάτω...
Tέλος και από εμένα. Πίσω στο ποδόσφαιρο παίδες
-
Επειδή, προφανώς, πριν από 6 σελίδες δεν έγινα κατανοητός, επαναλαμβάνομαι.
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Λοιπόν. Αρκετά. Αποφευγω την κουβέντα ΟΧΙ γιατί δεν εχω κατι να πω αλλά γιατί ειλικρινά ΔΕΝ εχει νόημα. Δεν θα σε πεισω, δεν θα με πείσεις. Δεν ξεκίνησα εγω με απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς για χουντες κλπ., δεν μπηκα καν σ' αυτό το τριπάκι. Αν σε προσεβαλε το 'παραλήρημα', με προσεβαλε η εριστικότητά σου (και αυτό δεν εχει να κάνει μόνο με τις ομάδες, αλλά με τον τρόπο συζήτησης).
Επαναλαμβάνεις τα περί 'επιχειρηματων'. Έτσι βαφτίζεις την επιθετικότητά σου. Αν επρόκειτο για επιχειρηματα θα απαντούσα, το κάνω συνέχεια εδω μέσα, κάνε ενα search...
Καλώς ή κακώς, καλός ή κακός ο Ολυμπιακός είναι η ομάδα μου (όπως θα μπορούσε το χ κόμμα να είναι το κομμα μου, η ψ θρησκεία η θρησκεία μου κ.ο.κ.) και κάπου υπάρχουν όρια. Αν δεν τα αντιλαμβάνεσαι δεν ειναι δικό μου το πρόβλημα.
Στο φόρουμ δεν 'υποτίθεται', γίνεται συζήτηση. Συζήτηση όμως δεν είναι να απαξιώνεις τα γούστα των συνομιλητών σου (και μη μου πεις ότι δεν περίμενες αντιδραση, μεγαλα παιδιά είμαστε...).Και συμπληρώνω.
Δικαίωμά μου να επιλέξω τους συνομιλητές μου. Δικαίωμά μου ν΄αξιολογήσω συζητήσεις και απαντήσεις. Δικαίωμά μου να απαντήσω ή να μην απαντήσω. Δεν κατάλαβα δηλαδή, εβαλα κάποιον συνέταιρο στο PC και δεν το ήξερα;
'Γούστο' μου είναι (και) ο Ολυμπιακός. Προκλητικές-απαξιωτικές δηλώσεις για οποιοδήποτε γούστο μου δεν ανέχομαι. Απαντώ ανάλογα και κατά βούληση.
Το ιστορικό της συζήτησης θα είχε ενδιαφέρον προς επίρρωση των ανωτέρω... Όποιος επιθυμεί, μερικά κλικ είναι...
Από μένα τέλος η συγκεκριμένη συζήτηση. Δημοσίως δεν ξαναπαντώ τίποτα και σε κανέναν. Σε οποιαδήποτε αναφορά του ονόματος μου στο εξής θα αντιδρώ ανάλογα με την περίσταση.
Όποιος έχει πρόβλημα με την πάρτη μου, υπάρχουν και τα pm, που δεν κουράζουν κανένα και δίνουν και μεγαλύτερη... ευελιξία στις απαντήσεις. Δίνονται και περαιτέρω... διευκρινήσεις από κοντά.
Άντε, γιατί με την κάλυψη του πληκτρολογίου όλοι μαγκέψαμε... -
Κάποιες καταστάσεις που παρουσιάζονται τώρα μου θυμίζουν ένα ωραίο blues τραγούδι με τίτλο 'Further On Up The Road' που το'χε ηχογραφήσει κι ο Stevie Ray Vaughan και ο Gary Moore...
-
Ο χρήστης GTI_ έγραψε:
βασικά το πιο γαμάτο με το Σόλιντ ήταν στο ch.l:
Μετά τον πρώτο αγώνα:
'έχουμε ακόμα 5 νίκες να κάνουμε'
Μετά το δεύτερο αγώνα:
'έχουμε ακόμα 4 νίκες να κάνουμε'
Μετά τον τρίτο αγώνα:
'έχουμε ακόμα 3 νίκες να κάνουμε'
κοκΈρχεται δεύτερος
Πριν από μερικά χρόνια,τέλος πρώτου γύρου στους ομίλους και ο γαύρος ήταν τελευταίος με 1 βαθμό.Βγαίνει στην εκπομπή στο MEGA μετά τo ματς ο Γιάννης Δάρας και λέει το αμίμητο:'Με εννιά βαθμούς στους επόμενους 3 αγώνες ο Ολυμπιακός φτάνει τους 10 βαθμούς και θα δώσει μάχη για την πρώτη θέση'Καλα ρε γαμωτο εχουν γκρεμιστει τα παντα? Πως μπορεις και βγαινεις μετα απο 2 5αρες(αντι για 10αρες) και 2 ηττες απο την καλιθεα της Ιταλιας? Πως μπορεις και μιλας οταν εισαι 9 βαθμους πισω και εχεις αποκλειστει απο τον Εργοτελη? Ειρωνευεσαι κιολας?
Που βρισκεις την δυναμη και κανεις και αστειακια? -
Ο χρήστης ... έγραψε:
Άντε, γιατί με την κάλυψη του πληκτρολογίου **όλοι **μαγκέψαμε...
Αυτό έχω αρχισει να πιστεύω κι εγώ τώρα τελευταία.
Δίνονται και περαιτέρω... διευκρινήσεις από κοντά.
Αν καταλαβαινω καλά αυτό που λες( )δεν έχω κανένα πρόβλημα να δώσουμε...διευκρινήσεις κι από κοντά.Μα κανένα σου λέω.Μην δημιουργείς εντυπώσεις. Αν θέλεις μάλιστα σου στέλνω σε πμ τα στοιχεία μου να μου κάνεις και μήνυση(έχει υγρασία αυτό τον καιρό στον Κορυδαλλό,δεν με λυπάσαι Χριστουγεννιάτικα;) ή καλύτερα να έρθεις και να με σαπίσεις...στις διευκρινήσεις.
@Κρουζ:Το να μην γουστάρεις κάποιον δεν είναι κακό.Μην αποποιείσαι των γούστων σου.Άλλοι τουλάχιστον τα υπερασπίζονται μέχρι σαπίσματος...Θυμήσου πόσες φορές μου την έχεις πει κατα καιρούς..μέχρι και για μια ρημαδα υπογραφή δυσανασχέτησες(χωρίς προηγουμένως να μου στείλεις πμ ώστε να την βγάλω αθόρυβα αν δημιουργούσε προβλημα). Επίσης όταν κάποιος γράφει τα άντερα του για κάποιο θέμα(με επιχειρήματα έτσι;)και εσύ επεμβαίνεις για να συμφωνήσεις με τον προλαλήσαντα για την καταγωγή του Νινιάδη,ενώ δεν παίρνεις θέση για όλα τα υπόλοιπα,δικαίωμα σου είναι,αλλά επέτρεψε και σε μένα να αξιολογώ την ''επέμβασή σου'' Τίποτα άλλο,ειλικρινά.Χάρηκα που τα παμε,πάλι υπό τις ίδιες περιστάσεις...
Τέλος το κουκλοθέατρο .-
Συζητηση ξανα για Ολυμπιακό-Παναθηναικό κομμένη από μένα.Αυτά που είχα να πω τα είπα.Αυτά που είχα να ακούσω...τα άκουσα.
Κόκκινε στρατέ7 το πεδίο ελεύθερο.Θέλω να είσαι σαρωτικός στο πέρασμά σου.Μην αφήσεις τίποτα όρθιο.. **Γούστο ** θα χει.Στα δικά μας τώρα:
Συνεχίζεται η προετοιμασία των παικτών του Ηλυσιακού για τον εκτός έδρας αγώνα με τον Ολυμπιακό Βόλου.
Ο Χουάν Ραμόν Ρότσα δεν υπολογίζει τους Κλέμπερ και Στάικο που είναι τραυματίες και τον τιμωρημένο Δημόπουλο.
Ο Αργεντίνος τεχνικός δεν θα προχωρήσει σε θεαματικές αλλαγές όσον αφορά τον καταρτισμό της ενδεκάδας σε σχέση με τον νικηφόρο αγώνα της περασμένης Κυριακής εναντίον της Παναχαϊκής.
Άλλωστε ο νέος τεχνικός του Ηλυσιακού θα πρέπει να μάθει τους παίκτες που διαθέτει στο δυναμικό της η ομάδα πριν προχωρήσει σε οποιαδήποτε αλλαγή.
Σε αναζήτηση αμυντικού και μέσου βρίσκονται οι ιθύνοντες των “κιτρινόμαυρων” προκειμένου να ενισχυθεί η ομάδα και να εμφανιστεί δυνατότερη μετά τις διακοπές των Χριστουγέννων.Υ.Γ:Skullone σωστός,δεν έχεις άδικο.Μόνο που πήρες το μεσαίο ποπ κορν.Για εδώ σου συνιστώ το μεγάλο,μια γρανίτα,2 σακούλες πατατάκια και μια σακούλα για τον έμετο.
-
Ο χρήστης red_army7 έγραψε:
βασικά το πιο γαμάτο με το Σόλιντ ήταν στο ch.l:
Μετά τον πρώτο αγώνα:
'έχουμε ακόμα 5 νίκες να κάνουμε'
Μετά το δεύτερο αγώνα:
'έχουμε ακόμα 4 νίκες να κάνουμε'
Μετά τον τρίτο αγώνα:
'έχουμε ακόμα 3 νίκες να κάνουμε'
κοκΈρχεται δεύτερος
Πριν από μερικά χρόνια,τέλος πρώτου γύρου στους ομίλους και ο γαύρος ήταν τελευταίος με 1 βαθμό.Βγαίνει στην εκπομπή στο MEGA μετά τo ματς ο Γιάννης Δάρας και λέει το αμίμητο:'Με εννιά βαθμούς στους επόμενους 3 αγώνες ο Ολυμπιακός φτάνει τους 10 βαθμούς και θα δώσει μάχη για την πρώτη θέση'Καλα ρε γαμωτο εχουν γκρεμιστει τα παντα? Πως μπορεις και βγαινεις μετα απο 2 5αρες(αντι για 10αρες) και 2 ηττες απο την καλιθεα της Ιταλιας? Πως μπορεις και μιλας οταν εισαι 9 βαθμους πισω και εχεις αποκλειστει απο τον Εργοτελη? Ειρωνευεσαι κιολας?
Που βρισκεις την δυναμη και κανεις και αστειακια?Τα έχω ισοπεδώσει όλα ε;
Διάβασε το παραπάνω ποστ μου.ΧΩΣΕκαι **ΣΩΣΕ ** ότι μπορείς και προλαβαίνεις.
Δεν ξέρω που τη βρίσκω τη δύναμη.Μου την δίνει η κάλυψη του πληκτρολογίου.Τελικά θα παίξει ο Τουρέ,τα μαθες;Και κατευθείαν μετά Νιγηρία.Οπότε πάνω απο 5 θα μας βάλεις..
-
Ο χρήστης red_army7 έγραψε:
Καλα ρε γαμωτο εχουν γκρεμιστει τα παντα? Πως μπορεις και βγαινεις μετα απο 2 5αρες(αντι για 10αρες) και 2 ηττες απο την καλιθεα της Ιταλιας? Πως μπορεις και μιλας οταν εισαι 9 βαθμους πισω και εχεις αποκλειστει απο τον Εργοτελη? Ειρωνευεσαι κιολας?
Που βρισκεις την δυναμη και κανεις και αστειακια?μεγάλε Ολυμπιακός είμαι..
χαλάρωσε να πούμε.
μια πλάκα κάναμε -
Απόσπασμα από άρθρο του Πανούτσου στην Sportday:
*..............Κάπως έτσι είχε νιώσει και ο Σπάρτακος. Και εκτός του ότι τον σταύρωσαν στην ταινία, τον έβαλαν να έχει παντρευτεί Αγγλίδα. Είναι η αγανάκτηση του ανθρώπου που κάθεται και πλακώνεται με κάθε άγνωστό του μονομάχο, για να κάθονται οι Ρωμαίοι και να τρώνε ρόγες σταφύλια πριν από το όργιο. Ή του ποδοσφαιριστή, που τρία χρόνια του βγαίνει η γλώσσα και δίπλα του οι Βραζιλιάνοι κάνουν τακουνάκια. Είναι το δράμα του Ιεροκλή Στολτίδη.
Με το που τελείωσε το ματς με τον Λεβαδειακό, ο Στολτίδης δεν περίμενε ούτε να μπει στα αποδυτήρια. «Γ... ώ την π... τάνα μου, γ... ώ την κ... όλα μου, τρέχω για τρεις μ... άκες εδώ μέσα». Εκτός εαυτού. Συνέχεια εκ του προηγουμένου. Με τις ντίβες, με τις «βεντέτες». Σηκώνεται ο Γεωργάτος. «Έλα Ακη, ηρέμησε να κάνουμε καλά Χριστούγεννα. Έλα, ρε Ακη, κερδίσαμε, ηρέμησε». «Οχι ρε, να μην κάνουμε καλά Χριστούγεννα. Να έρθει ένας να τσακωθούμε. Να σηκωθεί κάποιος και να μου πει ότι τρέχει. Ποιος τρέχει εδώ μέσα, ρε;». Όλοι εκείνη τη στιγμή έγιναν Βραζιλιάνοι και έκαναν ότι δεν κατάλαβαν. Και έτσι δεν έπεσε ξύλο ύστερα από νίκη, που θα ήταν και παγκόσμια πρωτοτυπία. Για να δούμε λοιπόν πώς έφτασε ο Στολτίδης στην απελπισία.
Μέχρι φέτος ο Στολτίδης ήταν προσαρμοσμένος με τη ζωή του στον Ολυμπιακό. «Τι Ζιοβάνι, τι Ριβάλντο, κοπρίτες είναι όλοι οι Βραζιλιάνοι...», σκεφτόταν ο «Ιέρο» και έτρεχε και για την πάρτη τους. Περνούν όμως τα χρόνια και εκτός από τον Ριβάλντο, φέτος αποφάσισε και ο Τζόρτζεβιτς να μην τρέχει. «Τι να κάνουμε; Αρχηγός είναι, ο μεγαλύτερος παίκτης της τελευταίας δεκαετίας, να τρέξω και γι' αυτόν...», ξανασκέφτηκε ο Στολτίδης και διπλασίασε την προσπάθεια. Στο κάτω-κάτω, για τρέξιμο υπάρχει και ο Καφές. Ποιος Καφές; Ο μαύρος; Διότι τελευταία, αντί του Καφέ παίζει ο Μπαμπαγκίντα, που και να θέλει να τρέξει, με το που φτάνει τον αντίπαλο το μόνο που μπορεί να κάνει είναι να πέσει γονατιστός και να του ζητήσει να του δώσει την μπάλα. Διότι αν κάνει τάκλιν ο Μπαμπαγκίντα, ο αντίπαλος θα τον κάνει πατάκι για το μπάνιο. Αλλά τουλάχιστον ο Κωνσταντίνου και ο Οκκάς πρεσάρουν τα αντίπαλα χαφ. Έλα όμως που ο Κωνσταντίνου έπαθε θλάση και ο Γιαννάκης Οκκάς από την καταραμένη μέρα που σκόραρε την έχει δει ο «εκτελεστής» της επίθεσης και έχει σταματήσει να μαρκάρει.
Ευτυχώς όμως που φέτος ο Ολυμπιακός πήρε στα χαφ αυτό το νεαρό παιδί, τον Γιάγια Τουρέ, για να ξεκουράσει τον Στολτίδη. Ετσι βέβαια ήταν το αρχικό σχέδιο. Διότι από τη μέρα που ο Τουρέ κατάλαβε ότι ο Ολυμπιακός τον χρειάζεται περισσότερο απ' ό,τι ο ίδιος τον Ολυμπιακό, αποφάσισε ότι είναι πολύ γίγαντας για να κάνει τον βοηθό του Στολτίδη. Εδώ είναι αμφίβολο ότι αν του το ζήταγε ο Σόλιντ, θα έπαιζε και πάλι στόπερ. Και θα κάτσει να ασχοληθεί με τα υπαρξιακά προβλήματα ενός αμυντικού χαφ από τη Βόρεια Ελλάδα; Το αποτέλεσμα λοιπόν είναι στο τέλος του ματς με τον Λεβαδειακό ο Στολτίδης να κάνει το τρόλεϊ «Κυψέλη-Παγκράτι». Αντί για «Αγίου Μελετίου, Αμερικής, Λυσσιατρείο, Καραμανλάκη», έκανε τη διαδρομή «Ρούσεφ, Μπασαλά, Ζησόπουλο, Καλλιμάνη». Τον έπιασε λοιπόν το άγχος τον «Ιέρο» ότι θα ισοφαρίσει η Λιβαδειά και ότι θα κάνει μαύρα Χριστούγεννα. Και στο τέλος, το άγχος τού βγήκε σε τσαμπουκά.
Ο Σόλιντ προτίθεται να μιλήσει με τον Στολτίδη, αλλά πρόστιμο δεν προβλέπεται να πέσει. Διότι για να βάλεις πρόστιμο, πρέπει να το κρατήσεις από κάπου.......................*
Πόσο δίκιο έχει ο Στολτίδης? ΠΟΛΥ!
Ποδόσφαιρο - Ομάδες [#3]